Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 525 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tam się limit wyczerpał :D:D hehhe,dobre jesteśmy!!:D

Kemposiu-miałas szczescie, ze sie wycofali Twoi rodzice..u mnie juz wszystko przesadzone..:\

CzarnaKrwinka

ja lubie pomagac i udzielac sie w charytatywnych rzeczach ale co do pobierania to chyba bym sie nie zdecydowala...bo jak ostatnim razem pobierano mi krew to zemdlalam..:P nie nadaje sie do takich rzeczy.

PPG

Anuś ja to samo mam:) Jak mi ostatnio ciotka pobierała krew to mi się słabo zrobiło... O nie przepraszam bardzo, ale ja nie piszę się na to by oddać krew:( Wiem jestem brutalna:D Ale nie chce by mi pobierali krew więc ja się na to nie pisze:D

No patrzcie jak impreza się rozkręciła:D Już mamy 2 strone:D

_Anusia_

heheheh :) a moja mama byla przy tym i blada sie zrobila na maxa. <lol2> pogoda sie poprawia. <jupi> :D

PPG

A u mnie znowu pada:| Anuś te Twoje chmury przybyły do mnie:| hehe;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

specjalnie wyslalam je do Ciebie!:D:D:D hahahahahaha! :P mam nadzieje,ze i u Ciebie sie rozpogodzi. ;]

;*;*

PPG

Kurcze wiecie co... Miałam dziś być na wiankach w Krakowie. To jakoś się z kuzynką nie zebrałyśmy:( Teraz oglądam w telewizji te całe wianki. Jaki koncert odpierdzielili:D Ja nie wale. Ile ludzi tam jest...:D Ale szkoda, że mnie tam nie ma:( Pozdro;)

_Anusia_

tez to ogladalam.;] fajny koncercik odpierdzielili.:) aaale Ty masz blisko przeciez!czemus sie nie zebrala?! ja bym od razu leciala!:D:D

PPG

Bo jakoś się nie zebrałyśmy z kuzynką:( Problem nie jest dojechać:D Problem jest to jak wrócić:D No cóż w tym roku odpierdzielili ładny koncert... Ile ludzi tam było ja nie wale:D Kuzynka rzuciła pomysł "jedziemy na wianki" a wszyscy na to czy ciebie aby nie pojebawszy?? No i nie pojechaliśmy;( Za rok może pojedziemy... Nie nie może tylko na pewno:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

No to pomachaj do kamery jak będzie w pobliżu ;) to może Cię dostrzeżemy ;)

Kasia9292

Kasiu ale to dopiero za rok:D Hry hry hry:D Słuchajcie laseczki;) Dziś patrze przez okno piękne słoneczko świeci i żadnej chmurki na niebie:D Jak się tylko ociepli to zaraz idę się opalać:D Nareszcie:D:D:D:D

Kasiu kiedy Ty wysłałaś list do Johnnego?? Bo ja się raczej na swojego nie doczekam(na pewno) i w lipcu gdzieś w połowie drugi raz będę chciała wysłać:D:D:D:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Dziewczyny słuchajcie mam do was prośbe:D Od dłuższego czasu zbieram sobie kase na nową komórkę... I sama nie wiem jeszcze jaką chce sobie komórke kupić:D Mogłybyście mi polecić jakiś fajny model najlepiej jak by była to Nokia:D Bo ja tylko na Nokiach jadę:D A w ostateczności może to być Sony Ericson:D Cholera teraz tak szukam na necie i już sobie zobaczyłam Nokia E50 całkiem fajna, ale coś ludzie na nią nażekają:/ Mam problem:/ Jakbyście mogły mi coś polecić z góry dziękuje:D

Aha i żeby ten telefon miał kolorowy wyświetlacz i aparat fotograficzny:D Dziękuje!!;P

_Anusia_

Anusiadymek ja swój list wysłałam 15 maja i wciąż czekam i cały czas mam nadzieję, ze dojdzie.
Co do telefonów to ja Ci raczej nie doradzę, bo ja mam LG B2050, a Ty chcesz nokie. Mój bez aparatu i taki sobie, ale dzwoni i pisać SMS-y się da to mi pasuje ;)
Pozdrawiam!

