Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
eM_Barrie

nie wiem czy można mnie nazwac nowym aniołkiem.

xxtylerdurdenxx

Archaniołkiem? ;))

eM_Barrie

[*] swioeczucha dla muchy XD

Mam Was...duzo na gadu-sradu ;)

Lady_From_Burton_World

uwielbiam Johhnego, ale nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce dla mnie

xxtylerdurdenxx

jak uważasz, nikt Cię na siłę nie trzyma

Lady_From_Burton_World

nie musisz mi o tym przypominac, chcę zobaczyc na czym polega to cale aniołkowanie

xxtylerdurdenxx

skąd te wątpliwości ?

NonaT

z tego względu, że nie jestem pewien czy tutaj docenia się wybitnego aktora czy raczej robi się z niego komedię

xxtylerdurdenxx

hmmmm... jak uważasz zawsze mozemy pogadac gdzie indziej moze nasz kilka cytatów jak tak to przyłącz sie do gry :)

xxtylerdurdenxx

Hmm... komedie???

Lady_From_Burton_World

no tak. A jak Ty postrzegasz to co robicie? Docenianie kunsztu aktorskiego?

xxtylerdurdenxx

tak. A ty patrz na to jak chcesz

xxtylerdurdenxx

my sobie po prostu gadamy!

Majus_5

ja postrzegam jako offtop. i nic złego w tym nie widze.

Kadanada_Hadness

ja widze. Wysyłacie bardzo dużo wiadomości co chwilę i czasem przez was się blokuje cały Filmweb.pl i to irytuję wielu ludzi.

xxtylerdurdenxx

W tym Ciebie? No sorry, że nie spełniamy twoich wymagań, ide sie powiesic, wiesz

Kadanada_Hadness

brawo! :D

a co mamy co dzień pisac to samo: "Johnny to świetny aktor, jego role są niesamowite, zawsze tworzy niesamowita postać. lubię go za podejście do życia i talent aktorski. i jeszcze w dodatku jest przystojny."?
no sorry ale to by było nudne jakbym dzień dnia pisała to samo zdanie i nic poza tym.
od czasu do czasu do kogoś nowego: tak masz rację.
do kogos kto go nie lubi: to Twoje zdanie.
i jak będzie jakiś news to jednopostową wypowiedź?
noo-i jeszcze gry są, racja...

jeśli komuś się nie podoba nasze podejście to już trudno...

Majus_5

aa kto by sie przejmował innymi ludzmi. ;p
nie sorry dobra zachowałam sie jak totalna egoistka wybacz Panie.

wydaje mi sie że to nie przez nas.
mi też czasami sie tnie. ale komputer :)

Kadanada_Hadness

mi sie FW jeszcze nigdy nie mulił... O.o
dziwne.
i ciekawe, dlaczego niby przez nas... zawsze jest na nas, a przeciez tutaj są tysiące użytkowników...

Kadanada_Hadness

wasza obsesja jest tak wysoka, że uważacie każdy film z JOhnny za świetny?

xxtylerdurdenxx

a jeszcze wracając do sprawy zasmiecania. Dlaczego nie założycie sobie forum np. na portalu fora.pl, naprawdę założenie takiego forum to łatwizna

xxtylerdurdenxx

nie, Desperado 2 było niezbyt

xxtylerdurdenxx

tego nie napisałam. to było przykładowe zdanie. ale musze przyznac, że każda jego rola jest na swój sposób ciekawa <z obejrzanych nie podobał mi się film "Ed Wood" i "Private Resort">.

eM_Barrie

Ed Wood żartujesz!? :( uwielbiam ten film Burton jest genialny!

NonaT

mnie jakoś niezbyt wciągnął... :| troche mi się dłużył... nie wiem czemu, bo w sumie to cały czas było coś innego i sie uśmiałam na kręceniu tych filmów xD ale tak poza tym no to... nie był najfajniejszy <bo wiecie, dla mnie "Marzyciel" rządzi ;))>...

eM_Barrie

eM Barrie dla mnie Ed Wood był najlepszym filmem Johnnego :/

Majus_5

od mojego komputera mam minimalne wymagania.
staruszek ma 8 lat, ale go kocham. ^^ i co z tego że nie mam monitora LCD pffff xDDD

Majus_5

aaależ oczywiście że nie..
mi sie tylko podoba każdy film Burtona.
Obsesjaaaaa <sex> mhmhmh.
xPPPPPP

a z Deppem lubie prawie każdy film.
podkreślam prawie, by nie wzięto mnie za obsesyjną fanke.. nimfomanke. whatever.

Kadanada_Hadness

A ja proponuję włączyć sobie na tego Pana tryb olewający xD

Majus_5

aa nie zakładamy na niejakim fora.pl bo tu nam dobrze ;p

Kadanada_Hadness

a tam mogłoby byc lepiej. Widziałem dotychczas 16 filmów z nim, dziś przede mną 17.las vegas parano. Wiem, że prawie każdy z was widział więcej. Najgorszą rolą według mnie była Żona astronauty, nie wiem co on tam robił...

