Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
ana89

A co ma budyń do wiatraka? ;))

Lady_From_Burton_World

kusił mnie los żeby zjeść coś słodkiego :P ale jem właśnie jabłko xD

ana89

Smacznego Annalaura! :)) I wszystkim którzy coś jedzą (bo ja np. żuje gumę ;))

Lady_From_Burton_World

już dzisiaj 3 jabłka zjadłam, tak je kocham! i czekam na truskawki aż się pojawią xD

ana89

Winonko dziekuje ci bardzo za pomoc jestes kochana zaraz zabieram sie do roboty i wysyłam maila, a co tam xD Ciekawe tylko kiedy dojdze :/ Ale pomijajać dziekuje jeszcze raz =*****

Co do plakatu Sweeney'ego nic mi nie mówcie bo sie zaraz rozpłaczę kurde u mnie w kinie to jakieś chamy są ja sie ich pytam przy kasie czy mogliby mi dac jeden plakat jak film juz bedzie sciagniety z ekranów i, ze ja bym po plakat przyjechała, a oni nie bo oni gdzies oddaja jakiejs firmie tak która im te plakaty dała beses i napewno ta firma bieze te plakaty na makulature, co za ludzie załują jeden plakat ech szkoda gadac bede musiała interweniować i skorzystac z Allegro brrr napewno tam plakat kosztuje gdzies z 20 zł jak i nie wiecej bo jak z 30 dychy to nie wiem co zrobie bede musiała, zebrac od rodziny, zeby mi coś dali ja tak zawszę robie xD HEHEH...

A co do Edwarda brak słów uwielbiam ten film bardzo słodzitki jest mogłabym go ogladać na okrągło chyba tez w ten weekend pod wieczur obejrze sobie bo dawno nie widzałam ;)

Lady_From_Burton_World

Właśnie się zastanawiam:czy w tym filmie grała Cher? Czy to właśnie inne filmy były? Nie pamiętam...Jak przez mgłę widzę początek- że jest pokazany dom, zbliża się okno i potem pokazują w oknie jego twarz. Aj, przestraszyłam się jak byłam mała :P

chorzowianka

w jakim filmie? :P

chorzowianka

Tak, grała Cher. Wpisz "Maska" to chyba będzie drugi film, zaraz pod tą z Carreyem

Lady_From_Burton_World

O, no to jednak pamięć troszkę działa. Przez mgłę, ale działa :)

chorzowianka

Ja pamiętam, że on miał taką wielką mapę i tam zaznaczał miejsca w które chciałby pojechać, potem to zniszczył, a po jego śmierci ta matka sama pozaznaczała te miejsca jeszcze raz. Nie wiem czemu, ale pamiętam to wyraźnie

chorzowianka

kurde, ale sie rozpisałyscie, az minie na góre wyniosłyscie xDDD

BK_201

Dobranoc Aniołki, pa!!!

Lady_From_Burton_World

Też oglądałam ten film! Matka tego chłopca ze zdeformowaną twarzą jeździła motocyklem, prawda? :)

Dobranoc.

blumenkohl

też pamiętam ten film. w telewizji leciał pod tytułem "Maska lwa".

cathi

ostatnio tu się za bardzo nie udzielam, ponieważ przeniosłam się na inne forum...
http://pl.youtube.com/watch?v=4hqBAUI55KA -filmik wykonany specjalnie dla mojej koleżanki(też filmwebowiczka) :) (oczywiście o Johnnym...)

