Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D
No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)
No ja chcem jeszcze foty XDDD carocia@interia.pl
No i chyba kupie sobię "czekolade" bo zgłodnialam XD
Jestem xDxD
No i całe 20 stron dla nas xDxD
Ciekawe czy musztarda do nas dotrze <lol2>
Pozdrawiam :)
Eee.... ketchup jest dobry :P:P A musztardy i majonezu nie cierpie :P:P
Wyjebiste fotki Anuś xDxD Przy niektórych mi się śmiać chciało xDxD Ogólnie fajne xDxD No i opisik xDxD Teraz to już znam całą twoją ekipe chyba :P:P
Ja spadam dziewuszki xD
Pozdrawiam :)
Tak to jest moja cała ekipa:):):):) Dzięki:D No taka imprzeza była:D dobrze, że nie ma tych fotek jak dwie osoby już odpadły<lol2> No ja jeszcze chwile tu posiedze i spadam do Wieliczki, a później do Krakowa:) Jak ktoś chce jeszcze focie to piszcie:D Bo chyba tutaj musze jeszcze wysłać Anuś i Polusi;)
Ewa my się chyba nie znamy... Więc Tobie fotek nie prześle jak się nie znamy:)Fotki jeszcze mam wysłać do Polusi i do PPG:) Pozdrawiam
Tu się schowałyście;p ale mnie się tak nie pozbędziecie]:-> A mi Anuś wysłałaś foty?;> Wiesz jaki mam adres.
ja tez chce fotki z imprezyyy!!:D pamietasz mojego maila??? annia666@gmail.com ;] dajemy rade,dziewczynki z tym tematem.;) hehehe
a ja nie dawno sciągnełam bandarzyk i wszystko wporządku moge wrescie nia ruszac tylko jakoś ta reka smierdzi tym co posmarował mi ten facet ze szpitala :/ ble jaki odur ide ja umyć :/
A tak propo widze ze jest kolejna kontynuacja i dobrze :D:D
To ja też chcę! filutka17@buziaczek.pl ;P
A tu jest moja fotka: http://grono.net/gallery/2818942/6/
I jeszcze jedna, z moją ukochaną paczką: http://grono.net/gallery/photo/27522394/ (ja po prawej, pasiasta)
Polusia fajniuskie te zdjęcia xD może też dam jedno swoje ale u mnie na blogu jeszcze sie zastanowie :)
Wróciłam:) Już zaczynam się do wysyłania fotek Polusi, Anusi i Molly:)
Foxi do Ciebie już wysłałam fotki:) Pozdrawiam:D
a JA WAM CHCIAłAM TYLKO PODZIEKOWAć, BO KILKA DNI TEMU DOSTAłAM 2 AUTOGRAFY OD jOHNNEGO. DZIęKUJę :)
Aha. Wiec zeczywiscie mi sie powalilo. Za jeden lub dwa dni zapraszam na mojego bloga na aukcje mojego nowego obrazu. Na razie go rysuje i podejrzewam ze zajmie mi to jeszcze z dzien lub dwa.
No wysłałam zdjęcia do was laseczki:D Dostały focie Fozi Polusia Kasia Anuś Karolinka druga Karolinka Izuś i Molly:) Moje kumpele tutaj na FW najlepsze:D Pozdrawiam:*:*:*
Molly Ty też ze Szczecina? Wow już mamy tutaj na forum 3 osoby ze Szczecina a Koszalin jest blisko Szczecina:D Ja mieszkam jednak na drugim krańcu Polski w Małopolsce:)
Zdjęcia są git, już Ci to zresztą na gg pisałam ;P
A u mnie na blogu pierwsze fotki i pierwsza notka. Zapraszam!
Anus,fotki eXtra!!:) widac niezla bibka byla.;] Ty tez jestes moja najlepsza kumpelka na FW.;) ;*
ale w tym Koszalinie pogoda zrabana...maxymalnie.. :/ nawet nigdzie za bardzo pojsc nie mozna. :/
Hhahaha, według Ciebie Dymuś to ja jestem fozi=D, hehehe, wiem "z" blisko jest "x". Ja to dzis z przyjaciółką bawiłam sie nowiutkim programem a mianowicie do obróbki zdjęć i grafiki, musimy to draństwo rozkminić a teraz to zajadam deserek czekoladowo waniliowy. Narobie Wam smaku;p Pychota...hehehe=]
A ja czekoladę wsuwam ;P
Dodałam jeszcze dwie fotki na mojego bloga. Zainteresowani proszeni są o wejście ;P
foxi zbudziłas mój apaetyt akórat ja jem budyń czekoladowo-malinowy a nawieszchu bita smietana ale powiem szczeze ze sie zygac od tego chce :/<BLEEE>
kto chce zobaczyc moją szpetną gębe w moim pokoju xD moge wysłać wam jedno moje zdjęcie bo mam tylko jedno na kompie xD jak chcecie to podajcie email to wyśle xD
Dziewczyny zapraszam Was na nowe zajebiście śmieszne fotki na moim blogu w temacie "Śmiech to zdrowie;)".
Molly wyślij mi na meila fote:D:D:D anusiadymek@wp.pl
Ej ale jak to? Sama jestem z małopolski?;( Biedna jestem:( Eee jak tam w Szczecinie tyle znajomych to kiedyś do was wpadne:D I zobacze wasz Szczecin:) U mnie pogoda w miare nie pada nie ma chmur słońce świeci ale zimno jak w listopadzie;(
Molly co Ty chcesz od tego zdjęcia?:D Fajnie wyszłaś:D I pokój masz super taki zielony:D Ja za rok będę sobie pokój malować na zielono:D Dzięki za zdjęcie:D No to teraz chyba wszystkie was znam:D Pzdr;)
dzięki Dymuś ale perzyznam sie ze wyglądam na tym zdjęciu jak dziecko 11 letnie a tak naprawde mam 16 lat dziwne ale ja tak zawszwe wychodziłam na zdjęciach xD xD
Nie było mnie jeden dzień a tu tyle sie podziało:) ile postów i widzę że piszemy na kontynuacji kontynuacji kontynuacji:P Ja też chce fotki to moj mail kara409@wp.pl
Jak wgram swoje na komp to tez je udostępmnie:D
Pozdrawiam:*
Nie prawda!! Wcale nie wyszłaś jak dzieciak... Ja tam na swoich fotkach jak wychodze polew na max:D Jak czasem szczele taką mine to idzie się tylko pochlastać:D lol
Karolinko wyśle ci focie moje:)