Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D

No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)

Eriu

Łe ja to malo odwiedzam MM ;( No bo daleko a mi sie dupy nie chce ruszyc, a czasu tez zamalo XDD

candyyy

TO JUZ 19 STRONA! *krzyczy*

candyyy

A ja do MM mam 20 km :P:P Nie moja wina że mieszkam na zadupiu :P:P

Dziewczyny.. Skończyłam oglądać właśnie Dziewiąte wrota i powiem szczerze że film przeszedł całkowicie moje oczekiwania... moim zdaniem nudy...;/ Jedynie patrzałam do końca na Johnny'ego xDxD Johnny był boski :D:D Ale film mi się nie podobał... jedyna sytuacja w filmie mi się podobała na samym końcu co Johnny znalazł ten urywek z książki tą strone z rysunkiem :P:P Takie jakieś to fajne było... Myślałąm że film jest o wiele lepszy no ale cóż.

Anusiu no to współczuje Ci. Tak się napalałaś a tu nic :(

Pozdrawiam :)

PajotynQ

tez ogladalam LOTR,bo ta czesc najmniej razy ogladalam...heh.. dla mnie Dziewiate wrota to niezrozumialy film..gra bez zarzutu ale o co chodzilo w tym filmie..??? Odwazny takze nie byl za ciekawym filmem-brak akcji...za duzo momentow gdzie nic nie mowiono tylko bohater szedl i szedl i szedl..dopero koncowka sie rozkrecila..

mam dola...slucham sobie Avril - when you're gone...;(

_Anusia_

Iza oglądałam jednak Władce Pierścieni:D:D:D:D Tata też w panike wpadł, bo on kocha ten film:D:D:D No i pomyślał, trzeba antene przenieść z pokoju rodziców do Pawła pokoju, bo zawsze u Pawła oglądamy:D No i TVN dobrze odbierał i sobie oglądnęłam:D:D:D:D:D Zajebiste było:D Cholera poryczałam się na tej części:( Najgorzej będzie w ostatniej normalnie będę ryczeć i ryczeć:D:D:D:D Ale Władce Pierścieni oglądałam już, oj nie pamiętam ale bardzo dużo:D Kocham ten film:D:D:D

_Anusia_

He, he nie odzywam się, ale czytam :P
Ja mam 'Odważnego' z lektorem na 2 płytach (dłuuugo się go naszukałam) i "Gilberta' też mam na jednej z napisami :D
Pozdrawiam!

_Anusia_

Hej Kasiu:D:D:D:D:D:D hehehe:D:D:D Odezwałaś się:D W końcu:D:D:D:D Ja muszę niestety mykać czytać książke:D:D:D Papa słodziutkie:)

_Anusia_

Hehehe, ale ja wczoraj z koleżankami świrowałam, urządziłyśmy sobie kolejną sesje zdjęciową w parku. Szukałyśmy pnia pewnego;p a że ich tam dużo to tego upatrzonego nie znalazłyśmy=DMamy fote na naszej Czarnej Perle;p ba nawet kapitan był który nie sięgał nam do pasa i powiedział nam, że tam jest jego mama(groźba!!!), dziecko się przestraszyło, stare krowy na placu zabaw + aparat = teroryzowanie, świrowanie i obleganie statku;). Nawet sobie filmiki zrobiłyśmy ale to jest zbyt kompromitujące;p;p;p (męczę Kaśke aby mi wysłała wreście bo nie wyrobie=D.) Po tym parku poszłyśmy do Galaxy(pare osób wie gdzie) obrzerałyśmy się pasztecikami i drażniłyśmy się z gościem który zdąrzył przed nami w kolejke, :"Damy mają pierwszeństwo!";) Wracamy do Ewe z chipsami, waflami, ciachami i sokami(ciemno było już), jesteśmy u niej a tu nagle ciemność, wyłączyli światło a my takie zdziwko. Ale potem na szczęście włączyli;p
A dziś muszę iść do Książnicy(biblioteka) przedłużyć książke i poszukać coś na temat Zwalczania dyskryminacji w Unii Europejskiej, macie coś na ten temat?

Foxi_2

Niestety Agatko ja nie mam:( Ale Agata nie lepiej poszukać w domu?:D:D:D:D Na necie?:D Google przyjacielem moim jest:D no nie?:D
Znowu sesja zdjęciowa była? Teraz dziecko nastraszyłyście, ale niedobre wy dziewczynki jesteście hahahaha:D Ja jeszcze swoich zdjęć nie dostałam ze szkoły:(:(:(:( Musze pomęczyć Aśke:D:D:D

_Anusia_

Elo dziewczynki xDxD Co tam? xDxD Dzisiaj sobie przeglądałam gazete z programem a tam cała strona z Johnny'm <serduszka2? xDxD Ale miałam podniete xDxD Już Depp jest w moim zeszycie :P:P

PajotynQ

Iza a co to za gazeta ?? jak mozna wiedzeć xD ???

