Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
TODDka_2

Edwarda też lubię. a wczoraj oglądałam marzyciela.dziś wieczorem też obejrzę.

Jenks

Don Juan był świetny. wczoraj próbowałam obejrzeć na tv plus odważnego ale lektor tak mnie drażnił że poszłam oglądać na kompie ten sam film :)
co tam u was słychać?

NonaT

ja idę na obiad.zaraz wracam.

Jenks

ja oglądam w kółko finałową scenę ze Sweeneya... SPOJLER oni śpiewają z takim zaangazowaniem, tak mocno, brr aż ciarki przechodzą- Just for living it! really living it! a potem to już wiadomo ;)

kamilakamila

masz rację finałowa scena jest genialna i ten temperament obojga daje takiego powera tej scenie nie?

NonaT

Ja kocham oglądać ogólnie wszystkie filmy z Deppem nigdy nie sie ie znudzą Sweeneye'go oglądałam wczoraj 3 raz :) Jego bohaterowie sa zawsze tacy wyraziści że świetnie sie to ogląda :)

NonaT

Spróbuje się wkręcić do tematu ;)
Edzia uwielbiam
Marzyciela też
I Don Juana ;)
Ale i ta najbardziej kocham Ed Wooda :)

Lady_From_Burton_World

chyba w każdej roli Depp wypada świetnie nie?

NonaT

a czemu Cię lektor drażnił? :D

TODDka_2

dziwny był nie lubię filmów z lektorem nie podobał mi sie bo miał taki bardzo hmmm... nie wiem jak to nazwać może.... DONOŚNY głos który zagłuszał dźwięki i głos Deppa oczywiście ;)

TODDka_2

Uwielbiam Edwarda, Marzyciela, Sekretne Okno i wszystkie filmy z Deppem, które do tej pory obejrzalam:) niestety nie mialam okazji ogladac jeszcze Sweeneya:/
co do odwaznego to ogladalm wczoraj pierwszy raz:) zgadzam sie co do lektora byl okropny

Miss_from_the_Neverland

no fakt trochę donośny był głos lektora akurat trafiłam na końcówkę filmu

Miss_from_the_Neverland

A ja wczoraj robiłam porządki z gazetami, powycinałam artykuły a resztę wywaliłam i tu naglee...szook to było chyba w popcornie, artykuł taki malutki z 2007roku o Johnym i Vanessie "...wspólnego życia postanowili sie pobrać! Ponoć do tej decyzji popchnęła ich choroba córeczki, Lily-Rose, która trafiła do szpitala pod koniec lutego tego roku z podejrzeniem sepsy (para ma jeszcze 4-letniego synka, Jacka). ...(i tam pisze o jej chorobie, że wyzdrowiała itd) Data ślubu aktorskiej pary jest nie znana, wiadomo jednak, że ma być to skromna uroczystość..." Czyżby oni wzięli potajemny ślub bo w innej gazecie czytałam jak Johnny mówił o Van jako "moja żona", jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...

_LadyGirl_

A po cholere im ślub? ;) Potem się zaraz będą musieli rozwieść i problem gotowy ;(

_LadyGirl_

oni zawsze traktowali sie jak małżeństwo nie wiem czy Johnny chciał małżeństwa raz mówił że to wszystko psuje, ja tez tak myślę.

_LadyGirl_

Hmmm...Mi też się obił o oczy ten artykuł kiedyś.

Miss_from_the_Neverland

ale ogólnie podobał sie wam odważny? mi sie strasznie podobał niektórzy mówią że był nudny itp ale jak dla mnie to nieprawda ja tam lubię filmy takiego typu jak dala nie był genialny nie nudziło mi sie w żadnej chwili filmu :)

NonaT

A ja nie oglądałam Odważnego!!!:(

NonaT

ja sobie odważnego nagrałam, nie chciało mi się siedzieć. a poza tym jak mam ngrane to moge sobie przewijać reklamy, bo zawsze sie na nich strasznie wkurzam jak oglądam. a co do ulubionego filmu - Sweeney Todd po prostu idealny film.

kamilakamila

ja też sobie nagrywam filmy z Deppem potem można je oglądać kiedy się chce

NonaT

mi się podobał :D

TODDka_2

spadam na obiadek bye bye :)

TODDka_2

Odważny?Chyba nie oglądałam,ale może nie pamiętam dokładnie.