CaRReRa

DEPPortowali Cie na inne forum? :)
A jesli chodzi o budyn to Annalaura jedz! Raz sie zyje! Chociaz dzisiaj to juz chyba budyn po obiedzie ;P
Ooo, ja tez wyslalam 2 razy to mi przyjda 2 xD Dobrze, ze nie wysylalam pare razy na chama, bo bym musiala sprzedawac na targu obok pani z pietruszka xD

Astartte

Witam! Mały skrót:
1. Autografu jak nie było tak nie ma
2. Dzień w miarę udany
3. Szukałam rodziny na naszej klasie i nie znalazłam nikogo :/
4. Dziś na przerwie w szkole ułożyłyśmy (z koleżankami) wiersz o naszej durnej klasie :)) - to było jeszcze lepsze niż wiersze o Johnnym ;)
5. Koniec ;)

Lady_From_Burton_World

"Siostra twojej babki jest matka twojego ojca!" xD Wybaczcie nie moglam sie powstrzymac, jak patrze na ta reklame to od razu mysle o naszej rodzince ;P

Astartte

faktycznie xD
a mi z naszą rodziną kojarzy się książka "tango" mrożka xD seryjnie!

a co u mnie?
przemokły mi buty, bo pada :(
musiałam siedzieć i słuchać to co ksiądz pieprzy (naszym patronem jakby nie było jest jan paweł II) i ta cała propaganda, że wszyscy teraz jesteśmy lepsi bla bla bla xD
i jeszcze o jakiś rakach itp. (boję się teraz cokolwiek ruszać xD)

jeszcze nie masz autografu? :(
(idę na mój spojrzeć xD)

ana89

"jeszcze nie masz autografu? :(
(idę na mój spojrzeć xD)"
Jak nie umiesz pocieszac to przynajmniej nie dobijaj! xD

Astartte

przepraszam, to zemsta za wczoraj!
mówiłam, że nie zapomnę :P

ana89

I jeszcze wieczorem tak bezczelnie od Ciebie ucieklam xD "Czesc... No to musze leciec... <papa>" xD Nonie nawet nie odpisalam, biedaczka pewnie nie moze sie z tego otrzasnac xD A tak na powaznie to strasznie sie spieszylam nie moja wina :(

Astartte

wiem, że mnie nie lubisz xD nie no żartuję, mam nadzieję, że tak nie ma :P
to była kara za to, że nas straszyłaś, że odchodzisz! małpo ty ;)

anyway nona pewnie siedzi i patrzy na autograf :)
ja dalej nie wierze w to, że go mam :P

ana89

i co tam sie kochane działo gdy mnie nie było ? xD

ana89

w ogóle gdzie napisałaś po ten autograf? (tez chce, tez chce xD)

rose_18

matko rosie kupe lat! gdzieś ty była?

ana89

tu i tam :D bywam w różnych portach, ale zawsze wracam do tego :)

rose_18

Annalaura ja naprawdę zrobię Ci coś złego ;)! Proszę Cię- ani słowa o autografie!!! Jestem taka wściekła, że najchętniej porwałabym wszystkie plakaty Deppa jakie mam w pokoju :( Oj, ma on szczęście, że nie znam jego adresu, bo zostałoby tylko wspomnienie po Johnnym!

Lady_From_Burton_World

spokojnie :D
rozumiem, że wszystkie go kochamy, ale czy nie wydawałoby się naszemu deppowi śmieszne nasze bezgranicznie uwielbienie? aby wyrózniać się z tłumów wzdychających do niego dziewczyn, musimy być piękne (jesteśmy xD), szalone (jesteśmy) oraz trochę rzadziej grożące że bedzie z nim zle (xD)

w końcu sie chłopak przestraszy xD

rose_18

rosie ma rację. musimy wyróżniać się
zróbmy se różowe włosy i wielki tatuaż na brzuchu: i love johnny depp

szara :P no ale co, szkoda mi ciebie po prostu, że jeszcze nie dostałaś xD

ana89

Nie lubię różowego. I jestem zdania, że kobieta nie powinna mieć widocznych (a najlepiej żadnych) tatuaży.

