ale to dobrze. ludzie będą w domach siedzieć, samochody na zewnątrz zostawią i Wade będzie mieć więcej pracy;P
niemożliwe-ja od samego początku z nim jestem, Ulci się chyba coś pomylnęło :P ;> <robi groźną minę do Ulci> ;>
ja tam zdrowa, byłam w szkole, 5 lekcji zaledwie było :)
przemokły mi kozaki ^^ xDD
a Johnny na takich Karaibach to sie może wylegiwać w słoneczku, bez żadnego mokrego, białego czegoś w czasie, gdy tego nie powinno być... :|
jakiego wyznania jest Johnny? bo tak się zastanawiam, czy obchodzi Wielkanoc...
Dajcie spokój... Co to za święta będą. Wielkanocne, a białe :( No i w Lany Poniedziałek mam urodziny, ale chyba zła pogoda będzie :( Pfff
Dzień dobry rodzinko;))
własciwie to chciałam się pozegnać gdyż ponieważ:p wyjezdzam dziś na świeta i nie bedzie mnie tu przez tydzień:(
zatem zyczę dużo prezentów po choinka.. yy tzn. smacznego dyngusa i wesołego jajka:) eeee , kurde, O! juz wiem:D WESOŁYCH ŚWIAT WIELKANOCNYCH!:)) buziaki;)
ps: pewnie jak wróce to będe nadrabiać 8726432625 nowych komentarzy ale jakoś sobie z tym poradze:p
baj:*
aha i dziekjue Ulci że dodała mnie do ulubionych, ja Cie tez dodałam ale nie mam jak odpisać Ci na Twoim blogu więc dziekuje Ci tutaj;)
trzymajta sie fanki Dżonego:D
WIIIIIIIIIIIIIIIIIITAM :D
ja chcę wiosnę ...
obecnie moje białe buty świetnie dostosowały się do otoczenia, a może inaczej : otoczenie do nich :(
Mama sie chwilowo poważniejszymi sprawami zajmuje;)
A jak jesteś głodna to masz http://www.besmart.pl/images/hamburger-i-frytki.jpg
Fast food- tak na szybko;)
Dzieki Izkulka :)
A mam pytanko - Izkulka to tak specjalnie? czy nie powinno byc Izulka?
Hehe dawno temu chciałam się gdizes jako Izulka zalogować. Oczywiście było zajęte. Więc szukałam czegoś związanego z mym imieniem ale bez liczb typu Iza55467. Wiec zrobiłam mym z Izulka na Izkula. I tak mi już zostało:)
Napisze wam co będzie w tv na święta:
Piątek:
* Ostatni Samuraj - 20:00, tvn
Sobota:
* Naga bron - 18:25, Tvn7
* Romeo i Julia - 20:05, tv4
Niedziela:
* Harry Potter i Komnata Tajemnic - 14:35, Tvn
* Król Artur - 20:00, Polsat
Poniedziałek:
* Harry Potter i wiezień azkabanu - 14:55, Tvn
Wtorek:
* Braveheart: Waleczne Serce - 21:00, Polsat
* Zona astronauty - 21:00, Tvn7
o kuuuu*wa... a ja myślałam, że chociaż w święta coś w TV obejrzę:/ ale przynajmniej mam trochę nowych flmów na płytach (majątek na nie wydałam!!) to nie będzie nudno az tak:/
Majątek?Ja tam od znajomych ;)
Nie jest tak źle. Z Johnnym nic nie ma oprócz jakiejś chały o żonie :) No ale jest za to 'Romeo i Julia' - już przygotowuję zapas chusteczek na mój ulubiony film, Braveherat, i Król Artur z Keirą :)
Wiecie, to jest tak - chcesz fajne filmy? Tylko 20 zł miesięcznie na HBO i Cinemax...
no fakt, Żona Astronauty to arcydzieło nie jest :/ ale obejrzeć się da. poza tym było nieźle odegrane więc trochę ocenę można podciągnąć. No i oczywiście ze względu na Deppa (i Theron) warto obejrzeć.
Cathi filmy to Ci przynajmniej na zdrowie wyjda :D A ja mam zamiar obejrzec "Az Poleje Sie Krew" W swieta myslalam ze cos obejrze sensownego w tv a tu **** A "Zone Astronauty" ogladalam w zimie i raz mi starczy.
ja mam niby to całe HBO i Cinemax a w kółko jest to samo..
ha. nie byłam dzisiaj w szkole.
wiez zgrzeszyłam.
Ale za to już wiem orintacyjnie że jest plakat Sweeneya w empiku, jest też soundtrack.
I co ja widziałam
*_____________________________________________________________*
Torba, taka duuuuuża z kim?
Z Jack'iem z Misateczka Halloween. myślałam że sie tam zaczne tańczyć.
ta torba musi być mojaaaaaaa <szatański uśmiech>
Mnie sie udalo zdobyc plakat za darmo i teraz Sweeney jest ostatnia osoba, ktora widze, gdy zasypiam i pierwsza, ktora widze, gdy wstaje rano ( moje jedyne pocieszenie szczegolnie dzisiaj, gdy wstawalam o 6.30, a za oknem snieg :/ A teraz mi slonce w monitor swieci anomalja jak sie patrzy :/) Mam powieszony na suficie nad lozkiem ^^
Słońce? U mnie za oknem tylko śnieg, śnieg i jeszcze raz śnieg. Ostatnio oglądalam ,,Rozpustnika". Jak nic musiałam dać 10/10. A ściągnęłam sobie też ,,Truposza" dobrnęłam tylko do 10 minut i... zasnęlam. No nic, zaraz dokończę oglądać. A ja ostatnio skaczę po kanałach na satelicie, patrzę i... oczom nie wierzę ,,BEKSA". Mam zupelnie za darmo Cinemax i Cinemax 2! Nie wierzę, po prostu nie wierzę.
ja mykam czmycham lece pędze do koleżanki na jej smakowitą pizze ^^
przypuszczam że bedzie już następna kontynuacja jak przyjde xP
narazie ;*
wiesz Szara, zazwyczaj jeśli dobrze zacznie się dzień to później jest juz tylko lepiej... no nie wiem czy można zacząć go lepiej niz spoglądając na wizerunek Sweeneya;P
"Naga broń" i "Harry Potter"? Heh, no to rzeczywiście nie postarali się z tą świąteczną ramówką. ;>
A co do "Żony astronauty" to mówicie, że średnie? Bo właśnie nie wiem czy warto oglądać, ostatnio jak leciało w TV to tylko zerknęłam do gazety z programem, że "thriller s-f" i nawet nie raczyłam włączyć telewizora, bo sobie pomyślałam "Depp Deppem, ale thrillerów s-f oglądac nie będę". :P
wiesz, ja Żonę Astronauty raz obejrzałam, mam na DVD ale jakoś już chyba nie sięgnę po to:/ no, ale nie jest az tak złe. W porownaniu z "Desperado 2" czy z "Private Resort" to bardzo dobry film;P
i tak się zastanawiam.... ile jeszcze razy TV wyemituje Braveherat'a ? Film jest świetny, ale co za dużo to nie zdrowo...
Mi się (jak na razie)trzy filmy bardzo z Deppem nie podobały Sekretne okno i Żona astronauty oraz Wakacje w kurorcie...