Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

Polusia

He, he! Fajnie to ujęłaś "zeszło tak nisko" hehe dobre!

Polusia

Zpalniczką to zamało...

Polusia

Zapraszam cię na sondę!
Pozdro od Alex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PPG

Wróciłam z roboty... Zmęczona jestem i... Never mind nie ma mnie dla nikogo dziś:(

PPG

Właśnie czytałam ten przepiękny temat o Dodzie:D Co wy chcecie od Słodziutkiej?? Napisała, że bardzo kocha Dode...(ŻAL) dlatego ja jej napisałam też przecudowny post:D Cała prawda o Dodzie;| Żal mi takich ludzi skąd oni się biorą?? Ja pierdziele!! Nie dość, że jestem dziś załamana, to jeszcze czytałam takie kurwa bzdury Słodziutkiej dziewczynki... Która ortografią szaleje;| Wkurwiłam się najćhetniej teraz bym ją spierdoliła!!

PPG

Właśnie czytałam ten przepiękny temat o Dodzie:D Co wy chcecie od Słodziutkiej?? Napisała, że bardzo kocha Dode...(ŻAL) dlatego ja jej napisałam też przecudowny post:D Cała prawda o Dodzie;| Żal mi takich ludzi skąd oni się biorą?? Ja pierdziele!! Nie dość, że jestem dziś załamana, to jeszcze czytałam takie kurwa bzdury Słodziutkiej dziewczynki... Która ortografią szaleje;| Wkurwiłam się najchętniej teraz bym ją spierdoliła!!

PPG

Idę laski oglądać piratów na krańcu świata!! Tak jestem pierdolnięta!! Przeszkadza to komuś? Jak uwielbiam piratów to co ja na to poradzę?? Słabość mam do nich i ciągle wracam do piratów!! Idę oglądać nie ma mnie dla nikogo!!

_Anusia_

Chciałabym żyć tak jak piraci... Mają w dupie cały świat i jego kraniec! xP Z powrotem do Warszawy wrócił mój dawny nastrój (tzw. symptom szlafroka). Gdyby nie ten upał, już bym miała na sobie mój szlafroczek kochany, leżała w łóżku na stercie poduszek i pisała albo czytała, albo oglądała film, albo grała na gitarze, albo rysowała... Przed chwilą zjadłam coś niewymownie tuczącego, ale musiałam, bo wcześniej nie jadłam obiadu i w ogóle prawie nic nie jadłam...

Polusia

Też bym chciała tak żyć jak piraci :D to by było super! Pływałybyśmy na jednym statku nie? :P

Kasia9292

Tak... Pirackie życie, to mój żywioł:) No fajnie miali:D Ale nie do końca:/ Idę oglądać drugą płyte Na krańcu świata:) A potem idę spać:D

PPG

Dziś znowu jestem nie przytomna do życia... eh... Nie wyspana jestem, jak się chodzi późno spać, no to się nie wysypiam... Idę do roboty laseczki... Papapa:) Pozdrawiam;)

_Anusia_

http://www.deppimpact.com/events/potcpremiere/slides/potcprem001.html
Gorzko, gorzko!!!;););) My z Anusią to podejrzewałyśmy juz od dawna, lecz Wam nie mówiłyśmy aby nie psuć marzeń z Depp'ciem;]. Te zdjęcia samo przez siebie mówi: najlepsze ciacha razem=D śliczna para=D=D=D

Foxi_2

hehe fajnie wymyślone...

kuźwa za krótki...

Kasia9292

Serdecznie i gorąco zapraszam Was wszystkie na mój nowy temacik na moim blogu. Dowiecie się całej prawdy o Johnny'm i Orlando...

użytkownik usunięty
Foxi_2

foxi- dobrze wiedziec, napewno wpadne :D

No to ładnych rzeczy ja tu się dowiaduję! Już ja spuszczę Johnny'emu lanie! Jak on może puszczać się z tym...tym...wypłoszem! A ja?! A nasze nienarodzone dzieci?! A chatka z warzywniakiem?!

użytkownik usunięty
Polusia

Polusia- widze że lubisz fantazjowac ;D ( o jakiego wypłosza ci chodzi?)

PPG

Polusia jak mogłaś Orlando nazwać wypłoszem;( Czuje się urażona;(;(;(;( Bloom to mój ulubiony aktor, a Ty tak na niego nadajesz;( Normalnie łzy stanęły mi w oczach jak to powiedziałaś;( Nie ważne;( Popłacze sobie sama;(;(;(

Wróciłam z roboty:D Normalnie mówię wam:D Turyści dziś byli tak zajebiści jeden to mnie zaprosił do Szczecina na zwiedzanie miasta:) Bo był tak zachwycony, że mu wszystko tak ładnie opowiedziałam, że mnie zaprosił do Szczecina:D:D:D Hehehehe:) Fajnych mamy turystów:P

Pozdrawiam;(

użytkownik usunięty
_Anusia_

hehehheh a to o Blooma chodziło, a mi juz w głowie 1000 najrozmaitszych myśli krązyło ;D

