Powinien zajmować dalszą pozycje niż ta którą ma w tej chwili.Czym wy się tak zachwycacie ?
ludzie po za nim to chyba świata nie widzą,Johnny to Johnny tamto i tak w kółko.Jest dużo razy lepszych aktorów od niego,nawet nie chcę mi się ich wymieniać bo nie wiem ile by ich było.
Możesz jaśniej??
mam teraz szukać co to za Natalka i kto ja grał na forum m jak miłość????
Nie lubię Muminków bo są... dziwne :D Nie przypadly mi do gustu:)
Nie lubię Natalki z "m jak milość"? A kto ją lubi?! Jest okropna!! I nie zazdroszczę jej gry w tym serialu:D dla mnie jest to tak sztuczna osoba, że aż szkoda mi się jej robi jak na nią patrzę:)
1 - nie jestem dzieckiem!
2 - oceny?! co niby w nich jest takiego dziwnego?!
3 - "nie mam zamiaru z tobą tutaj dyskutować bo bym się jeszcze ośmieszył :)." - jasne. gratuluję tekstów!
Jak możesz nie lubić Muminków???!!!!! (ja lubię forever)
Jak możesz nie być dzieckiem????!!!! (ja jestem forever)
Jak możesz się nie ośmieszać???!!! (ja się ośmieszam)
Widzisz... Jestem inna:)
Wkurzające jest to, że np. jakże dorosla osoba uważa kogoś za dziecko, wtedy gdy nie jest po myśli tej "doroslej osoby"
matko i córko Edzia przestań....
dziecko forever i już
Mada jak możesz nie lubić Muminków???!!!
Wstydź się!!
(i pomyśleć, ze ja cie lubiłam ;>)
Aha, to wszystko wyjaśnia :D
............................
.....................
............................
.....................
no cóż przykro mi...
to przez Bukę, Mame Muminka, Małą Mi, wkurzaja mnie jak holera. a no i
to jakaś chinska/japonska chyba bajka to tym bardziej :) ;D
Ale... masz coś do Chin/Japonii?? A mówią, że Polacy są tacy "gościnni, mili" A tu proszę... nawet się z tym nie kryją:) (na takim forum...):D
I zastanawia mnie też jedno: jak miala na imię Mama Muminka zanim urodzila Muminka:D ta Mala Mi jest okropna! Te jej miny:/ Trauma z dzieciństwa!:D
bycie mamą muminka było jej przeznaczeniem przez całe zycie wiec pewnie
dlatego miała tak na imie :)
nie, nie mam nic do tych krajów, ale poprostu nie lubię chińskich bajek
;p
Wedlug ciebie on jest przeraklamowany a wedlug innych jest bardzo dobrym aktorem. moim zdaniem dobrze robisz ze to napisales bo od tego jest forum.. i sie nie zgadzam z toba bo Johnny jest bardzo dobrym aktorem!
Może i dobrze napisal, tylko trzeba wiedzieć dlaczego!! A nie tak jak: WIEM ALE NIE POWIEM. ZNAM DUŻO ALE PATRZĄC NA TWOJE OCENY SZKODA MI Z TOBĄ GADAĆ DZIECKO .
Muminki się cieszą, gdy kogoś powieszą...:)
Buka byl straszny!!!!
TA Buka. ONA.
być- 3. osoba liczby pojedynczej, rodzaj żeński, czas przeszły- BYŁA.
przymiotniki też się odmieniają (przez przypadki, liczby i rodzaje), a więc STRASZNA.
Buka - ten Buka:)
dlatego myślalam, że to facet:D
przepraszam wszystkich fanów Muminków!!
A i jeszcze: podstawy gramatyki to jeszcze rozumiem:d Ale dz za przypomnienie podstawowych informacji o odmianie rzeczownika!:)
a i za czasownika i za przymiotnika też:)
"Buka wzbudza powszechny strach, jednak nie wiadomo, czy naprawdę jest groźna, czy tylko samotna i nieszczęśliwa."
Fakt....:)
Ale moglam się pomylić bo ta buka nie ma żadnych...no... trudno poznać czy to facet czy to baba:D:D
Co wy tak na bieżąco z tymi bajkami jesteście? Ja tam w ogóle żadnej Buki z Muminków nie pamiętam. Nie mówiąc już o dźwiękach wydawanych przez krecika. ;p
cóż... mam siostrę...
I kocham bajki!!!!!!!!!!
Macie coś do Krecika??!!
To swój chłop jest ;>
Ahooj