Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

skoro wszystko wskazuje na to ze aktualnie nie jest z nikim zwiazany, to jak uwazacie kto by do niego najlepiej pasował?? ja stawiałabym na Naomi Watts - dziewczyna ma klase i w dodatku jest dobra aktorka
a jakie sa wasze typy??

blog_zamkniety_2

Myśle ze mogla by to być Kate Winslet lub Anna Paquin.

blog_zamkniety_2

Albo też Jennifer Love- Hewit lub Sienna Miller

iwunia

Ja wam powiem prosto i dosadnie. To powinnam być ja:P =))))))))))

NeoSocky

Kate Winslet jest w porzadku, ale ona chyba juz ma męża, wiec nie rozbijajmy małżeństw, Jennifer love-cos am - nie, jej nie lubie, Anna Paquin, Sienna - ujda nawet, a Neosocky mozemy wziaść pod uwagę twoją kandydature jesli przyślesz cv ze zdjęciem heh to sie zobaczy:)

blog_zamkniety_2

To ciekawe... bo wydawało mi się, że to JA jestem jego dziewczyną :))) na całe zycie :))) ale CV wysyłac nie będę, po co...:)
a tak powaznie, to przeczyatłam w Gali wywiad z Joaqiwm i mówi, że jest samotny, ale szczęśliwy - polecam :) (wywiad, nie Joaqa, bo on jest mój) :P

lady_akira

ech...biedak :P:P sam a do tego z Padmee....ciekawa sprawa :P nominacje wobec tego niepotrzebne. Dziewuszka zaradna rozwiazala problem ;)

Ireth

Oj Padmee, coś mi się zdaje, że zaraz wejdziemy obie na ring hehe, bo ja go tak łatwo nie oddam:P =)

NeoSocky

Socky bierz swojego Pacino i zmykaj ;P

lady_akira

ej, ja też chcę Joaquina!!!
a tak serio to myśle że bardzo by do niego pasowała Bryce Dallas Howard :)

pusia

Padmee, ja działam na kilka frontów, nie wiedziałaś? :P A Ala już mam, więc przyszła pora na Joaq'a =) A tak poza tym, przed chwilą obejrzałam taki krótki program o "Walk the line" na MTV...wiecie jak oni tam wymawiali "Joaquin"? Się lałam, że nie "Żakin", bo wreszcie bym to usłyszała =) Nie, tam było "Huakin" - aż uszy bolą!

pusia

Padmee, ja działam na kilka frontów, nie wiedziałaś? :P A Ala już mam, więc przyszła pora na Joaq'a =) A tak poza tym, przed chwilą obejrzałam taki krótki program o "Walk the line" na MTV...wiecie jak oni tam wymawiali "Joaquin"? Się lałam, że nie "Żakin", bo wreszcie bym to usłyszała =) Nie, tam było "Huakin" - aż uszy bolą!

NeoSocky

Nie no to teraz będzie nas na ringu trójka!!!!:D:D:D ( tak na marginesie, to witaj NeoSocky, juz się wcześniej poznałyśmy, tu Gaba:))

blog_zamkniety_2

Ja mu życzę najcudowniejszej i najpiękniejszej dziewczyny na całym świecie,bo na taką zasługuje!!!

straniera

musimy znelść matko po przeczytaniu wywiadów i objerzeniu ich w tv widać ze zmęczony i nieszczęśliwy z niego facet niech znajdzie jakąś ślicznotke i wyjedzie z nia na bezludną wyspe tam odpocznie i odżyje a do hollywood wróci jak nowonarodzony.

p.s. ja z chęcią sie poświęce i już z nim pojade....;]

blog_zamkniety_2

Zgłaszam się na ochotniczkę!! :p szkoda ze pewnie mnie nie wybierzecie.....becze