Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ma facet parę dobrych filmów , ale żadna rewelacja.
Bez przesady.

marzanna29

A kogo wolisz , może Mroczków.
ich gra jest rzeczywiscie warta Oskara....

BRILLANTE

Zgadzam się . Johnny jak nikt zagrał profesjonalnie w 54 filmach i zagra w wielu więcej. A Mroczkowie to zero przy Johnnym.

marzanna29

Skoro ma "parę dobrych filmów" mogłaś dać mu chociaż 2/10, a nie 1/10.

Jutynka

ale wtedy Brad miałby mniejszą przewagę...!

eM_Barrie

Ach, też racja, ale wtedy raczej Depp miałby większą przewagę, bo jest wyżej w rankingu od Pitta ;-))

Pozdrowienia dla Pani Barrie!

Jutynka

Widzę że szkolna zabawa w lepszy gorszy trwa w najlepsze.Justynko masz super śliczny avatar.

MorganaBlackcat

hehe

Dziękuję bardzo ;-)
Mi też bardzo się podoba!

Jutynka

"Mi też bardzo się podoba!" Mnie, a nie mi. ;)

Jutynka

wejdźcie do pitta zrobiłem tam tematu o Johnnym i proszę wszystkich fanów Deppa o wpisanie czegoś tam;p byle fani pitta się zdenerwowali... a wgl ta marzanna29 :P

eM_Barrie

Dokładnie. Nie cenię zbytnio Brada. Nie jest wcale taki wspaniały za jakiego niektórzy go uważają. I jest zestarzały. A Johnny to TALENT i MŁODY HERKULES:)

Jutynka

haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahah ahahahahahahahahahaahahahahahahaaaahhahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahah aahhaahahahahhahahahaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spokojnie. Wdech. Wydech. I jeszcze raz...wdech...WYDECH! (POTRZEBNY PSYCHOLOG!!).

Bardzo się cieszę, że Depp otrzymał od ciebie ocenę "mało pozytywną" (o nie! on znowu spadnie!! potne się ;00), ale dziewczynko zanim coś powiesz pomyśl. Każda osoba, która przeczyta treść twojego tematu cię "sprawdzi"; zajrzy do "ulubionych" i na "GŁOSY". A kiedy już wejdzie w twoje "głosy(osoby)" to puści pawia ;] Nie chce tu dyskutować o gustach, no ale...Wiem też, że Bradzio jest taki bo$$ki i piękny, i jest świetnym aktorem (przynajmniej według niektórych), i jeszcze teraz, kiedy ma te seksy wąsy, że aż...AH, nie można się mu oprzeć (?), ale wątpię, że Pitt jest o TYLE lepszy od Deppa (jak dla mnie w ogóle NIE jest lepszy), aby mogłaby dzielić ich przepaść 9 "punktów". Ale cóż...

...z Bogiem.

ulterior_dreamer

hahahahahahahahaah uwielbiam Twoje wypowiedzi! =D
"sexowne wąsy"... bez komentarza...

ulterior_dreamer

A tak w ogóle to kiedy topimy MARZANNĘ? Mi zima się już trochę znudziła...

(Dla niewtajemniczonych: "topienie marzanny" to taki "przedszkolny" zwyczaj na pożegnanie zimy i przywitanie pięknej wiosny...ach te wspomnienia...).

ulterior_dreamer

21 marca, ale Ty możesz to zrobić już dziś! ^^

Dziewczyna zdenerwowała się, bo na forum Brada ktoś napisał, że Depp jest lepszy...

Jutynka

dobrze dobrze dobrze dobrze HAHAHAHAHAHA!
ja to bym na jej miejscu sie z mostu rzuciła!!

hm, jak bym przy ocenie brała pod uwage wyglad, komercyjnośc, zarobki,
kolorowe pisma które mozna o kant dupy potłuc, beznadziejne plebiscty,
rankingi i programy typu "E!", to bradowi pryszczowi tez bym dała 10 :/

topimy marzanne! topimy marzanne! ja chce wiosnę! ja chce wiosnę!

Mada_gringo

Gdybym ja brała pod uwagę wygląd, to nie dałabym temu panu 10, i chyba nigdy nie dam...

