jeee! brawa dla Babki xDD
właśnie się zastanawiałam, kto to zrobi... ;))
P.S. pędzimy jak szalone ^^ xDD
cześć Baaaaaabbbcia!!! czesc rodzinko (kolejne spoznione dziecko) Ja chce do taty!!!! Choc po przeczytaniu zaleglych 15 stron czuje sie jak prababcia =)))
Temat tematu mnie rozbil xD xD xD no apropo tego co bylo wczesniej, to podlewanie piwem raz na miesiac jest lepsze niz 2 razy dziennie woda!
Lily-Lucia, ja myślę, że teraz dla Szarej i Sweeney'a to jedno dziecko w tą czy w ta to bez różnicy już, więc możesz też być ich dzieckiem;P
Skoro należę już oficjalnie do rodzinki to wydaje mi się, ze też należało by mi się coś ze spadku... <zerka w stronę Babki> xD
Izkula już Ci coś dawałam, więc zobacz w tamtym temacie:)
A co do reszty chętnych, to została tylko jedna mysz z wyzartą głową i słoma.
Dobra, wszystkie będziecie druhnami ;) a na wesele, żeby nam przygrywali zaproszę RHCP ;)).
GDZIE JEST TATUŚ??? Tęsknię za nim ;))
ja mam wiekszosc piosenek to bedzie darmocha, chyba ze chceecie na zywo, to tez sie da zalatwic (poslemy tete!)
Gin i Lilly Lucia podrzucily sie jako moje dzieci. Cathi podejrzanie dlugo przesiaduje u borowego... Wiecie co kiedys NonaT napisala ze "jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie" Pieknie powiedziane xD
No a jak! Mamy pogiętego idola to i same jesteśmy pogięte ;)). Ponawiam pytanie- gdzie jest tatuś? Co on tyle czasu robi w pracy?
Babka z moim facetem nowka nie smigana prosto z wiezienia? Jak ona mogla! Zjadam do konca ciasteczka nie licze sie z nikim!
Babka, Borowego to zostawi już w spokoju! Ledwo zipał jak byłam u niego! nawet 'porpzmawiać' nie było można! I babka dzisiaj już do niego nie idzie! ja jutro pójdę jak Wade będzie w pracy!!
Cathi, powiedziałaś że im to nie robi różnicy <szarej & Sweeneyemu>... robi, bo widzisz-my adoptowane...
więc jakby to ująć... xDD
no a gÓpie to jesteśmy.
cholera, dlaczego? xDD