Powinien zajmować dalszą pozycje niż ta którą ma w tej chwili.Czym wy się tak zachwycacie ?
ludzie po za nim to chyba świata nie widzą,Johnny to Johnny tamto i tak w kółko.Jest dużo razy lepszych aktorów od niego,nawet nie chcę mi się ich wymieniać bo nie wiem ile by ich było.
Sam jesteś przereklamowany!!! Johnny jest najlepszy!!!!!! I popieram martę, jeśli go nie lubisz to tu nie wchodź!!!!!!!
wchodź, wchodź... bo i dlaczego nie?
weźcie przestańcie z tymi "jak go nie lubisz to nie wchodź" bo pacnę packą na muchy i się skończy .
żałosne
Dobrze powiedziane "The Woman". Jeśli ja nie lubię jakiegoś aktora, czy aktorkę to nie znaczy, że nie mogę wchodzić na jego forum, czy stronę.
A tak moim skromnym zdaniem Johnny jest świetnym aktorem. Zagrał w wielu trudnych rolach i pokazał jaki jest dobry w tym co robi. Oczywiście jest wielu dobrych aktorów a Dep jest jednym z nich. Ja osobiście też nie zgadzam się z TOP 100, np. w związku z Melem Gibsonem, no ale, przecież jest demokracja.
Pozdrawiam!
oh jakiś niesłitaśny napisał oh tragedia! trzeba na niego najerzdzać :P:P bo na tym polega to forum. Przereklamowany? no i co z tego ważne, że Dżony jest słitaśny. ^^
no bez kitu podaj argumenty :P O co ci chodzi z tym przereklamowaniem był przereklamowany już nie jest było mineło, szkoda, ze juz nie ma takiej wiekszej ilości słitasnych dziewczyn xD Eh, ale zawsze znajdzie sie jakaś słitaśna laska :P ale fajowsko być słitaśnym ah!! ^^
No jedynie co mogę napisać to że pan Depp ogólnie mnie nie przekonuje w filmach.Nie zagrał w jakimś wyśmienitym filmie,zaraz tutaj pewno zaczniecie wypisywać te swoje filmy z Deppem jak Co gryzie gilberta czy Edward Nożycoręki itd.To dla mnie bardziej aktor dziecięcy,gra w takich filmach jak Charlie fabryka czekoladek czy Piraci z Karaibów.Tak po za tym zbytnio nie podobają mi się jego filmy,nie uważam je za arcydzieła kina,ale zawsze znajdzie się jakiś ulubiony jak Jeździec bez głowy.
Rozpustnik to też bajka dla dzieci? :)
A rozumiem, że dobry aktor według ciebie ma się trzymać od dzieci z daleka.
Ale wciąż nie wytłumaczyłeś na czym polega to przereklamowanie.
Dobre stwierdzenie aktor dziecięcy.Tak szczególnie Truposz , Na żywo i wszystko sprzed 2003 to filmy wybitnie dziecięce. Fakt że dla większej widowni zaistniał dopiero po 2003 roku. Dla mnie film Truposz to arcydzieło. To że ktoś nie lubi danego aktora jest czymś bardzo osobistym. Nie powinno jednak rzucać cienia na talent i jego umiejętności.
Hmm, ja uwazam, ze Depp jest bardzo utalentowanym aktorem, ktory potrafi zagrac w roznych rolach. Twoj arument, ze jego filmy do Ciebie nie przemawiaja jest troche dziwny, poniewaz film nie musi byc dobry, by aktor dobrze gral.
Ale zawsze sie ktos znajdzie, kto nie lubi danego aktora i nie zawsze sa za tym jakies argumenty. Np. ja nie znosze Roberta De Niro, bez argumentow, po prostu wydaje sie mi, ze slabo gra. Ale miliony ludzi na calym swiecie nie moga sie mylic, nie?
Smieszycie mnie dzieciaczki,tak myślałem że będą podawane tutaj jego inne filmy które widziałem.Aktor powinien dobrze grać,ale jego gra do mnie nie przemawia.Podałem już argumenty co o nim sądzę,myślę że wystarczy.
Nie uważam go za złego aktora,dałem mu 8/10,ale wychwalanie go ponad niebiosy jaki to genialny aktor jest przesadą.No to tyle w tym temacie,a jak chcecie się dowiedzieć co oznacza słowo przereklamowany to wpiszcie w google i już wam wyskoczy.
Twoje wypowiedzi sa coraz dziwniejsze. Po pierwsze Twoje arumenty, ktore niby to podales, nie mowia nic o samej grze Deppa; po drugie, jak mozesz mowic, ze czyjas gra ci nie pasuje, a potem dawac mu 8/10 (czyli twierdzisz, ze jest bardzo dobry!). Moze i jest przereklamowany, ale jest duzo o wiele gorszych aktorow, ktorzy sa rownie przereklamowani. Jakbys mu dal 6, albo mniej, to bym zrozumiala ten temat, ale tak, to uwazam, iz jest on ciut nie na miejcu.
PS. i nie mysl, ze wszyscy, ktorzy sie wypowiadaja na tym forum maja 15 lat
Rlyeh-Nie chce mi się tutaj z tobą dyskutować,ale napisałem że powinien zajmować dalszą pozycje niż tak wysoką jaką ma teraz,dałem mu 8/10 dla mnie aktor z taką oceną nie powinien być w top 20.
A sam zainteresowany chyba się z tego cieszy, bo nie lubi zbytnio być na topie. Jakiś rok temu Depp zajmował 6 pozycje i były podobne tematy że niby za wysoko. Spadł chyba o połowę. teraz to nawet top 20 jest za wysoko.Powiedz jakie to ma w ogóle znaczenie ile punktów ma jakiś aktor. Przecież tak się tu bada popularność a nie talent i warsztat aktorski.