_Anusia_

moja drgoa, z nokii to bym Ci radzila N70, 6111 i inne nowsze.;] samsung D500 jest fajny. zreszta,patrz na funkcje,nie tylko na wyglad.;]
ja bym na Twoim miejscu leciala na skrzydlach na ten koncert.:D:D ale za rok masz pojechac!:P

buzki:*:*

PPG

Dzięki dziewczyny. Wiem Anuś, że na funkcje trzeba patrzeć ja patrze. Tylko chce by komórka była bardzo dobra:D

Anuś nie martw się za rok na wiankach będę:D

Słuchajcie dziewczyny tak się teraz wkurzyłam na mojego brata, że masakra;( Mówię mu "Paweł ściągnij mi z netu film taki jak Sekretne okno"
on się pyta "A co to jest" No to ja mu opowiadam o co w nim chodzi i kto gra tam główną postać. Jak tylko usłyszał, że Johnny Depp powiedział "Młoda czy Ciebie aby nie pojebawszy?? Myślisz, że jak Johnny Depp zagra wa jakimś filmie to film jest full wypas?? Taka prawda jest, że Depp jest beznadziejnym aktorem i beznadziejnie gra w filmach... Jedyna rola co mu się udała to zagranie Sparrowa w pierwszej części piratów, tak w innych filmach zagrał beznadziejnie" Pytam się jego jakie widział z nim filmy. A on, że nie pamięta w ogóle. No to mu wymieniam Koszmar z ulicy wiązów, Jeździec bez głowy, Desperado 2... Oglądał te filmy chyba z Johnnym nie wiem jeszcze do końca się nie dopytałam bo byłam taka zdenerwowana na niego, że masakra. Zaraz jak wróci z kościoła to się wydrze na niego!! Bo kurde on sobie może ściągać filmy jakie chce, a jak przyjdzie, że ja chce mieć taki film i chce go zobaczyć to nie ma mowy. Bo ona jest beznadziejny;( Jestem taka wkurzona na niego, że masakra;( Nie wiem cholera co robić. Chciałabym oglądnąć to Sekretne okno... Na szczęście mój brat jedzie na tydzień do Sielpi na wakacje w lipcu. No ale jak zacznę ściągać jakiś film to on w tydzień mi się na pewno nie ściągnie... Kurwa mać!!!!!!!

Oglądałam dziś zwiastun filmu "Pewnego razu w meksyku: Desperado 2" i jak oglądałam ten zwiastun, to sobie przypomniałam... Przecież ja ten film już oglądałam:| I wiem jak na niego nadawałam... Wiem jedno nadawałam na ten film bardzo, że jest durny, idiotyczny, Desperado 1 była o wiele lepsza... No ale nie pamiętam co w filmie się działo:| Bardzo dawno go oglądałam... Pozdrowienia;(

_Anusia_

Heh ja niestety też się musze przyznac, ze czesto ogladam filmy dla moich ulubiencow;)
Ale rodzinka juz się przyzwyczaila, wydaje mi się, że nawet ich lubia;)
Heh gorzej z kolegami, bo tak samo jest, czepiaja sie np. takiego DiCaprio, ze pedal[:|] a widzieli tylko "Titanica" ;/
plec meska jest.. :P:PP [oczywiscie sa wyjatki;p]

Trzymaj się Anuś i nie denerwuj;)

CzarnaKrwinka

Widziałam wczoraj "Benny i Joon" - było super;p w takiej roli to Johnny'ego jeszcze nie widziałam, on jest rewelacyjny, co film to inna rola, w każdą postać umie się wcielić. Film był zabawny i wogóle fajny, polecam.

