Na jednym blogu zobaczyłam taką zabawę i postanowiłam ją przenieść na forum nieco zmodyfikowaną ;)) A więc to są zasady:
Ja jako pierwsza piszę pytanie. Kolejna osoba odpowiada na nie i zadaje kolejne pytanie. Następna osoba znów odpowiada i zadaje pytanie itd... UWAGA- pytania mogą dotyczyć TYLKO Johnnego Deppa- jego, jego filmów, wszystkiego co z nim związane :). Moje pytanie:
Czy kolejna osoba lubi Johnnego Deppa? (coś łatwego na początek ;))
Pozdr! Mam nadzieję, że ktoś odpisze ;)
"Na żywo" brrr....zupełnie jak nie Johnny
Pytanko: Jaka rola Johnnego najbardziej ci się podobała?:)
Edwarda nożycorękiego!!!
nie jestem pewna czy dokladnie o to chodzi w tej grze, ale moze teraz cos z jego biografii.
ile dzieci ma Johnny Depp??
jesli nie na tym polega ta gra, to z gory przepraszam:):)
W czerwcu minie rok odkąd jestem jego fanką.
Gdzie ostatnio udał się Johnny na wypoczynek z rodzinką?
nie podobala mi sie rola w dziewiatych wrotach, nie pamietam jak sie nazywala postac przez niego tam grana, wiec mooze takie pytanie niech bedzie. Kogo Johnny gral w "dziewiatych wrotach"?
Ojojoj zamieszanie się zrobiło to ja odp na pytanie Molly-Rose : PzK i Marzyciel :D hehe
A teraz na
NonaT. : wszystkie mi się podobały...a teraz moje pytanko hyhy...hm...;P co tu wymyśleć.
Ok mam :
Jaki film ostatnio oglądnełeś/aś z Johnnym :D
Piraci z Karaibów I(środa), II(czwartek), III(sobota) ^^ miałam maraton filmowy PzK :P
Za co lubisz Dippa?
Że umie się wcielać we wszystkie role i jego uśmiech.
Zapraszasz Johnnego na obiad. Co mu serwujesz?
Ostatni film z Johnnym jaki oglądałam to Charlie i fabryka czekolady lub Piraci3 lub marzyciel lub gnijąca panna młoda(jeśli się liczy)
A teraz moje pytanie: Johnny miał tatuaż "Winona forever" lecz później go sobie zmienił. Na jaki??
Oj zamieszanie małe. To moze ja odpowiem na pytanie Justiny. Zmienił na WINO FOREVER.
Imię matki Johnny'ego, ktore ma wytatuowane?
dwie starsze siostry Debbie i Christi i starszego brat Dana, przy czym najstarsza dwojka to dzieci z pierwszego malzenstwa matki Johnnego
6 - "Edward...", "Ed Wood", "Sweeney...", "Jeździec...", "Charlie...", "Gnijąca panna młoda"
Jak nazywał się zespół, w którym grał Johnny?
wydaje mi sie, ze to byl 84rok w filmie pt. "Koszmar z ulicy wiazow"
jak nazywa sie byla zona Johnnego?
to bylo plemie Czirokezów (nie wiem czy tak sie to pisze)
w jakich latach Johnny byl zwiazany z Winona Ryder??
nie jestem pewna wiec strzelam: od 1988 do 1990??
a teraz moje pytanie: jak nazywał sie serial dla młodzieży, w którym zagrał Johnny??
każdy ;)
nie oglądałam wszysktich ale myślę że "Edward Nożycoręki"
to ja ponowie pytanie, na które nikt nie odpowiedział
Wada Johnny'ego?
nie czytalam o tym nigdzie, ale pewnie chodzi o jego dzieci, to wlasnie one sa najwiekszym osiagnienciem Johnnego.
wyzej pytalam sie o zwiazej Depp'a z Winona, jesli sie nie myle to oni raczej byli ze soba w latach 90-93, ale moge miec zle informacje.
moje pytanie: z jakim polskim rezyserem wspolpracowal Johnny???
Oczywiście z Romanem Polańskim ;)))
Pytanie:W jakim filmie Johnny zadebiutował jako reżyser i scenarzysta, gdzie zagrał również główną rolę?
są trzy
1) It's a shame about Ray - The Lemonheads
2) Into the great wide open - Tom Petty & The Heartbreakers
3) That woman's got me drinking - Shane Macgowan & The Pogues
Ile lat miał Johnny jak pierwszy raz się kochał? (wiem że zboczone pytanie, ale nie mogę wymyślić innego :p)
i teraz pytanie :P
A tak naprawdę nikt nie wie kiedy Johnny się zakochał. Przecież w mediach mógł skłamać :P
Ale to w końcu kochał czy zakochał?Bo pyt. było o kochał ale później Madzia napisała "A tak naprawdę nikt nie wie kiedy Johnny się zakochał", wię w końcu już nie wiem-zresztą nieważne.
Pytanko:Z jakim brytyjskim zespołem rockowym Johnny dwukrotnie wziął udział w nagraniach?
Oasis, a tam chyba chodziło kiedy Johnny się kochał a nie zakochał, bo zakochał to on nawet nigdy chyba nie mówił(chyba)
a teraz pytanie: Z jakim reżyserem Johnny najlepiej się rozumie(czytają sobie w myślach;)) i najczęściej z nim współpracuje?