idealnie potwierdzaloby to moja teorie poniewaz takiego badziewa jak odyseja gromniczna ze swieca (gromnica) szukac.
niestety niemozliwym jest byc przerosnietym przez cos co nie istnieje.
przerasta mnie natomiast nicosc tego 'filmu'.
I tak to przeczyta. Nie wiem zupełnie na czym polega jego fenomen. Mdły dosyć, ale wykonanie techniczne jak na tamte lata spoko.
natomiast ja wiem na czym polega fenomen deppa. na wybitnie niskim ilorazie inteligencji jego fanow.
Nie widzę tam żadnych liczb. Pożegnanie dla hejviego który stracił kolejne konto. Ty też znowu polecisz kinoman0.
Chodzi ci o datę? Zapomniałem o tym bajerze. 2006 to sporo, ale w sumie dzięki za wiarę w moje IQ brzdącu.
ja: 'wiara w twoje iq to jak wiara w allaha'
ty: 'Niestety nie wierzę przez co nie mogę być islamskim ekstremistą.'
tak lubisz to wyrazenie - strzelic sobie w stope - ale tym razem strzeliles sobie w glowe.
Szczególnie że kontekst był inny i skojarzyłeś wypowiedź o segment niżej logika ci nie sprzyja. Przejdźmy do meritum. Zabiłbyś się za swojego boga.
Nigdy cię nie podpyerdoliłem, ale wystarczy że popiszę sobie tutaj twój stary nick i stracisz i tak konto.
nie probuj sie tlumaczyc w zalosny sposob szczurku. moje stare nicki byly wielokrotnie wymieniane na tym i na innych forach (w tym na portal filmweb.pl gdzie zeruja admini) wiec zablokowanie mojego konto bedzie rowonoznaczne z twoim tytulem najwiekszej dziwki fw.
Niech se będzie. I tak twoje zdanie mnie obchodzi mnie niż zeszłoroczny żółty śnieg który wszamałeś.
zakładałem takie tematy na wszystkich i się tego nie wstydzę ,świetna zabawa kogoś zdradzić .Wasze jakieś tam skrupuły czy "zasady forumowe " są żałosne .Mam do tego wszystkiego dystans . Kablowałem nawet na kinola , marcinkka ,kotkę itd. Nazwiesz mnie konfidentem mam to w dupie jakby to było coś ważnego . To tylko forum filmweba.Mnie tez możecie podkablować jak wszyscy będą sie tak zdradzać zapanuje fajna atmosfera nieufności :)
a kiedyś z nudów założyłem temat na inne w którym bulwersowałem się twoim stosunkiem do homoseksualistów .Udawałem tolerancyjnego wielce oburzonego twoim przyrównywaniem gejów do zwierząt itd .Dałem linki z forum tego westernu o gejach w namiocie i sprawdzałem co się stanie . Uznałem ze taki temat byłby zabawny biorąc pod uwagę to że założyłem go JA (znasz mój stosunek do tych podludzi)
nazywanie takich rzeczy kablowaniem to gruba przesada. jestes zbyd krytyczny w stosunku do siebie i zbyd malo krytyczny w stosunku do tych podludzi.
z konta szarywilk nawoływałem na inne do zablokowania również swojego konta ProrokLOTR dając linki do moich prowokacji by je spopularyzować