Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

Strasznie wkurzaja mnie teksty ludzi, ktorzy uwazaja, ze Joaquin zrobil kariere dzieki bratu zerujac na jego smierci. Calkowicie sie z tym nie zgadzam. Uwielbiam go i uwazam, ze swoimi umiejetnosciami aktorskimi slynnego Rivera akurat przerasta. Jestem pewna, ze udowodni to jeszcze nie raz, jak robil to juz do tej pory wcialajac sie m.in. w Kommodusa i Johnnego Casha.

Violeta_Jarogniewa_Nuri

Zgadzam się z tobą całkowicie też jestem fanką Joaquin'a i cholernie go cenię za jego talent. A poza tym on cierpiał z powodu śmierci brata więc jak mógłby na tym żerować.....Pozdrawiam :)

hannah_7

Zgadzam się całkowicie z powyższymi opiniami :):)
Pzdr

Violeta_Jarogniewa_Nuri

nie będę oryginalna jak powiem, że masz całkowitą rację:) Jest genialny, wczoraj ogladałam go we wcileniu Commodusa, kilka dni temu jako Cash i jest świetny. Więcej produkcji z jego udziałem, proszę!
:D

mamiya

Takie teksty idzie uciąć jednym zdaniem- Joaquin jest o wiele lepszym aktorem niż był to kiedyś River Phoenix. Mam nadzieję, że zmieni swoje plany co do domku na wsi i kariery aktorskiej bye bye.

Binula

Jezu jak przeczytałam gdzieś, że ma zamiar zrezygnować już na dobre z kariery aktorskiej to myślałam, że spadnę....Głębo ko wierzę, że tego nie zrobi i tak jak dotychczas będzie robił świetne filmy:)