Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z Johnnym, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.
" Wtedy poraz pierwszy zobaczyłem ją w bieliźnie i nauczyłem się jak dotyka się kobiete"
jak narazie naDEPPnięta nie pisze, ale jak by coś to sorry, więc może łatwiutki cytacik: "Zabiję kucharza..." czy jakoś w tym stylu...
Desperado:P
Nie wiem czy zgadłam, ale jak tak to daję cytat: ,,jestem bardzo cichy, nie mam dzieci, kota...ptaka..."
Oczywiście to cytat w przybliżeniu...;]
Woooo nie spodziewałam się i nie mam cytatu...
A może jednak mam...
"Stawiam 20$ że nie wytrzymacie bez gadania do końca posiłku"
Chyba sie do jakiegoś koła strzeleckiego zapiszę;P
Tym razem dam coś prostego:
"I zgadnijcie co się stało?
Poznałem dziewczynę!"
Dziwnym zbiegiem okoliczności tutaj większość cytatów jest z "Czekolady":P Czekamy na dalsze cytaty :)
no jasne, przecież oregano jest z oregano a nie z 'czekolady' ;) (żarcik) A cytat jest z filmu "Blow" ?
"We were somewhere on the edge of the desert, near Barstow..." - " byliśmy gdzieś na skraju pustyni niedaleko Barstow..."
ciekawe kto zgadnie ;D
"Pokażcie mi naszego Pan Jezusa w agonii,a wezmę jego krzyż i gwoździe wbiję w me dłonie."
"...just a dog?" - to tylko pies?
sorry, ze nie podałam filmu do poprzedniego posta ale chyba się pogubiłam w którymś momencie...:(
"Mogę pana zapewnić, że..." nie jest ani z Ed Wooda, ani z 9-tych wrót
za to "Just a dog" jest na 100% z Marzyciela. Ale i tak czekam na odpowiedź prawidłową co do mojego cytatu.
Jak się domyślacie mój cytat to część dialogu. wielokropek się tam znajduje, ponieważ ktoś przerwał Deppowi zanim ten skończył (bo jest to kwestia Deppa)
nie, nie Marzyciel.
dalsza część cytatu to:
- Wiem, że pan może. Wiem o tym. Nie potrzebuję zapewnień.