BK_201

Iza gadaj szybko jaka to gazeta!XDD

BK_201

Jakaś z programem tylko nie znam nazwy bo to mama wydrukowała w pracy całą gazete... ale chyba jakaś za 50 gr :P:P Jak się dowiem to ci powiem xDxD

PajotynQ

oczywiście chodzi mi o program i te strony a aktorami ale okładki nie wydrukowała i strony ostatniej :P

_Anusia_

Kurde czytam tą książke Sienkiewicza, w ogóle bez zrozumienia, nie wiem dlaczego jakaś Rzepowa rozpacza, nie wiem co się dzieje, o co chodzi:( Myśle tylko o miłych rzeczach a nie zwracam uwagi na książke:( Eh...:/

_Anusia_

Laski powinnyście tego posłuchać:D

http://youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ&mode=related&search=

OD JEBAŁO MI!!:D:D:D:D:D:D:D:D Zajebista nuta!! A tak nawiasem mówiąc, teledysk jest super extra:D

pzdr:*

_Anusia_

Dymuś zajebisty jest ten utwór xD

Kurwa ale jestem wkurwiona na maksa wszystkie zdjęcia z Johnny'm które miałam na kompie poszły sie jebać niewiem w jaki sposób kurwa zaraz się zabije tak ryczałam przez 2 godziny ze chciałam se poprzecinać ręce i se poprzecinałam mam całą lewą ręke w bandarzu a bandzarz czerwony lekko moja mama omało zawału nie dostała do szpitala chciała mnie zabrac ale nie zabrała o kurwa wkurwiona na maksa jestem <beczy> ;((((((((((((

BK_201

Molly, uspokuj się!!! Nie można sobie robić krzywdy z powodu utraty fotek!!! W ogóle z żadnego powodu nie można sobie tak robić!!! (powiedziała ta, co nigdy krzywdy sobie nie robi... :/) Nie rób takich głupot! Proszę Cię, nie wyładowuj emocji na sobie, bo potem ciężko Ci będzie z tego wyjść ;( Cholera, prawie się poryczałam... Boże... W ogóle czym ty się pociachałaś, że tak ci krew puściła?

Polusia

Pociełam się nożem :/

BK_201

Chryste... Obiecaj mi, że już tego nie zrobisz!

Polusia

Molly nie strasz mnie tak!! Weź sobie te noże gdzieś schow i wszystko czym można się pociąć!! Kurde sie przestraszyłam jak to przeczytałam !! A mnie aż zatrząsło... Aż słabo mi się zrobiło. Na przyszłość zero takich żartów prosze... Ehh..

Anuś a co do piosenki to wyrąbista xDxD Ściągnęłam sobie pare piosenek :P:P

Molly 3maj sie tam i reszta lasek

Pozdrawiam :*

PajotynQ

Molly! No! Co ja mam Ci teraz zrobić co!? Jak możesz! Czytam twojego posta i patrze jak piszesz, że sie strasznie wkurzyłaś i myśle, "tylko nie pisz, że sie pocięłaś..." a tutaj proszę! No mało zawału nie dostałam... Ja tez bym nie wiem co zrobila, ataku furii dostała itp itd... No mam z kilka tysięcy jego fotek o.o Wszystko z DeppImpact... No ale Molly, nie rób już nigdy więcej tak... Moj boże...

candyyy

no spróbuje ale tak się wkurwiłam miałam chyba miliard tych zdjęc zaczełam je zbierac odkąd zaczełam uwielbiać Johnny'ego a teraz wszystkie zdjęcia poszły sie jebac no nie wiem co sie z nimi stało i zaczełam wszeszczec jak oszalała podeszłam do kuchni wyciągnełam z szóflay nóż (noż piła) i zaczełam se tnąć reke i z myslą ze straciłam tyle zdjęć omało sie tu nie zabiłam ;((((((((((

BK_201

oczywiscie w domu bylam sama

candyyy

Muszę się was o coś poradzić... waszym zdaniem który film jest lepszy albo który film był ciekawszy Benny i Joon czy Ed Wood? Słyszałam że oba filmy są fajne ale nie wiem który pierwszy ściągnąć... jak możecie to napiszcie :)

PajotynQ

Molly opanuj się... nie możesz się ciąć! Zrób to chociaż dla nas... :) ja osobiściue bym nie miała odwagi się pociąć..

