Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
nooooooooooooo

Tak, na dzien dziecka film dozwolony od osiemnastego roku zycia ;>

Astartte

a czemu nie? :D specjalnie dla nas mogliby to zrobić.zresztą w niektórych kinach pisze,że film jest od 15roku życia.w sam raz ;)

Ja nie mogę...nawet nie wiem co się u was dzieje :( nie mam teraz zbyt wiele czasu wchodzić na gg i fora i w ogóle jestem jakaś opóźniona :/ większość pewnie mnie już nie pamięta...
pozdrawiam! ;)

Majus_5

jak to nie pamiętam? ja pamiętam!
"Never forget. [Never forgive.]" ^^

no cóż, trzeba poczekać... czas szybko mija, więc mysle że wytrzymam...

użytkownik usunięty
Majus_5

Bez nas na tym forum się nudno zrobiło... Tak patrze na te tematy i nic ciekawego nie wiedzę :(

właśnie zauważyłam :P jakoś tak pusto i bez polotu ;)
trzeba też tu trochę napisać :P
a wierszyk zarąbisty!

ana89

Dayah, Sekretne Okno to świetny film, musisz koniecznie obejrzeć! Ja po tym filmie tak na poważnie zainteresowałam się Johnnym :)

Lady_From_Burton_World

masz racje "sekretne okno" to na prawdę super film, oczywiście ja nie zgadłam jakie będzie za kończenie, no może tylko jeden motyw jaki będzie :P
ale johnny gra tam świetnie! pasują mu takie role ;)

ana89

Ja słyszałam różne opinie,ale wiem,że będzie ciekawy i na pewno go obejrzę ;) Johnny nie mógłby zagrać w niegodnym poświęcenia uwagi filmie xD Może nawet się skuszę i go sobie kupię...

Właśnie-co do wierszyka - świetny! :)

ana89

Wiem, że to straszne zaśmiecanie tematu, możecie się na mnie za to wydzierać, obiecuję, że to ostatni raz ;) ale-
http://naprawde-piekne-obrazki.blog.onet.pl/
Zapraszam wszystkich, którzy interesują się fotografią. Oczywiście tematów będzie więcej, ale mam bardzo mało komentarzy :(. Wiem, że to jest niezwiązane z Johnnym, sorry, to ostatni raz ;)

Lady_From_Burton_World

Winona tfu... Klauduś (ehh, nie mogę się przyzwyczaić ;D) fajny ten Twój blog. :)

A tak jeszcze odnośnie tych reklam polsatowskich znalazłam kiedyś coś takiego http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Lista_rzeczy%2C_kt%C3%B3re_mo%C5%BCna_zrobi% C4%87_podczas_przerwy_reklamowej_na_Polsacie ;D

blumenkohl

http://tn3-1.deviantart.com/fs29/300W/i/2008/102/2/8/me_kissing_Johnny_____by_cz okled.jp

Ale extra ;) koniecznie zobaczcie ten link

Lady_From_Burton_World

Kate dzięki ;)
A tak przy okazji- możecie na mnie mówić Klaudia ;) nie musicie tak jak w nicku ;)

Lady_From_Burton_World

Cholera, nie działa! Może teraz?
http://czokled.deviantart.com/art/me-kissing-Johnny-82554153

Lady_From_Burton_World

to Ty?;)

całowanie Sweeneya to dość niebezpieczne xD z jego temperamentem!;)

kamilakamila

Chciałabym ;) z drugiej strony to tylko plakat, a ja plakaty całowałam w wieku 8 lat ;) i nie były to plakaty seryjnego mordercy ;)
Gdyby tam stał Depp to inna sprawa XD

Majus_5

Klaudia- wiersz super :D
co do dziewiątych wrót- nie wytrwałam ;/ poszłam spać o 00.15, bo mnie reklamy dobijały ;/ i pomyślec, ze gdyby było bez reklam to o 00.15 już by był niemalże koniec... :/
a film tak ogółem... niezbyt wciągający. nie najgorszy, ale lepsze też widziałam... Johnny dobrze grał ta blondyna też nieźle, taka tajemnicza była, ale muzyka była beznadziejna...

