Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D
No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)
Nie no sorki... to miało wyjść jako komplement.... Ja i tak wolałabym mieć 19 niż 13 ale już mi się nie chce o tym mówić...
stara to ja jestem z 18 lipca nadodatek jesten wczesniakiem ;/ za wczesnie sie urodziłam i byłam malutka jak 2 połaczone dłonie :/
Nikt tu nie jest stary... jak wy sie będziecie w tym wieku dołować wiekiem to co będzie koło 50? ;> :P:P
Dobra dziewczynki ja spadam bo jutro u mnie w Lędzinach festyn i jeszce tam pare rzeczy do załatwienia... nie wiem o której jutro wpadne... przyślijcie mi swoje fotki :D E-mail już był podany :)
Pozdrawiam :)
co Wy gadacie!!! jestescie w najlepszym wieku!!:) ja juz 14 marca bede miec 18.:/ ale ten czas leci.. ale przynajmniej bede mogla legalnie sie piwa napic. xD ide ogladac "czekolade".;]
pozdrooffka!
hehehe ja pije piwo nawet mając 16 lat kicha rodzice czasami mi pozwalają xD lubie pić Redds'a i Bosmana xD czasami na zdrowie to piwo idze xD
łał jaka zajebista godzina brechtam dopiero skonczyłam oglądać film i se tak tu zajrzałam myślałam że ktoś coś pisał ale opomniałam się ze to sierodek nocy xD oj głupiutka dziewczynka ze mnie xD
Iza szczerze powiedziawszy to myślałam, że będziesz mieć około 15 lat, bo jesteś jedyną 13-latką jaką znam co się zachowuje normalnie, a nie obraża się o byle co:|
Co do mojego wieku to co ja mam powiedzieć w listopadzie tego roku kończe 18-lat czuje się tak staro;( Chciałabym mieć 17 lat i już nie iść dalej... 17 lat to chyba mój najlepszy wiek jaki do tej pory miałam:D:D:D:D:D
Moon:/ Karolinko Nie wysłałam Ci jeszcze fotek:/ zrobie to jak mój brat wyjdzie z domu:) Podaj mi jeszcze raz swój meil to sobie go zapisze:) Wiem, że dawałaś gdzieś wcześniej, ale teraz już 3 strona jest więc musiałabym szukać:) Z góry dziękuje i pozdrawiam:)
ps. I widzicie wasza Dymuś jest najstarsza:D A zachowuje się jak dzieciak:D No i co? Dobrze mi z tym]:->:D
Anuś przestań XD A ja mam 13 lat i nie zachwouje sie normalnie ;( ? XDDD
Ha! I tak jestem najmłodsza. 24 listopada mam urodziny ^^
Pomocy dziewczyny czy mogłybyście polecić mi jakiś program do obróki/edycji zdjęć i grafiki. Taki który mogłabym za darmo ściągnąć z internetu, fajnie gdyby był w polskiej wersji językowej ale jak nie to trudno.
Ja używam Photoshopa, jest do ściągnięcia ale zapewne jakis trial ;/ Bo ja dostałam od kolegi mojego taty orginała ^^
co wy dziewczyny gadace z tym wiekiem ja jestem starą krową mam 16 la i sie z tego nie ciesze chciałbym być mlodsza :/ xD
Wczoraj oglądałam super film;)"Tata i małolata" drugi raz to oglądałam ale znów się usmiałam=D najlepsze to było jak grał na fortepianie. Gerard Depardieu jest świetnym aktorem, bardzo go lubię=] milusi jest na swój sposób;) hahaha co się ze mna dzieje?!;p
A potem to oglądałam kolejny film który widziałam czyli Blink, dobry thiller, bardzo ładna była ta skrzypaczka. Może Wy tez oglądałyście wczoraj te filmy?
P.S. Prosze pomóżcie mi z tym programem do obróbki zdjęć i grafiki;)
ja Ci niestety nie pomoge,nie znam sie na tych sprawach. wiem,ze GIMP jest dobry ale nie wiem czy da sie go sciagnac.:)
ja wczorajdo 2 ogladalam "czekolade". swietny filmik1!:D:D
ide na miacho,trzeba kupic rajstopki bo to nie ma co. xD
ja mam 17 ponad lat i sie zachowuje jak 5-latka. moja matka nawet mi tak mowi. nie przejmuje sie zbytnio tym. :D
ja wczoraj oglądałam desperado 2, Benny i Joon i Sekretne okno xD
dobra ja spadam na zakupki bede za jakąś godzinke
papa :*:*:*
Carotka to Ty też masz 13 lat? Ja pierdziele:) Ja znam tylko 13-latki takie co chcą być pępkiem świata i obrażają się o to, że nie opowiesz jej cześć!! No litości!! Jesteście laski jedyne takie 13-latki które zachowują się normalnie, a nie upominają się!!
Molly jeżeli Ty jesteś stara to co ja mam powiedzieć?;( Czuje się okropnie!! W listopadzie za 2 miesiące skończe 18 lat;( Ja pierdziele załamie się;( hehehe:)
Foxi ja Ci niestety nie pomoge:/ Nie znam się na tym:(
Ale Agatko oglądałam wczoraj "Tata i małolata":D Zajebisty film zaraz dodam go do ulubionych:) A teraz właśnie skończyłam oglądać film taki jak "Tygrysi rejs" na POLSACIE i wiecie co? Poryczałam się;( Piękny film o patriotyzmie i rodzinie super!!
