Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

(tak, zamierzam to pisać wszędzie)

Wbijajcie!
http://www.lastfm.pl/group/Grupa+wzajemnej+adoracji+ludzi+z+%22forum+szamana+z+K entucky%22

Gehenn

Mogę dołączyć? Mogę mogę mogę??? ;DD

Ja polecę z offtopem. Łuhuhu, jaki ten nowy Fw poj***ny, jeszcze bardziej niż myślałam...
Cóż i tak każdego to czeka :/, przecież stąd nie odejdę.

Lady_From_Burton_World

No dobra, może nie jest beznadziejnie, ale blog!!! Co oni mi zrobili z blogiem :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( I z opisem!!! ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ale parę dobrych rzeczy by się znalazło ;P

Lady_From_Burton_World

Ofkorz, że możesz. Chciałam ci wysłać oficjalne zaproszenie, ale zgubiłam adres ;(

Co zrobili z blogiem? Ja mam stary fw i nie wiem, o czym mówisz xD

Gehenn

OKURWA. Już wiem o co chodzi.
BEZNADZIEJNE! Po co w ogóle wprowadzili zmiany?!

Gehenn

jakie kurwa zmiany????

gosia2326

kliknij sobie 'testuj nowy filmweb' (jest obok wyloguj się)

Gehenn

ale ja nie mam 'testuj nowy filmweb' Oo'

gosia2326

eeej no o co chodzi?? ><

gosia2326

To się ciesz ;p

Blog ucierpiał strasznie. I tak mi tego koloru czerwonego brakuje... Ale tak zupełnie tragicznie nie jest, da się przyzwyczaić...po miesiącu...dwóch.

Lady_From_Burton_World

trzech... xDD

ale ja chcę zobaczyć. czuję się gorsza O__O

gosia2326

Uwierz mi, nie chcesz ;)

Ja też byłam taka ciekawska, a teraz na własnego bloga patrzeć nie mogę. Cierpię z tego powodu :(((

Lady_From_Burton_World

Gehenn, już dołączyłam :)

My last.fm name is LittleStar15 <nie tak piękne, jak Filmwebowe :D>

Lady_From_Burton_World

"Lady_From_Burton_World zaznaczyła że musi obejrzeć Cinema Paradiso" xD śmieszny ten nowy filmweb :P

paciek

Paciek...jak to możliwe, że dzieli nas Truposz?! :DD

Rzeczywiście, bywa śmiesznie momentami. A już to, że mój blog pojawił się w Polecanych to zupełna abstrakcja...

gosia2326

Ok, z mojej strony koniec paplania o nowym Fw :)

Lady_From_Burton_World

i dobrze. jestem za bardzo zacofana do tej rozmowy ;P bez sensu...

gosia2326

Też jestem zacofana, bo z tego co widzę wszyscy się znali na Laście, oprócz mnie :P.

Siedzę na starym Fw. Cieszę się moim, pięknym blogiem i opisem dopóki mogę. Nie zostawię Cię samej, Gosiu :D.

Lady_From_Burton_World

oo dziękuję, kochana :* ale i tak jestem ciekawa jak to coś wygląda ;PP

a na laście miałam konto ale jakoś tak w ogóle nie wchodziłam. może teraz jak jest 'grupa...' to zacznę ;D

gosia2326

o ja pierdole ;o
wystarczy, że wyjdziesz sobie na godzinę z domu i już ci majstrują przy gaciach -.-

ulterior_dreamer

Nowy Fw jest mega beznadziejny :/.
Tymczasem ja szybciutko loguję się na Lasta :D

Mada_gringo

Nowy Fw jest zjebany jak 150.

Yoko_ono

może... może i tak -.-

gosia2326

Gosiek, nie smuć się ;). Skoro Yoko z porażająco wielką ilością punktów wydała się grupie trzymającej władze odpowiednia do testowania nowego Fw, to Ciebie też powinni już za niedługo zaprosić. A wtedy dostąpisz zaszczytu wpadnięcia w czarną rozpacz na widok nowego bloga, oraz lekkiej poprawy humoru, gdy uświadomisz sobie, że nie wszystko tak koncertowo spieprzyli <dla mnie na Fw najważniejszy jest blog, dlatego tak przeżywam jak mrówka okres ;p>.
Może to będzie już jutro?
Posłuchaj sobie tymczasem "Spotlight" Aguilery :D, coś pięknego...

gosia2326

P.S. Nie wiem, jak niektórym ludziom może się nowy Fw wydawać trudny?! Mi wystarczyła godzina na rozpracowanie tego "cudeńka"...

