Joaquin Phoenix

Joaquin Rafael Bottom

9,1
114 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joaquin Phoenix

w rzeczywistosci nie jest aż taki piekny!!Chociaz ma w sobie to coś:)

Marlena_M

zgadzam się z powyższym, chociaż....tak, on jest boski! =]

Ellisey

:) wcale nie jest brzydki!!! jest sliczny na swój sposób a pozatym wspaniały aktor :*

Anness

Nie moze byc brzydalem jeśli został wybrany na 5 miejsce w rankingu najpiekniejszych kawalerów Hollywood. Nie wiem czy o tym słyszeliście...

Anness

nie słyszałam =] podobno miał romans z Evą Mendes, ale to zapewne plota =] hmm...no właśnie, to była lista kawalerów, Joaquin ma [chyba] 30 lat, i jest samotny ? =

Ellisey

juz 32... ja tez słyszałam ploty o romansie z Evą i Lindsay Lohan. "fakt" umiescił fotke jak Joaquin podobno wychodzi z Mendez z hotelu po wspólnie spędzonej nocy, ale tej gazecie nie można wierzyć. Zreszta co mi do jego prywatnego zycia.

Anness

nic =] po prostu zachwycam sie faktem że jest jeszcze samotny =] hhe

Ellisey

nie uważasz, że to lekka hipokryzja? uciecha z faktu, że jest samotny, choć wiesz, że nigdy w życiu go nie poznasz? co do niego samego- ma ciekawą urodę, ale śliczny nie jest. zdziwił mnie fakt, że jest portorykańczykiem, bo jakiś taki jest mało latynoski. :)
ps. bardzo fajny aktor
pozdrawiam

dzagucha

żadna hipokryzja dziewczyno nie o to mi chodziło, chyba cos źle ujęłam =]
mówiac "zachwycam" chodzilo mi o znaczenie słowa "dziwię się "
moze to brzmi nielogicznie, ale 100 oskarów dla tych co mnie rozumieją =]

Ellisey

wiem, o co ci chodzi. dziwisz się, że taki przystojniak (twoim zdaniem) jest nadal sam.

dzagucha

hmm...chyba się zgadza. Ale szczerze mówiąc znam wielu przystojniejszych aktorów.

Ellisey

Ja podziwiam Joaquina jako aktora i dla mnie jest bardzo przystojny...Szczerze mówiąc ja nie jestem pod wrażeniem np. Brada Pitta, Orlando Blooma (fuj). Może jeszcze Johnny Deep jest przystojny ( mi sie podoba tylko ze swoja bródka) ale joaquin to mój nr 1. :)

Marlena_M

dokładnie, ci okrzyknięci pieknosciami ...hmm dla mnie z aktorow Depp jest przystojny, Gibson gdy był młodszy i kilku jeszcze:) Joaquin tez ma cos w sobie, jest bardzo dobrym aktorem. Podobala mi sie jego rola w gladiatorze..;D

asiek_temp

A jestem ciekawa skąd Marlena wiesz, że w rzeczywistości nie jest taki przystojny? Widziałaś go może na żywo? Ja sama jestem ciekawa?
A tak apropo to jest świetnym aktorem i kariera przed nim stoi otworem.
Buziaczki