Przepraszam, fakt, ze zalozyles ten temat dal mi do zrozumienia, ze chcesz dyskutowac. Nie wiem czy Depp zasluguje na top 20 czy nie, ale Twoje wypowiedzi wydaja sie mi troche niejednomyslne, ot co.
Akurat Depp nalezy do jednych z moich ulubionych aktorow, wiec moja opinia nie jest wiele warta (jako nieobiektywna); ale tez nie chce Deppa na prezydenta.
Pozdrawiam i zycze szczescia z johnnyfan-mafia :)
Tematów takich jak twój też jest dużo. Lubie tego aktora . Przecież jest też dużo innych aktorów i twórców kina , których również uwielbiam. Dając 8/10 rozumiem że cenisz go jako aktora i to jest jak najbardziej w porządku.Czasami wpadają tu małolaty i zakładają kolejne super słitaśne tematy.wrrrrrrrrrr. Ostatnio zalągł się tu(osobiście nic do niego nie mam) archeolog i odgrzebywał najstarsze z 2003 roku tematy, co spowodowało że tych super słit jest jakby o wiele więcej, co mnie bardzo drażni.I ogólnie jestem rozdrażniona na maksa.I tak naprawdę wcale Ci się nie dziwię . Bo to jest naprawdę zastanawiające skąd tyle wychwalań np. temat w stylu Depp na prezydenta rozbawił mnie na maksa.
Ja tutaj nie mam zamiaru przekonywać nikogo do Deppa, ale czy jego twórczość sprzed Piratów z Karaibów i Charliego i Fabryki czekolady się nie liczy???
Po prostu zdziwiłam się jak przeczytałam, że według Ciebie to aktor dla dzieci... stąd wysnułam taki wniosek ...
Chodzi o to że ogólnie w tych czasach grywa w takich filmach,jak by wybierał role takie jak z 10 lat temu to bardziej bym go cenił.
Charlie i fabryka czekolady akurat mi się podobał...
Na Alicję tez czekam bo jestem ciekawa wizji Burtona...
Ale nie sądzę, żeby udział w tych 'filmach dla dzieci' mu czegoś ujmował
Pewno nie lubisz filmów Tima Burtona , którego humor i filmy wprost uwielbiam. Ale to naprawdę specyficzny autor i nie każdemu się podoba, Kwestia gustu , jak sądzę.
Lubie filmy Tima Burtona jak Batman czy Jezdziec bez głowy,ale nie uważam go też za najlepszego reżysera.
Nie dziwie się bo to są przecież znakomite filmy.Ja tez nie uważam go za najlepszego reżysera. Ja go po prostu lubię i pasuje mi jego twórczość.
Fakt bo był rewelacyjny. To przecież znakomity aktor, też jeden z moich ulubionych. Easy Rider, Lśnienie i wiele innych rewelacji. :)))
No i się wyjaśniło i się cieszymy, ale jA cIeBiEm NiE lUBiEm Bo NIE UwaŻasZ JoHnegO DeEpA za SwEetaŚnEgO.
I widać, że pan założyciel tematu, nie czytał jakichś innych na tym forum. O tak. Stwierdzenie 'Wiedziałem, że będziecie tu pisać swoje ulubione filmy' jest bardzo kul. Wynika z niego, że jak sądzimy, że jakiś film jest dobry to broń Boże nie możemy tego napisac na forum, bo będziemy źli i będziemy sweet fanami.
ps. ja akurat mam 15 lat, więc mogę być sweetaśną fanką?
uh. cieszę się niezmiernie.
po prostu śmieszy mnie, że na początku są jakieś tak argumenty sprzeczne z argumentami autora tematu, a jak mówi, że tutaj są sweet fanki to 'już jaki fajny jesteś. my wcale nie jesteśmy sweet fanami'.
Dziękuję za krzyżyk. Nie chcę się nikomu przypodobać jak kilka osób na tym forum.
to przez avatar, jestem pewna! wiedziałam, że mnie nikt nie rozpozna... to prawie jak operacja plastyczna.
nie chciało mi się czytać wszystkich odpowiedzi do tego tematu, a po przeczytaniu wypowiedzi założyciela, to był jedyny rozsądny wniosek jaki mi przyszedł do głowy...
Nie chce Ci się wymieniać aktorów lepszych od niego?! A może nie znasz?! "Jest dużo razy lepszych aktorów od niego,nawet nie chcę mi się ich wymieniać bo nie wiem ile by ich było." - tekst typowego 10-latka: WIEM, ALE NIE POWIEM! Moim zdaniem Johnny Depp jest wybitnym aktorem (uwielbiam go, wiec dlatego postanowilam odpisać). Depp wspaniale kreuje swoje postaci. W kazdej można "odkryć" coś innego. Bardzo fajnie zinterpretowal Sparrowa - te jego triki. Umie śpiewać co pokazal w Sweeney Todd'zie. Również godne uwagi są inne role: SEKRETNE OKNO - gdzie zagral pisarza, który stal się wariatem, EDWARD NOŻYCORĘKI - nie tylko wspaniala charakteryzacja bohatera zachwyca widzów ale również jego gra aktorska. Bo w sumie gdyby nie to, to charakteryzacja bylaby na nic...Więc już chyba wiesz czym się zachwycam w Deppie.
Oprócz niego doceniam również innych aktorów: Alana Rickmana czy Ala Pacino. Pozdrawiam.
Drogie dziecko patrząc na twoje oceny nawet nie mam zamiaru z tobą tutaj dyskutować bo bym się jeszcze ośmieszył :).