Mam top 100... no teorytycznie ;)
Dużo filmów oglądam, więc nic dziwnego...
Z Deppem widziałem 15 filmów.
Może awansować po filmie "Ed Wood", w którym zagrał ciekawą role, jak dla mnie najlepszą, z tych które widziałem... Polacam.
Moja lista ogranicza się do 15 top aktorów :D Depp pierwszy! Oglądałam z nim 18 filmów i każdy mi się podobał! Kto jest więc w Twoim rankingu pierwszy?
'Depp pierwszy! Oglądałam z nim 18 filmów i każdy mi się podobał' <-----buhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauhbuhahu ahuahuahauhbuhahuahuahuahauh.....buhahuahuahuahauh buhahuahuahuahauh
To wspaniale!! Sądzę, że moglibyśmy się zaprzyjaźnić. Ty też masz oryginalny avatar- nie lubisz duchów, czy co?
buhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauh buhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauhbuhahuahuahuahauh.....buha huahuahuahauh buhahuahuahuahauh
zeby nie bylo watpliwosci to z tego tym razem mam ubaw po pachy:)
'Ty też masz oryginalny avatar- nie lubisz duchów, czy co?'
na marginesie. ja sadze ze raczej nie moglibysmy...
Nigdy bym się nie poniżyła/prowokowała(niepotrzebne skreślić). Mam dużo innych przyjaciół na filmwebie! Użyłam słowa "moglibyśmy", to nie znaczy, że bym chciała. Słońcem też nie jestem.
No faktycznie! Ile pochwał: jestem słońcem i jestem zabawna. Dzięki kinoman! Zaczęłam dostrzegać dobre strony sanczopansy.
alez oczywiscie ze przypominasz,poniewaz kiedy na nie patrze badz czuje 'obecnosc' odrazu mam szeroki usmiech na twarzy.
ależ nie! Bądź emocjonalny-wtedy łatwiej jest kogoś zrozumieć.Ale to prawda- ' :(' dodało negatywnego zabarwienia w twojej wypowiedzi. Więc bez takich!
slowo harcerza ze juz nie bede.ale ty tez mi cos obiecaj..
spraw abym znowu mial ten sam wyraz twarzy(smiech) i napisz mi jeszcze cos od serca.
Mam Deppa przecież wysoko, ale jak naradzie żadna jego rola nie przebiła Pacina z "Scareface" "Zapachu Kobiety" "Ojca Chrzestnego" czy "Adwokata Diabła". ;)