Lady_From_Burton_World

hmm... ok xDD

gosia2326

już się nie martwię. po prostu czuję się osamotniona w niewiedzy co nas czeka ;P

gosia2326

Nie wiem jakim cudem mogę testować to cudo informatyki jakim jest nowy fw jak mam, już wcześniej wspomnianą przerażającą ilość punktów czytaj - ZERO.

Yoko_ono

HA HA HA

mmm...

gosia2326

ale dlaczego dali Tobie, a mi nie?!?!?!

aaaaa nieważne. fak dys

gosia2326

Gosia teraz się wkurzasz, bo nie możesz go przetestować, a jak już będziesz mogła, to się dopiero wku**isz :)

Yoko_ono

Ale teraz jest fajnie na Laście :D. Kocham naszą grupę ;PP.

Lady_From_Burton_World

nooo. normalnie jak w domu ;PP

Gehenn <33

gosia2326

W sumie ja też mam 0 pkt. Hmm..

paciek

Gosia została niewybrana. Sora.

Paciek, zakładaj lasta i wbijaj do nas. To samo tyczy się innych. Mada, nie widzę cię ;<

użytkownik usunięty
Gehenn

jak ta grupa opanuje lasta będzie rzeźnia

A ja nienawidzę nowego filmwebu, nie za badziewny wygląd bloga... nie za to, że nie jest czerwony, nie za to, że nie ma enteru... Tylko za to, że ten nowy Filmweb za każdym kliknięciem pyta mnie czy jestem kobietą ... nosz ku. oszaleć można, testować się nie daje, gdyż iż krew zalewa. wścibstwo... datę urodzenia wpisywać za każdym 'klikiem",no niedoczekanie, chyba jestem nieuprzywilejowana .. nie bede się stresować i męczyć z tym g..

To Ci suprajs. Mnie zapytał o datę i płeć tylko raz...

Dupa z tym. Mój piękny blog stał się gówniany i nieczytelny.
Fak...Fenk ju.

Jak już opanujemy Lasta to idziemy na Facebooka i nk ;DD

Lady_From_Burton_World

mam! mam mam mam już! mam 'testuj...' !!! ;DD

gosia2326

nie ciesz się tak.

Szansa, że Ci się spodoba: 58%

wat.

gosia2326

zwalili kurwa ja nie chcę. i że niby kiedy mają to gówno wprowadzić?! co to za filmweb bez czarnego i czerwonego <33 ?!?!?!?

gosia2326

Mówiłam...

Lady_From_Burton_World

Też mówiłam

Yoko_ono

wiem, że mówiłyście. ale jak już wspomniałam - byłam osamotniona w niewiedzy ;P i to było lepsze ;(( teraz jest tak biało, zimno, pusto... nie wiem jak wy, ale ja wracam do starego póki się da -.-

gosia2326

A u mnie: "Martwe zło 2" i "Piękna i Bestia", szansa że ci się spodoba: 79% xD

paciek

Paciek, czemu nie chcesz obejrzeć "Martwicy mózgu"??? ;DD

Jestem na dwóch Fw jednocześnie i tak jest szczerze mówiąc najlepiej ;P.

Lady_From_Burton_World

Ha ha ale śmieszne ;P pobawiłem się w rok produkcji na rekomendacjach i mi wyskoczyło więc się tego pozbyłem. Nie mam pojęcia czemu mi takie ostre horrory wyskakują :D

paciek

Ech...mi Fw na siłę wciska anime ;D
Ale z paroma pozycjami trafili w dziesiątkę <np.: Między Słowami, które mam zamiar obejrzeć już niedługo :)>

Lady_From_Burton_World

Anime jest super, np. Spirited Away które chcesz zobaczyć ;) "Między słowami" też może być. Mi pokazuje w sumie dużo filmów, które już ściągnąłem ale nie mam czasu obejrzeć ;) ale są też inne ciekawe np. "Świadek oskarżenia".

paciek

Oglądaliście może "dzielny mały toster". Ja się chyba skusze.. 88% szanse,
że mi się spodoba...:]

Urbanite

u mnie mają rację - 'duża ryba', 'arizona dream', i inne ;D

Paciek! czemu nie chcesz obejrzeć Pięknej i Bestii <3 ?!?!?