Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D

No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)

_Anusia_

No ja chcem jeszcze foty XDDD carocia@interia.pl

No i chyba kupie sobię "czekolade" bo zgłodnialam XD

candyyy

Jestem xDxD
No i całe 20 stron dla nas xDxD
Ciekawe czy musztarda do nas dotrze <lol2>

Pozdrawiam :)

_Anusia_

ketchup odrazu<lol2> hahahahahaha:D:D:D Karolinko posłałam Ci foty:):D:D:D

_Anusia_

Eee.... ketchup jest dobry :P:P A musztardy i majonezu nie cierpie :P:P

Wyjebiste fotki Anuś xDxD Przy niektórych mi się śmiać chciało xDxD Ogólnie fajne xDxD No i opisik xDxD Teraz to już znam całą twoją ekipe chyba :P:P

Ja spadam dziewuszki xD

Pozdrawiam :)

PajotynQ

Tak to jest moja cała ekipa:):):):) Dzięki:D No taka imprzeza była:D dobrze, że nie ma tych fotek jak dwie osoby już odpadły<lol2> No ja jeszcze chwile tu posiedze i spadam do Wieliczki, a później do Krakowa:) Jak ktoś chce jeszcze focie to piszcie:D Bo chyba tutaj musze jeszcze wysłać Anuś i Polusi;)

_Anusia_

ja chcę fotki!!!:):)

nikita1232@buziaczek.pl

_Anusia_

Ewa my się chyba nie znamy... Więc Tobie fotek nie prześle jak się nie znamy:)Fotki jeszcze mam wysłać do Polusi i do PPG:) Pozdrawiam

_Anusia_

Tu się schowałyście;p ale mnie się tak nie pozbędziecie]:-> A mi Anuś wysłałaś foty?;> Wiesz jaki mam adres.

Foxi_2

Anuś, zarąbiste te fotki ^^ Świetne sa, widac jaką ful wypas imprezke mieliście :DD

_Anusia_

ja tez chce fotki z imprezyyy!!:D pamietasz mojego maila??? annia666@gmail.com ;] dajemy rade,dziewczynki z tym tematem.;) hehehe

_Anusia_

Ej ja tesz chce fotki. lays40@vp.pl wyslijcie...

Plama_z_Majonezu

nom tez mgłabym dostac fotki xD milusia99@o2.pl

BK_201

a ja nie dawno sciągnełam bandarzyk i wszystko wporządku moge wrescie nia ruszac tylko jakoś ta reka smierdzi tym co posmarował mi ten facet ze szpitala :/ ble jaki odur ide ja umyć :/

A tak propo widze ze jest kolejna kontynuacja i dobrze :D:D

BK_201

To ja też chcę! filutka17@buziaczek.pl ;P
A tu jest moja fotka: http://grono.net/gallery/2818942/6/
I jeszcze jedna, z moją ukochaną paczką: http://grono.net/gallery/photo/27522394/ (ja po prawej, pasiasta)

Polusia

Polusia fajniuskie te zdjęcia xD może też dam jedno swoje ale u mnie na blogu jeszcze sie zastanowie :)

Polusia

Ej zaraz zaraz... Czy mi sie wydaje czy wy jestescie z bydgoszczy?

Polusia

Ej zaraz zaraz... Czy mi sie wydaje czy wy jestescie z bydgoszczy?

_Anusia_

ja nie mam na imię ewka tylko ewelina. a wszyscy na mnie mówią ewka od urodzenia.

_Anusia_

Wróciłam:) Już zaczynam się do wysyłania fotek Polusi, Anusi i Molly:)

Foxi do Ciebie już wysłałam fotki:) Pozdrawiam:D

_Anusia_

a JA WAM CHCIAłAM TYLKO PODZIEKOWAć, BO KILKA DNI TEMU DOSTAłAM 2 AUTOGRAFY OD jOHNNEGO. DZIęKUJę :)

wilters

Spoko ;)
Ja nie jestem z Bydgoszczy, tylko z Warszawy. Coś ci się pokiełbasiło...

Polusia

tak samo ja nie jestem z Bydgoszczy tylko ze Szczecina !!!

BK_201

Aha. Wiec zeczywiscie mi sie powalilo. Za jeden lub dwa dni zapraszam na mojego bloga na aukcje mojego nowego obrazu. Na razie go rysuje i podejrzewam ze zajmie mi to jeszcze z dzien lub dwa.