PPG

Wiecie co dziewczyny musze was załamać!! Tak załame was!! Jestem jebnięta fanką piratów:D:D:D Never mind. O co chodzi:D Dziś wieczorkiem znów sobie oglądne piratów:D:D:D:D Tym razem mama mi powiedziała, że chce sobie obejrzeć, więc puszcze jej piratów i sobie obie oglądniemy Na Krańcu Świata:D Ja już3 noc pod rząd oglądam piratów:D:D:D:D:D:D No czyż nie jestem chora? Psychicznie ma się rozumieć:D

użytkownik usunięty
_Anusia_

anusiadymek- Eeee tam ja tez lubie "PzK" a najbardziej lubie 1 część..i ciagle ja ogladam..tak samo jak mam bzika na punkcie "Władcy pierścieni" całą trylogie mam na jednej płycie i też często do niej powracam :]

_Anusia_

A ja tylko raz widziałam trzecią część Piratów;(((

Foxi_2

Ja tez tylko raz... A najbardziej lubie tą scenkę z Jack'iem z Lizką z 2 części ;)

PPG

Emka:D Moją ulubioną częścią też jest jedynka:D:D:D Uwielbiam Klątwe Czarnej Perły:D Ale ktoś mi płyte zajumał;( i nie wiem kto ją ma;(;(;(;( A władce pierścieni też lubię:D Bardzo:D Też do niej często powracam:D:D:D
Pozdrawiam;)

PPG

Caro ta Twoja Lizzka jest cholera jedna!! Jak mogła go pocałować?? Jak? Prze cholera z niej, w tamtych czasach to takie kobiety się nazywało... No wiecie jak się dziś nazywa kobiete lekkich obyczajów:D

Zdenerwowała mnie niepotrzebnie:D Nie lubię Elizabeth(Keire) w piratach. W jedynce mi się tylko podobała, w dwójce mi się nie podobała w ogóle:D A w trójce już tak troche coś mi tam drgnęło pozytywne nastawienie do niej:D Dobrze przemawiała do piratów, łezka mi się wczoraj cisnęła do oczu jak ona przemawiała do piratów:) Podobało mi się bardzo:) Ale wkurzało mnie na początku to jak olewała mego Bloomcia jedynego:D:D:D

_Anusia_

Nie wiem czy Wy też odniosłyście takie wrażenie, ze jak ten chińczyk w 3 części każe jej się porozbierać czy nie ma broni to zachowuje się jak Jack! tak samo palcami macha i podobne miny robi... zauważyłyście to?

Kasia9292

No właśnie Kasiu zauważyłam to wczoraj jak oglądałam potc: awe:| Właśnie wyciągała broń i jeszcze jedno tymi palcami pokazała później pochylała się po tą broń... Prze cholera z niej mówię Ci!!:D

_Anusia_

Spoko ja tez Lizki nie lubie, ale moim zdaniem w filmie to ładnie by razem wyglądali gdyby nie była taka wredna xd

PPG

Ja tak naprawde to Kerie Knightley lubię i to bardzo ją lubię:D No ale w piratach jakaś nie ten tego była:D Skończyłam oglądać pierwszą płyte Na krańcu świata teraz idę oglądać drugą płyte;) Pozdrawiam:D:D:D

A po oglądnięciu piratów zrobie u siebie nową notke:D Na którą zapraszam od jutra]:-> Moja notka będzie dotyczyć aktora... Ale którego to się dowiecie:) Jutro:D:D:D:D Bo po północy zaczne pisać notke:D Pozdrawiam(ale jestem wredna, że was tak trzymam w niecierpliwości:D)

PPG

Słuchajcie laseczki:D mam dla was niespodzianke:) Serdecznie zapraszam na mój blog, ponieważ jest u mnie nowa notka związana z aktorką... Jak wejdziecie to zobaczycie co za aktorka:D Zapraszam, zapraszam;) Bardzo ładna notka:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Anusiu - Już oddałm głos, bardzo fajna sonda :)

candyyy

Ja też już zagłosowałam...
Co do Elizabeth (w Piratach) to są momenty, w których ją lubię i są takie, że nie mogę na nią patrzeć...
Ha! Miałam rację! Anusia też zauważyła, że Elizabeth zachowywała się jak Jack w tej scenie...

użytkownik usunięty
Kasia9292

Zapraszam do mojego postu niżej "2 pytania i zabawy" - naprawde fajne sa te zabawy, mozecie sie np do jakiej postaci granej przez Deppa jestescie podobni ;D

użytkownik usunięty

mam jeszcze pytanko:
która z was ma swój profil na http://www.epuls.pl

jesli tak..to serdecznie zapraszam do klubu : Johnny Depp- ok :)

PPG

Ja jestem podobna do Ed Wood:D Lol nie widziałam tego filmu:( Never mind:D piszą, że jestem cholerną optymistką i ludzie mnie uwielbiają:D Fajne to dzięki:D:D:D

Dziewczyny dziękuje za wasze głosy:D Narazie wygrywa sukienka numer 8:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

