Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
TODDka_2

ale rzeżuchy nikt Ci nie każe jeść.ja dziś sieję.

Jenks

pewnie że nie będę jeść

TODDka_2

Nam kiedyś w zerówce kazali siać rzeżuchę, chyba nawet na ocenę- to jest nie było piątek itd...tylko oceniali nas A, B, C itd... Miałam A oczywiście :)) a rzeżucha nie jest zła ;)

Lady_From_Burton_World

na wielkanocnym stole ładnie się będzie prezentować :D

TODDka_2

no!ja jak byłam zła to zrywałam i przeżuwałam a potem chlup do kosza.

TODDka_2

Oo właśnie, muszę posiać... nie chce mi się... rzeżucha śmierdzi ;P

L_M

Mi też się rzeżucha kojarzy z Wielkanocą :) A żeby było o Deppie to- ciekawe czy Depp je rzeżuche ;) XD

Lady_From_Burton_World

tego się chyba nigdy nie dowiemy.

Jenks

może nie wie co to rzeżucha

L_M

ale dodaje świątecznego aromatu.

L_M

e tam aż tak bardzo nie śmierdzi

TODDka_2

zaraz wracam.dobranoc aniołki.

Jenks

dobranoc!!

śmierdzi jak długo stoi ;P

Jenks

dobranoc!!

TODDka_2

Już dobranoc??? Ja rozumiem, że rano do szkoły etc... ale to chyba troszkę za wcześnie ;))

Lady_From_Burton_World

ja tak zawszę piszę nawet do koleżanek sms czy rozmowa o 12.30 w południe zakończona ,,dziękuję,dobranoc''.

TODDka_2

Nigdy nie wachalam tego zielonego xD To taka rozmowa apropo Johnnego, nie? xD

Astartte

chyba każdy temat związany jest z Johnnym

TODDka_2

Nie wie ktos przypadkiem czy Johnny nie ma jakiegos domu we Wloszech? ^^ Bo ja wczoraj sie dowiedzialam, ze jade w wakacje ( <Najszczesliwsza na swiecie>) i nie wiem, czy mam przygotowywac do podpisania tyle zdjec ile jest Aniolkow jakby co xD
Nie wiem czego,
ale dla mnie, kazdy wyjazd = bycie blizej Johnnego ;)

Astartte

Witam ponownie:) a to już wiem o co chodzi z tym zielonym:) Ja bardzo lubić zielone <mniam>:)

Astartte

we Włoszech nie ma żadnej posiadłości

TODDka_2

o zielonym raczej nie była...

Lady_From_Burton_World

Aniołkom i Johnny'emu dobrze się żyło
każdą sekundę spędzali miło.
Raz w góry pojechali
innym razem w cieplutkim morzu pływali.
Vanessa też się do nich przyzwyczaiła
duża sympatią każdego dnia darzyła.
Aniołki w domu Vanessie chętnie pomagały:
co tydzień wszystkie okna myły i polerowały,
kurzu na szafkach nie było widać,
po obiedzie każdy swój talerz musiał pozmywać.
Van była dumna z tego wszystkiego
i jak tu nie lubić Aniołków Johnny'ego?

TODDka_2

Bardzo ładny wierszyk:)

_LadyGirl_

swetaśny wiersz.może zaraz też coś wymyślę.

Jenks

TODDka, nie mam pojecia jak to sie stalo, ze ja Cie do tej pory nie mialam w ulubionych :D

Astartte

ohoho 6 strona widze, ze wrescie jakis pozadny temat jest no wiec tak Szara zazdroszcze tez bym chciała jechać do włoch ;) ale ja jade na wyspy brytyjskie... TODDka masz taki sam avatar jak ja ;) widać, ze ci sie też podoba. ;) buzka mam nadzeje, ze tu zadna nie jest na mnie wsciekła za tamto co powiedzałam o tym typie bo juz nie mogłam wytrzymac i musiałam to napisać. Wierszyki jak zwykle wspaniałe normalnie medale powinny wam sie należeć za kazdy tak wierszyk poważnie ;)

