Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D

No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)

_Anusia_

Ja za karmi osobiście nie przepadam :P:P No może jak do dębowego się doleje troszke karmi malinowe no to pychota xDxD Mi tam mama za bardzo nie pozwala pić ale zawsze jak moi rodzice idą gdzieś na imprezke to ja z moją cprzyjaciółką robie "bibe" (jak by ktos nie wiedzial to to jest imprezka :P) no i pare piw się znajdzie ale najbardziej smakuje mi gingers i heineken (nie wiem czy dobrze napisałam :P)

PajotynQ

Ja tam bardzo lubie pić Redds'a

właśnie wróciłam z cmentarza byłam odwiedzić mojego pra dzadka troche posprzatałam pomnik pózniej pojechałam do reala na małe zakupki i wróciłam :):)

BK_201

Ja Kocham Karmi ;D;D;D;D A dzisiaj sobie tak siedze i myślę... "Kasia, kiedy ona ma urodziny.." I jak sobie przypomnialam to malo zawalu nie dostałam! 27 WRZEŚNIA O.O O kurde, to już niedługo, a list do Londynu juz na 100% się spóźni... Kurde no...

candyyy

w ogóle fajny temat mamy piwko ja jeszcze lubie pic Carsbeg (nie wiem czy dobrze napisałam

w ogóle brechtam moja reka nadawała by się do filmu piła 4 taka fajnie cala zaciachana jest ale widać ze bede miała paskudne blizny :/ ale juz tak bywa jak sie ma zryty łep kuzwa strasznie mie piecze i swedzi okropienstwo ale dobrze ze juz krew nie leci

fuj ale wybrzydzam sorry kuzwa jutro do szkoły nadodatek ze na 8:00 to jeszcze do 15 ale jestem zwolniona z 2 ostatnich lekcji bo musze po siore jechać do złobka to mam luzik pózniej do babki na obiad i o 19 bede w chałupie mozna tak powiedzec ze mnie jutro nie bedze na forum mam nadzeje ze nie bedzecie tęsknić

Za tydzeń lub dwa bede wyrabiała sobie karte moto rowerową ale bedze odiazdowo bede smigać skuterkiem po ulicach xD tylko troche sie cykam bo nie znam się na skrzyżowaniach i troche na znakach :p to jest największy ból :/ ale trudno trzeba sobie poradzić no nie xD

Pozdrawiam laski :**

BK_201

A ja sie teraz winkiem znieczulam ^^

candyyy

Wróciłam z festynu xDxD Zespół rockowy nie przyjechał i się troszke skróciło :P:P Ale mnie nogi bolą :P:P Przeszłam z przyjaciółkami chyba z 10 km :D:D:D:D A zjeżdżalnie były małe to nie jeździłam :P:P:P A piwo drogie jak cholera!!! 9 zł tyskie ;| Chyba bozia ich umysłem nie obdarowała!!

Troja mi się ściągnęła i komputer wolno chodzi :P:P Kurde musze sobie zrobić jakiś masarz bo mi zaraz nogi odpadną :P:P:P

Pozdrawiam :*

candyyy

ja ogladalam film "Forrest Gump"-dla mnie film genialny!!!Tom Hanks udowadnia w nim ze jest swietnym aktorem.:)

ja jeszcze heinekena lubie..;p na wakacjach wypilam tego malego (300 ml) i poszlam od razu na taka jebitna karuzele w Mielnie. xD

PPG

Ściąga mi się Ed Wood xDxD Cudem mi go Ares wyszukał :D:D Kurde za duże obciążenie na serwerze i pisało mi że film będzie się ściągał 485 godzin <lol2> Hahahahahahaahah :D:D Myślałam że padne :P:P Mam nadzieje że się szybciej ściągnie :D:D:D

PajotynQ

Przeżyłam normalnie szok... ściągło się 12 sekund ale to nic! Ja wiem że Depp jest świetnym aktorem ale nie sądziłam że mam na tyle inteligenty komputer żeby też o tym wiedział... Wszystkie filmy no normalnie wszystkie na moim komputerku się zacinają tylko jedynie jak w nich występuje Johnny to idą idealnie... nawet obraz nie mruga xDxD Ale radocha :D:D

_Anusia_

Nooo... Oficjalnie Karmi to piwo, nieoficjalnie - taki tam sikacz ;P
Gingers jest znacznie mocniejsze... Ale ja idę na całość i naftę surową piję albo Amol, czy Nervosol ;D To są dopiero doznania... Trzeciego stopnia ;D

_Anusia_

Eee tam Johnny!! Ja go na żywo nigdy nie zobacze!! co innego NIGHTWISH... ZOBACZE NA ŻYWO!!