PajotynQ

poprosty mam zryty czasami łep i tyle

Iza a co do tych filmów raczej ci nie odpowiem który lepszy bo obydwa mi sie bardzo podobały ;)

aha jeszcze jedno zna ktoś jakieś strony ze zdjęciami Johnny'ego z góry tenx ;*

BK_201

wpisz sobie Molly Johnny Depp na googlach i ci wyskoczy miliony pięknych foteczek :D:D:D

PajotynQ

No to to wiem ze na googlach są zdjęcia ale mam lepszą stronke od googli weźcie sobie wejdzcie na www.photobucker.com i napiszcie Johnny Depp i kurwa oczy wam wyjdą ja omało nie zędlałam przed kompem takie tam są śliczne zdjęcia ze szok <serduszka2> <3 <3 <3

BK_201

DeppImpact polecam :)

candyyy

obie stronki są cudowne xDxD Ja już nie szukam fotek Johnny'ego bo mam całą galerie xDxD I nie wiem co bym zrobiła jak by mi ktoś ją usunął :P:P

_Anusia_

Mila czyś Ty ocipiała?!! Ciąć się przez utrate głupich fotek? Przecież to jest nie porozumienie!! Ja zrozumiem jak byś się cieła jak byś miała problemy z rodzicami i w szkole byś miała problem, ale z utraty jakiś bezsensowych fotek!! KTÓRE BILIONY ZNAJDUJĄ SIĘ NA NECIE I MOŻESZ JE W KAŻDEJ CHWILI ŚCIĄGNĄĆ:| To jest głupie moim zdaniem!! Dziewczyno zwariowałaś? Ja raz też tak miałam:( Fotki Deppa na kompie a w pizdu i jeszcze troche ich było, specjalnie miałam stworzony do tego folder, kiedyś wzięło mnie na oglądanie tych fotek szukam folderu "Gothicownia"(bo tam jeszcze focie miałam z Gothica zrobione przeze mnie jedyne niepowtarzalne, a oprócz tego moja mała powieść o Gothicu i opowiadania Gothic i oczywiście muzyczka z Gothica) i te focie z Johnnym Deppem... WSZYSTKO POSZŁO SIĘ RYPAĆ!! Wkurwiłam się:D:D:D:D:D Ale od początku stworzyłam folder i mam tam zdjęcia Deppa, Blooma, Nightwisha, Knightley i zdjęcia zrobione przeze mnie w Gothicu:) Niestety mojej powieści napisaną przeze mnie nie ma:( Na necie ona gdzieś była umieszczona, ale tej stronki już nie ma:(

Mila to był Twój największy błąd w życiu by się ciąć przez głupie bezsensowne fotki!! I tak możesz kolekcje zbierać od początku!! I uwierz mi sprawi Ci to taką radoche jak nigdy:D:D:D:D Bo jak ja zbierałam focie i szukałam różnych zdjęć, to mi taką radoche sprawiło jak nigdy:D:D:D Obiecuj Mila, że nigdy tego nie zrobisz!! Przez głupie fotki!! OBIECUJ!!!

_Anusia_

CHYBA OSZALEJE:D:D:D:D:D:D:D Nightwish:D:D:D:D:D:D NIGHTWISH!! Będą grali w POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE SIĘ CIESZE!!!!:D:D:D:D:D Kto jedzie ze mną na koncert;>:D:D:D Tak właśnie byłam na forum Nightwish i jeden gość napisał coś o wywiadzie z założycielem Nightwisha, Tuomas Holopainen odpowiedział na pytanie: Macie zamiar grac w Polsce? Na to Tuomas odpowiedział: Mamy. Do zobaczenia w lutym 2008 roku:| No jak to przeczytałam to normalnie kopara w dół oczy na wierzch i tchu brak:D Takiego szoku doznałam:D O masakra:D

Jednak Anuś:D Była na stronce nightwish.com :D Popatrzyła na rozkładówke konretów... Patrze na luty 2008 roku, ale nic nie pisze by śpiewali w Polsce:( Mam nadzieje, że Tuomas nie kłamał:(

