Nie czytam ;) Bładzę. Ojcze Polaku, mógłbyś streścić? Wkońcu nazywasz sibie 'grzecznym' ?
Co jadłyście dzisiaj na obiad?
Ja sobie zjadłem golonkę z ziemniakami absolutnie BEZ ZIELONEGO paskudztwa po bokach.
Lily miałaś urodziny nie dawno ;P hehe 15 dni temu składam życzenia wybacz ,że takie spóźnione baaaaaaaardzo ;) Wszystkiego Najnaj :D
Dobranoc ;) ja chyba też idę pewnie jak wejde jutro popołudniu na forum bedzie nowy temat ;p i znowu nie i w temacie będe ale to u mnie normalka pa;*
Ja na obiad miałam mięso (chude) ziemniaki i ZIELONE ogórki ;))
Ja mogę streścić co się działo
Gadaliśmy o żarciu
Gadaliśmy o (no właśnie do końca nie wiem) otworach gębowych, czworokątach i o tym kto gdzie śpi
Gadaliśmy o filmach Deppa
Potem wspominaliśmy]Szara pognała Ojca Polaka do domu XD
A teraz to nie wiem bo dopiero tu weszłam ;)
I rozmawialiśmy o tym, że ja zajmuje miejsce pod lub nad Winoną w łóżku.
Cokolwiek to znaczy, i jakkolwiek to zinterpretujecie.
Ojcze Poalku tak sobie myślę, ze twój nick jest nieprawidłowy (skoro jesteś facetem). Ponieważ:
Erotyczna Fala namiętności w odmianie to rodzaj żeński. Jeżeli zechciałabym napisać:
.... bardzo dziękuję (to tylko przykład)
Muszę napisać:
Erotyczna Falo Namiętności bardzo dziękuję.
Musze sie chyba powtorzyc...
No to do Ojca Polaka:
STARY DO DOMU DZIECKO PLACZE!!! Erotyki Ci sie zachcialo??? Na dzikie baby chodzic, w czworokatach sie calowac i nie tylko!!! (Cokolwiek to znaczy, i jakkolwiek to zinterpretujecie.) Jak mi dziecko rodziles to Ci sie Helena podobala, a teraz???? Tfuu szatanie! DO DOMU!!! <wali walkiem do ciasta po lbie>
Szara- to wy w końcu macie to dziecko czy nie? I kto je urodził, bo ja się zgubiłam już ;)) w tym wszystim XD
No wlasnie kiedy ja Cie ostatnio widzialam? Nie rozmawialismy od wiekow, nic mi nie kupujesz, dlaczego ty mnie nigdy nigdzie nie zabierasz? ... ;(
Zajęty byłem.
PS. Założyłem temat na forum filmu "Człowiek który płakał"
PPS. Kocham wszystkich ludzi, szczególnie kobiety.
On urodzil mnie. Po pijaku, bo w szpitalu nie bylo innego znieczulenia. I teraz nie pamieta. Mielismy bezwyznaniowy slub.