a wnuki wnukom, a tamte wnuki swoim wnukom i takte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom i tamte wnuki swoim wnukom :)
Ja pamiętam, że "szłyśmy przez lasy jedząc same kiełbasy" a Szara chciała wysłać grupę Aniołków na wieżę Eiffela, żeby tam nawoływały Johnnego ;). Sadystka jedna- a ja mam lęk wysokości XD, zresztą, kto by nie miał na wieży? ;))
ta ja tez mam lek wysokosci, ale pomyslmy z innej strony wszystkie aniołki w lornetki jedna sie wydzera Johnny idzie!! jest tuż pod wieżą i tu wyszystkie aniołki jak agetki przyczepiaja sznury bangi i skacza ze szczytu wieży do Johnnego xDDD o lol nie mogłam sie powstrzymać
Moze NA Johnnego? Na barana od razu po co sie rozdrabniac^^
Ps post mi sie zagubil na poprzedniej stronie :D
A ja byłam jeszcze wtedy za głupia i myślałam, że nie warto tu wchodzić, bo jakieś głupoty na pewno wypisujecie. I w ogóle nie wiedziałam o co chodzi z tymi Aniołkami!! <beczy skruszona> Macie kolejną osobę do zabicia...
A ja nie wiedziałam, że są osoby pozytywnie szalone jak ja:) Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, a ja znalazłam domek z Aniołkami:) <i znowu wzruszona chlipie>
Wlasnie... Przyznac sie, ktora zamachnela sie na Gin? Bo jej dawno nie bylo, a powinna, bo dalam jej jeszcze tydzien zycia... Swieta ida i mam miekkie serduszko xD
Noo ostatnio jak byłam na forum to jeszcze stary temat i 11 storna dzisiaj wchodze nowy temat 7 stron haha :P
ja Ci streszcze-właśnie skończyłam czytać ^^
otóż: Ojciec Polak, Winona i Madziap3 i jeszcze inni... rozmawiali wczoraj o jedzeniu. Winona & dziewuchy mówiły, że nie lubia mięsa, Ojciec owszem lubił. i nawiązała się żywiołowa dyskusja, Ojcec Polak twierdził że boczek, smalec, słonina, szynka etc. sa supersmaczne.
więc Winona <albo ktoś inny> przesłał link do zdjęcia jakiejś tłustej rzeczy i tam była jakas pietruszka albo inne zielsko, więc Ojciec stwierdził, że byłoby pyszne bez tego zielonego świństwa.
później rozmowy o treści erotycznej.
Ojciec Polak ma nick cośtam o fali erotycznej, a Winona bez zielonego :)
ja chciałam powiedziec że kocham Marzyciela <bo cośtam było o tym :PP>, nie ogladałam odwaznego, bo były u mnie kolezanki na noc i ogladałyśmy sekretne okno, bekse, benny & joon i sweeney todda :)
i coś było o psach kiedyś i ja jak byłam mała to chciałam nazwać psa scurek xDD
i jeszcze DEPPomanka do ulubionych :)
i uwaga! juz to mówiłam, ale nie wszystkie Aniołki podały: prosze Aniołki o podanie imion, miast swoich i dat urodzenia :)
Ojcze Polaku, jak mamy teraz pisać? Erotyczna Falo Namiętności? A moze w skórcie? EFN?
To chyba chodzi o to kto lubi z zielonym a kto bez:) heh nie mam pojęcia, a ja teraz zastanawiam sie nad swoim nickiem:)
O Boże nie nadążam za wami...
Przychamujcie trochę:D
Nie ma mnie przez 1 dzień(byłam wczoraj o tej porze) A tu już 10 stron do nadrobienia!
Tempo tempo;)