Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
eM_Barrie

Nie mam pojecia Winona, ale to smieszne wiec ty tez sie powinnas z tego smiac ;) Ja jeszcze nie dostalam autografu wyslalam rowno 2 tygodnie temu, a juz dzisiaj sobie nadzieje narobilam, bo cos duzego bylo w skrzynce, a tu jakies czasopismo ;/ Dzisiaj to juz myslalam z mnie szlag trafi :/
A cicho sie zrobilo, bo posmiac sie mozna na gg, a pogadac o glupotach na naszym forum :) Tylko troche Ciebie tam brakuje Winona ;P Tu "staramy" sie rozmawiac o Deppie :)

Astartte

2 tygodnie? to mało czekasz :P jeszcze z tydzień poczekasz...
ja tam nie przejmowałabym się takim czymś... może ktoś chce zrobić ci na złość, ale nie warto zwracać na to uwagi.

Astartte

Nie mam pojęcia kto do Ciebie pisuje Winona. Właśnie...tak jak Szara wspomniała, dlaczego nie jesteś zalogowana na naszym forum?;p
szukałam ostatnio tej książki "Klub Dumas" po wszystkich bibliotekach w mieście (nawet pedagogicznej...zrozpaczony brzytwy się łapie, czy jakoś tak xDD) ale nigdzie jej nie znalazłam. Pfff, a jakbym chciała część 16036 harlequinu to by mieli-biblioteka w moim mieście składa się prawdopodobnie wyłącznie z nich ;/

kamilakamila

Kurde, próbuję jakoś z Wami pokonferencjować, ale coś mi się nie udaję...Przyjęłam zaproszenie na konferencję, piszę, a tu nic;/

Peace;)

Majus_5

o co w ogóle chodzi w tych kontynuacjach? bo temat mi nic nie mówi ;|

"I jeszcze następna kontynuacja - Aniołki Forever

Aniołki piszcie ;-) "

czyli co? piszemy cokolwiek, byle sie pokazać?
nie wiem jak was, ale chyba najbardziej wytrwałego spamera by to znudziło...
tyle tematów :o

Los_Pomidoros

eM Barrie- ja wysłałam prośbę o autograf 10 marca i jeszcze nic nie ma :( zapomnieli o mnie ;(
Dayah- jestem zalogowana na tamtym forum (chyba) tylko jakoś nie mam czasu...na nic zresztą nie mam czasu :/
Szara- wiem, że to nic takiego i powinnam się z tego śmiać, ale szlak mnie trafia, jak ktoś, kto mnie nie zna wypisuje takie pierdoły na mój temat. Jeśli ta osoba to czyta (bo na pewno jest z Filmwebu i zna to forum) to niech się dowie, że mam jej zdanie w ***. A to czy jestem fałszywa czy nie niech ocenią Ci, którzy mnie znają z realnego życia, nie wirtualnego (a jak dotąd nikt mi tego nie zarzucił).
No, i to by było na tyle. Swoja drogą cieszy mnie to, że tak mało tu osób- nikt się Was nie czepia i jest ok :). Na to, że pojawię się na tamtym forum w najbliższym czasie raczej nie liczcie.

Lady_From_Burton_World

Winonko koniecznie musisz nas częściej odwiedzać, bo tradycja wierszowania umiera powoli:/
a nie mam pojęcia kim jest ten dziwny 'ktoś' krytykujący Ciebie, ale jak tylko się dowiem dam znac i razem zaplanujemy zemstę;P

Los_Pomidoros

dawno tu nie pisalam:) ale faktycznie to forum jakos zwolnilo temopo:D ale przynajmnie nie trzeba nadrabiac tylu kontynuacji po dluzszej nieobecnosci :))
autografu jeszcze nie dostalam, pewnie dlatego, maila wyslalam jakis tydzien temu xDksiazke "klub Dumas" znalazlam w bibliotece ale jeszcze nie przeczytalam bo czytam biografie Deppa :D

