Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

PPG

Anuś to tyle dobrze, że nie wyjeżdżasz z Polski;) No ale szkoda jechać gdzieś w nieznane i zostawić przyjaciół;( Szkoda...

Kemposiu Ty do Włoch?? aż tam... Lol dobrze, że się nie przeprowadziliście:D Pozdro laski. Anuś dzięki za nowy temat. Tak teraz możemy gadać:D

_Anusia_

ale wiesz...to jest drugi koniec Polski! ja mieszkam blisko gór,a przeprowadzam sie nad morze. LOL.
my to jestesmy walniete...gadamy na gg,na forum..<lol2> moze jeszcze zadzwonimy do siebie i bedziemy pisac na gg,odpisywac na forum i rozmawiac przez telefon.. ;D buhehe

PPG

Eh... kurcze tęsknic będziemy za Tobą;( Dziewczyno jak będziesz mieć tylko dostęp do neta to zaraz pisz do nas!! I na gg:D

Anuś, żebyś wiedziała, że takie walnięte jesteśmy świruski:D Bedziemy gadać na gg, na foru mi jeszcze przez telefon. A masz skype??:D hahahahaha o lol. Polew mam niezły:) Pozdrawiam was dziewczyny. Trzymajcie się cieplutko;)

_Anusia_

wiem wiem..wszyscy beda tesknic.. xD ja tez i to bardzo!!:D bede chodzic na kafejki i wtedy Wam odpisywac i zdawac relacje jak jest w tym calym Koszalinie..;)
chyba mam skype. ale dawno zakladalam wiec nie wiem czy dalej mam ten sam. xD
Świry rządzą!!!!:D
pozdro!!;*:*:*

PPG

Ale ja tylko tak się spytałam czy masz:D Bo ja nie mam:D Tylko mój brat ma. Hry hry hry. Pozdro wariaci.

ps. Anuś czemu my tylko dwie gadamy?? Gdzie reszte wywiało??:)

_Anusia_

Już jestem ja :D Musiałam przeczytać poprzednie wypowiedzi ;)
Racja... szkoda zostawiać tylu znajomych... jak kończyłam podstawówkę to było mi tak smutno jak jeszcze nigdy... nawet teraz jak myślę, że za rok koniec gimnazjum to mi smutno ;(
pozdrawiam!

_Anusia_

wiem wiem ze tak dla jaj;) my wszystko na jaja robimy.. ;D najpierw musza wszyscy zaskoczyc ze tutaj jest ciag dalszy poprzedniego tematu.;P

Katarzyno-jak ja widze miny moim przyjaciol to mi az zal sciska serce.ale wiem ze zycie sklada sie z etapow a to jest po prostu kolejny..

pozdro!

PPG

Nie nie laski ja mam dla was lekarstwo na wasze smutki:D I moje też:D Posłuchajcie sobie Nightwish- Dark chest of Wonders:D tłumacze zespół i tytuł Mroczne Życzenia(Nightwish??)- Mroczna skrzynia Dziwów(Dark chest of wonders) Piękna piosenka. Daje dużo do myślenia. W szczególności gdy tekst się zna i tłumaczenie jego;) W ogóle mój kochany Nightwish daje mi duż odo myślenia. Oni są wspaniali!!

Anuś i tak Cię lubimy!! Bardzo i będziemy tęsknić, płakać za Toba;( cholera chyba najbardziej ja;( A najlepsze jest to, że nigdy na żywo z Tobą nie gadałam;( Ale Cię bardzo polubiłam. Bo taka sama wariatka jesteś jak ja:D

_Anusia_

a,poslucham Twojej rady i sciagne Nightwisha.;] ja tez bede tesknic... ;* bedzie mi smutno wieczorami gdy nie bd miec neta...do kogo napisze?? ale na kafejki postaram sie czesto chodzic!!:) Boziu,gadamy jakbym jutro wyjezdzala,a przeciez to nastapi dopiero kolo 15 lipca!:D

PPG

Ściągnij Nightwish! Oni są świetni! jak tak baaardzo zależy Wam na stałym kontakcie to wymienicie się numerami telefonów ;) taka moja rada - rzadko mam mądre pomysły, ale ten nie jest chyba najgorszy... ;)

