Powinien zajmować dalszą pozycje niż ta którą ma w tej chwili.Czym wy się tak zachwycacie ?
ludzie po za nim to chyba świata nie widzą,Johnny to Johnny tamto i tak w kółko.Jest dużo razy lepszych aktorów od niego,nawet nie chcę mi się ich wymieniać bo nie wiem ile by ich było.
Matko, żeby na forum Deppa o bajkach ;p
No dobra, wczuje się w klimat i powiem, że:
1. Uwielbiam Różową Panterę
2. Muminki też
3. Krecik...trochę nudny był ;p, ale dało się przeżyć. Jeden odcinek mi na zawsze utkwił w pamięci- jak zrobili jakiś sztuczny las w jego mieszkaniu ;p. Dziwne,ale po tylu latach to pamiętam ;)
4. Jak chodziłam do pierwszej klasy to była istna patologia, bo wszyscy mieli faze na pokemony... i ta bajka była jeszcze do przeżycia, ale to co dzisiaj serwują na dajmy na to Polsacie...szkoda gadac.
5. Różowa Pantera i tak jest the best ;)
Na tym forum są naprawdę same dzieci forever ;p
Mnie smerfy zawsze strasznie wkurzały ;p
Ale miałam kiedyś taką płytę z piosenkami smerfów xD Muszę poszukać ^^
Ja miałam kasetę z piosenkami Smerfów ;p
Nałogowo jej słuchałam jak byłam mała ;)
A jedna ich piosenkę- "Loczek blond" grali nawet u nas w szkole na dyskotece parę razy ;p i jakoś się wszyscy przy tym świetnie bawili...Smerfy łączą ;p
"Ten loczek blond
jak słońca promyk
Loczek blond
ciągle gdzieś goni
Loczek blond
Ten loczek blond
To nasz największy skarb
Ten loczek blond
promyczek złoty
zawsze jest
skory do psoty
Umiał też
ten loczek blond
Nie raz
Pocieszyć nas" :DD
Lady masz fajnego nowego Freddiego. To chyba z tych z lat 70- dziesiątych . Cudne zdjęcie. :))) Pamiętam smerfne hity czy coś takiego.
Dzięki ;).
Tak tak, to ten wcześniejszy Queen, w który od niedawna jestem zasłuchana ;p
Smerfne hity...możliwe... ja tej kasety juz dość dawno na oczy nie widziałam, ale wiem, że okładka chyba była czerwona ze Smerfami of course ;p
Ale widzę, że ktoś tu jest obeznany w smerfnych piosenkach ;p
O to dobrze że masz U2, a ja niestety już nie mam U2.Po za tym wyszła nowa to se kupie i też będę miała znowu U2. Wiosna idzie oto fakt.
Nie było mnie parę dni i już ktoś mi zajebał kolor :/ co za kraj, co za ludzie...
Może masz rację, ostatnio też o tym myślałam. Niestety nie wiem jeszcze na jaki mam za dużo obrazów. :)))
Nie no co to ma być? Wszyscy sobie na raz avatary zmieniają? I co ja mam się znowu przyzwyczajać? ;>
Ehh... Co za ludzie ;p
Hm... ktoś miał wczoraj zielony, ale chyba sobie zmienił więc uniknie mojego gniewu i srogiej pomsty...
Co do mojego avata to przejściowe - kazali mi zmienić na coś z mapetów, to wzięłam piggi bo mam różową czcionkę na czacie ^^ Ale spokojnie, bez paniki... jeszcze parę dni i mój wygląd wróci do zielonej normy :)
Kermit jest zielony.
http://api.ning.com/files/Rp738ONQP6B9SrOhGH5--15jLqJSc4O3uoOCIAQ2aOesG-MlyqlGlI 91IfHjmh955rfujnxB*A3Fk*6IZyyF*8RjHhUp*xyz/kermit.jpg
o.
Rzeczywiście wszyscy macie śliczne avatary, ale nie ubliżając nikomu... mi się i tak mój bardziej podoba ;pp
A tak na poważnie, toja nie wiem jak się teraz połapię kto jest kim... ja zawsze na avatar patrze, a tu same obce twarze... ;p
Ale naprawdę się ładnie zrobiło... ;)
Wiem, że śliczny. Nie ślicznego bym nie dała ;p
Czy straszny? Bez przesady ;p
A oryginalny na pewno nie... Widziałam już kogoś na filmwebie z takim samym avatarem ;p