Kurwa oni grają w Krakowie:D:D:D

http://img212.imageshack.us/img212/8400/img2130jz2.jpg

przybliżcie sobie focie i w dolnym prawym rogu jest napisane coś:D Normalnie kopara w dół mi opadała:) Taka szczęśliwa jestem jak nigdy!!!!!:D:D:D W Krakowie jeszcze grają:D No ja pierdziele:D Będę na tym koncercie!!:D:D:D:D

_Anusia_

która z was oglądała wielkie kino bo słyszałam ze to taki badzew ze szok to prawda bo mam zamiar go ściągnąć bo jest też smieszny inni mówią ze do dupy drudzy mówią ze fajny a wy co sadzice sciągnac czy nie

_Anusia_

Aaaaaaaaaaaaaaa xDxD No to chyba daleko nie będziesz mieć :D:D:D Wyjebiście się masz :D:D:D:D A ja może za tydzień w niedziele będę w Krakowie :D:D:D I do Wieliczki pojade :D:D:D:D Ale to jeszcze pewne nie jest :):) Fajnie by było jak bym jednak pojechała :D:D

PajotynQ

Niestety nie wiedziałam i nie wypowiadam się na ten temat :P:P:P

PajotynQ

Wieliczka ale tam jest zajebiście byłam tam milion razy normalnie pycha sól mam pełno pamiątek a kraków znam prawie jak własną kieszen fajowo tam jest :))

BK_201

No to super :D:D No ale to jeszcze nie jest pewne...;/ Ale napewno kiedyś się tam wybiorę :D:D

_Anusia_

No Wieliczką to ja już rzygam:D Codziennie to samo miasto:/ Nie to co Kraków:) Kraków nigdy mi się nie znudzi:D:D:D To jest piękne miasto:D

Mila setki razy byłaś w Małopolsce? I ja Cię nie widziałam?:(
A Ty Iza to co?:D Za tydzień w Wieliczce będziesz?:D Na zamek wpadnij:D Może zahaczysz o mnie:D Może w tym czasie będę co Ty?:D

_Anusia_

może pojade do krakowa na ferie zimowe ale jeszcze nie wiem bo mam też plany wyjechać albo do irlandii albo do francji nie wiem co wybrać

BK_201

Anusiu to jeszcze nic pewnego :D:D Ale jak będę to wpadne xDxD Molly ja bym pojechała do Francji :D:D Do Paryża :D:D Może byś Depp'a zobaczyła :P:P :D:D Ale by był odlot :D:D No chyba że poleciał sobie do swojego pałacyku :P:P To będziesz miała troszke dalej :P:P L.A. wcale nie tak blisko :P

PajotynQ

no w tym problem ze mnie ciotka chce zabrac gdześ do francji nie powiedzała ze do stolicy wiem ze mam jechac z ciątką i z kuzynka ale narazie nic nie wiadomo :/ ciekawa jestem gdzie nas chce zabrac moze jeszcze zmieni trase i pojedzemy do irlandii ale ja wole francje mam nadzeje ze nie zmienila planów ale bardzo jestem ciekawa franca nie chce mi powiedzec :(

BK_201

No to wyrąbistą masz ciocie :D:D:D Też bym tak chciała :D:D A ja może w Alpy pojade :D:D Oczywiście na ferie :D Chciaż wątpie ale jak nie w Alpy to do rodzinki do Zakopca :D:D

PajotynQ

wyrabista o boziu ona jest czasami taka okropna ze szok same niespodzianki mi robi i nic nie mowi juz mam tego dosc robic mi niespodzinki mozna zwariować albo ostatnio ją odwiedziłam a ona kurde tak zaczeła nawijać ze az uszy padają ale wsesie czasami ja lubie bo mi na wszystko pozwala :D:D:D

_Anusia_

Moja ciocia raz zabrała mnie do Włoch:D Było super:D:D:D I teraz co roku mnie bierze do Włoch, tylko zawsze mi w tym czasie coś wypada albo im:/ Jak nie moja praca, to wypadki... Nie ważne:/ Za rok pewnie też nie pojadę, bo idę do pracy na wakacje:) Mama nadzieje, że kierowniczka moja będzie mnie chciała za rok:D

Ale Mila Ty to masz ciotke:D Niespodzianki Ci robi:D Ja też chce:D:D:D hehehe:D

_Anusia_

Mam nadzieje że pocztołaki mi zrobią niespodzianke i autograf szybciutko do mnie trafi :D:D:D Choć to ryzyko z pocztołakami...;/ :P

PajotynQ

a ja do tej pory nie wysłałam listu :/ bo mam ogromne wachanie, stres itp i nawet nie mam czasu isc na poczte :(

_Anusia_

REKLAMA-u mnie nowy temat,zapraszam.