Majus_5

Winona może powinnaś iść na pocztę zapytać o ten list?
albo poczekać jeszcze troche, bo ja byłam zaskoczona że po 3 tygodniach doszedł autograf-zazwyczaj pisano tutaj że idzie miesiąc...

eM_Barrie

Ta, znając moje szczęście nie dojdzie wcale. Co tam- to tylko głupi kawałek papieru i na dodatek zdjęcie, którego nie lubię :/
Cathi- właśnie widzę, że nie macie weny twórczej ;). Ale ja nie mam teraz czasu na tamto forum

Lady_From_Burton_World

Winona ja też nie dostałam :( cały czas waruję przy drzwiach i nic :(

NonaT

ciekawe czy ja dostanę, znając moje zezowate szczęście to nie ;/

Madame

Winona, ja też wysłałam 10 marca, i nic :( a co do tego nicka, to wcale nie zdziwiłabym się, ze to któraś z osób, które tak lubią prowokacje, tylko że pod innym nickiem;> więc sie nie przejmuj;)

alynka_xD

Winona, chamstwu w zyciu nalezy przeciwstawiac sie silom i godnosciom osobistom xD Jakby tu zwracac uwage na kazdego chama na tym forum i wszystkim sie denerwowac to ja juz bym dawno na jakichs srodkach jechala ;P A zwlaszcza takich "MaRiOlUsIaxxxx****:*;*" czy tam jaka to napisala ;P

Ja nie mam autografu i nie wpuszczono mnie na Sweeneya mimo, ze mial byc to moj drugi raz ;/ A w tym tygodniu do moich kolezanek (liceum klasa iberystyczna) przyjezdzaja hiszpanki z wymiany i ie pojdziemy a za 2 tygodznie juz pewnie nie beda grac, bo przecientny prostaczek na slowo musikal reaguje wykrzywieniem twarzy i wypluciem z siebie slow "musicale to badziew" ;* Kocham ten kraj :/
Zaczynam sie zastanawiac nad moim szczesciem i doszlam do wniosku, ze jestem przekleta, najpierw dowiedzialam sie, ze ST w ogole nie graja w Lbn, potem ze graja, ale nie w CC, w ostatni dzien zmienili repertuar i musialam latac oddawac bilety i kupowac w CC. JESTEM! JESTEM! WIDZE! ale drugi raz juz mnie nie wpuscili... no ja nie wiem ;/ a jak chcialam isc na PzK 3 na otwarcie Cinema City to Plaze podmylo po deszczu i ja zamkneli na pare tygodni... o.O

Astartte

patrz, a ja się uważała do tej pory za pechowca;P no, ale w porówaniu z Tobą to jestem dziecko szczęścia;P
Ale cholera co prawda to prawda. Chciałam z moja współlokatorka iść w weekend poprzedni do kina i co? Od cho*lery i jeszcze troche filmów pokroju Lejdis i zupełnie nic godnego uwagi! jedynie koncert U23D ale miejsca najlepsze zarezerwowane z tygodniowym wyprzedzeniem! (swoją drogą, żeby w kinie najlepszą pozycją był koncert...)

cathi

Chcialam isc w ten dzien co nas nie wpuscili na "Choc Goni Nas Cas" to przy godzinie byla gwiazdka, a pod spodem wyjasnienie "w ten dzien film nie jest wyswietlany" za to "Nie Klam Kochanie" bylo grane co godzine O.o SHIT SHIT SHIT! ><

Astartte

ja juz "Choc goni nas czas" widziałam i choć film jest po prostu rewelacyjny to nie widzi mi sie jakoś oglądać go co tydzień:/
no i u mnie też jakieś "nie klam kochanie to grają co godzinę!!! A Sweeney Todd juz zszedł z repertuaru!!! a ja się k*rwa grzecznie pytam gdzie jest chociażby "Wszystko za życie"?? człowiek chciałby iść do kina a tu nie ma na co...