BK_201

nawet nie wiedziałam, że masz taki sam avek ;)

BK_201

Ja nie jestem :) Ciekawe ile stron naszej opowiesci juz jest... Ostatnie dane to chyba bylo 35 :D Ja jestem oczarowana Panem Toddem, cudowny film, co tu duzo gadac :D
Nie mam pomyslu na avik... A przydaloby sie juz zmienic ^^

Jenks

może dzięki temu podtrzymamy tradycję i dalej będziemy wymyślać wierszyki :D A tak na marginesie to kto zapoczątkował wierszyki?

TODDka_2

Świetny wierszyk TODDka ;)

TODDka_2

Ja ;) zaczęło się od Dawno dawno temu, za górami, za lasami, żył sobie Johnny Depp z Vanessą i dzieciakami ;)

Lady_From_Burton_World

TODDka super wiersz!!!

Lady_From_Burton_World

chyba Ojciec Polek.Tak mi się wydaje.Ale nie wiem dobrze bo ja w tym czasie droczyłam się z dziećmi na forum Zakuśka i Vanesski(ale tej no same wiecie jakiej)

Jenks

Ale chodzi o wiersze w naszym temacie czy wiersze ogólnie- na forum?

Lady_From_Burton_World

chyba na tym forum.ale nie pamiętam.

Jenks

dobranoc.zaraz wracam.

Jenks

NIE ON! :P Pamietam ktos pisal najpierw historyjke proza, a potem przez przypadek napisal cos rymem i reszta to podchwycila :D

Jenks

ehhh a później pociąg wypełniony fankami, spacer przez las, spotkanie z Johnnym itp...

TODDka_2

No to mówię- pierwsze było- Dawno dawno temu, za górami, za lasami żył sobie Johnny z Van i dzieciakami ;)

TODDka_2

To juz bylo po pociagu, planach czajenia sie na Johnnego pod supermarketem (po co szukac jego domu tak jest prosciej xD), a potem ktos wpadl na pomysl zeby to spisac i puuuuuuu! Tak powstal Chocapic ^^ Jeju bede to opowiadac wnukom xD

Astartte

Aż się wzruszyłam <chlip, wyciera oczy chusteczką>

_LadyGirl_

<siwa staruszka poprawia okulary na oczach i mówi- wiesz wnuczko kochana jaka twoja babcia była zwariowana. po nocach na forum siedziała i wiersze o Deppie pisała. no, a teraz idź już bo sie zaczyna film z Jackiem>

Lady_From_Burton_World

oczywiście Jackiem- synem Johnnego :) naszego ulubionego ;)

_LadyGirl_

a później ci wnukowie kolejnym wnukom itd. Tradycja rzecz święta!

TODDka_2

no pamietam tamte czasy zarabiste były te marzenia te opowiadania wiersze masakrycznie do dzis nie moge o tym zapomniec, albo jak z tym pociagiem masakryka, a pózniej autobus przebranie sie w klawny, albo któras z postaci granych przez Johnnego masakra zarabiscie to wszystko wymyslałysmy ;)

wnuki wnukom przez wnuki az do wnuków xDD

BK_201

To Jack tez musi miec syna! Zeby nasze dzieci mogly miec idola odpowiedniego xD A jak bedziemy mialy samych synow...? <krzyk> <hahaha>

Astartte

Oj nasze wnuki xD My - Johnny nasze corki - Jack nasze wnuczki - ? <jakies ladne imie syna Jack'a> :D Dawniej wazne bylo zeby w rodzinie krolewskiej byl syn, zeby mogl zostac krolem. Teraz jest wazne, zeby w stadzie aniolkowym byla corka, zeby mogla zostac fanka ktoregos z Deppow xD

Astartte

patrzeć a tu nasi synowie stają się godnymi następcami Deppa