a czemu nie? :D specjalnie dla nas mogliby to zrobić.zresztą w niektórych kinach pisze,że film jest od 15roku życia.w sam raz ;)
Ja nie mogę...nawet nie wiem co się u was dzieje :( nie mam teraz zbyt wiele czasu wchodzić na gg i fora i w ogóle jestem jakaś opóźniona :/ większość pewnie mnie już nie pamięta...
pozdrawiam! ;)
jak to nie pamiętam? ja pamiętam!
"Never forget. [Never forgive.]" ^^
no cóż, trzeba poczekać... czas szybko mija, więc mysle że wytrzymam...
Bez nas na tym forum się nudno zrobiło... Tak patrze na te tematy i nic ciekawego nie wiedzę :(
właśnie zauważyłam :P jakoś tak pusto i bez polotu ;)
trzeba też tu trochę napisać :P
a wierszyk zarąbisty!
Dayah, Sekretne Okno to świetny film, musisz koniecznie obejrzeć! Ja po tym filmie tak na poważnie zainteresowałam się Johnnym :)
masz racje "sekretne okno" to na prawdę super film, oczywiście ja nie zgadłam jakie będzie za kończenie, no może tylko jeden motyw jaki będzie :P
ale johnny gra tam świetnie! pasują mu takie role ;)
Ja słyszałam różne opinie,ale wiem,że będzie ciekawy i na pewno go obejrzę ;) Johnny nie mógłby zagrać w niegodnym poświęcenia uwagi filmie xD Może nawet się skuszę i go sobie kupię...
Właśnie-co do wierszyka - świetny! :)
Wiem, że to straszne zaśmiecanie tematu, możecie się na mnie za to wydzierać, obiecuję, że to ostatni raz ;) ale-
http://naprawde-piekne-obrazki.blog.onet.pl/
Zapraszam wszystkich, którzy interesują się fotografią. Oczywiście tematów będzie więcej, ale mam bardzo mało komentarzy :(. Wiem, że to jest niezwiązane z Johnnym, sorry, to ostatni raz ;)
Winona tfu... Klauduś (ehh, nie mogę się przyzwyczaić ;D) fajny ten Twój blog. :)
A tak jeszcze odnośnie tych reklam polsatowskich znalazłam kiedyś coś takiego http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Lista_rzeczy%2C_kt%C3%B3re_mo%C5%BCna_zrobi% C4%87_podczas_przerwy_reklamowej_na_Polsacie ;D
http://tn3-1.deviantart.com/fs29/300W/i/2008/102/2/8/me_kissing_Johnny_____by_cz okled.jp
Ale extra ;) koniecznie zobaczcie ten link
Chciałabym ;) z drugiej strony to tylko plakat, a ja plakaty całowałam w wieku 8 lat ;) i nie były to plakaty seryjnego mordercy ;)
Gdyby tam stał Depp to inna sprawa XD
Klaudia- wiersz super :D
co do dziewiątych wrót- nie wytrwałam ;/ poszłam spać o 00.15, bo mnie reklamy dobijały ;/ i pomyślec, ze gdyby było bez reklam to o 00.15 już by był niemalże koniec... :/
a film tak ogółem... niezbyt wciągający. nie najgorszy, ale lepsze też widziałam... Johnny dobrze grał ta blondyna też nieźle, taka tajemnicza była, ale muzyka była beznadziejna...
Według mnie muzyka była niezła, film też ;).
Ja wytrzymałam do końca, tylko na jednej reklamie przysnęłam i coś mi się majaczyło, że Johnny gdzieś uciekał w telewizorze i nagle coś zaczął mówić do ekranu, ale mój telefon zadzwonił i się obudziłam, a tam zamiast Johnnego Chajzer ;)
wg. mnie muzyka była na prawdę dobra, chociaż czasami miałam wrażenie, że w paru momentach nie pasowała ogólnie do sytuacji
a co do tej kobiety, to nie podobało mi się jak grała, dla mnie to było sztuczne :P
Kate przeczytalam wszystko xD Idealne zapelnienie czasu w trakcie reklam w "Dziewiatych wrorach" Ja tez poszlam spac o 12.15 znalam zakonczenie nie mialam sily juz ogladac przez 20 minut reklam zeby sie dowiedziec, ze przede mna jeszcze jedna reklama ;/ Przegiecie film trwa ok 2h o 12 .15 powinien sie skonczyc! >< Chamy.
"Dowiedzieć się, co gryzie Gilberta Grape'a." <hahaha> Duzo bylo dobrych rad (tzn takich, przy ktorych smialam sie komputerowi w twarz xD) Ta o pojechaniu do Francji i nauczeniu sie francuskiego byla zachecajaca ;)
"Dziewiate Wrota" podobaly mi sie tak samo jak za pierwszym razem, ale wtedy nie zrozumialam zakonczenia.
