Nawzajem. Wakacje są i jak nie będę miał zażartych dyskusji (spamu) na blogu to czasem tu zaglądnę żeby kinola powkurzać.
Nie muszę takich rzeczy robić w odróżnieniu od ciebie. Zresztą jestem na cenzurowanym po obronie sanczo.
Nie wiem. Nie bywam na tym forum od dawna, ale ty spamowałeś zawsze i dlatego konta leciały jedno za drugim. Gdybyś robił prowokacje z głową to nie byłoby problemu.
ot cala natura tego szczurka. wrocil wczoraj po dluzszej przerwie i od razu zaczal grozic banami.
podobno deepomaniaczke zablokowali. ale spojrz na jej ocene deppa - to dzielo mojej wybitnej perswazji.
co ty pieprzysz zablokowali deppomaniaczke ?
ale jajca
many czasem tez nie stracił konta tego z łbami ?
zdarzyła zmienić ocenę na prawidłową .Jak dokonałeś tego wielkiego czynu ?
nie zablokowali jej konta za ocenę, lol, jacy z was fanatycy. powód jest jeden i powszechnie znany, ale nie będę pisać, bo SAMI WIECIE KTO mnie podwali.
wiem że nie przez ocenę
ale jaki jest powód ?powszechnie to odyseja kosmiczna ,podziomki ,czas apokalipsy i obywatel kane sa uznane za arcydzieła
aviatorka wlasnie przekazala mi te smutna wiadomosc.
o manym nic nie wiem ale istotnie ostatnio nie byl zbyd aktywny.
musze przyznac ze dopomogl mi w alkohol. ale fakt faktem teraz kiedy jest juz zablokowana jej ocena deppa zostala utrwalona na wieki wiekow hehe.
wole to
http://www.youtube.com/watch?v=MqrSULskGoo
idealnie komponuje sie z moja inteligencja tak jak jest napisane w komentarzu pod filmikiem:
'Depends on listener's IQ:
For higher IQ - more music, for lower - more cough.'
czerstwe!!!!!!!!!!!!!!czytaleś teksty ery na "inne:?
no laska mnie powala,polać tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
"Na 80% bedzie wiedziec Deppomaniaczka"-niekoniecznie,ale wie,że na pewno większość(jak nie wszystkie) z Chaplinem.