PPG

A ja dziś na Katyń idę;)

_Anusia_

Iza bądź pewna, że autograf będziesz mieć:D:D:D:D Mila czemu Ty się boisz wysłać list?:D Przecież nic w tym strasznego:D:D:D:D A satysfakcje będziesz mieć ogromną:D:D:D:D

Ja dziśidę do szkoły jak na skazanie:D:D:D Nic nie umiem z niemieckiego, a idę na pierwszy odstrzał do odpowiedzi:( No i dostane pyte na pewno:D Jutro sprawdzian druga pyta(z niemieckiego) no zajebiście zaczynam rok:( Ale przynajmniej dobry mam humor bo od samego rana słucham Nightwisha i jednej i tej samej piosenki:):):):) No i na koncert jadę:D Super:D Tylko Nightwish mnie podtrzymuje:D Cholera to mnie już całkowicie pochłonęło:D

_Anusia_

Dziewczyny mam coś dla was:D:D:D

Jeśli chcesz przesłuchać nowej piosenki Nightwish to zapraszam do siebie na temat "Nightwish forever!!" Znajduje się on na samym dole:) Dodałam tam link do nowej piosenki z nowego albumu "Dark Passion Play", a tak nawiasem mówiąc, Anette ma ładny głos, ale nie dorównuje Tarji:) Teledysk jest bardzo fajny:D:D:D Jak i sama piosenka:D:) No i teledysk jest najlepszy chyba z teledysków Nightwish które widziałam(chociaż dla mnie zawsze teledysk Sleeping sun jest najlepszy):D:D:D Zapraszam i pozdrawiam:D

Tak to była reklama:D:D:D hahahahahaha

pozdrawiam:D

_Anusia_

Katyń mi się podobał chociaż czegoś więcej się spodziewałam ale naprawdę warto. A ta scena na końcu...;(
Polecam!!!

Foxi_2

Kto dziś będzie moim panem, kazał koło losu kręć, ja wiedziałam, dzisiaj w nocy, moim panem będzie śmierć ;-)

Dziewczyny, chciałam się z Wami pożegnać. ;-) Z resztą i tak pewnie żadna nie zauważy mojej nieobecności.

happysad_owa

Patusiu czemu odchodzisz od nas?;( Nie opuszczaj nas...;(
Przerażasz mnie, o co chodzi?

Foxi_2

Ejj no litości Patusiu, co sie stało!? Nie baw sie z nami w zagadki :( Bo zaczynam sie bać... Co sie stało?

candyyy

Patka ten wierszyk mnie troche przeraził... a potem to co jeszcze napisałaś... ehh.. kurde zaraz się będę bawić jakąś papką bo mamy coś na technike zrobić z papieru czerpanego i mam papier toaletowy w wodzie mikserem miksować <lol2> Hahahahaaaa <lol2> Jak to usłyszałam to myślałam że padne hahahahaaha panią się zapytałam czy czasem się dobrze czuje hahahaha Chyba ją pogięło... Ale zrobie bo chce zobaczyć tą miksture hahahaha

PajotynQ

Trzeba bylo jej powiedzieć, że papiero to jest do dupy a nie do robienia ciast (tj - miskowania xd) XDDDD My na technice to tylko piszemy, już mam 10 stron zapisanych lacznie z obrazkami ;/

PajotynQ

I Patusiu, Kochanie powiedz co sie stało, bo naprawde po tym wszystkim co jest napisane na twoim blogu i co napisalas tutaj, poprostu sie boję, że chcesz popełnic samobójstwo... Ale tak nie można! :(

candyyy

Sie jej spytałam czy może być używany hahahahahahaha :P:P:P Sie tylko na mnie z byka popatrzała :P:P Wogóle mamy taką wyjechaną babke z techniki że można sobie z nią pożartować :D:D:D Ale stanowczo za dużo piszemy :P:P Cały czas jakieś piepszone papirusy itp.

happysad_owa

Patka,no bez jaj!!!!!!!!!! prosze,daj znak jakis!!!!!!!!widze,ze jestes zalogowana bo sie swieci zaroweczka kolo nicku!!!!!!!!!!

ja dopiero teraz znalazlam chwile zeby sie wpisac..:/ zawalony dzien mialam. dostalam 5 z kart z anglika..ale to byla taka prosta kartkowa ze shock..