eM_Barrie

Według mnie muzyka była niezła, film też ;).
Ja wytrzymałam do końca, tylko na jednej reklamie przysnęłam i coś mi się majaczyło, że Johnny gdzieś uciekał w telewizorze i nagle coś zaczął mówić do ekranu, ale mój telefon zadzwonił i się obudziłam, a tam zamiast Johnnego Chajzer ;)

Lady_From_Burton_World

wg. mnie muzyka była na prawdę dobra, chociaż czasami miałam wrażenie, że w paru momentach nie pasowała ogólnie do sytuacji

a co do tej kobiety, to nie podobało mi się jak grała, dla mnie to było sztuczne :P

ana89

Kate przeczytalam wszystko xD Idealne zapelnienie czasu w trakcie reklam w "Dziewiatych wrorach" Ja tez poszlam spac o 12.15 znalam zakonczenie nie mialam sily juz ogladac przez 20 minut reklam zeby sie dowiedziec, ze przede mna jeszcze jedna reklama ;/ Przegiecie film trwa ok 2h o 12 .15 powinien sie skonczyc! >< Chamy.
"Dowiedzieć się, co gryzie Gilberta Grape'a." <hahaha> Duzo bylo dobrych rad (tzn takich, przy ktorych smialam sie komputerowi w twarz xD) Ta o pojechaniu do Francji i nauczeniu sie francuskiego byla zachecajaca ;)
"Dziewiate Wrota" podobaly mi sie tak samo jak za pierwszym razem, ale wtedy nie zrozumialam zakonczenia.
SPOILER (chodzi o kwestie falszywych ostatnich rycin i tej prawdziwej, ktora Zielonooka zostawila Corsowi i wybierania po 3 ryciny sygnowane przez LCF do odprawienia rytualu) KONIEC SPOILERU
dopiero po przeczytaniu ksiazki wszystko stalo sie jasne. W sumie jak scenariusz jest gladki i jedno wynika z drugiego oglada sie jeszcze przyjemniej ;P
Muzyka byla swietna! Zwlaszcza ta powtarzajaca sie za kazdym razem, gdy na scenie pojawial sie Corso, klimatyczna i bardzo pasowala do tej postaci ^^

Majus_5

http://pl.youtube.com/watch?v=s2tfQ6JoJQo

zapraszam do oglądania i komentowania mojego pierwszego filmiku xD zwiastun pewnego filmu xD wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :P

ana89

Witam dziewczyny dawno tu nie wchodziłam :)

annalaura filmik jest zarabiszczy fajnie go zrobiłaś <brawo> ;)

a ja musz powiedziec, ze wrescie mi sie udało po tylu miesiacach narysowałam auto portret Sweeney Todda xD właśnie go sobie zawiesiłam na scianie i ciafle nie wieze, ze to ja narysowałam przed chwilą xD bede musiała wiecej takich portretów rysować ;) buzka wpadne pózniej
P.S. jak chcecie to moge zeskanowac ten portret i dać na swój blog na filmwebie, oczywiscie jak chcecie go zobaczyc ;) buzka =****

BK_201

jasne skanuj go! ja chcę zobaczyć twoje dzieło!
thx za miłe słowa :)

ana89

Annalaura, film cudowny! Oj... zwiastun xD Juz nie moge sie doczekac Twojego scenariusza! :D
Molly Rose, skanuj skanuj! :D

Astartte

ja też nie mogę xD mam nowy pomysł, więc muszę go trochę zmienić :P
aahhh same komplementy! dziękuje wam :*

ana89

Cześć! Ja chyba jestem tą niewtajemniczoną, bo nie bardzo wiem, o jaki filmik tam chodzi (domyślam się, że coś z Deppem i Aniołkami, ech spostrzegawcza jestem ;)), ale to jest naprawdę jak prawdziwy zwiastun do filmu, super!
Molly- oczywiście, ze masz zeskanować :)

ana89

Ta muzyka to z Requiem? Cudownaaa :D

Astartte

Klaudus dobrze sie domyslasz to bedzie murowany hit chociaz nikt jeszcze nie zna scenariusza, budzet maly a czasu... tez malo xD

Astartte

Klaudia, nie jestes jedyną która nie wie o co chodzi:/

ana89

Kurcze...Słów mi brak :D cudo! dziewczyny!wy wszystkie macie talent do tych filmików! :)

verena_3

Oki dziewczyny dodałam swój rysunek na blogu wpadac i kometowac troche słabo widac, ale cos tam widac ;) Błagam tylko sie nie smiac !!!!!