PPG

Ale Anuś my musimy się przygotować na to psychicznie!! Przynajmniej ja musze się na to nastawiać:D A co do nightwisha ciesze się, że ściągasz piosenke;) Fajna nutka:D Tylko się nie przeraź, bo jest całkiem ostra:D Ale już taką muzyke kocham...:) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Kasiu jesteś the best co za text nie moge<lol2> hahahahaha:D Ja swojego numeru telefonu nie będę zdradzać na forum. Jeszcze weźmie jakaś psychicznie chora osoba i będzie do mnie wydzwaniać:D O lol;) A ja z Anusią jakoś przeżyjemy;) Przynajmniej ona przeżyje. Bo będzie mieć spokój od takiej świruski jak ja:D Nie no joke;)

_Anusia_

chyba szybciej Ty ode mnie odpoczniesz!!;D a telefonami sie wymienimy..to tylko kwestia czasu!! <lol> w koncu wariatki jestesmy.
ja czasem lubie posluchac ciezszych brzmien wiec sie na pewno nie przeraze..;)

PPG

A czemu jest tu nas tak mało? Reszta nie wie, że tu jest cdn?

Kasia9292

Właśnie nie wiem gdzie reszta:D

Ale słuchajcie laski... Moja przyjaciółka wyznała mi miłość:D Nie nie nie bójcie się ona nie jest homo(ma chłopaka) a pozatym to moja kuzynka:D pisze mi, że mnie kocha. A czemu... Wina to wszytko tego całego reggae. Słucha tego nałogowo i chce mnie tym zarazić:D Ja sama zaczynam słuchać:D Pozytywny riddim przekazuje:D Moja przyjaciółka(Aśka) zachowuje się jak by paliła maryche. Jaką ma faze:D Ja pierdziele!! Napisała mi na gg, że wie w końcu co to jest reggae;) i że kocha wszystkich ludzi. Czyli was też chociaż was nie zna;) Jaki schiz mam z nią. Mam niezły polew;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

trzeba reszte powiadomic!!:D
moja kumela z (bylej juz) klasy tez slucha i kocha reggae.zarazila moja psiapsiole i troche mnie. ;] spoko muzyczka,zwlaszcza do skrecika pasuje <lol2> <joke>

PPG

Woow :D Nowy temat :D
Bo już się dziwiłam, że powiadomienia na maila nie dostałam :D

Nom też się ciesze:)

Hmm.. a ja z innej beczki powiem.. dziś stwierdziłam, że do [13, bo wtedy wyjeżdzam] chyba pójdę do jakiegoś hospicjum dla niedorozwiniętych dzieci[znowu czytałam książke Gilberta Grape'a i coś mnie wzieło:((], moje koleżanki trochę to bojkutują, ale według mnie to sympatyczny pomysł:)
Przynajmniej się komuś do czegoś przydam :)
A co Wy o tym myślicie?;]
Pozdrawiam ;* ;)

CzarnaKrwinka

wedlug mnie to rewelacyjny pomysl!!:)
ja w 1 semestrze bylam wolontariuszka w osrodku Franciszanksim dla dzieci z biednych domow. taka praca wiele uczy..

PPG

Dzięki :) ;*

CzarnaKrwinka

a powiedz czemu ja Ciebie nie mam jeszcze w ulubionych?!!:D juz to trzeba nadrobic!!

PPG

Kemposiu to jest super extra pomysł:D Ja byłam kiedyś wolontariuszką, ale robiłam całkiem co innego i to tylko przez jeden dzień:D Fajnie było;)

No tutaj mamy nowy temat do pogadania:D jeszcze Polusia jeden stworzyła:D Laski więc możemy gadać o czym tylko chcemy na dwóch tematach:D O lol

Tak nawiasem mówiąc to forum Deppa, a my gadamy o czym tylko chcemy i zakładamy tematy nie o osobie Deppa;) hahaha.

Pozdrawiam cieplutko(u mnie znowu pogoda zryta:/ kiedy ja się opale??) no i trzymajcie się dziewczyny;)

_Anusia_

No nie! Chamstwo, skasowali na temacik tamten;/ Ujjj... te biedne dzieci to już nie wyślą listu po autograf bo tu nie ma adresu podanego ani jak to zrobić. No cóż mają pecha.

Foxi_2

Ale ja miałam dziś zrypany sen;p... najpierw to śniło mi się, że mój pies był na klatce z jakimś innym i ja go wołałam, jakaś kobieta obca gadała z moją mamą, tata kłócił się z mamą a potem to trzy zwierzątka -2 kociątaka i mysz wywliłam przez okno(zawsze wiedziałam, że normalna całkiem to nie jestem=D)a na koniec siedziałam z mamą i tatą przy stole i byłam wkurzona bo spóźniłam się o jakieś pół godziny na film "Benny i Joon". Bo ja go dziś oglądam i mam zamiara nagrać na kasetę. Ulżyło mi jak się obudziłam bo dotarło do mnie, że film jeszcze przedemną.

