Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

Kasia9292

No ja to jak najbardziej hardcore jestem xD Czarny, pieszczochy, nakolczykowane uszy - po 3 dziury w każdym uchu (nosa mama jeszcze nie pozwala, może za rok xP), ciężka muzyka... Na elektryku mama zamiar zacząć grać, bo na klasycznej gitarce już coś nie coś umiem, a mam w domu też elektryka, więc czemu nie? Ale kręcą mnie też klimaty hipisowskie.
A co do Kemposia, to co mu odpisałaś? Bo w sumie, co tu się tak na dobrą sprawę dzieje?

Polusia

No Polusia nie wiedziałam, że masz takie upodobania :D a jakich zespołów słuchasz? Co do kolczyka w nosie to mnie Mama namawia, bo mówi, że jej się podobają! He, he dobre!
Kemposi napisałam, że nie ma PPG i jakoś tak smutnawo narazie...

Polusia

No w praktyce to nic... Ja mam po jednej dziurce w uszkach, ale chyba sobie za pare miesiecy zrobie jeszcze jedna dziurke w prawym uchu na tej górnej krząchstce (tak sie pisze O.o?) Moja przyjaciółka z Londynu jak przyjechała do Polski to poszła do kosmetyczki i sobie przebila w nosie, ale mi osobiście takie cos sie nie podoba. Ja uznaje tylko obkolczykowane uszy :)

Ale mnie rąbnęło... Założyłam sobie konto na you tube i molestowałam moją koleżanke, żeby mi komentowała. Zresztą dodałam teraz nowy filmik i sie normalnie tak podnieciłam, że szok ;d

candyyy

U mnie nowe zdjęcia w temacie "Love story - cała prawda o Johnny'm i Orlando" gorąco zapraszam;););) komentujecie=]=]=]

Foxi_2

Polusia mi taką ochotę zrobiła na kolczyka, że sobie dzisiaj zrobiła :D sama wzięłam igłę i łup :D hehe taką największą jaką miałam w domu :D

Kasia9292

I gdzie zrobiłaś sobie? Bolało? Kolczyki mnie prześladują (moja przyjaciółka ostatnio gadała ze mna na gg i przekuła sobie iglą ucho, darłam sie na nia jak cholera, żeby czasem zakażenia nie miala ;))...

candyyy

Nie było tak źle ;) Trochę pobolało, ale ja najpierw wszystko ładnie zdezynfekowałam także mi nic nie będzie... zresztą nie pierwszy raz sobie sama przebiłam :D

PPG

Ja pierdziele Kasiu podziwiam Cię. Ja bym sama sobie nie przekuła bym się bała:D:D:D Wystarczy, że mam jedną w jednym uchu i jedną w drugim uchu kolczyka:D:D:D Cholera laski, ale wy mi robicie chętke na następnego kolczyka:D:D Hm... może sobie zrobie?:D Ale sama sobie nie zrobię wole iść do kosmetyczki:D:D:D Kasia dobra jesteś:D:D:D

Jakie jaja dziś w robocie były myślałam, że padne:D:D:D:D Hiszpanie przyszli do nas:D No i oni gadali do siebie po swoim języku a do nas zwracali się po angielsku:D No pogadałam sobie z nimi, zaprowadziłam ich do sali czasowej, owady mamy teraz tam:D I ten Hiszpan mówi do mnie i do mojej kuzynki, że jesteśmy bardzo ładne my dziękujemy. I gość zamiast robić zdjęcia owadom to on powiedział, że chce zrobić nam zdjęcia:D No to my się z kuzynką ustawiłyśmy a jeszcze porąbane przyszłyśmy dziś obydwie w miniówkach do roboty. Hiszpan nas sfotografował, później sobie zdjęcie z nami robił. Mówił, że najpiękniejsze dziewczyny na całym świecie to Polki:D No czyż nie wspaniale chodzić do roboty jak się słucha takich komplementów? Jeszcze mówił nam, że Polska to fabryka Barbie:D Się znaczy, że takie piękne dziewczyny się w Polsce rodzą:D:D:D Zajebiście było w robocie:D Ale już zmęczona jestem:D:D:D:D Jutro koncert na zamku jest:D Przerąbane będzie:/ jakoś to minie chyba:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

