Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Astartte

Wiecie co, ja proponuje przeniecsc ta rozmowe do tematu Ojca Polaka, zaraz go odkopie, zeby inni jutro nie musieli 10 stron czytac xD

Astartte

Ok ;)

Lady_From_Burton_World

kilka minut mnie nie było a tu już 9 stron.

Jenks

Taa ja mam do nadrobienia 10, nie wiem o co chodzi z tymi dziećmi i zielonym...

Jenks

jezu jak wy piszecie! ale nadrobiłam;)) co do spisywania wierszy...powieście mnie, ale zapomniałam! zaraz zaczne przeglądać stare tematy i wszystko znów kopiować. wybaczcie xD
Zaczęłam oglądać Odważnego. moje spostrzeżenia, po 1h oglądania:
1. Johnnemu barrrdzo służą te jeansy i koszula ;)
2. Bardzo seksownie Rafael pali papierosy xDD

kamilakamila

Nie oglądałam tego filmu:(. Nie udało mi się...;)
Ale go ściagnę!:D

izkula

Izkula- dzieci to były Ojca Polaka i Szarej, ale potem okazało się, że ich nie ma więc nie ma tematu ;)
A co do zieloności- musisz sama poczytać poprzednie posty i tamtą kontynuację- zacznij od 18 strony :)

Lady_From_Burton_World

Oj nie błagam mam stan podgorączkowy, bola mnie oczy, boli mnie głowa nie każcie mi tyle czytać:D

izkula

Ok, to ja streszczę :)
Ja, Madzia (golonka) Krwisty pasztecik i Ojciec Polak gadaliśmy o żarciu ;). My z Madzią nie lubimy mięsa a on tak. I ja dałam taką fotę watróbki w smalcu z koperkiem. I Ojciec powiedział, że za dużo zielonego tam było. I dlatego mamy wstręt do zieloności ;) potem gadaliśmy o otworach, pocałunkach i czworokątach. A potem już w gronie Aniołków wspominałyśmy ;) i gadałyśmy o Johnnym

Lady_From_Burton_World

No to zaloba. Nigdy nie myslalam, ze zostane wdowa w wieku 16 lat ;/

Astartte

[*][*][*]

_LadyGirl_

O masz skomplikowane to wszytstko. Ale mniej więcej rozumiem;)

Astartte

Szara, ale spójrz...miałaś okazję poznać tak wspaniałą osobowość, mało komu to się przytrafia...będziesz mogła, jak ba staruszka z Titanica, opowiadać pokoleniom, jak cudowna spotkała cię rzecz xD

kamilakamila

*jak ta

kamilakamila

Wszystkie będziemy o nim opowiadać ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Mam pytanko. Czy Winona i Starymają romans na Filmwebie?

Hmm...domyśl się ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Ale powiedz. Bo jak tak czytam wasze posty typu "Pragnę Cię" to się nad tym zastanawiam.

Wiesz, trzeba by było jego zapytać ;). A to "Pragnę Cię" było spowodowane tym, że Ojciec Polak dowiedział się o tym, że moja figura jest podobna do figury Cate Blanchett :)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

No i moja też, a mi tak nie pisze. No ale dobra, ja się nie obrażam.
2 przykłada: "Gadaliśmy o tym jak leże na Winonie" czy coś takiego... Wtedy to się normalnie wystraszyłam.

No tak... ale wiesz...jak to wytłumaczyć ;))...sama nie wiem...

Lady_From_Burton_World

I hate you Winona! xD

Astartte

Przykro mi ;) trzeba go było nie tłuc wałkiem XD

Lady_From_Burton_World

Witam wszystkich zielonych i niezielonych, aniołkow, diabelków i wszystkich ^^

wybaczcie ale nie mam siły czytać tego wszystkiego..

Kadanada_Hadness

Ojciec nas opuścił- to tak w skrócie

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Stary nie Ojciec. :)

Gdzie on stary?

użytkownik usunięty

Wszędzie na pewno nie ;) był u Ciebie w domu? XD ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Nie i nie chce żeby był xD A u Ciebie? A zresztą, co my się kłócić będziemy. Jest stary i już ;)

U mnie był ;) nic więcej nie powiem ;p

Lady_From_Burton_World

Jak nie ma ojca, to może by jakąś matkę sprowadzić?
Zawsze jakis rodzic...:P

izkula

Szara (teraz Czarna) miała być mamą, ale chyba już nie jest XD

Lady_From_Burton_World

Phie... mnie tam wszystko jedno, moge byc matka. Czekajcie, gdzies jeszcze chyba mam to dziecko niechciane, szatanskie... <szuka pod stolem>

Astartte

W takim razie- mamo, ja jestem głodna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD ;))

Kadanada_Hadness

paszteciku! w takim razie - I want you bleeders! strzeż się;) napadne cie w nocy xD

użytkownik usunięty
kamilakamila

Matko Święta, nawet na FilmWebie sobie grozicie?Niedługo policja Filmowa będzie potrzebna. Wezwijcie Toma Hansona!

kamilakamila

"Przykro mi ;) trzeba go było nie tłuc wałkiem XD"
Kiedy ja tak milosc okazuje! Maczuga w leb i do jaskini! xD

Astartte

No widzisz ;) a ja w domu wałków ani maczug nie trzymam, więc nie było zagrożenia ;) dobrze Ci radzę- używaj tego TYLKO do ciasta ;)

Lady_From_Burton_World

Maczugi do ciasta? :/ To chyba raczej do BITEJ smietany (tylko czy miska wytrzyma) xD

Astartte

O nie! a potem sie Ojciec dowie, że SMIETANIE BIJESZ! i co on sobie o tobie pomyśli!? ine liczysz się z jego uczuciami ;( a jak będzie chciał wrócić i zobaczy się z tą śmietaną?! myślałaś o tym ?:PP

Lady_From_Burton_World

Winona nie poznaje cię :P jaka ty się niegrzeczna zrobiłaś xD a jakie znasz jeszcze fajne zastosowania wałka?

kamilakamila

Fajne zastosowanie wałka? Hmm...pomyślmy ;))

Lady_From_Burton_World

On juz nie wroci utopil sie po katastrofie Tytanika. A ja juz jestem Szara nie Czarna. Przeszlo mi :D

Lady_From_Burton_World

nie.
on mi nie może tego zrobić.
eeeeh.
z nimi tak zawsze.

Lady_From_Burton_World

mój kolega upraszcza i mówi "jo wa'ek!" zamiast "jo wałek!" :]
wa'ek może być używany do przybijania gwoździ, rozprasowywania plakatu z Johnnym, do tworzenia transparentu <ale tu juz 2 sztuki>... :]

użytkownik usunięty
eM_Barrie

Albo do wa'kowania :)

Szara, przypominam Ci, że przejęłaś role matki ;) masz nam zrobić kolacje XD ;))

użytkownik usunięty

...Aniołkom ;)