Pzdr;)
Ja też znam osobiście tylko 13-latki, które łażą po naszej szkole, jak święte krowy i tylko się pindrzą :/
No ale wiadomo, że na Filmweb i w dodatku takie zajebiste forum o JOHNNYM DEPPIE wchodzą tylko VIP-y... ;]
Dzięki Anuś xD A tak wogóle to ja się nie obrażam....
Carotka jesteś młodsza o niecały miesiąc ode mnie :) Ja tu wszystkich za starszych wzięłam :P:P A ty Molly nie mów o sobie że jsteś stara bo 16 to młody wiek tak jak 18 moim zdaniem :P:P
Ja spadam bo musze jeszcze se cosik zjeść i spoadam na festyn xDxD
Pozdrawiam :)
Opieprzyłam wczoraj 13-latke, że nie jest pępkiem świata... A dziś na swoim blogu przeczytałam, że mam racje, ale i tak jej jest smutno, że jej nikt nie lubi... Kurde ludzie litości!!!!!!! Co mnie to gówno obchodzi, że jej nikt nie lubi?:|
wróciłam uff ale sie najeździłam :/ ja uważam ze jestem stara bo mam 16 lat zreszta moja mama mówi na mnie "ale jestes juz stara krowa" xD
zgubila mi sie koncowka twojego maila :P @....pl czy co tam :P podaj mi to ci wyśle xD Aha no i fajnie wyszłaś nafoteczce xDxD
aha i jak ktoś mnie zobaczy na foteczce to jak by coi mam teraz dużo jaśniejsze włosy a ta foteczka to stara jest :P:P
Jadę dzisiaj do znajomych, więc pewnie niedługo będę musiała się zbierać.
Stwierdziłam właśnie, że mam bardzo horrorowe dłonie: takie dłuuugie i chude palce, które tak śmiesznie wyginam ;P Może ktoś pamięta scenę z "Eda Wooda", jak Bela Lugosi uczy Eda Wooda, jak manipulować dłonią, kiedy się gra w horrorze? ;D
Iza nie wyglądasz na 13 lat:D:D:D:D No co Ty chcesz? Ładna z Ciebie dziewczyna... No i w ogóle fajna focie:D no to teraz to wszystkie was widziałam na fotach:D
Dzięki Anuś xDxD a ja dopiero ciebie widziałam i Molly... ale to wkrótce się zmieni xDxD Molly już wysłałam xDxD
A wiem kogo jeszcze nie widziałam z naszej paczki:D Karolinki(Moon) i drugiej Karolinki(Kempoos)... No tak:D a ja się zabieram za załączanie załączników ze zdjęciami do Moon:)
Dziękuje ci i wzajemnie xDxD
Carotka przepraszam cię ale nie przeczytałam twojego posta :P:P Podaj maila możesz na gg i ci prześle i ty mi też wyślj xDxD
Mila dobra jesteś:D Spodnie zauważyła i bluzke:D Ja tam czytałam co pisze poniżej:D
Molly ale Ty też jesteś ładna... Laski nie krytykujcie się:)
Ja sama siebie krytykuje wystarczy:D hahahaha
Anuś mi się moje fotki i tak nie podobają :P:P A szczególnie moje włosy... wrr.... no ale teraz mam takie jasne no może jak ty masz :P:P Po drugim farbowaniu miałam takie prawie białe a teraz są normalne xDxD
Za 2 godzinki goście przyjeżdżają i wybywam :D:D Poszaleć na festynie :D:D
No co?:D:D:D:D A laski tak nawiasem mówiąc to rzeczywiście powinnam sobie kupić spodnie moro:D Bo widze, że dużo dziewczyn chodzi w tych moro i moja kuzynka też chodzi, ja cholera też sobie kupie:D:D:D:D
Właśnie nie!! Włosy masz zajebiste!! Jak Ci coś nie pasuje to sobie wyprostuj je:D Wtedy coś nowego będzie:D Ja zawsze mam proste włosy:/ Nie musze ich prostować ani nic. Tylko raz bym chciała by były kręcone:D
Żeby sie je wyprostować dało :P:P Jak ja je prostuje to mi to półtorej godziny zajmuje :P:P Ale i tak już zapóźno bo do starego koloru nie wróce :P:P Haa xD
Hehe... Ja osobiście wole jakieś bojówki niekoniecznie moro ale też mi się podobają xDxD
Dziewczyny znalazłam taki filmik na necie <lol2> Niestety nic nie ma wspólnego z Depp'em ale można się nieźle uśmiać hahahahaha xDxD
http://dylemat.w.sklepie.patrz.pl/ to mnie rozwala hahahahaha
Ja ostatnio nie moge znaleść zadnych spodni moro chodziłam po całym centrum Galaxy i nic nie znalazłam kurcze chodzi oto że jestem troche zagruba w pasie bo guzika nie moge zapiąć xD i troche za wysoka ze te wszystkie spodnie są za krótkie :/ chyba jutro jak bedze ładna pogoda wybiore sie do Heliosa może coś tam znajde xD
Dobre to było Iza hehehehehe ja też mam jeden śmieszny filmik z mojej dawnej dzelnicy Nibuszewa dwaj mojego kolegi kumple to nagrywali ja omało sie nie posikałam ze śmiechu jak to zobaczyłam
http://pl.youtube.com/watch?v=XiHX-GB-5rw
Hahahahahaha:D Nie moge dobry ten filmik:D "Prosze Cię weź dwie!" "Poproszę skrzynke wódki"<lol2> hahahaha. Zajebiste<lol2>
Mila to jest zajebiste!!! Gościu jak wyjebał, a jak tamci polewali:D hahahaha nie moge<lol2> hahahahaha:D Dobre!!