He, he ;) No to miło, że uważają, że Polki są najładniejsze ;)
Co do mojego ucha to Anuś możemy się umówić i ja Ci przebiję xD

Kasia9292

Tak tylko mieszkasz w Nysie:D A ja sobie mieszkam w Bodzanowie:D No to troche od Ciebie jest:D Dokładnie nie wiem ile, ale troche jest:D Zęby mnie napierdalają jeszcze nie wiem dlaczego:(

_Anusia_

Ja próbowałam sobie w pępku sama zrobić. Posmarowałam sobie kremem znieczulającym i po chwili wbijałam sobie igłę i... nic nie czułam. Niestety nie mogłam się przebić xP Aż mnie zemdliło, jak na ten pępek patrzyłam... Kręciłam tą igłą na wszystkie możliwe sposoby, a ciało miałam jak martwe, totalnie bez czucia ;P Jeśli chodzi o zespoły, to preferuję Green Daya, System of a Down i Metallicę.

Polusia

Polusia facetom się nie podoba jak laska ma kolczyka w pępku:/ sama chciałam sobie zrobić, ale sąsiad mi mówi eee daj sobie spokój to jest obrzydliwe. Jakiś facet Cię dotyka po brzuchu i nagle czuje coś metalowego:D hahaha:D Nie nie ja sobie nie robie odwidziało mi się:D:D:D:D:D

Ja się kocham w Nightwishu i Within Temptation:D I to są moje dwa zespoły które ja tak bardzo lublu:D:D:D:D:D

PPG

Zapraszam na sondę o filmach!!!! I pytam się jak się ma rodzeństwo FilmWebu?:-)

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Polusia to są takie kremy? O_o nie miałam pojęcia... ja na żywca...
Co do zespoółw, które ja lubię to Nightwish, SOAD, Farben Lehre, Myslovitz, HappySad i wiele innych

Kasia9292

Jestem świeżo po oglądnięciu Beksy i oczywiście obowiązkowo ściągam pioseneczki - dzisiaj 3 podstawowe jutro calutką reszte ;)

candyyy

Ile dałaś filmowi? Ja 10/10. Sama się zdziwiłam, że taki dosyć stary film tak mi się spodobał! Jak dla mnie był świetny! Koleżanką pożyczałam i też im się bardzo podobał!

PPG

A ja miałam dziś zamiar oglądać Piratów z Karaibów: Skrzynie Umrzyka:) Miałam zamiar oglądać, ale jakiś film przed ekran telewizora mnie przywiódł. No a teraz jest godzina 23 więc, już sobie nie będę oglądać, bo już za późno:/ A jutro chce sobie oglądnąć Królestwo Niebieskie bo mi się ściągło:D:D:D:D Jutro niedziela, w poniedziałek Paweł(brat) wraca z Sielpi i na tym skończy się mój wieczorny seans filmowy:/ Fajnie się oglądało:D Moja mama nadal nie oglądnęła drugiej płyty Na krańcu świata. Jak jutro będzie chciała oglądać, to kiedy ja sobie oglądne Królestwo Niebieskie?:( W poniedziałek o tej godzinie na kompie będzie siedział mój brat:/ Eh... Nie ważne:(

użytkownik usunięty
_Anusia_

Obejrzałam po raz kolejny "gwiezdne wrota" super film :D

No i oczywiście słłłitasny Jaye Davidson jako 'Ra' szkoda że jest gejem i nie zajmuje sie juz aktorstwem...