_Anusia_

Molly,zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami-nie powinnas tak zrobic..chociaz powiem Ci,ze jak bedziesz miala blizny to moze zobaczysz jak to neiciekawie wyglada.bedziesz miala do konca zycia pamiatke swojej glupoty..nie zebym Cie miala za glupia,tylko glupi odpal mialas...nie wiem jakbys sobie poradzila z takimi problemami jakie ja mam...:/ musisz siebie umiec poradzic z rzeczwistoscia,bo inaczej sobie nie dasz rady..:/

ogladalam "death proof"...nieciekawy film..a jutro ide na katyn <jupi>

_Anusia_

Molly,zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami-nie powinnas tak zrobic..chociaz powiem Ci,ze jak bedziesz miala blizny to moze zobaczysz jak to neiciekawie wyglada.bedziesz miala do konca zycia pamiatke swojej glupoty..nie zebym Cie miala za glupia,tylko glupi odpal mialas...nie wiem jakbys sobie poradzila z takimi problemami jakie ja mam...:/ musisz siebie umiec poradzic z rzeczwistoscia,bo inaczej sobie nie dasz rady..:/

ogladalam "death proof"...nieciekawy film..a jutro ide na katyn <jupi>

PPG

Nie no kurwa! Molly, uspokój się, rozumiem, że się wkurzyłaś ale nie lepiej coś rozjebać w drobny mak niż sobie robić krzywde. Nie rób tego nigdy więcej, nie jest to warte tego. Znajdziesz nowe i może lepsze zdjęcia. Trzymaj się;*

Foxi_2

Jest godzina 01:52, właśnie skończyłam oglądać po raz drugi Piłe;p. Film jest genialny ale jest jednym z filmów które ogląda się raczej raz. Wtedy robi ogromne wrażenie;)

Foxi_2

Foxi jaką część oglądałaś? ;> Wszystkie mi się bardzo podobały ale moim zdaniem trujka jest najdrastyczniejsza :P:P

PajotynQ

Piła wszystkie trzy części widzałam ale film nie zyt mi się podobał jest taki bleee :/ jeszcze ma powstac czwórka ja byłam na piłach w kinie na nocnym maratonie filmowym jak się osrałam ze strachu ze szok ale nie wyszłam w czasie filmu wytrzymałam do konca te trzy część powiem ze tez sie berdzej brechtałam niz bałam ale kit z tym film jest poprostu moim zdaniem niezły i tylo tyle czasami go oglądam ;)

BK_201

Na byłam na nocnym seansie Piratów 3 :D:D Zaczęło się o 00.01 xDxD Wyjebiście się patrzało :D:D Ale lepiej by było jak by wszystkie 3 części od razu póścili :D:D Chodziłabym później jak naćpana bo te filmy są do mnie jak narkotyk xDxD

PajotynQ

mi sie tez 3 najbardziej podobala ale nie z powodu drastycznosci,tylko inteligencji. film zostal tak inteligentnie skonstruowany ze az dziw bierze...

ja juz robie lekcje... xD potem nie ebdzie czasu.ide na katyn. :) chce strasznie ten film zbaczyc!!

PPG

Ja już lekcje odrobiłam :P:P:P Później ide na festyn xDxD Haha sie poszaleje xDxD Piwo sprzedajom dzieciakom no to poszaleje xDxD Mam nadzieje że nie tylko tyskie bo nie cierpie :P:P

PajotynQ

Iza zabiesz mnie ze sobą ja też chce na festyn i napic sie piwka xD

BK_201

Pewnie xDxD No to u mnie o 15 i wbijamy na imprezke xDxD Nawet zjeżdżalnie dla dzieci są darmo xDxD Znając moją pacze to pójdą na to <lol2> Zaś siara ale przynajmniej jakieś jajca polecą :P:P Tylko że te piwa drogie są :P:P

PajotynQ

BUHHHAHA XD A jest karmi O.O? Bo jak nie ma to nie idę XDDD

candyyy

Karmi jest pyszne, jedyne piwo, na które pozwala mi moja mama ;P Ale osobiście preferuję Gingers... ;]

Polusia

Ja oglądałm dzisiaj bo zaczełam oglądać o północy Piłe 1, najlepsza, chociaż trójki nie widziałam. A Karmi jest zajebiste;p mama też mi je pozwala pić, pychota...malinowe albo kawowe;)

Foxi_2

Jeszcze sobie Piłe 2 ściągne bo też dawno nie widziałam a może zaszaleje i Piłe 3 tez łykne ]:-> To bym miała cały maraton Piły aż by mi się we łbie popiepszyło;p

Polusia

ja oficjalnie moge tylko karmi.:) a nieoficjalnie:warka, żywiec,gingers,tyskie czasem, lecha ostatnio polubilam. itdeee. ;p

cholera,nie pojde dzisiaj na katyn bo mama sie rozchorowala..;( zajebie sie,jak sie wkurwie to pojde sama!!!!!!!!!!!!!!!

_Anusia_

KARMI? Przecież to nie piwo:D:D:D:D:D:D Ja tam lecha uwielbiam:D:D:D:D:D A oprócz lecha czasem tez i żywiec się łyknie i tyskie:) Ale Karmi? To nie piwo!!:D