Foxi_2

Fajnie. Następny film który chce ściągnąć z netu... Brat mój kochany jedyny mi nie pozwala na to. o zajebiście;(

_Anusia_

Anuś, wymysl zemste-to zawsze dziala.;] znajdz Jego slaby punkt i uderz z calej pary.;] wiem,ze to wredne ale "najlepsza obrona jest atak".;]

u mnie nowa notka-zapraszam!! (reklama musi być xD )

pozdro ;* ;*

Foxi_2

No i po tym się genialnych aktorów poznaje;)
W "Benny I Joon" jest genialny;)
I ciekawostka: podobno sam te wszystkie sztuczki robil;)
I sobie reke zlamal :( ;]

CzarnaKrwinka

Ohhh...ten film był ekstra, poważnie sam te sztuczki robił? To super;]

Foxi_2

Eh... cholera przecież jak zobacze dziś mojego brat to mu krzywde zrobię!! No jak nic!! Nie wiem cholera co zrobić... Czy czekać aż w końcu w telewizji puszczą(niczym jak na zbawienie) czy po znajomych się pytać czy nie mają płytki z tym i tym filmem;( Żeby to cholera szlag trafił!! No ja mu jednak krzywde zrobie!! Wrrr jaka jestem zdenerwowana ja nie moge!!

_Anusia_

Anuś wrzuć na luz, nie rób bratu krzywdy;]. A może masz wideo albo ktoś z Twoich znajomych? To byś wtedy wypożyczyła kasetę z wypożyczalni. Ja to się w wypożyczalini nie pokazuje bo wiszę gościowi 6 zł;]]] za film "Czekolada"=D.

Foxi_2

Mam wideo i moge wypożyczyć film... Te no właśnie:D Dzięki Foxi:D Teraz będę wypożyczać filmy i tylko siedzieć przed telewizorem:D Hry hry hry;)

_Anusia_

A bratu i tak zrobie krzywde:D Bo mu się należy!!:D hehehe Pozdrawiam i dziękuje Foxi;) Że ja na ten pomysł nie wapdałam:| Może dlatego, że ja tylko na komputerze oglądam filmy:D Pozdrawiam;)

Foxi_2

Nooom:)
Aż byłam z niego dumna:PP Buehehehe jak to brzmi;)
Ale film jest piękny:)
Sam był uroczy:)
Mam nadzieje, że już zagłosowałaś;)

CzarnaKrwinka

Racja Kempoos, nasz Johnny umie wszystko. Zuch chłopak;]

CzarnaKrwinka

Film super tylko nie obejrzałam zakończenia:( A co do piratów to według mnie najlepsza cześć:) Kemposiu zgadzam sie z tobą o dicaprio moje koleżanki z dawnej klasy mówiły ze to pedał a jak sie spytałam ile filmów z nim widziały no to odpwoidziały ze tytanic( w którym dla mnnie zagrał świetnie).
Pozdrawiam :* a i dodaj was do ulubionych:)

Moon_8

Moon, ja też Cię do ulubionych dodaje:)
Nom, strasznie mnie to denerwuje, bo wg. mnie Leo w "Titanicu" zagrał świetnie, a nawet jak komus tam nie pasuje, to powinni np. "Co Gryzie Gilberta Grape'a" zobaczyc, bo dla mnie to cały czas nie do pojęcia jak On swietnie sobie poradzil z rola Arniego :)

CzarnaKrwinka

Hmmm pozatym co ostatnio z Nim jakis film ogladam[, bo nadrabiam;)] teraz czycham na "Przetrwać w Nowym Yorku" ;]
To mnie zadziwia.. hmm mi nawet On trochę Johnny'ego przypomina jesli chodzi o grę, nie wiem dlaczego, oboje cos w sobie maja i ich postacie sa strasznie wyraziste:)

Moon_8

"Benny i Joon" jest cudowny! Ściągnęłam go sobie. Z tym że uważam, że był za krótki. Jak się skończył, to tak mi się nieprzyjemnie zrobiło, bo aż się prosiło, żeby był przynajmniej 10-20 min. dłuższy... Bo co to jest: 1,5 h! Ktoś coś wspominał też o "Czekoladzie". Przepyszny film!