NonaT

co do ślubu - ostatnio w świeższej gazecie pisalo:
"Czemu się właściwie nie pobierzecie?" - "Nie mam nic przeciwko małżeństwu. Dla mnie i dla mojej dziewczyny jest to jednak sprawa drugorzędna. Ja traktuję Vanesse i dzieci jako nierozerwaalną jedność. To jest mocna lojalność. Wzajemna pomoc. I gorąca miłość. Czy stempel na kawałku papieru jest faktycznie taki ważny?"

chociaż ja też wiele razy czytałam, jak Johnny mówił o Vanessie "żona"

kamilakamila

Pa zielone i niezielone aniołki ja spadam:*

_LadyGirl_

dobranoc Aldonka.

kamilakamila

Widzę, że dużo osób oglądało Odważnego. Mi nie pozwolili- podobno za późno się kończył :( więc okupowałam komputer ;) a tak w ogóle- jak wam sie podoba mój odmieniony nick ? ;))

Lady_From_Burton_World

swetaśny!mi się podoba.sama też chyba zmienię bo ten już jest stary i nudny.

Jenks

Ok, napiszcie o co chodzi z tą zieleniną!!! ;P

Lady_From_Burton_World

mi sie bardzo podoba;)) tylko nie wiem o co chodzi z tą zielenią. zielony to mój ulubiony kolor...mam zacząć się bać?:))

kamilakamila

ja też nie wiem.chyba nam nie powiedzą.trza poczytać wczorajsze posty aniołków.

kamilakamila

może nie zielona oznacza że orientuje się w wielu dziedzinach życia?

kamilakamila

ja nie obejrzalam Odwaznego, bo jak uslyszalam lektora, to po prostu myslalam, ze ten glos mi zepsuje caly film, no i wylaczylam :/

Gin

przeczytajcie dwie ostatnie strony z poprzedniego tematu, a zrozumiecie =)

Gin

to ja idę przeczytać

Gin

ok.już się boję...

Jenks

Aniołki, jakie fajne zespoły rockowe możecie mi polecić? Bo chętnie bym została czyjąś fanką ;)

Lady_From_Burton_World

Ja lubię Kukiz i Evanescence oraz ??? Amy Winehous i Korn!

Jenks

O nie, już wiem o co chodzi z zieleniną... oO

Jenks

Amy to nie zespół i nie rockowy :P

TODDka_2

wiem.ale ja jej słucham.

Lady_From_Burton_World

Red Hot Chili Peppers und Oasis

TODDka_2

Winona powiedz o co chodzi z tym zielonym?

Jenks

Oni sądzą, że to jest pyszne, ale bez tego zielonego...
http://www.strykowski.net/wegry/143_Kacza_watrobka_w_smalcu__Wegry_2876.jpg

L_M

aaaaa.swetaśne.ja też nie lubię zielonego.

L_M

a ja wczoraj zasiałam rzeżuchę a ona jest zielona i co teraz?

TODDka_2

Dolej do wody trochę atramentu, to będzie niebieska!

L_M

nie mam atramentu :(

L_M

To była ironia- tak naprawdę to ja bym nie tknęła tego smalcu ;) bo ogólnie nie przepadam za mięsem, ale lubię warzywa i owoce :) a Winona-nie-zielona mi sie spodobało ;) ot i cała historyja, a kto nie wierzy ten ma w ryja XD(Szara- dzięki za ten rym ;))

Lady_From_Burton_World

no bo tego raczej się nie dało zjeść.