Na jednym blogu zobaczyłam taką zabawę i postanowiłam ją przenieść na forum nieco zmodyfikowaną ;)) A więc to są zasady:
Ja jako pierwsza piszę pytanie. Kolejna osoba odpowiada na nie i zadaje kolejne pytanie. Następna osoba znów odpowiada i zadaje pytanie itd... UWAGA- pytania mogą dotyczyć TYLKO Johnnego Deppa- jego, jego filmów, wszystkiego co z nim związane :). Moje pytanie:
Czy kolejna osoba lubi Johnnego Deppa? (coś łatwego na początek ;))
Pozdr! Mam nadzieję, że ktoś odpisze ;)
matka byla kelnerka, a ojciec urzednikiem.
ile lat mial Johnny, gdy zaczal grac na gitarze elektrycznej???
Coś mi się wydaje,że miał 12 lat kiedy dostał od mamy ditarę elektryczną i kiedy ukradł książkę do nauki gry na gitarze.
W jakich filmach Johnny'emu towarzyszył Freddie Highmore??
"Marzyciel" oraz "Charlie i fabryka Czekolady". Chłopaka podziwiam, ma niezły talent. To samo mówi Dipp...
( http://www.deppimpact.com/mags/images/vanityfairitaly_17feb05a.jpg niezłą rodzinkę z nich zrobili)
No to pytanie hmm... Będzie trudne! Uwaga!
Kogo w filmie Tim'a Burton'a "Edward Nożycoręki" zagrał Johnny?
Pierwsza do głowy przyszła mi fryzura Marta z Sekretnego Okna =) ale najfajniejsze włosy jak dla mnie miał w Sleepy Hollow.
Który film oglądałaś/eś najwięcej razy?
Ja lubię włosy Edwarda Nożycorękiego, i Williego Wonki hehe :D Najładniejszą (i najładniej wyglądał) według mnie w Marzycielu.
najwiecej razy ogladalem arizona dream a wlosy to ma zajebiste w sleppy hallow, arizonie wlasnie i wielu innyh
ile mial lat jak stracil dziewitstwo
niewiem ale obstawial bym "well" albo "good"... raczej to 1.
ktos moze wie jakie pali papierosy :) trudne pytanie...
To może skoro Winona nie daje pytania to ja dam bo coś nam temat stoi
Jaka jest najgorsza rzecz jaką Tim [Burton] kazał zrobić Johnny'emu? Wielokrotnie wspominał o tym w różnych wywiadach.
Trudne pytanie... Sama się zastanawiam... Wiem, że Depp wspominał coś w wywiadach o tym, że Burton śmiał się z tych najsmutniejszych momentach filmu i Depp nie potrafił się skupić. Mówił też o pryskaniu w twarz sztuczną krwią i że musiał jechać za, że tak powiem strasznie srającymi końmi. No i to chyba wszystko.
Hmmm ja też nie wiem co to za trudna rzecz... Ale powiem tak: jeżeli nie ma tego na googlach to prawdopodobnie to nie istnieje ;) hehe A tak szczerze to co to jest?
No Dobra nie zatrzymujmy się na jednym pytaniu. Proszę osobę, która zadała pytanie by ma odpowiedziała, bo nie wiemy. A ja zadaje kolejne:
W jakim filmie Depp grał Dean Corso?
Depp w wielu wywiadach mówił,że najgorszą rzeczą Burton kazał mu zrobić w trakcie kręcenia Jeźdzca bez glowy, gdy to aktor był ciągnięty przez konie po ich odchodach:/ obrzydliwe! jak ktoś chce niech zadaje pytanie.
"Benny&Joon" naturalnie ;D Mój ulubiony film.
W którym filmie Johnny pokazał swoje zdolności wokalne?A może było więcej takich filmów??