_Anusia_

No wysłałam zdjęcia do was laseczki:D Dostały focie Fozi Polusia Kasia Anuś Karolinka druga Karolinka Izuś i Molly:) Moje kumpele tutaj na FW najlepsze:D Pozdrawiam:*:*:*

_Anusia_

Molly Ty też ze Szczecina? Wow już mamy tutaj na forum 3 osoby ze Szczecina a Koszalin jest blisko Szczecina:D Ja mieszkam jednak na drugim krańcu Polski w Małopolsce:)

_Anusia_

Dymuś dziękuje za zdjęcia są świetne :) :* :*

BK_201

Zdjęcia są git, już Ci to zresztą na gg pisałam ;P
A u mnie na blogu pierwsze fotki i pierwsza notka. Zapraszam!

BK_201

Molly, Foxi i ja - Sz-in rząąąąądzi XDDDDDDDD

candyyy

Carotka i Foxi ze Szczecina xD nie wiedzałam xD

_Anusia_

Anus,fotki eXtra!!:) widac niezla bibka byla.;] Ty tez jestes moja najlepsza kumpelka na FW.;) ;*

ale w tym Koszalinie pogoda zrabana...maxymalnie.. :/ nawet nigdzie za bardzo pojsc nie mozna. :/

PPG

U mnie w Warszawie to samo :/ Do chrzanu...

Polusia

no bez kitu leje i leje umnie w Szczecinie nawet zaczyna grzmieć :/

BK_201

Carotka, Molly, nasze miasto rządzi;p !!!!! Duzo tu Szczecinian;) o przestało padać;)

Foxi_2

Hhahaha, według Ciebie Dymuś to ja jestem fozi=D, hehehe, wiem "z" blisko jest "x". Ja to dzis z przyjaciółką bawiłam sie nowiutkim programem a mianowicie do obróbki zdjęć i grafiki, musimy to draństwo rozkminić a teraz to zajadam deserek czekoladowo waniliowy. Narobie Wam smaku;p Pychota...hehehe=]

Foxi_2

A ja czekoladę wsuwam ;P
Dodałam jeszcze dwie fotki na mojego bloga. Zainteresowani proszeni są o wejście ;P

Polusia

ale wzbudziliście mi apetyt mniam :D

Foxi_2

foxi zbudziłas mój apaetyt akórat ja jem budyń czekoladowo-malinowy a nawieszchu bita smietana ale powiem szczeze ze sie zygac od tego chce :/<BLEEE>

BK_201

kto chce zobaczyc moją szpetną gębe w moim pokoju xD moge wysłać wam jedno moje zdjęcie bo mam tylko jedno na kompie xD jak chcecie to podajcie email to wyśle xD

BK_201

Dziewczyny zapraszam Was na nowe zajebiście śmieszne fotki na moim blogu w temacie "Śmiech to zdrowie;)".

BK_201

Molly, dawaj fotke może Cie kiedyś na ulicy rozpoznam ^^ carocia@interia.pl

candyyy

Carotka juz ci wysłałam xD

BK_201

Ja też chcę! filutka17@buziaczek.pl

Polusia

dobrze laski kochane juz wysyłam xD xD

_Anusia_

Molly wyślij mi na meila fote:D:D:D anusiadymek@wp.pl

Ej ale jak to? Sama jestem z małopolski?;( Biedna jestem:( Eee jak tam w Szczecinie tyle znajomych to kiedyś do was wpadne:D I zobacze wasz Szczecin:) U mnie pogoda w miare nie pada nie ma chmur słońce świeci ale zimno jak w listopadzie;(

_Anusia_

Dymuś, Polusia wysłałam wam zdjęcie xD

_Anusia_

Molly co Ty chcesz od tego zdjęcia?:D Fajnie wyszłaś:D I pokój masz super taki zielony:D Ja za rok będę sobie pokój malować na zielono:D Dzięki za zdjęcie:D No to teraz chyba wszystkie was znam:D Pzdr;)

_Anusia_

dzięki Dymuś ale perzyznam sie ze wyglądam na tym zdjęciu jak dziecko 11 letnie a tak naprawde mam 16 lat dziwne ale ja tak zawszwe wychodziłam na zdjęciach xD xD

_Anusia_

Nie było mnie jeden dzień a tu tyle sie podziało:) ile postów i widzę że piszemy na kontynuacji kontynuacji kontynuacji:P Ja też chce fotki to moj mail kara409@wp.pl
Jak wgram swoje na komp to tez je udostępmnie:D
Pozdrawiam:*

_Anusia_

Nie prawda!! Wcale nie wyszłaś jak dzieciak... Ja tam na swoich fotkach jak wychodze polew na max:D Jak czasem szczele taką mine to idzie się tylko pochlastać:D lol

Karolinko wyśle ci focie moje:)

_Anusia_

Molly - ładna jesteś ^^

Mam nowa fotkę w czapce, jak ktoś chce, to pisać adresiki maili ^^