A w programach typu "E!", to przeważnie Depp i tak jest wyżej =)

Jutynka

Biedny Bradzio, fanki się od niego odwracają, narzeczona (?) rzuca go nożami, pod przymusem musi się stale rozmnażać, jego córki myślą, że są płci męskiej, a synowie, że żeńskiej, nie ma gdzie już wciskać botoksu, siwieje, łysieje, jego narzeczona (?) uczy JEGO dzieci strzelać z pistoletu, na opiekunki kasa się kończy, psycho-fani wysyłają mu pogróżki w stylu: "Zjem Cię i całą twoją rodzinę", Oscara nie dostał, kobiety upodobniają się do jego narzeczonej (?), robiąc tysiąc operacji plastycznych i stając się przy tym mutantami, Hanna Montanna chce żeby ją zaadaptował, codziennie pije wódę, nie umie obsługiwać komputera...(więcej pomysłów nie mam...pomoc: www.pudelek.pl (http://www.pudelek.pl/tag/Brad+Pitt/)-mój ulubiony portal INFORMACYJNY!).

ulterior_dreamer

Gdy czytałam ten post zastanawiałam się czy to prawda, ale gdy podałaś źródło, nie mam już wątpliwości co do tego.

Jutynka

o zgrozo... :o jak pudelek tak pisze, to musi być prawda!

marzanna29

A co on reżyser jest, że ma parę dobrych filmów?
Ja wiem tylko o jednym.

marzanna29

taa jasne nie ma co się zachwycać,ja wogóle się zastanawiam czemu on kariere zrobił.....żenada :/

camillamcr

Tak to można i o Pacino powiedzieć, że ma parę dobrych filmów. Czy na tym forum coś takiego jak ARGUMENTACJA już nie istnieje? Chyba za wiele wymagam...oh dear...
Posłuchaj droga założycielko tego nic nie mówiącego tematu- jeśli ktokolwiek ma Cię brać na serio napisz DLACZEGO Depp to żadna rewelacja. Bo ja wiem, że są lepsi, ale w to co napisałaś nic a nic nie wierze, bo nie ma (uwaga- wystąpi słowo, którego być może nie znasz, trzeba sięgnąć po słownik) ARGUMENTÓW!

Co do topienia marzanny- u mnie w szkole niestety już sie tego zwyczaju nie praktykuje, praktykuje się za to wyjście tłumem na boisko i spalenie bardzo ładnej i miłej kukły, w efekcie czego wszyscy się nawdychają dymu (i Ci co zostali patrzeć i Ci co poszli palić za szkołę), potem chwile pogadają o dupie maryni i pójdą nanieść błota do szkoły.
Wiem, badziewie... ale cóż zrobić, taki dyrektor :/

Lady_From_Burton_World

ulterior_dreamer- rzeczywiście masz niezawodne źródło informacji ;p. Czasami mi się wydaje, że Ci z pudelka śpią gdzieś pod łóżkami tych gwiazd, albo w lodówkach, jak widzę tytuł typu "SZOK! Rubik zjadł na śniadanie kanapkę z konserwą!!!" . A moja koleżanka to cały czas czyta i zadręcza tym wszystkich...

Lady_From_Burton_World

Pacino ma na koncie parę dobrych filmów,ale te filmy to arcydzieła przy czym filmy Deppa to dziecinada że tak powiem,no to tyle.

Patologia546

Dziękujemy za zabranie głosu. Wszystkie opinie są mile widziane. Kto następny?

Jutynka

mam propozycję zeby marzanna wymieniła te "pare dobrych filmów"

Mada_gringo

Patologia :D

użytkownik usunięty
edekL

Po co?

Tak już niestety bywa

edekL

Hmm...nawet jak wymieni te dobre filmy, to dla mnie one dobre mogą nie być ;p.

Lady_From_Burton_World

hehe, właśnie xp

Co do topienia marzanny, pamietam tylko ten "proceder" z podstawówki, kiedy człowiek sie cieszył że lekcji nie będzie xD A teraz...teraz to moja pani dyrektor w życiu by nie pozwoliła na takie marnotrawstwo czasu...kretynka z niej, jak by ją podstawili za marzanne to nikt by nie protestował przed spaleniem czy utopieniem xP

camillamcr

U mnie w podstawówce też zawsze paliliśmy marzannę. Niedaleko było takie bajoro, ale i tak trza było rozpalić ognisko na boisku i palić :/ Nikomu się łazić nie chciało
xD