BK_201

jak chcecie mogę wam przesłać napisy do sweeney'go todd'a , a wtedy wystarczy ściągnąc wersję filmu po angielsku dodac litery , nagrac na plyte i gotowe !! ;)

Mr_T

Ja cwaniak jestem i sobie sciagnelam juz, ale... wlasnie, czy wie ktos jak nagrac napisy na film tak zeby poszly na odtwarzaczu dvd?

Astartte

np. w nero , a tak dokładnie to ja nie wiem ;) nigdy filmu nie nagrywałam

Mr_T

na krótkim nagrywani bo na dlugim nie pojda

Mr_T

Ostatnio wyczytałam w gazecie, że jest program, którym dołącza się napisy do filmu tak, że chodzą na dvd. Oprócz tego zmienia format filmu z Xvidu, który chodzi tylko na komputerze do Dvixu, który może być odtwarzany na dvd. Ale zajmuje to strasznie dużo miejsca. Mam Sweeneya z napisami właśnie w Xvidzie i jak chciałam przerobić to na ten drugi, żeby móc obejrzeć na tv, zmieścilo mi się w komputerze aż...5 minut filmu. Jednym słowem robota trudna i pracochłonna. ;)

kamilakamila

Eh... tak podejrzewalam... inaczej juz nikt by nie kupowal oyginalnych filmow ;P

Astartte

hej dziewczyny mam juz neta :D yay! ale się ciesze jak tam Deppowe nastroje?

Majus_5

molly-rose rysunek piękny! masz talent dziewczyno!
co do scenariusza, to się pisze :P nie wiem ile tego mam stworzyć xD ale piszę!

ana89

Molly świetny rysunek!
Scenariusz??? Może ktoś mi powie o co chodzi, bo czuję się tu nieswojo ;)

Lady_From_Burton_World

no więc robimy film xD ja zrobiłam już trailer i piszę scenariusz :P
film się zwie "RUM i DEPP"
oswoiłam cię już? xD

ana89

Rum i Depp to nie miala byc nasza partia? RiD? xD Kurde nie jestem na bierzaco ;p

Astartte

*biezaco ;/

Astartte

aa to mój Sweeney Todd ;)

http://www.filmweb.pl/blog/entry/474919/Wolny+temat.html

Mr_T

matko ale wy ładnie rysujecie! może i ja coś narysuje 8) ale pastelami ;)

Astartte

bo ja zmieniłam nazwę filmu :P bo tamta nie była taka fajna, a z tą to mam większe pole do popisu jeśli chodzi o scenariusz! ale wiedz jedno, właśnie czuję wenę! xD

ana89

Ok, wszystko już wiem, zostałam oswojona XD. A z tym filmem to fajny pomysł, poczekam aż do kin wejdzie twój i może nakręcę swój własny ;))

Lady_From_Burton_World

Mr.T- śliczny rysunek! Ja raczej nie mam talentu do rysowania :/

Lady_From_Burton_World

Buehehehe... otwieram sobie wczoraj zeszyt od polskiego, a tam zamiast Ignacy Krasicki "Żona modna" to Ignacy Krasicki "Żona astronauty". :D

A wracając jeszcze do "Dziewiątych wrót" :D, to ta taka wredna baba w ciemnych włosach nie grała przypadkiem w "Czekoladzie"? Żonę Abruzziego... tfu Serge'a? :D

blumenkohl

Ta wredna baba (xD) Lena Olin rzeczywiscie grala w "Czekoladzie", ale gdyby nie Ty to bym jej nie poznala :D

Astartte

cholera, rzeczywiście...
trudno ją rozpozna. wyglądała w obu filmach całkiem inaczej no i inny typ bohaterów grała raczej;P