Polusia

Polusiu, a masz "Bennny.." a oryginalnej wersji językowej? ;>

Polusia

Chciałabym zobaczyć ten film:D Ale coś czuje, że go za niedługo zobacze:D Pozdrawiam;)

_Anusia_

Hry hry hry]:-> Wiecie co laski:D Powiedziałam bratu co mam na języku(oczywiście musieliśmy się pokłócić), no ale zostało na moim(i wiem, że przyznał mi racje:D). Ściąga mi się już z netu "Sekretne Okno" Jupi ja jej:D Mam nadzieje, że film będzie spox jak Foxi mi opowiadała:D

Ja to jednak jestem the best. Jeszcze musze ponudzić brata o ściąganie "Marzyciela", ale do tego to będę musiała mame przekonać. Musze jej powiedzieć, że ten film jest bardzo ładny itp. A jak mame przekonam to ta będzie nudzić Pawła by ściągał:D Ale ja szprytna jestem:D

_Anusia_

Hehe teraz tak gadacie o tych wszystkich filmach z Johnny'm i tak myślę ile na nie kasy wydałam.. buehe :D
Nie ma to jak obsesja na punkcie filmów;)
Co do "Sekretnego Okna" to jest bardzo fajne;)
Johnny jest przeuroczy w tym szlafroczku z potarganymi włosami :D
A na końcu.. mmm ;]]
A "Marzyciel".. jeden z piękniejszych filmów jakie widziałam:) Cudo :((

CzarnaKrwinka

Super:D

Anuś słuchaj teraz tak patrzyłam na tą Nokie 6111 co mi poleciłaś:D No i musze powiedzieć, że się chyba za nią chapne:D:D:D Bardzo fajny telefonik. Elegancki, ma funkcje te co ja chce:D Super dzięki;)

_Anusia_

Dla mnie "Sekretne okno" wymiata a ksiażka też była super. Anuś tylko NIE czytaj jak się ten film kończy bo spieprzysz sobie cały seans. Dziewczyny mówie Wam bardzo mi się spodobał "Benny i Joon" a "Czekolada"... kocham to. Jak widzę te słodyczę i Rouxa to się rozpływam ;**. "Marzyciela" też trzeba zobaczyć, bez dwóch zdań, ja widziałam, przepiękny;]. A jak już gadamy o filmach Depp'a ( no bo my tu rzadko o nim)to jakie macie z nim filmy na kompie, wideo, DVD. Co Wy na taki temat? (właśnie słucham muzyczki z Czekolady ;])

Foxi_2

Ja jestem w posiadaniu następujących filmów z Depp'em an kompie:
Blow
Marzyciel
Sekretne okno
Rozpustnik
na kasetach:
Piraci z Karaibów:Klątwa Czarnej Perły
Don Juan Demarco
Benny i Joon

Foxi_2

Jak mogłam zapomnieć, przecież na komputerze jeszcze mam Edwarda Nożycorękiego.

Foxi_2

Jak mogłam zapomnieć, przecież mam jeszcze na komputerze Edwarda Nożycorękiego.

Foxi_2

Nie no kurde!!! Co to ma być?! Patrze i nie mam mojego postu co do Edka którego mam na kompie. Więc pisze jescze raz i wysyłam i wtedy dopiero widzę oba. A tamtego pierwszego to gdzie wcieło, przecież jak wysyła się komentarze to od razu się pojawiają? kit z tym. Pytam się jeszcze raz : Czy macie jakąś domową kolekcje filmów z Depp'em?

