smakowite a jakże!idź ostatni dzień przed Wielkanocą.my będziemy z koleżankami śpiewać:
- Do zakopania jeden krok, do zakopania jeden krok , nie więcej
- Do zakopania jeden trup
Jeden jedyny trup nic więcej
Trzeba wykopać głębszy grób,
Żeby nie wystawały ręce
Alynka jest nowa? Alynka - wypełnij nam ankiete :)
Ciara
Imię:
Nazwisko:
Matka:
Dziecko:
Mąż:
Chłopak:
Kochankowie:
Nowo poznani:
Przyjaciele:
I wszyscy którzy nie wypełnili ;)
hehe, ale fajnie:) no w sumie to jestem "nowa" ale zbyt często tu nie pisuje, a to z powodu braku czasu:( ale jak tylko jestem na kompie to od razu na forum Johnnyego, sasa ]:-> ale szczerze mówiac to ledwo z czytaniem nadążam;)
a poza tym muszę jeszcze dodać ze prędkość mojego internetu jest po prostu "powalająca" i czasami jak chce coś napisać, to wy już zdążycie 3 strony wyprodukować:P po prostu: bida z nędzą, przez wieś pędza, hehe:D <spodobało mi się to hasło:P>
Imię: Ulcia
Nazwisko: tajemnica państwowa haha xD
Ojciec: sweeney todd xD xD hehe
Matka: Szara ;) xD
Dziecko: -
Mąż: zaręczyłam się z Jamsem xD
Chłopak: James
Kochankowie: brak
Nowo poznani: -
Przyjaciele: Wy !!!!! Moja przybrana rodzinka hehee ;) troche dziwna xD hyhy
Hmm...ja też tak często tu nie jestem xD znaczy różnie bywa...xD hyhyhy...teraz będe coraz mniej bo będe na dwór wychodziła xD hehe bo robi się coraz cieplej xD
Ja też xD tak ogólnie to teraz też wychodziłam ale tak zimno na dworze było ,że długo sobie z koleżankami nie posiedziałam xD teraz będzie można być dłużej...Ehh...ja chce już wakacje!!
ale fajowsko, niech ktoś napisze wierszyk xD jak czytałam te wierszyki ostatnie, to normalnie mi kopara opadła!! super, ja bym czegoś takiego w życiu nie napisała:P
Hehe no napiszcie wierszyki o naszych losach xD...:)
Oki ja idę się myć i spać xD bo właśnie skończyłam pisać tą nieszczęsne sprawozdanie hyhyhy...Dobranoc życzę ;*
PS.Pewnie jak jutro wejdzie będzie kontynuacja następna xD
PS2.Buziaczki papapa:)
Ok, ja też dodaję, a to moja ankietka:
Imię: Ines
Nazwisko: Todd, chociaż w sumie nie wiem na 100% :)
Ojciec: Trudno powiedzieć, powiedzmy, że Sweeney
Matka: Jak powyżej, tylko przyjmijmy, że Szara
Dziecko: Jak na razie nie mam
Mąż: Tego błędu również jeszcze nie popełniłam
Chłopak: Niezmiennie Gilbert (dawniej Pan Józek)
Kochankowie: W sumie Gilbert oraz ( dawno temu i nieprawda) patrz niżej
Nowo poznani: Rochester
Przyjaciele: Wy, wy i jeszcze raz wy
ja chyba nie będę tej ankiety wypełniać, bo nie mogłabym się zdecydować w rubryce: Mąż, Chłopak, Kochankowie:P wiecie, za dużo filmów z Deppem oglądnęłam i po prostu trudno się zdecydować, hehe:P <teraz pewnie zostane obrzucona mianem 'głupiej fanki'=P>
Imię: Irene
Nazwisko: Adler
Ojciec: rzadko bywa w domu
Matka: Szara, a jeżeli nie to natura
Dziecko: No chce mieć z Edwardem.
Mąż: Edward
Chłopak: Anioł z autobusu..
Kochankowie: Erotyczna fala namiętności
Nowo poznani: Anioł z autobusu..
Przyjaciele: Atos, Portos, Aramis, d'Artagnan, wy i śmietana 18%
śmietana 18%?? lubie:D ;) dobra, ja też już lecę do łóżeczka, a co! pójdę sobie wreszcie raz wcześniej spac:D mówię ładnie szystkim dobranoc i życzę miłych snów=)
aaa
tak mamusiu masz racje xP
teraz akurat jestem przy muszkieterach, ale 'klub..' mnie wciągnął xPPP
chociaz był nieco inny niż film ^^
Nieco? xD To dwa rozne swiaty, ale trzeba przyznac ladnie i sprytnie przekombinowane watki tak aby pasowaly do koncepcji filmu ^^ Ja tez chyba pomylilam kolejnosc, powinnm wlasnie zaczac od muszkieterow, bo momentami czulam sie niemilosiernie glupia, nie rozumiejac metafor, lub zartu Artura Pereza-Reverte :P
ja miałam tak samo xPP
no i w filmie nie za bardzo lubiłam Irene. w książce była taka .. bardziej xDD
no i w filmie Liana miała czarne włosy, a w książce blond. xD
wogóle inna końcówka, myślałam ze wiem jak sie skończy a tu całkiem inaczej. no xDD
Oj w ogole bylo inaczej no xD Po filmie nie tego sie spodziewalam po Irene :P W ksiazce to jest ot takie male, bezbronne, szataniatko z poczatkowym stadium anemii xD
no tak jak ja jestem to nikogo innego nie ma:( to idę do Wade'a... bo jeszcze mój mąż najdroższy zapomni o mnie!!!
heloł ewryłan xDD
imię: Gosia
Nazwisko: po tatusiu :) tutaj to Barrie
Ojciec: no tutaj to Sweeney
Matka: here- Szara (luv Ya mum! xDD)
Dziecko: sztuk zero <chyba że pies Portos sie liczy xDD i pies Max ^^>
Mąż: sztuk zero
Chłopak: James Barrie <mm :**>
Kochankowie: sztuk zero
Nowo poznani: sztuk zero
Przyjaciele: mnóstwoo- m.in. Johnny's Angels xDD ;))
Ulcia- z jakim Jamesem się zaręczyłaś? bo Barrie jest mój!
nie czytałam wszystkiego, tylko tak pobieżnie, bo nie mam czasu.. :) ja jutro ide do szkoły, bo już tydzień temu nie byłam to tak głupio znowu nie iść... mam histe, dwie muzyki, polak i angol, czyli może być :)
aa-Chicquita <przepraszam jeśli przekręciłam nick> to nowy Aniołek?