A ja jestem Gilbertem z "Co gryzie Gilberta Garpe'a?" Sama bym nie pomyślała, ale trzeba mu przyznac, że tam zagral świetnie :)

candyyy

Wreszcie sobie zmieniłam nick na mój normlany - ufff :) No praktycznie nie jest normalny bo normalny jest z postrofem, ale kit. Dziewczyny co tam u was? Bo przynudzac zaczynam, wczoraj po nocach sie włóczyłam i mi sie oczęta kleją...

użytkownik usunięty
candyyy

Carotka- nom zagrał tam bardzo dobrze, ogólnie "Co gryzie GG" jest bardzo wartościowym filmem, po nim 'ruszyła' kariera Leo di Caprio :D

PPG

Ja powinnam mieć nick Trinnity:D Ale sobie go nie zmienie:D Mój nick jest bardzo orginalny:D Chyba sobie jednak zmienie na Dymuś:D:D:D Wszyscy moi znajomi mówią na mnie Dymuś od nazwiska Dymek:D Jebnięta jestem no nie?:D

_Anusia_

"Co gryzie GG" wiem, że chodzi o "Co gryzie Gilberta Grape'a?" ale to wygląda jak "Co gryzie Gadu Gadu";) "Co gryzie GG" - "Co gryzie Gadu Gadu" ;p

PPG

A wiesz Foxi, że ja też miałam pierwsze skojarzenie z tym co gryzie gadu gadu<lol2> hahahaha Never mind:D

Cholera wiedziałam, że laski się nie rozkręcą, jak Anuś pojedzie:( Już mija 3 dzień, a tu tylko napiszemy pare bezsensownych nawet nie śmiesznych zdań i tyle:/ Never mind pierole to... Idę oglądać Elizabethtow... Narazie!!

_Anusia_

Mi też wyszedł Gilbert... ;)
No szkoda, ze nie ma PPG :(

Kasia9292

Ojj dziewczyny ledwo żyję... Poprawiam napisy do Beksy z polskimi znakami bo jakies cyferki sa zamiast nich i mnie oczy bolą ;(

użytkownik usunięty
candyyy

foxi- alez ty masz spostrzeżenia ;D no ale własnie rzeczywiście można pomyslac (co gryzie gadu gadu) (lol)

anusiadymek- jak widzisz ja nick zmieniłam i nie żałuje :D

To ja zapraszam Was na mój blog :D napisałam nowy post :D:D:D zapraszam serdecznie! Pozdrawiam!

Kasia9292

Dzisiaj na Dhreku Trzecim byłam. Całkiem fajny. I zrobiłam sobie piątą i szóstą dziurę w uchu i teraz mnie ono boli jak jasna cholera, bo chciałam wyjąć kolczyk do czyszczenia. Klęłam, jak szalona, kiedy mama mi próbowała go spowrotem założyć...

Kasia9292

Dzisiaj na Dhreku Trzecim byłam. Całkiem fajny. I zrobiłam sobie piątą i szóstą dziurę w uchu i teraz mnie ono boli jak jasna cholera, bo chciałam wyjąć kolczyk do czyszczenia. Klęłam, jak szalona, kiedy mama mi próbowała go spowrotem założyć...

PPG

Polusia Ty to hardcorowa jesteś:D:D:D Ja jedynie jedną dziurke w jednym uchu i jedna dziurke w drugim uchu:D Nie robię sobie więcej bo mi się to nie podoba:D:D:D:D Zastanawiam się co do tatuaża na jedne z łopatek zrobić sobie takiego małego Smoka:D:D No nie ważne

Emka:D jak bym sobie zmieniła nick to wiesz jak by dziewczyny ubolewały?? Dziewczyno:D:D:D:D:D:D Wiesz co tu się działo na forum jak zmieniałam avatar z Johnnego Deppa na Orlando Blooma? Jak wszystkie płakały:D Mówiły zmieniłaś avatar, i tak wolę Deppa:D Ja pierdziele:D Jak bym zmieniła nick to by chyba wszystkie poumierały by na zawał:D:D:D:D Nie no joke:D:D:D Wiecie, że to mój szprytny joke:D?? Nie zmieniam nicku bo już się przyzwyczaiłam do niego i wy chyba też?:D

Skończyłam oglądać przed chwilą Elizabethtown:D Maxymalny film:D:D:D Ale was to interesuje jak zeszłoroczny śnieg:D Pozdrawiam;) Idę spać bo mnie coś sen nuży:D:D:D

_Anusia_

Polusiu ja też mam w jednym uchu trzy, a w drugim dwa kolczyki i jeszcze będę robić tylko Mama mi się nie chce zgodzić :/ ale kiedyś wykręciłam numer :D Mama była w dużym pokoju ja poszłam do siebie wzięłam igłę i sama przebiłam ucho :D na żywca :D jak jej powiedziałam to aż sobie usiadła :D ale miałam polew...
słuchajcie dziewczyny Kemposia do mnie pisała esa. Pytała co na forum i w ogóle... ;)

użytkownik usunięty
Kasia9292

matko kochana to wy jestescie poobkolczykowane ;D

dobra chcecie się pośmiać? u mnie nowy topic z kawałami i karykaturami Deppa, Di Caprio i Keanu :D<mozecie głosowac> serdecznie zapraszam...