_Anusia_

Patusia skarbie co się stało? Słodziutka nie opuszczaj nas!!;(;(;(

Dziś dostałam pierwszą JEDYNKE:D:D:D:D Jupi ja jej, mówiłam, że będzie hardcore w szkole:D:D:D:D No i z niemca dostałam za zadanie:|:D:D:D:D Jutro sprawdzian z Niemieckiego... Eh...

_Anusia_

Anuś no to pogratulować :D:D Nie ma to jak solidna kapa :P:P:P Ja już mam pare takich liczb w dzienniku :P:P:P A z niemca mam sprawdzian w czwartek :P:P Niecierpie tego języka a to mój podstawowy :D:D Za to na angielskim luzik :D:D Bo chodziłam na dodatkowy i znam 3 czasy więc babka mi może pogrozić kartkówką jak moja klasa pierwszy dopiero przerabia :D:D

PajotynQ

Ja dzisiaj dostałam 4 z niemca :/
Ha! A jutro idę godzinę później, bo nie mam biologi! Naszej wychowawczyni nie ma w szkole! ;D Mam nadzieję, że to coś poważnego... ;P

Polusia

No milusia jesteś ;D A ja dostałam dzisiaj dwie 5 z anglika, bo łatwizna była. A za chwile bede musiala sie uczyc z geografii bo babka moze pytac ;/ Chyba nie musze mowic ze strasznie mi sie chce uczyc a na dodatek z geografii ^^

_Anusia_

Dziewczyny... Zakładamy kontynuacje? A może teraz gdzie indziej założymy:D Po wkurzamy kogoś innego:D hahahaha:D:D:D No to co robimy?:)

_Anusia_

No i jestem jutro może bede w ogóle dziśaj byłam u babci kurde czy wy tez macie takie babki które oglądaja mode na sukces boziu o mało tam nie dostałam szałau i poco oglądac takie głupoty ja niewiem

BK_201

Moda Na Sukces RULEZZ! BUHAHAHHA XDDDDDD

A co do kontynuacji to ja jeszcze chętnie powkurzam ludzi na tym forum ;D A bądź co bądź Johnny nas wszystkie połaczył, on jest naszym GURU XD (Brzmi jak jakaś sekta XDD)

candyyy

Moda Na Sukces 'oł jea" hahahahahaaha moja mama na to patrzy a po każdym odcinku słysze "kurwa jakie to są pierdoly, oni za niedługo wszyscy ze sobą dzieci będą mieć! Jutro już nie patrze!" A potem znowu to samo :P Tylko się śmiać :D:D:D No ja jestem za kontynuacją :D:D:D Jeszcze mi się nie znudziło :D:D:D Mam nadzieje że wpadnie do nas znowu ten gość co tylko pisze "głupie cipy" hahaahahaa rozwala mnie ten niedorozwój :P:P:P

PajotynQ

ja czasem ogladam sama...xD babcia mnie nauczyla..:D

robcie gdzie chcecie ta kontynuacje..;]

PATUSIU-wciaz czekam na znak!!!!!!!!!!!!!

_Anusia_

No właśnie robimy tutaj czy gdzie indziej? A poza tym kto zakłada? Bo ja nie:D:D:D:D A ja jak wróce ze szkoły to na pewno będzie kontynuacja:) Tylko laski powiedzcie gdzie:D:D:D Tutaj czy nie? Jak nie to niech któraś mnie powiadomi na gg lub na moim blogu:D Pozdrawiam:*:*:*

_Anusia_

Mój komentarz będzie przedostatni;)Nie poszłam dziś do szkoły bo sprawdzian z chemi na który nic nie umiem kompletnie;p. Jak będzie kontynuacja(MUSI BYĆ!!!;P) to prosze napisać mi o tym na moim blogu.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam Was członkinie naszej sekty;* Niech Depp będzie z Wami=D

Foxi_2

Haa xD A mój post ostatni :D:D Założyłam kontynuacje bo chce sobie jeszcze troche z wami pogadać :D:D No to do zobaczenia na następnej kontynuacji :D:D

http://www.filmweb.pl/topic/715699/Kolejna+kontynuacja+autografu+Johnny%27ego+De pp%27a+.html

Pozdrawiam :*