czyli scjentologia dopuszcza rozwody? to wielka szkoda. jestem goracym oredownikiem jedynej prawdziwej wielkiej milosci.
jesli adele ma meza ktory bedzie dobrym ojcem dla dziecka jestem jak najbardziej za.
podobno chce odebrać prawa rodzicielskie Tomowi.
Adele ma jakiegoś tam chłopaka. ale trochę młoda jest. dziewczyna ma dopiero 24 lata. jednak niech Bóg ich błogosławi i obdarzy gromadką roześmianych dzieci.
niestety kwestia praw rodzicielskich moze rozstrzygnac sie w scislym zwiazku z pieniedzmi. brutalna prawda jest ze kto ma lepszego adwokata ten wygrywa.
24 lata to idealny wiek do prokreacji. jesli sie naprawde kochaja to zycze im szczescia i oby dotrwali do konca swych dni a nie tak jak ci wszyscy zeniacy sie po 5 razy pozorujacy milosc.
nie sądzę, aby sąd powierzył prawa rodzicielskie scjentologom. tym bardziej jeśli Katie będzie chciała dowieść, że zachowanie tej małej jest winą właśnie ojca.
rozwody to wspaniała rzecz. ludzie po prostu je biorą z nudów. ale tak jest, kiedy pożądanie mylą z miłością.
w dzisiejszych czasach rozwody sa coraz czestsze. najbardziej cierpia na tym niestety niewinne dzieci.
prawdziwa milosc moze zdarzyc sie tylko jeden raz w zyciu.
z moich obserwacji wynika, że często biorą je ludzie, którymi kierują powody bardzo słabe, a ci, dla których rozwód jest ostatnią deską ratunku (znęcanie się psychiczne i fizyczne, alkoholizm, itd.) nie biorą ich.
sluszna obserwacja. niestety zycie jest pelne ironii i najczesciej kobiety/mezczyzni nad ktorymi znecaja sie malzonkowie naprawde ich kochaja. ta jedyna prawdziwa milosc jest silniejsza niz najgorsze fizycznie czy psychiczne meczarnie.
mam nadzieję więc, że spotkasz kiedyś jedyną prawdziwą miłość, o której tak marzysz. wierzę, że z twoim wyglądem amanta, nie będziesz miał z tym problemu.
niestety im lepszy wyglad tym paradoksalnie gorzej bo kusi to inne potencjalne partnerki seksualne. ale moja milosc bedzie silniejsza od wszystkiego. tym czlowiek rozni sie od zwierzecia ze potrafi panowac nad swoimi popedami.
O nie mogę! W wydarzeniach zobaczyłam hahahhah! Serwis informacyjny - kto z kim i dlaczego, myślałam, że padnę!
ja też byłam w szoku! nie mogłam w to w ogóle uwierzyć. teraz już się z tym oswoiłam.
To ze się rozstają to zapij wodą, ale że w wydarzeniach, wydawało mi sie poważny program:) a tu wielkie wydarzenie, że się amerykańcy rozchodzą. ,
a nie widziałaś o Deppie? Wiadomości albo Wydarzenia. też mówili o tym, ale jakiś czas temu, zanim jeszcze Depp to potwierdził.
Ja jestem można powiedzieć, odcięta, byłam, od świata, brak neta, tv, gazet. Nie wiem co się dzieje na świecie praktycznie.
"O nie mogę! W wydarzeniach zobaczyłam hahahhah! Serwis informacyjny - kto z kim i dlaczego, myślałam, że padnę!".
Od jakichś 2 miesięcy nic, jeśli nie liczyś obrazków na okładkach końców zeszytów.
z miesiąc temu to było może. ogólnie takie nagrania z ich wspólnych gal jak pozują, itd., i właśnie taki komentarz, że są plotki o tym, że się rozstali, itd.
ale ogólnie chyba nic takiego się nie działo.
dla większego efektu dla tego co jest na koncu, pewnie dlatego albo poprostu sie zagapilem, hipsterski mozna jeszcze zrozumiec, ale pedalski?????????
pedalski to synonim wszystkiego co zle slabe niemoralne etc. - i tu mozna dodac jeszcze setki negatywnych przymiotnikow.
Żal mi ludzi, którzy zamiast skupiać się na swoich ulubionych filmach wolą hejtować te, których nienawidzą.
Masz rację, póki jest tu neo_angin jako pierwszego będzie typował WoopsyDaisy jako number one. Nie martw się, przyjacielu, Tobie przypadło miejsce drugie! Jesteś na tyle słaby, że nie będziesz ani największym kretynem ani nawet najgorszym ;)
Dlaczego nie 2 dla Deppa?
P.S. Poprzednia wiadomość jest zakodowana dla idiotów.
bo skala 2-10 jest zarezerwowana dla prawdziwych aktorow.
wystarczy ze z dyskutuje z jedna mala dziewczynka.
Dla prawdziwych aktorów jest skala 9-10, 8 jest dla aktorów, którzy kiedyś byli dobrzy a teraz już nie są.
Równie dobrze moglibyśmy rozmawiać przez telefon o pogodzie. Ty siedziałbyś w swojej chatce na biegunie północnym i mówiłbyś mi, że jest cholernie zimno a ja z hotelu na Karaibach dawałbym twojemu pustemu łbowi do zrozumienia, że jest upał. Ech...
Johnny Depp to aktor, który był świetny do czasów Wrogów Publicznych, potem było już z nim coraz gorzej. Dopiero w Alicji przestał grać.