Maratka

hehe, u nas akurat koło szkoły płyneła tak śmierdząca rzeka więc sie wrzucało xpp

marzanna29

hehe dzięki Marzanno;) Uśmiałem się co niemiara. Jeszcze wypowiedź Patola na deser. Krótko zwięźle i na temat. haha :D Kupa śmiechu. Nie wiem czego więcej, kupy czy śmiechu;) Dzięki. Dzięki, że jesteście;) Bez Was byłoby naprawdę smutno. haha ;D
Wolność słowa RZĄDZI!!! ;)

helpmechill

Popatrz sobie na umiejętności aktorski Deppa chociąż w Edwardzie Nożycorękim ( wyobrażam sobie Pitta w jego roli haha:D), Blow, Co gryzie Gilberta Grape'a, Żona astronauty , Sweeney Todd,Charlie i fabryka czekolady ,Ed Wood a w końcu Piraci Z karaibów i porównaj sobie z Pittem ( i z jego krzywa mordą ). Brawo !!!! Marzanna gratulacje za dobry gust.....

PS: mogłabyś podać tych kilka dobrych filmów ( ja nie oglądałem ani jednego złego). A po drugie podaj chociaż jeden film , w którym dobrze grał pitt.

kubion7

a no sorry Wywiad z wampirem był dobrym filmem,chociaż wołałbym 100 razy Deppa.

kubion7

No bez przesady... Dobrze zagrał chociażby w Benjaminie, "Siedem", "Podziemnym krągu", "Uśpionych", "Tajne przez poufne", nie mówiąc już o "Joe Black" czy "12 małpach" (pomijając przez Ciebie wspomniany "Wywiad z wampirem". Bradu nie jest złym aktorem. To że jest już zaszufladkowany jako idol nastolatek, to nie znaczy że powinno się wątpić w jego umiejętności aktorskie. Tak samo jak Leo DiCaprio. (Co gryzie Gilberta Grape'a, Chłopięcy świat - mistrzostwo świata. teraz z resztą też sobie radzi, chociaż wciąż czekam aż wróci do poziomu z przed lat).
Oczywiście JD jest lepszy zarówno w grze aktorskiej jak i dobieraniu filmów, ale z nim mało kto może się w ogóle równać;) (to już takim lekkim subiektywizmem zajechało:P )
pzdr

helpmechill

Jak to miło wrócic na stare dobre forum Johnnego i na wejście zobaczyc tak miły i konstruktywny temat;)
Naprawdę, wszytskie wspomnienia tego forum wróciły a ja omal nie spadłam z krzesła ze smiechu;D
Już wiem, dlaczego swojego czasu spędzałam tu tyle godzin dziennie:P
A co do Bradzia, nie będe się wypowiadać bo subiektywna jestem jak... bardzo subiektywna jestem;P

izkula

jak to, "omal"?? tyle osób się tu produkowało, a Ty nawet z krzesła nie spadłaś? :)
A skąd ten subiektywizm w ocenie Bradzia? Zazdrosna o Angjelinę? ;P

helpmechill

Te forum wymiata lepszego nie widzałam, Hakunamatata...
Bradzo? a co z Bradziem? tak tu piszecie o nim...

BK_201

Fakt... sorki. Wróćmy do pierwotnego tematu. Co to było? Topienie marzanny? A niee.. Bardzo konstruktywna dyskusja na temat Deppa. Na czym to skończyliśmy?
- Johnny jest Boski! 20/10!! Tylko jemu oddam swoje dziewictwo!
- Daj spokój.. już prędzej oddałbym braciom Wachowskim. JD sucks!! -5/10
- A wy to już w ogóle nie macie co z czasem robić? Siedzieć na jakimś słabym portalu filmowym i oceniać jakieś głupie filmy? GET A LIFE!! A btw, Ojciec Chrzestny jest żałosny! 1/10!! ups, nie to forum.. Johnny Depp jest żałosny!! 1/10
- A ja jakoś nie zostałem oczarowany przez niego. Oglądałem Johnnego w paru filmach i przyznaje, że jest dobrym aktorem, ale po prostu mnie nie zachwyca. 7/10
- 7/10???!!! Wypad z tego forum, prowokatorze!!! JD zasługuje conajmniej na 10/10!!!
[...] itd.

użytkownik usunięty
helpmechill

to autentyki?!?!?!?! o jaaaa... i to naprawdę ludzie pisali, a nie jakieś małpy człekokształtne?