cathi

Wy chociaż macie kina...a u mnie w tej zabitej dechami dziurze nie ma nic. Znaczy, jest jakieś "kino" w remoncie od 2 lat i remontu końca nie widać. A Sweeney w Poznaniu tez już nie grają...znaczy grają raz w tygodniu o 19:45. napewno pojade pociągiem i wrócę o 24. W snach... Za to jakieś denne "nie kłam kochanie" na 10 salach i co 15 minut można wchodzić. WoW.

kamilakamila

Ja wlasnie jeszcze nie widzialam tego filmu. A CC sie tak zeszmacilo na miesiac przed wisza plakaty n pol sciany "Horton Widzi Ktosia", a Sweeneya Plakat wisial... tydzien? Dobrza rozumiem, kino familijne, ale troche nie w tych proporcjach powinny byc wyswietlane takie filmy. A dla doroslych... od 2 miesiacy graja Lejdis, na ktorym cala sala wypucha smiechem, gdy uslyszy slowo "spierdalaj"... Smutne. Jakie spoleczenstwo takie filmy :/

Astartte

Tak jak myslalam Sweeneya nie ma juz nawet w tym tygodniu... THEY ALL DESERVE TO DIE!!! >< Nagrali sie od 15 marca do 5 kwietnia.

Astartte

jako, że własnie przejrzałam sobie repartuar kina zacnego Helios na piatek i łyknęłam już sobie melisy powiem tak - czy filmy typu Doomsday są rzeczywiście tak fantastyczne, że trzeba je grac co godzina? Bo może ja po prostu jestem zbyt głupia i dlatego nic dla siebie znaleść tutaj nie mogę (bo poza dwoma filmami które już widziałam - Juno i Choć goni nas czas to widze tu tylko wart obejrzenia koncert:/)... a może ja sprawdzam repertuar kina familijnego? bo widzę Kroniki Spiderwick i Horton słyszy Ktosia grane co chwilę....
powiem tak - jeśli kiedyś zobaczę w tym kinie film ambitny który nie jest grany tam tylko dlatego, że w obsadzie błyszczą popularne nazwiska to odwołam moje słowa, ale narzie to dla mnei jest to ch** nie kino! Musze jeszcze się chyba melisy napić...

Dayah a co z tego, że mamy kino jeśli rerertuar wywołuje odruch wymiotny?

cathi

a ja mam dla was małą wiadomośc. w piątek (11 kwietnia) na programie 'E' będzie program 'johnny depp THS' o... 16:30 albo 17:30, juz nie pamietam doklandie.

rasopa

a ja nie mam takiego programu :( buuu
kto mieszka blisko rybnika? xD

ana89

Dzieki za informacje od dawna chcialam to obejrzec :D Ja pamietam, ze kiedys mialam taki program... poszukam ;P

Astartte

a nie wiecie czy to jest płatny program? w sensie, że jeśli nie płacę i mam satelitę to czy to tam będzie?

ana89

hehe, u mnie Sweeneya grali AŻ tydzień:P a co do programu to tez nie mam, wiec mam nadzieje ze w necie można to będzie później znaleźć...

alynka_xD

coo? ale wam pojechali... fajnie, że tak krótko! inne głupie filmy puszczają przez parę miesięcy...

ana89

no a u mnie w kinie to juz naprawde pobili rekord bo sweeneya beda grac dopiero od 9 do 15 maja:/ takze obejrze ten film dopiero za miesiac:(

Miss_from_the_Neverland

a to się postarali;P

cathi

u mnie nie będą grali NIGDY. Forever end ever żegnaj Mr. Toddzie. Dobrze, że mam na dvd. Ale kurcze chciałabym obejrzeć w kinie, bo to podobno niesamowity efekt.

Nie mam E!. super. a powie ktoś chociaż, o czym miałby być ten program? Jakiś reportaż?

kamilakamila

to będzie taka jego biografia w stylu 'prawdziwie historie hollywood', cos o filmach, zyciu (chyba glownie wlasnie o zyciu).. no wiadomo o co chodzi.

rasopa

ale to jest kodowany program? ten E?