nooooooooooooo

też nie lubię różowego, ale uważam, że tatuaże nie są złe. ja nie bede ich miała z powodu takiego, iż jestem totalną panikarą i bałabym się o wsyztskie możliwe zakazenia itp :D

rose_18

"spokojnie :D"- jestem spokojna

"rozumiem, że wszystkie go kochamy"- ja go nie kocham
" ale czy nie wydawałoby się naszemu deppowi"- Depp nie jest nasz
"śmieszne nasze bezgranicznie uwielbienie?"- pomyliłaś się, może kiedyś to było uwielbienie, dziś nie
"aby wyrózniać się z tłumów wzdychających do niego dziewczyn"- ja do niego nie wzdycham
"musimy być piękne (jesteśmy xD)"- ???
, "szalone (jesteśmy)"- więc się nie kwalifikuję
"oraz trochę rzadziej grożące że będzie z nim źle (xD)
w końcu sie chłopak przestraszy xD"- tak jak by on codziennie wchodził na to forum i czytał te bzdety

Nie, nie mam złego humoru, po prostu to trochę zbyt pochopna ocena

Lady_From_Burton_World

oj sorki

ja sie chyna nie nadaje

spadam

rose_18

Na co sie nie nadajesz???

Lady_From_Burton_World

nie nadaje sie pewnie tu.
tak do sprostowanka, to raczej wiem, że nikt prócz nas nie czyta tych bzdetów, chodziło mi tylko o to, ze być moze troche głupio pisać, że byłoby z nim źle.

no i właśnie ja tak tylko uważam, poza tym, jak już tam na górze pisałam chyba sie z moim dziwnymi pogladami nie nadaje tu.

rose_18

Przepraszam Cię bardzo, ale każdy, kto ma choć odrobinę inne poglądy się tu nadaje ;). Ja bym na twoim miejscu stąd nie odchodziła, skoro nikt Cię nie wygania ;)

Lady_From_Burton_World

Ej, u Was też ten temat schodzi na bok, czy tylko u mnie?

Lady_From_Burton_World

rosie :P weź nie gadaj tak
ja też nie lubię różu xD

Lady_From_Burton_World

eh, to ja przepraszam. piszę tutaj jakieś pierdoły, zaśmiecające ekran. miło, że mnie nikt nie wygania.

ja mam poglądy wygięte zupełnie inaczej od normy.

no sama nie wiem, po co ja to wysyłam

rose_18

my też nie lepsze xD piszemy też dużo bredni przecież ;)

rose_18

róż kojarzy mi się z dodą i paris hilton. nawet jeśli sa akurat ubrane na czarno. może chodzi mi o różową zawartość ich czaszek. taką jakąś debilną. ale ja tak tylko uważam :)

rose_18

jest tam kto?

rose_18

ja tam nic nie mam do paris :P
ale do dody to dużo!
no dobra to może zielony?
sorry, że nie piszę tak szybko xD ale robię sobie jeść.

ana89

zielony może być :D ale co jeszcze do różu, to moja mama widząc plakat deppa an tym tle, stwierdziła, ze ten kolor go tak ożywia xD

ana89

Dobra, nadrobiłam forum (to drugie) teraz tak:
1) Paris nienawidzę jest głupia, pusta i rozpiesNzczona!
2) Co do Dody... patzr powyżej :)
3) Dzisiaj miałyśmy (tylko dziewczyny) w szkole pogadankę na temat: ,,Miesiączka" . Opowiadała nam o niej... sześćdziesięcioletnia pielęgniarka. Po 10 minutach żałowałam, że nie mam przy sobie brzytwy. Po 15 zasnęłam... :/
4) Ok, ja spadam. Muszę poćwiczyć piosenki, które chcę jutro pokazać pani od muzyki. To będzie A. Lavigne - ,,When you're gone", C. Aguillera - ,,Ain't no other man", V. Paradis - ,,Joe le Taxi" i A. Simpson - ,,Boyfriend".

Pa!

nooooooooooooo

a po co chcesz pokazać jej piosenki?
a ja lubię paris po programie z nicole "the simple life" xD w polsce dopiero 2 seria :/

nooooooooooooo

a ja lubię paris po programie z nicole "the simple life" xD w polsce dopiero 2 seria :/

nooooooooooooo