Przeszkadza Wam jak ludzie szufladkują Deppa jako idola słitaśnych fanek, a to samo robicie z Pittem. Jego gra to nie jest jakiś cud na kiju, ale ma dużo filmów wyrastających ponad przeciętną. Tak samo jest z Leonardo. wszyscy go krytykują i powtarzają to co słyszą od innych, że jest pupilkiem Hollywood, złotym chłopcem, laleczką bez talentu, a tak naprawdę mało kto widział np "Przetrwać w nowym Jorku", a z nowszych filmów "Drogę do szczęścia". Trzeba się zastanowić co się pisze, a nie gryźć kogo popadnie, żeby tylko udowodnić swoje racje.

Astartte

Hmm... Ok. A kto tutaj szufladkuje kogo?
Bo jeśli chodzi Ci o reakcję ludzi na posta marzanny, no to wybacz, ale nie sądzę, żeby jej ocena Bradzia była choćby w najmniejszym stopniu obiektywna. Sama zaszufladkowała go, jako ideał aktora, chociaż jestem w pełni przekonany, że na jego kreacje aktorskie zwraca najmniejszą uwagę, a bardziej skupia się na jego (jak to wcześniej ujęła Ulterior) "seksy wąsy" :) Dlatego wszyscy pozwolili sobie (tu chciałbym zwrócić uwagę wszystkim bezdusznym kreaturom na tym forum) BEZCZELNIE! żartować z Bradzia.
A tak btw, to nie wiem czy przeczytałaś, czy może tylko rzuciłaś okiem na mojego poprzedniego posta, ale ja też tam broniłem Bradzia, twierdząc, że jest b.dobrym aktorem. Z resztą tak samo jak Leoś;) Po prostu nie są aż tak dobrzy jak Johnny:D

Sileana - może nie autentyki, ale nie odbiegają znacznie od oryginałów. Chciałem tylko w skrócie ująć rozmowy w tego typu tematach i wykazać ich bezproduktywność. Ale nie da się ukryć, że poprawiają humor:)

helpmechill

Oczywiście, że czytałam i chwała Ci za obiektywizm :)
Moja wypowiedź nie miała na celu bronienia tej jakiejś tam marzanny, bo tyle jej podobnych jednokomórkowców spotkałam, że nawet już nie mam siły czytać ich wypocin. Do czegoś takiego i tak nic nie przemówi.
Mniej się to tyczyło tego tematu, bo wiem, że te krytyczne wypowiedzi były, żeby wystraszyć założycielkę tematu ^^ Tak tylko sobie skrytykowałam tendencję, którą zauważam nie tylko na tym forum i nie tylko na forach ogólnie.

Astartte

Aaa, to trzeba było od razu, że "tak tylko sobie" :)
Ale faktem jest, że tendencja, którą "tak tylko sobie", jest z leksza irytująca. Tylko co z tym zrobić? "Sometimes, I guess there just aren't enough rocks." :)

helpmechill

ach, a myślałam, że jeszcze będzie z tego jakaś poważna kłótnia, bójka czy cokolwiek, a tu "słowa pokoju" widzę

jakie to życie jest podłe.

marzanna29

Autorka postu/postów nie cierpi żadnego aktora, który nie jest Bradem Pittem. Wszystkie oceny filmów, wszystkie posty nawiązują do osoby "cudownego, przewspanialego pana Pitta".
Jej wypociny to czysta glopota, linczowac kazdego, ktory nie jest jej ulubionym. Porponuje obejrzec kilka innych filmow, z inna obsada to przekonasz sie ze jest wiele wspanialych aktorow i filmow wartych poswiecenia im choc chwili uwagi.
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
marzanna29

Oh!!!!!!!! Marzanno ileśtam!!!!!! Jak to możliwe że Bradzio nie dostał w tym roku oskara!!!!!!!! Oh Johnny nie jest bradziem więc jest beeeeeeeee. Parę dobrych filmów to ty chyba oglądałaś w całym swym życiu.
A u nas już się nie topi marzannnyyyyyyyy... To okropne jak można porzucać tak cudowną tradycję... To podłe...ostatnio topiłam eee... W 1klasie podstawówki... Trooochę lat temu. Ale w tym roku wezmę i utopię lalki barbie mojej siostry (jako marzanny). Woda w Bystrzycy jest tak brudna, że nikt nie zauważy że coś w niej pływa. Aaaa... jeszcze je spalę na początku, bo tak sie chyba robiło, nie?

no prosze, to już trzecia Lady

teraz to na pewno się pogubię ;00