SPOILER (chodzi o kwestie falszywych ostatnich rycin i tej prawdziwej, ktora Zielonooka zostawila Corsowi i wybierania po 3 ryciny sygnowane przez LCF do odprawienia rytualu) KONIEC SPOILERU
dopiero po przeczytaniu ksiazki wszystko stalo sie jasne. W sumie jak scenariusz jest gladki i jedno wynika z drugiego oglada sie jeszcze przyjemniej ;P
Muzyka byla swietna! Zwlaszcza ta powtarzajaca sie za kazdym razem, gdy na scenie pojawial sie Corso, klimatyczna i bardzo pasowala do tej postaci ^^
http://pl.youtube.com/watch?v=s2tfQ6JoJQo
zapraszam do oglądania i komentowania mojego pierwszego filmiku xD zwiastun pewnego filmu xD wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :P
Witam dziewczyny dawno tu nie wchodziłam :)
annalaura filmik jest zarabiszczy fajnie go zrobiłaś <brawo> ;)
a ja musz powiedziec, ze wrescie mi sie udało po tylu miesiacach narysowałam auto portret Sweeney Todda xD właśnie go sobie zawiesiłam na scianie i ciafle nie wieze, ze to ja narysowałam przed chwilą xD bede musiała wiecej takich portretów rysować ;) buzka wpadne pózniej
P.S. jak chcecie to moge zeskanowac ten portret i dać na swój blog na filmwebie, oczywiscie jak chcecie go zobaczyc ;) buzka =****
Annalaura, film cudowny! Oj... zwiastun xD Juz nie moge sie doczekac Twojego scenariusza! :D
Molly Rose, skanuj skanuj! :D
ja też nie mogę xD mam nowy pomysł, więc muszę go trochę zmienić :P
aahhh same komplementy! dziękuje wam :*
Cześć! Ja chyba jestem tą niewtajemniczoną, bo nie bardzo wiem, o jaki filmik tam chodzi (domyślam się, że coś z Deppem i Aniołkami, ech spostrzegawcza jestem ;)), ale to jest naprawdę jak prawdziwy zwiastun do filmu, super!
Molly- oczywiście, ze masz zeskanować :)
Klaudus dobrze sie domyslasz to bedzie murowany hit chociaz nikt jeszcze nie zna scenariusza, budzet maly a czasu... tez malo xD
Oki dziewczyny dodałam swój rysunek na blogu wpadac i kometowac troche słabo widac, ale cos tam widac ;) Błagam tylko sie nie smiac !!!!!
jak chcecie mogę wam przesłać napisy do sweeney'go todd'a , a wtedy wystarczy ściągnąc wersję filmu po angielsku dodac litery , nagrac na plyte i gotowe !! ;)
Ja cwaniak jestem i sobie sciagnelam juz, ale... wlasnie, czy wie ktos jak nagrac napisy na film tak zeby poszly na odtwarzaczu dvd?
Ostatnio wyczytałam w gazecie, że jest program, którym dołącza się napisy do filmu tak, że chodzą na dvd. Oprócz tego zmienia format filmu z Xvidu, który chodzi tylko na komputerze do Dvixu, który może być odtwarzany na dvd. Ale zajmuje to strasznie dużo miejsca. Mam Sweeneya z napisami właśnie w Xvidzie i jak chciałam przerobić to na ten drugi, żeby móc obejrzeć na tv, zmieścilo mi się w komputerze aż...5 minut filmu. Jednym słowem robota trudna i pracochłonna. ;)
molly-rose rysunek piękny! masz talent dziewczyno!
co do scenariusza, to się pisze :P nie wiem ile tego mam stworzyć xD ale piszę!
no więc robimy film xD ja zrobiłam już trailer i piszę scenariusz :P
film się zwie "RUM i DEPP"
oswoiłam cię już? xD
bo ja zmieniłam nazwę filmu :P bo tamta nie była taka fajna, a z tą to mam większe pole do popisu jeśli chodzi o scenariusz! ale wiedz jedno, właśnie czuję wenę! xD
Ok, wszystko już wiem, zostałam oswojona XD. A z tym filmem to fajny pomysł, poczekam aż do kin wejdzie twój i może nakręcę swój własny ;))
Buehehehe... otwieram sobie wczoraj zeszyt od polskiego, a tam zamiast Ignacy Krasicki "Żona modna" to Ignacy Krasicki "Żona astronauty". :D
A wracając jeszcze do "Dziewiątych wrót" :D, to ta taka wredna baba w ciemnych włosach nie grała przypadkiem w "Czekoladzie"? Żonę Abruzziego... tfu Serge'a? :D
Ta wredna baba (xD) Lena Olin rzeczywiscie grala w "Czekoladzie", ale gdyby nie Ty to bym jej nie poznala :D