Foxi_2

ja na swoim blogu dzisiaj o tym napsiałam. wszystkie wymienione mam na komputerz. ;D (okazyjna reklama <lol2>)

Foxi_2

No muszę przyznać, że ja mam dosyć sporą kolekcję i cały czas ją rozwijam. mam ponad 30 filmów :D A oto one:
1.Piraci z Karaibów 1
2.Piraci z Karaibów 2
3.Gnijąca Panna Młoda
4.Charlie i Fabryka Czekolady
5.Co gryzie Gilberta Grape'a?
6.Edward Nożycoręki (cudowny film!)
7.Dawno temu w Meksyku: Desperado 2
8.Sekretne Okno
9.Dziewiąte wrota
10.Pluton
11.Blow
12.Czekolada
13.Benny & Joon
14.Marzyciel
15.Koszmar z ul. Wiązów 1
16.Jeździec bez głowy
17.Las Vegas Parano
18.Z piekła rodem
19.Wakacje w kurorcie
20.Donnie Brasco
21.Beksa (świetne!)
22.Rozpustnik
23.Koszmar z ul. Wiązów 6 (Johnny gra tu tylko przez chwilkę)
24.Arizona Dream
25.Don Juan DeMarco
26.Zanim zapadnie noc
27.Żona astronauty
28.I żyli długo i szczęśliwie (też tylko przez chwilę tu gra)
29.Ed Wood
30.Truposz
31.Odważny
32.Piraci 3
Uff dużo pisania ;)

Kasia9292

niezła kolekcja...zanim ja dojdę do takiego wyniku będę chyba staruszką.. <lol2>

P.S.dzieki za wpis

pozdro!;*

_Anusia_

no widzisz.;] nie ma sprawy <cfaniak> :D:D

PPG

tak się właśnie zastanawiałam, że gdybyście chciały to wysłałybyście mi jakoś płyty, a ja bym Wam po przegrywała filmy jakie byście chciały. Tylko nie wiem, bo przecież nie podam na forum swojego adresu...

Kasia9292

Hehehe, mi się nie chce wypisywać;)
A co do filmów to ja na kompie mam mało, bo większość na dvd:(
A Kasiu jak nie chcesz na forum to możesz przez maila albo na gg:)
Właśnie a jakie macie filmy z Leonardo DiCaprio :D?
Wiem, że truje, ale chce z Nim nadrobic :D

CzarnaKrwinka

Oj Kasiu ja chyba do Ciebie list wyślę:D I płyty do Ciebie wyśle być mi przegrała:D Jesteś naprawde spox... Że nam tak pomagasz;) Podaszm i adres na gg:D Dziękuje ci bardzo;) Pozdrawiam;)

_Anusia_

Laski widziałyście... Jeszcze na starym forum u Polusi jakaś biedna duszyczka się zagubiła i nie wie co ma zrobić z listem. Ojojoj tak mi przykro nie odpisze jej;(

_Anusia_

Postanowiłam, że dam moją listę filmów[znaczy tych, które mam na komputerze]

1.Zielona Mila
2.Forrest Gump
3.Masz Wiadomość
4.Cast Away
5.Terminal
6.Lepiej pozno niż pozniej
7.Casanova
8.Jurassic Park[3 czesci]
9.Adwokat Diabla
10.Matrix [2 i 3]
11.Constantine
12.Reakcja Lancuchowa
13.Koszmar Z Ulicy Wiazow
14.Gnijaca Panna Mloda Tima Burtona
15.Don Juan DeMarco
16.Dom Nad Jeziorem
17.Speed
18.Testosteron[ble]
19.Rozpustnik
20.Las Vegas Parano
21.Szeregowiec Ryan
22.Apollo 13
23.Benny I Joon[francuski dubbing]
24.Ace Ventura[1 I 2]
25.Słodki Listopad
26.Straszny Film[1, 2 I 3]
27.12 Malp
28.Sekretne Okno[ale jakosc nie do ogladania, tylko do robienia filmikow ja mam:)]
29.King Kong
30.Harry Potter 4
31.Co Gryzie Gilberta Grape?a
32.Ed Wood
33.Edward Nożycoręki
34.Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
35.Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka
36.Cry Baby[Beksa]
I to z .avi chyba tyle;)

CzarnaKrwinka

a nie:D
Jeszcze "Titanic", "Romeo I Julia" i "Infiltracja" ;)