Foxi_2

Hahaha Foxi wiem koszmar Ci się śnił]:-> Na szczęście to tylko sen... Chociaż ja niekiedy mam takie sny realne, że myśle, że to prawda jest. A jak się budzę to mi się płakać chce;( Jak mam takie piękne sny i chciałabym, żeby to było prawdą to tak nigdy nie ma;( To jest dopiero chamstwo:(

Dobrze, że zorientowałaś się, że jest nowy temat założony. A co do tych dzieciaków co nie wiedzą jeszcze o autografie to trudno. Mają pecha. Trzeba było wcześniej szukać:D

Polusia też założyła temat kontynuacj:/ no niestety nie zorientowała się, że już Anusia założyła:/ No ale na dwóch też możemy sobie pogadać:D Pozdro;)

_Anusia_

Ja to mam chyba najgłupsze sny na świecie. Żebyście Wy wiedziały, ludzie skąd u mnie się to bierze?!;p Na podstawie moich snów można by nakręcić pełnometrażowy horror. Nie pobijecie moich głupich i przerażających snów. Raz miałam w życiu przyjemny sen...;/ inne to są w grupach: horror, głupie, w miare normalne, a najmniejsza to jest grupa przyjemne. Po co ja Wam to piszę?! E tam wiem, że za złe nie macie mi za te moje głupoty które wypisuje co nie? A tak na marginesie to zaprogramowałam kanał na wideo i zjadłam ciasteczka więc jestem happy;]]]

Foxi_2

A tu znowu ja, Wasz informator co kiedy w TV (jak to powiedziała moja przyjaciółka--> z Depp'ikiem =D. Więc w niedziele 1 lipca na TVN "Koszmar z ulicy wiazów", w tym filmie to dużej roli Johnny nie ma ale tak Wam podałam.

Foxi_2

A tu znowu ja, Wasz informator co kiedy w TV (jak to powiedziała moja przyjaciółka--> z Depp'ikiem =D. Więc w niedziele 1 lipca na TVN o 0;00 "Koszmar z ulicy wiazów", w tym filmie to dużej roli Johnny nie ma ale tak Wam podałam.

Foxi_2

Dwa razy napisałam bo w pierwszym poście zapomniałam podać godziny czyli o 0:00.

Foxi_2

Foxi ja ci nic nie mam za złe, że Ty nam opowiadasz o swoich snach koszmarach głupotach itp...:D Sama kiedyś opowiadałam wam jaki miałam sen realny;(

A Koszmar z ulicy Wiązów bym sobie oglądnęła(pomimo tego, że już oglądałam:D)... hm... co najgorsze na drugi dzień musze iść do pracy:/ No ale walić prace!! Jeszcze raz sobie zobacze film:D Do pracy mam na 10 jak będę mieć wory pod oczami rano to walić:D Jeszcze kuzynka mi opowiadała, że na zamku ochroniarze chcą nam jakieś maleńkie przyjęcie powitalne chca nam zgotować:D Niezły polew mam. Ale nas tam kochają;) Ciesze się bardzo, że będę tam pracować... Bo tam nawet jest tyle śmiechu z ochroniarzami, że ja pierdacze:D

Pozdrawiam;)

_Anusia_

łoohoo,ile ja mialam snow koszamrnych to moje.:) raz sie nawet obudzilam z krzykiem i cala spocona. no,nie bylo to mile. ale tez czesto miewam fajniusie sny. ;) takie,po których nie chce sie budzic a gdy juz sie budze to zamykam oczy bo chce zeby trwaly...:) :P

PPG

Jak się Johnny śni, to się budzić nie chce xD

_Anusia_

Ja nie oglądałam, ale mam na płycie. Może obejrzę... Mimo wszystko dziękuj ę ze za info ;)

Kasia9292

Aha! Mi sie dzisiaj śnił mój facet z plastyki z podstawówki. On jest taaaki podobny do Johnny'ego! No może bardziej do jack'a Sparrow'a!

