z tego względu, że nie jestem pewien czy tutaj docenia się wybitnego aktora czy raczej robi się z niego komedię
hmmmm... jak uważasz zawsze mozemy pogadac gdzie indziej moze nasz kilka cytatów jak tak to przyłącz sie do gry :)
ja widze. Wysyłacie bardzo dużo wiadomości co chwilę i czasem przez was się blokuje cały Filmweb.pl i to irytuję wielu ludzi.
brawo! :D
a co mamy co dzień pisac to samo: "Johnny to świetny aktor, jego role są niesamowite, zawsze tworzy niesamowita postać. lubię go za podejście do życia i talent aktorski. i jeszcze w dodatku jest przystojny."?
no sorry ale to by było nudne jakbym dzień dnia pisała to samo zdanie i nic poza tym.
od czasu do czasu do kogoś nowego: tak masz rację.
do kogos kto go nie lubi: to Twoje zdanie.
i jak będzie jakiś news to jednopostową wypowiedź?
noo-i jeszcze gry są, racja...
jeśli komuś się nie podoba nasze podejście to już trudno...
aa kto by sie przejmował innymi ludzmi. ;p
nie sorry dobra zachowałam sie jak totalna egoistka wybacz Panie.
wydaje mi sie że to nie przez nas.
mi też czasami sie tnie. ale komputer :)
mi sie FW jeszcze nigdy nie mulił... O.o
dziwne.
i ciekawe, dlaczego niby przez nas... zawsze jest na nas, a przeciez tutaj są tysiące użytkowników...
a jeszcze wracając do sprawy zasmiecania. Dlaczego nie założycie sobie forum np. na portalu fora.pl, naprawdę założenie takiego forum to łatwizna
tego nie napisałam. to było przykładowe zdanie. ale musze przyznac, że każda jego rola jest na swój sposób ciekawa <z obejrzanych nie podobał mi się film "Ed Wood" i "Private Resort">.
mnie jakoś niezbyt wciągnął... :| troche mi się dłużył... nie wiem czemu, bo w sumie to cały czas było coś innego i sie uśmiałam na kręceniu tych filmów xD ale tak poza tym no to... nie był najfajniejszy <bo wiecie, dla mnie "Marzyciel" rządzi ;))>...
od mojego komputera mam minimalne wymagania.
staruszek ma 8 lat, ale go kocham. ^^ i co z tego że nie mam monitora LCD pffff xDDD
aaależ oczywiście że nie..
mi sie tylko podoba każdy film Burtona.
Obsesjaaaaa <sex> mhmhmh.
xPPPPPP
a z Deppem lubie prawie każdy film.
podkreślam prawie, by nie wzięto mnie za obsesyjną fanke.. nimfomanke. whatever.
a tam mogłoby byc lepiej. Widziałem dotychczas 16 filmów z nim, dziś przede mną 17.las vegas parano. Wiem, że prawie każdy z was widział więcej. Najgorszą rolą według mnie była Żona astronauty, nie wiem co on tam robił...
być może.
ale pozwól że my bedziemy wybierać miejsce naszych rozmów hm? ^^
Las Vegas Parano super film ;)
oczywiście, ze pozwole...to była taka mała propozycja. Co do Marzyciela wydaje mi się, że znacznie bogatszą rolę miała tam Kate Winslet a Johnny był przystawką. Nie była to rola oskarowa
o fear and loathing in las vegas ale sie usmiejesz! ogladałam ten film 2 razy jest genialny! kilka cytatow wywala z butow! zycze miłego ogladania.
Kiedyś oglądałem ppierwsze pół godziny... ale wtedy nic mi nie mówiło nazwisko Depp i nie wiedziałem, że już miałem do czynienia z tym śmiesznym gościem w czerwonych okularach w Edwardzie i Gilbercie
1.Koszmar z ulicy wiązów
2.Co gryzie...
3.Edward
4.Ed Wood
5.Blow
6.Jeżdziec bez głowy
7.Don Juan DeMarco (ulubiony)
8.Czekolada
9.Charlie i fabryka czekolady
10.Odważny
11.Piraci
12.Piraci 2
13.Piraci 3
14.Marzyciel
15.Rozpustnik (drugi ulubiony)
16.Desperado 2
17.Żona Astronauty
To koniecznie obejrzyj Charliego :) extra film.za każdym razem jak oglądam płacze prawie ze śmiechu xD
A tak ogólnie to ja chyba oglądałam z 13 filmów z Johnnym.Mi nie podoba się np. za bardzo Żona astronauty i Desperado 2.Były nudne i jakieś takie mdłe.Choć uważam,że w Desperado 2 Johnny zagrał świetnie,ale nic poza tym mi się nie podobało.
A Las Vegas Parano jest genialny,więc również polecam wszystkim.Też się nieźle uśmiałam :)
jutro obejrze bo sie sciagneło mi dzis a teraz juz pozno a ja chora jestem i spac mi sie chce.... jutro na pewno lookne ten film.
Charliego i fabryki czekolady to nawet fajny film zabawny.Można sie przy nim nieżle ubawić,fajne teksty no i Johnny robi tam barzo dziwne a zarazem śmieszne miny.
nie no, sikam ze śmiechu po tej rozmowie xD
i co nie było mnie wczoraj tutaj i tyle ominęłam! wiecie czemu?
przyklejałam plakat johnny'ego! nigdzie mi się nie chciał przyczepić, więc
kułam przez 24 w ścianie (mam teraz dziurę nad łóżkiem) i nic :P przyczepiałam co tylko idzie na tą ścianę żeby trzymało się, w końcu wzięłam taśmę i przykleiłam na drzwi xD genialna jestem?
mówię, że są 2 plakaty mini za 11,90 ale one i tak są duże ;)
mega plakat jest za 19,90 są 3 rodzaje (jest sweeney ;) na krześle)
tyle mnie fajnej rozmowy ominęło :P wiecie co? jestcie lepsi niż moi znajomi co łażą do budy :P
ps. dodałam tych co nie miałam do ulu!
Mówisz o plakatach z empiku? Nigdy tam nie widziałem dwóch małych plakatów. Ten z Todda najlepiej się prezentuje...
ja plakatów nie widziałam... bo nie szukałam ich.
oj, Winonko, ale ja nie wiem czego ty chcesz od Wade'a. Według mnie daje radę!!! ;P
w sensie, że były 2 małe z johnnym, 1 z piratów, a 2 takie normalne jego zdjęcie.
chciałam mały z Sweeney'a ale nie ma :(