Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Cruz vs. Depp

użytkownik usunięty

kogo wybieracie?

http://www.filmweb.pl/person/Penelope.Cruz
link jakby ktoś jej nie znał o_o

sama głosuję pierwsza i wybieram Penelope.

i jeszcze chciałabym zapytać, który to zobowiązał się do zakładania kont i oceniania Michelle
Williams (http://www.filmweb.pl/person/Michelle+Williams-3163) na 10 (najlepiej z ♥ ) ?

Ciekawy temat..

użytkownik usunięty
polneri

nie ironizuj, oddaj tylko swój głos
chciałam jeszcze go edytować, ale odpowiedziałeś.. -,-

nie lubie Penelope ale jeśli już muszę to Cruz-Depp 1-0

użytkownik usunięty
polneri

czemu nikt jej tutaj nie lubi?

Dla mnie jest słabą i przereklamowaną aktorką szczerzę mówiąc jej pozycja jest tak samo uzasadniona jak 2 miejsce Deppa a nawet gorzej...

użytkownik usunięty
polneri

pol (mogę się tak zwracać?), a masz tak przystojny awatar..

może być pol , dałem przed chwilą Michelle Williams 10\10 :)

użytkownik usunięty
polneri

och, dziękuję Ci! nawet nie wiesz jak mnie to cieszy! naprawdę!
chcesz, żebym komuś również wystawiła 10?

nie dzięki :)

proszę o 10 dla emily watson, to ja wystawię dychę michelle, nawet jeśli zwaliła marilyn

użytkownik usunięty
866789s94

z serduszkiem?

jesli nie zwali marilyn

użytkownik usunięty
866789s94

ale czy ja mam wystawić z serduszkiem?

obojętnie, nawet jeśli wystawisz bez, to po przełamując fale dodasz serduszko

866789s94

to ta z pottera?

DonVitoCorleone

NIE, ta z pottera to emma
co za ignorancja- w przełamujac fale emily stworzyła jedną z najwybitniejszych żeńskich kreacji

kinoman0

to było żałosne
jednym z ulubionych aktorów tej z pottera jest psh

866789s94

dziewcze wie co dobre.

kinoman0

ale się nie zapowiada na wszechstronną
stawiam, że będzie grac same mimozy

866789s94

z pottera zdecydowanie najlepszy rickman, ale tez (pewnie w ogole dlatego) ze snape to najciekawsza i najbardziej zlozona postac

DonVitoCorleone

w potterze grał również fiennes!

866789s94

i co z tego?

DonVitoCorleone

bardzo dobrze zagrał

866789s94

szczerze mowiac nie zwrocilbym na niego specjalnej uwagi. makijaz, czy tam komputer. zreszta ja chyba inaczej sobie wyobrazalem voldemorta. alan nr 1, reszta obojetne kto by zagral. ( oczywiscie smith tez jest siwetna aktorka i dobrze pasowala. nawet ta trojka, kwestia wpasowania sie, wybitnych umiejetnosci nikt nie oczekiwal, nie wymagal bo nie byly potrzebne. bycie soba-dzieckiem i jakas fantastyczna postacia

DonVitoCorleone

ralph świetnie modulował głosem. obaj się wywiązali w 100%

866789s94

oj kiciu

DonVitoCorleone

to było żałosne, pokazałeś swoją ignorancję. założę się, że nawet nie oglądałeś tego filmu

866789s94

zdziwie Cie ale ogladalem. tylko dawno wiec nie ocenilem-powtorze, dobry film

DonVitoCorleone

i wybitna kreacja

DonVitoCorleone

i bez 'oj kiciu', bo brzmisz jak kinoman

866789s94

przepraszam. moze jestem jego alter?

866789s94

oj kiciu.

użytkownik usunięty
866789s94

Dobrze, że nie żabciu.

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/person/Michelle+Williams-3163
link do Michelle Williams, bo tamten nie działa

użytkownik usunięty

Z tą Michelle Wiliams to muszę ci przyznać rację. Jest naprawdę bardzo dobra. On może zagrać zwykłą dziewczynę, matkę dzieci, wieśniaczkę, a także osobę z klasą. Niestety takich możliwości nie ma juz P. Cruz. Będzie sztuczna jako tzw. osoba z ludu czy matka. Podobnie zresztą jak N.Portman.

użytkownik usunięty

nie oglądałam Czarnego Łabędzia, ale uważam, że rola Michelle w Blue Valentine była Oscarowa.

calkiem niezly ten labedz, nawet 8 dalem
moze troche za duzo

użytkownik usunięty
Marcinekk

sprawdziłam, że Blue Valentine też oglądałeś.
którą wolisz?

nie chce wyjsc na ignoranta wszak portman zgarnela wszystkie nagrody ale mi sie bardziej podobala williams
i jeszcze dosc dobra byla w tym roku jennifer lawrence

użytkownik usunięty
Marcinekk

Akademia ma skłonności nagradzania aktorów, którzy poświęcili się dla roli w sensie fizycznym.

Marcinekk

zagraly porownywalnie. obie zasluzyly na oscara. dostala portman bo jest zydowka.
williams predzej czy pozniej dostanie. jest zbyd dobra zeby ominal ja oscar. chociaz roznie to bywa pacz peter o'toole.

kinoman0

'zagraly porownywalnie. obie zasluzyly na oscara. dostala portman bo jest zydowka.'
żebyś wiedział

użytkownik usunięty

W Czarnym Łabędziu to się akurat Portman sprawdziła. Fatalnie wypadła jako matka 2 dzieci w filmie Bracia (zresztą cały film kiepski). W Blue Valentine Michelle rzeczywiście była rewelacyjna (bardzo podobał mi się jej taniec - zdobyła nim moją sympatię). Chociaż problematyka filmu nie do końca dla mnie zrozumiała.

użytkownik usunięty

mogłabym się rozpisać na temat tego filmu, oczywiście jeśli chcesz.
polecam również Drogi Osamo - jeśli nie lubisz dramatów, możliwe, że się zanudzisz. ale genialna rola Michelle.

użytkownik usunięty

Dzięki za polecenie. Bardzo lubię dramaty. Jeśli masz ochotę i siłę to się rozpisz na temat BV. Dla mnie niezrozumiałe jest to dlaczego oni się niszczyli, dlaczego ona była nieszczęśiwa.

ona nigdy go nie kochala. tak to jest jak sie laczy z kims na cale zycie z litosci przywiazania dla pieniedzy etc.

użytkownik usunięty
kinoman0

Ona chyba wogóle nie umiała kochać. Problem tkwił w niej. Nie wiem, co bardziej miało na to wpływ - obserwacja rodziców i w konsekwencji strach przed zaangażowaniem, czy ilość partnerów - przyznała się do dwudziestu paru.

wyszla za niego bo byl dobry i chcial sie zaopiekowac nia i jej dzieckiem. to byl blad.