szkooodaaa

"No i oczywiście słłłitasny Jaye Davidson jako 'Ra' szkoda że jest gejem..." Aaaaaaaaaaaaaaaaa chyba padne ze śmiechu<lol2> hahahahahahahahahahahahahahahahaha:D No to teraz Emkla mnie rozśmieszyłaś:D Nie wiem nie znam go, możliwe, że jest gejem:D Ale mi się śmiać chce z tego textu:D Maxymalny szkoda, że jest gejem hahahahahahahaha:D A miałam przed chwilą doła<lol2> Dzięki:) Ja pierdziele, ale się uśmiałam hahahahahahahaha;)

PPG

Do Nadi:D:D:D:D pisże tego komenta:D

Nadia wejdź do mnie na blog i zagłosuj na najpiękniejszą sukienke Twojej i mojej ulubionej aktorki:D:D:D:D Jeszcze Ty nie głosowałaś:D:D:D:D Pozdrawiam

Tak reklama musi być:D:D:D

użytkownik usunięty
_Anusia_

A ty wogole ogladałas "gwiezdne wrota" ? z jamesem Spaderem , Kurtem Russelem i Jaye Davidsonem...

nie wiem moze i moje wypowiedź ci sie smieszna wydała, ale mi szczena opadła z wrażenia jak weszłam na jego forum tutaj...

i do tego jeszcze po swoich sukcesach kareire porzucił...

_Anusia_

Dziewczyny we wtorek 24 lipca o 23:50 na TVN siedem będzie film "Las Vegas Parano" więc która ma ten program to niech sobie obejrzy... ja niestety nie mam...

Kasia9292

Ja tez nie mam ;( A Beksie oczywiście dałam 10/10 ! No jakby inaczej! Film mnie poprostu oczarował! Cały czas nucę sobie "King Cry Baby"...
Aha i w środe na jakimś kanale Ale Kino! lecą dziewiąte wrota o 20.00...

użytkownik usunięty
candyyy

dobrze wiedzieć,tylko akurat nie mam tvn-u..

ogladał ktos z was wczoraj Klątwe?

Wczoraj nie oglądałam, ale kiedyś już widziałam...
Szkoda, że normalnie na Polsacie nie puszczają filmów z Johnny'm. Nawet nie wiedzą jak by im oglądalność wzrosła :D:D:D

Kasia9292

Hej :D:D W końcu wrocilam z kolonii :D:D ja pierdziele... 10 stron mnie ominelo <hahaha> Raczej nie mam ochoty tyle sobie przeczytac :P:P I z nowu za nioedlugo bedzie nowa kontynuacja jak sie to nam nie znudzi :P:P Podrawiam :)

PajotynQ

Oj wzrosła by oglądalnośc, trzeba im ten pomysł "delikatnie" podsunąć xD

PajotynQ

U mnie masakryczna ulewa, czasem to nawet grzmi i błyska. Pojechałam z tatą i z psem na naszą działke bo tam przyjmuje weterynarz. Tata mnie w domu ciągle poganiał, że weterynarz do 12 godziny tylko przyjmuje. Pojechaliśmy, jesteśmy na miejscu i patrzymy na tablice ogłoszeń a tam pisze, że weterynarz przyjmuje od 15 godziny!!! To my w ten deszcz na darmo jechaliśmy, masakryczna ulewa. Jeszcze raz jedziemy;););) Aa mój tata tak się szczycił sokolim wzrokiem;p źle spojrzał poprzednio jak był=]

Foxi_2

Hehe :) U mnie także leje, błyska i grzmi! Straszne! Ale dzisiaj źle się czułam i do kościoła nie poszłam... Grzech będzie...

candyyy

Ja "Klątwę" już widziałam, ale nie wczoraj. Tragedia jak dla mnie...
Co do kremu znieczulającego, to można go w aptece dostać, tylko nie wiem, czy recepty nie trzeba...
U mnie dopiero nadchodzą czarne chmury, już zaczęło grzmić i pewnie niebawem lunie. A jeśli chodzi o Kościół, to ja od miesięcy nie chodzę ;P I bierzmowania nie wezmę. I na relę pewnie też chodzić nie będę. Ja to się w ogóle już smarzę w piekle xP

Polusia

Ja widziałam ją...... Okropna nuuuuuuuda!!!!!! Wogole się nie bałam!!!! Dziadostwo jakieś a nie film!