Majus_5

być może.
ale pozwól że my bedziemy wybierać miejsce naszych rozmów hm? ^^

Las Vegas Parano super film ;)

Kadanada_Hadness

oczywiście, ze pozwole...to była taka mała propozycja. Co do Marzyciela wydaje mi się, że znacznie bogatszą rolę miała tam Kate Winslet a Johnny był przystawką. Nie była to rola oskarowa

xxtylerdurdenxx

o fear and loathing in las vegas ale sie usmiejesz! ogladałam ten film 2 razy jest genialny! kilka cytatow wywala z butow! zycze miłego ogladania.

NonaT

Kiedyś oglądałem ppierwsze pół godziny... ale wtedy nic mi nie mówiło nazwisko Depp i nie wiedziałem, że już miałem do czynienia z tym śmiesznym gościem w czerwonych okularach w Edwardzie i Gilbercie

xxtylerdurdenxx

a jakie filmy juz ogladales? jesli chce ci sie wimieniac.

NonaT

1.Koszmar z ulicy wiązów
2.Co gryzie...
3.Edward
4.Ed Wood
5.Blow
6.Jeżdziec bez głowy
7.Don Juan DeMarco (ulubiony)
8.Czekolada
9.Charlie i fabryka czekolady
10.Odważny
11.Piraci
12.Piraci 2
13.Piraci 3
14.Marzyciel
15.Rozpustnik (drugi ulubiony)
16.Desperado 2
17.Żona Astronauty

xxtylerdurdenxx

kurcze nie ogldałam charliego i fabryki czekolady a reszte ogladałam. obejrzałam juz 30 filmow.

NonaT

idę oglądac. Zostawiłem Ci wiadomosc na Gadu, moze zechcesz ze mną porozmawiac prywatnie kiedyś

xxtylerdurdenxx

w porzadku. miłego ogladania.

NonaT

To koniecznie obejrzyj Charliego :) extra film.za każdym razem jak oglądam płacze prawie ze śmiechu xD
A tak ogólnie to ja chyba oglądałam z 13 filmów z Johnnym.Mi nie podoba się np. za bardzo Żona astronauty i Desperado 2.Były nudne i jakieś takie mdłe.Choć uważam,że w Desperado 2 Johnny zagrał świetnie,ale nic poza tym mi się nie podobało.
A Las Vegas Parano jest genialny,więc również polecam wszystkim.Też się nieźle uśmiałam :)

verena_3

jutro obejrze bo sie sciagneło mi dzis a teraz juz pozno a ja chora jestem i spac mi sie chce.... jutro na pewno lookne ten film.

NonaT

Charliego i fabryki czekolady to nawet fajny film zabawny.Można sie przy nim nieżle ubawić,fajne teksty no i Johnny robi tam barzo dziwne a zarazem śmieszne miny.

użytkownik usunięty
Majus_5

ps. Na forum dałam nowy temat. Możecie zerknąć (dział: Wasze pomysły)

Majus_5

nie no, sikam ze śmiechu po tej rozmowie xD
i co nie było mnie wczoraj tutaj i tyle ominęłam! wiecie czemu?
przyklejałam plakat johnny'ego! nigdzie mi się nie chciał przyczepić, więc
kułam przez 24 w ścianie (mam teraz dziurę nad łóżkiem) i nic :P przyczepiałam co tylko idzie na tą ścianę żeby trzymało się, w końcu wzięłam taśmę i przykleiłam na drzwi xD genialna jestem?

mówię, że są 2 plakaty mini za 11,90 ale one i tak są duże ;)
mega plakat jest za 19,90 są 3 rodzaje (jest sweeney ;) na krześle)

tyle mnie fajnej rozmowy ominęło :P wiecie co? jestcie lepsi niż moi znajomi co łażą do budy :P

ps. dodałam tych co nie miałam do ulu!

ana89

Mówisz o plakatach z empiku? Nigdy tam nie widziałem dwóch małych plakatów. Ten z Todda najlepiej się prezentuje...

xxtylerdurdenxx

ja plakatów nie widziałam... bo nie szukałam ich.
oj, Winonko, ale ja nie wiem czego ty chcesz od Wade'a. Według mnie daje radę!!! ;P

xxtylerdurdenxx

w sensie, że były 2 małe z johnnym, 1 z piratów, a 2 takie normalne jego zdjęcie.
chciałam mały z Sweeney'a ale nie ma :(

ana89

to te plakaty są małe? Boję się pomyslec jak dla was wyglądają duże

xxtylerdurdenxx

ja nie widziałam w empiku jeszcze żadnego plakatu Johnnego, co więcej zamówiłam tam jego biografie i powiedzieli że w ogóle takiej nie maja! To sie nazywa lubelskie zaopatrzenie ;/

xxtylerdurdenxx jak tam film? :)