Kasia9292

Do Jacka Sparrowa:D Łooo szkoda, że ja takiego faceta jeszcze nie spotkałam;) A co do snów to co Wy chcecie dziewczyny:D Koszmary są maxymalne:D Budzisz się z krzykiem i jest coxik:D Później zasnąć nie możesz:D Super:D Mój brat uwielbia koszmary:D Rąbany!! Ja tam lubie piękne sny. Mam niegdyś takie realne, że jak się budze to mi się płakać chce;( że to koniec, a ja chce, żeby nadal trwał;( I nie moge spowrotem zasnąć;( Eh...

:*:*:*:*:*:* Biuziole Wam przesyłam takie mega:D

_Anusia_

Nom do jacka! Kiedyś na wycieczce nawet nosił taką czerwoną chustkę na głowie. No mówię Wam... szkoda, że teraz z nim nie mam lekcji, bo bym mu spokoju nie dała ;)

Kasia9292

A wiecie, że mi kiedyś się śniło, że mam taką chustke na głowie jak Jack i się przegladałam w lustrze. Super wyglądałam;> i poszłam tak na miasto.

Foxi_2

O lol hahahaha:D Fajny sen;) Cholera mi też się kiedyś coś śniło z piratami:/ ale zapomniałam już co było w śnie:/

_Anusia_

Mi się śniło kiedyś, że Jack jechał samochodem;]]] a kiedyś to jeszcze śniło mi się, że oglądam film z Johnnym na którym on bije kobiete...

Foxi_2

Ojojoj:D To ciekawe sny masz:D Chyba za dużo o Johnnym myślisz przed snem;) Że Ci się później śni;) Ja tam przed snem myśle o wielu rzeczach:D A później takie pierdoły mi się śnią:D Pozdrawiam;)

Foxi_2

mi sie 1 raz snilo ze bralam udzial w jakiejs bitwie razem z Jackiem Willem i Elizabeth.. xD ale jak sie obudzilam to pierwsza mysl jaka byla to "jaka ja jestem rąbnięta..."
buhehehe :D:D
pozdro!!;*;*;*

_Anusia_

Hehehe, ja ostatnio rzadko mam koszmary, ale zazwyczaj jak je mam to śnią mi się pająki :(((
brrr..

PPG

Heh, dzięki, ja też Cię do ulubionych dodaje :)

CzarnaKrwinka

Dzisiaj śnił mi sie johnny pewnie dlatego ze byłam wczoraj na piratach i dużo o tym filmie myślałam.

Moon_8

a co sądzisz o 3 czesci Piratow?:)

<za kroootki>

PPG

Ja jeszcze nie byłam, ale niedługo idę :D
Mi się Johnny baaardzo rzadko śni!

Kasia9292

Mnie już nawiedził w nocy parokrotnie xD Nawet z nim gadałam... xP A co do jakiś działalności charytatywnych, to ja wpadłam na pomysł, żeby zostać honorowym dawcą krwi. Moja mama mnie popiera, ale uważa, że lepiej by było, gdybym się na to zdecydowała za jakiś rok czy 2 lata.

Polusia

Polusia a o czym gadałaś z Johnnym?? i po jakim języku?? Angielskim czy polskim??:D Mnie Johnny w snach bardzo rzadko odwiedza:( W ogóle aktorzy mnei mało co odwiedzają;( Nikt mnie nie kocha:D hahahaha Za to często mam sny takie jakie bym chciała, żeby były w realu. I jest to do spełnienia:D Jeśli ta druga osoba chce:(:|

Polusia

Hmm ja dawcą krwi mogę zostać dopiero za rok, bo podobno od 18 biorą:(
Pozatym muszę się do tego nastawić, bo ogólnie bardzo boję się pobierania krwi:P
Hmm.. co do moich snów z Johnny'm.. :D
Już nieraz mi się śnił, ogólnie zawsze jak jakiś aktor mnie zachwyci w jakimś filmie to zazwyczaj mi się śni i z nim rozmawiam ;d

CzarnaKrwinka

Kempoosiu, ale masz fajnie! Ja tak nie mam!
co do pobierania krwi to chyba można od 16 lat, ale ja się baaardzo boję! Naprawdę! Ucho przebiłam sama igłą, ale krwi chybabym nie dała sobie pobrać!

Kasia9292

Hmm u mnie w szkole jest możliwość oddawania krwi, bo nasz nauczyciel od PO to załatwił i nam powiedział, że dopiero od 18 można..
Heh, nom też to akurat lubię;) Ale ostatnio żadnego takiego snu niestety nie miałam:(