Kapitan_Aleksandra_Sparr

Już dawno po weterynarzu, mój piesek był taki dzielny;););) Strasznie zalało nie które działki, naszczęście mojej nie;p. U mnie na działki to można iść dwiema drogami m.in. przez mostek bo tam przepływa rzeka która dzieli droge samochodową od działek. No i ten mostek to woda do połowy zalała, kaczki z tego powodu były całe happy. Musiałam z tatą iść na około. Ale zmokłam;/

PPG

Witam:D:D:D Ale jestem happy:D:D:D Dziewczyny zajebiście było dziś na koncercie:D Poznałam kogoś:D:D:D Zajebisty chłopak;) Wymieniliśmy się numerami:D Mieszka w Krakowie więc blisko, jak by jakieś spotkanie było:D:D:D:D Hehehehe:D:D:D

Emka nie znasz mego dowcipu:D Widać, że nowa jesteś i musisz mnie poznać:D:D:D Wiesz co mnie śmieszyło. Mówisz, że zajebisty koleś, a nagle szkoda, że jest gejem:D To było śmieszne:D Poza tym ja jestem bardzo wesoła dziewczyna i śmieje się z byle czego:D Ludzie mnie lubią no i dobrze;) Ale zajebiście dziś było w robocie:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

No ta fajnie, że się Ci zaczyna Anuś układać ;) informuj nas na bierząco jak postępy... :D

Kasia9292

No jasne, że będę was informować:D:D:D Będę go widzieć chyba codziennie teraz na zamku, bo ten koncert u nas będzie trwał przez tydzień:D znaczy się scena będzie, ale koncert będzie w weekend;) Pozdrawiam;) Dzięki dziewczyny, że jesteście ze mną:D:D:D

_Anusia_

Noom, dobrze, że chociaż Tobie sie układa (no nie wiem jak u innych, mi to tam nie...) Poprawiłaś mi humor ;)

candyyy

Powodzenia Anuś w dalszym...hmmm...rozwijaniu znajomości ;P Ciebie przynajmniej się faceci nie boją, jak mnie :/

Polusia

Hehe xD To tylko pogratulować Anuś :D:D Oby tak dalej.. :D A mi sie cos przypomnialo :D Te twoje ciach...:P Orlando Bloom ;P Jak możesz go tak perfidnie zdradzać?? <joke> :D:D :P Nie spodziewałam się tego po Tobie :P Pozdrawiam :)

PPG

Hahaha:) Po pierwsze Iza widzę, że masz nowy avatar;) Fajny:) A po drugie ja moje ciacho nie zdradzam, właśnie przed chwilą skończyłam oglądać pierwszą płyte Królestwo Niebieskie:) Zajebisty film:D:D:D Ja nie wiem co tak ludzie na niego napieprzają?:| Nie wiedzą o co chodzi:) Bo to historia, krucjaty i te sprawy...:) No więc dziśsobie zobaczyłam pierwszą płyte:) trwa 1:35 minut. A druga płyta trwa 1:30 minut więc troche ten film trwa sobie;) Jutro niestety sobie nie obejrze drugiej płyty, bo mój brat wraca z Sielpi:) I na pewno mi nie zejdzie z kompa;):D:D:D Ja idę spać:) Nie dość, że dziś byłam w pracy to jutro musze wstać do roboty i iść:/ No nic;)