Majus_5

u mnie w kinie grali ST przez hmm... 4 albo 5 dni-jeden seans dziennie :| tez zajebiście.
mam plan iść na "aż poleje się krew" ale to jest seans DKF, więc nie wiem czy każdy może wejść :| a więcej nie widze tam w repertuarze tego filmu :|
za to przez 4 dni 2 razy dziennie będzie Step up 2 :|

czy ST już jest na dvd?

ten program Johnny Depp THS to taka biografia jego:) ogladałam, nawet niezłe, tylko często reklamy :|

eM_Barrie

a nie ma tego na youtube albo coś? :)
u mnie nie wiem jak długo grali ST :P ale na pewno przez 2 tygodnie ;)

ana89

bry.kurcze dawno mnie nie było.coś mnię ominęło?

Jenks

wszyscy poszli już pa,pa?

Jenks

ja jestem jeszcze..... ale za niedługo też idę ;) ale na początku muszę zrobić parę rzeczy

ana89

http://pl.youtube.com/watch?v=_KcNdnD21hY 1.
http://pl.youtube.com/watch?v=_vFqT0u3g5Q&feature=related 2.
http://pl.youtube.com/watch?v=jvk7CKW05PI&feature=related 3.
http://pl.youtube.com/watch?v=4TGjKZ8TT3c&feature=related 4.
http://pl.youtube.com/watch?v=_S9fq4FciV4&feature=related 5.
http://pl.youtube.com/watch?v=ASr41twyx-k&feature=related 6.
http://pl.youtube.com/watch?v=kc_zU7vRqX0&feature=related 7.
wypowiedź Burtona na samym końcu mnie rozwaliła :)
Ogólnie program fajny oglądałam kilka razy (jestem szczęśliwą posiadaczka programu 'E!')

NonaT

jejku dziękuje :) pewnie inne osoby też będą ci wdzięczne! :)

Majus_5

A ten program "E" to jest na czym : Cyfra+, cyfrowy polsat, kablówka...?xD

Madame

ja go mam w cyfrowym polsacie :D a czy na innych to nie wiem

rasopa

Ja mialam na kablowce, ale najwyrazniej uznano, ze jakies vivy sa uzyteczniejsze, bo juz nie mam tego programu ;/
A premiera ST na DVD byla 1 kwietnia w Stanach w innych krajach nie wiem, a u nas pewnie, znajac zycie, w wakacje, a 2 dni po nas w Afryce :/

Astartte

a ja obstawiam, że w Afryce będzie wcześniej!

cathi

Zgadzam się, bo u nas ma być podobno dopiero 29.05.2008r.

Majus_5

29 maja?!
k*wa c*j im w d*e!!! ja p*dole! czemu tak późno?... :| jak zwykle zresztą...
to jest jakaś paranoja... 3 miesiące po premierze dopiero DVD? zawsze mi sie wydawało ze wcześniej można mieć... :/

Majus_5

premiera DVD- 2008-06-13
:|
tiaa...

eM_Barrie

To jeszcze lepiej. :(

Jutynka

Fajno, 3 dni przed moimi urodzinami, to juz wiem co sobie zazycze ;P

Astartte

Hello!Pozdrawiam!Ja widziałam dwa razy Prawdziwą historię Hollywood Deppa,te historie to na E! najlepsze(ja też mam)!!!W True Hollywood Story:Kate Moss(wiem,że jej nie lubicie,ja bardzo) jest dużo wzmianek o Johnny'm,poza tym na E! same rankingi,też czasami ciekawe,lubię ten program,ale nie mam ostatnio czasu na oglądanie!

_Tanya_

Ja też to czasem oglądam.
2008-06-13?????????????????????????????????
CO TO MA BYĆ? CHOCIAŻ BY NA DZIEŃ DZIECKA MOGLI DAĆ!