Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Sparow5

na pewno jakies gnioty bo ten pajac nie ma pojecia o filmach.

użytkownik usunięty
revirdixat

Odyseja kosmiczna

idealnie potwierdzaloby to moja teorie poniewaz takiego badziewa jak odyseja gromniczna ze swieca (gromnica) szukac.

użytkownik usunięty
revirdixat

A Stąd do wieczności?

widze ze wracamy do zrodla hehe. oczywiscie arcydzielo - 8 zasluzonych oscarow.

użytkownik usunięty
revirdixat

Akademia lubuje się w takich ckliwych szitach.

na szczescie nie lubuje sie w 'filmach' bez scenariusza.

użytkownik usunięty
revirdixat

Ten scenariusz cię po prostu przerasta.

niestety niemozliwym jest byc przerosnietym przez cos co nie istnieje.
przerasta mnie natomiast nicosc tego 'filmu'.

revirdixat

Skąd masz ten avatar? Coś mi ten obrazek mówi...

Niepotrzebny

zrobilem to zdjecie kiedy bylem na wycieczce w azji.

revirdixat

Zajebista sprawa.

Przereklamowane filmidło.

użytkownik usunięty
neo_angin

Kinolowi to powiedz

I tak to przeczyta. Nie wiem zupełnie na czym polega jego fenomen. Mdły dosyć, ale wykonanie techniczne jak na tamte lata spoko.

neo_angin

natomiast ja wiem na czym polega fenomen deppa. na wybitnie niskim ilorazie inteligencji jego fanow.

revirdixat

To czemu nie jesteś fanem?

neo_angin

poniewaz mam wysoki iloraz inteligencji. ty swoj wpisales pod avatar.

revirdixat

Nie widzę tam żadnych liczb. Pożegnanie dla hejviego który stracił kolejne konto. Ty też znowu polecisz kinoman0.

neo_angin

'Nie widzę tam żadnych liczb.'
wcale mnie to nie dziwi.

revirdixat

Chodzi ci o datę? Zapomniałem o tym bajerze. 2006 to sporo, ale w sumie dzięki za wiarę w moje IQ brzdącu.

neo_angin

wiara w twoje iq to jak wiara w allaha mala dziewczynko.

revirdixat

Wiara w jakiegokolwiek boga jest identycznie sensowna gimbusie. Na ile zdałeś egzamin gimnazjalny?

neo_angin

w takim razie obloz sie dynamitem i wysadz.

revirdixat

Niestety nie wierzę przez co nie mogę być islamskim ekstremistą. Ty byś się zabił za swojego boga?

neo_angin

ja: 'wiara w twoje iq to jak wiara w allaha'
ty: 'Niestety nie wierzę przez co nie mogę być islamskim ekstremistą.'

tak lubisz to wyrazenie - strzelic sobie w stope - ale tym razem strzeliles sobie w glowe.

revirdixat

Szczególnie że kontekst był inny i skojarzyłeś wypowiedź o segment niżej logika ci nie sprzyja. Przejdźmy do meritum. Zabiłbyś się za swojego boga.

neo_angin

meritum jest inne od ktorego niezdarnie uciekasz.

neo_angin

przyszedl najwiekszy znawca aktorstwa na filmwebie.
depp niedoceniony Aktor.

revirdixat

Bla, bla, bla. Trochę kreatywności.

neo_angin

juz napisales do adminow najwieksza prostytutko w historii fw?

revirdixat

Nigdy cię nie podpyerdoliłem, ale wystarczy że popiszę sobie tutaj twój stary nick i stracisz i tak konto.

neo_angin

nie probuj sie tlumaczyc w zalosny sposob szczurku. moje stare nicki byly wielokrotnie wymieniane na tym i na innych forach (w tym na portal filmweb.pl gdzie zeruja admini) wiec zablokowanie mojego konto bedzie rowonoznaczne z twoim tytulem najwiekszej dziwki fw.

revirdixat

Niech se będzie. I tak twoje zdanie mnie obchodzi mnie niż zeszłoroczny żółty śnieg który wszamałeś.

neo_angin

Znowuż mamy się bać banów? uuuuu.

co_na_hemoroidy

No ciebie kotka podpyerdoliła, a zwalałeś na mnie.

neo_angin

nie zwalaj na innych. wszyscy dobrze wiemy ze ty jestes najwiekszym konfidentem na fw.

revirdixat

Sama się tu przyznała więc zwalać nie muszę.

revirdixat

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/do+admin%C3%B3w+oto+userka,1954956

Ta.

neo_angin

'ok mozesz byc spokojna.'
padlem hehe.

użytkownik usunięty
revirdixat

ja też. :)

neo_angin

zakładałem takie tematy na wszystkich i się tego nie wstydzę ,świetna zabawa kogoś zdradzić .Wasze jakieś tam skrupuły czy "zasady forumowe " są żałosne .Mam do tego wszystkiego dystans . Kablowałem nawet na kinola , marcinkka ,kotkę itd. Nazwiesz mnie konfidentem mam to w dupie jakby to było coś ważnego . To tylko forum filmweba.Mnie tez możecie podkablować jak wszyscy będą sie tak zdradzać zapanuje fajna atmosfera nieufności :)

bolec_4

'Kablowałem nawet na kinola'
hehe komu kablowales i co mowiles?

revirdixat

a kiedyś z nudów założyłem temat na inne w którym bulwersowałem się twoim stosunkiem do homoseksualistów .Udawałem tolerancyjnego wielce oburzonego twoim przyrównywaniem gejów do zwierząt itd .Dałem linki z forum tego westernu o gejach w namiocie i sprawdzałem co się stanie . Uznałem ze taki temat byłby zabawny biorąc pod uwagę to że założyłem go JA (znasz mój stosunek do tych podludzi)

bolec_4

nazywanie takich rzeczy kablowaniem to gruba przesada. jestes zbyd krytyczny w stosunku do siebie i zbyd malo krytyczny w stosunku do tych podludzi.

revirdixat

nawoływałem tam do zablokowania twojego konta

bolec_4

nieladnie.

revirdixat

z konta szarywilk nawoływałem na inne do zablokowania również swojego konta ProrokLOTR dając linki do moich prowokacji by je spopularyzować

bolec_4

to jak sadomasochistyczny samogwalt.

bolec_4

dobrze zrobiłeś