Ale dlaczego wy mi gratulujecie?:D:D:D:D Poznałam kolege tylko kolege:D A co będzie dalej? Hm... nie wiem;) Narazie ja tam w głowie mam swojego lizaczka:D(Blooma):D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Aha zapomniałam wam tego wczoraj napisać:D:D:D Jak oglądałam Królestwo Niebieskie to wiecie jak tam zajebiście dużo krwi się lało?:D:D:D Jak się prali to jak krew pryskała w tą i tamtą strone:D:D Zajebiście:D Zajebisty film, polecam każdemu:D:D:D Niestety wczoraj oglądnęłam jedną płyte:( Dziś mój brat wraca i nie wiem kiedy oglądne drugą płyte:(:(:( Boleje nad tym;( Nie ważne:) Polecam każdemu film bo jest zajebisty, chociaż nie wszyscy kochają historie tak jak ja:):D Ściągnęłam ten film, z dwóch powodów:D Pierwszy no jasne, że dla Blooma chciałam go zobaczyć w nowej roli;) a drugi powód to rozumiecie historia, krucjaty i te sprawy:) Savy?:D

No to ja mykam do roboty:D:D:D Papa;)

_Anusia_

Ja teraz ściągam "Młodych gniewnych", bo bardzo mi się ten film podobał. Co do tego Królestwa to nie oglądałam, ale może sobie pożycze, bo koleżanka pewnie ma, bo ona też Bloom'a uwielbia...

Kasia9292

Buhaha, widzę, że Bloom też ma dużo zwolenników... (Plum,plum)

candyyy

Anuś też widziałam "Królestwo Niebiskie" ale całe i moim zdaniem świetny film :D:D:D Ja narazie czekam na nowy film z Johnnu'm :D:D:D:DNie pamiętam nazwy tego filmu ale ma być z Johnny'm :D:D:D Ale mam radoche :D:D Już się po prostu doczekać nie mogę :D:D:D Może następne nowe plakaty jakieś dojdą choć wątpie :P:P Już rezerwuje bileciki do kina na film :P:P <joke> :D:D Pozdrawiam :)

PajotynQ

O jakim filmie mówisz? O tym musicalu? Ja też nie moge się już doczekać...

Kasia9292

Też czekam na ten musical. Ściągnełam "Iluzjonista", muszę jeszcze do niego napisy skołować. Ja żyje teraz moją kochaną ksiażką - "To" - Stephen King. Jest zajebista tak jak dwie poprzednie co czytałam jego ale "To" wygrywa. Wiem, że mało kto teraz czyta książki ale ja kocham czytać;) Gorąco polecam Wam "To".

Foxi_2

Film nosi tytuł "Sweeney Todd". Johnny cudnie wygląda, bo widziałam fotki z planu ;D "Młodych gniewnych" też oglądałam i też mi się podobało, bo ktoś tam wspominał o tym filmie. Wczoraj na Allegro "Blow" sobie kupiłam xD Facet przysłał mi numer konta, a ja po przeczytaniu od razu odruchowo wywaliłam wiadomość. W dodatku nie do kosza, tylko na zawsze ;( ;D (nie wiem, czy śmiać się, czy płakać) Muszę jeszcze raz go poprosić... :/

Polusia

Ojej współczucia xD No a na ten musical tez się nie moge doczekać, pokażesz te fotki z Sweeney Tood? Bo ja nigdzie nie mogę zaneleźć...

candyyy

A co do książek to zaczęłam dzisiaj czytać "Władcę Much" Williama Goldinga i powiem wam, że myślalam, że gorsza nuda. Ale okazało sie, że książka jak najbardziej ujdzie w tłoku :)

candyyy

"Iluzjonista" świetny! "Młodzi gniewni" też! Ja dzisiaj skończyłam ogladć "Zakochaną złośnicę" i muszę przyznać, że to jeden z niewielu filmów tego gatunku, który mi się spodobał... :D

Kasia9292

Mam już napisy do Iluzjonisty ;) Teraz to tylko zostaje mi oglądać.