Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tak wiemy!! Nałogowo gadamy o Deppie i nie możemy przestać:D Nie moge was zrozumieć, czepiacie się nas, ja my gadamy o Deppie:D A jak ktoś palnie textem, że właśnie wszamał czekolade, to przecież odrazu wiemy, że oglądał film "Czekolada"!! Więc zrozumcie!! Większość postów jest poświęcona Johnnemu!! No to tyle co chciałam powiedzieć:D

No dziewczyny:D I jak z tym Deppem:D Kto chce jeszcze focie z imprezy:D hehehe Pozdrawiam;)

PajotynQ

Ja też z października ;P 17. 15 lat w tym roku kończę.

Polusia

A ja 29 :P:P Oczywiście na końcu :P:P No i myślałam że masz więcej lat :P Koło 19 :)

PajotynQ

O cholera, stara jestem...

Polusia

Nie no sorki... to miało wyjść jako komplement.... Ja i tak wolałabym mieć 19 niż 13 ale już mi się nie chce o tym mówić...

Polusia

stara to ja jestem z 18 lipca nadodatek jesten wczesniakiem ;/ za wczesnie sie urodziłam i byłam malutka jak 2 połaczone dłonie :/

BK_201

iza7trini ja tobie nie wysyłałam moich zdjęc ?
moom juz ci wysłałam moją fotke xD

BK_201

Nikt tu nie jest stary... jak wy sie będziecie w tym wieku dołować wiekiem to co będzie koło 50? ;> :P:P
Dobra dziewczynki ja spadam bo jutro u mnie w Lędzinach festyn i jeszce tam pare rzeczy do załatwienia... nie wiem o której jutro wpadne... przyślijcie mi swoje fotki :D E-mail już był podany :)

Pozdrawiam :)

PajotynQ

nie Molly nie wysłałaś :P Czekam xD I pisz mi Iza :)

Paaa :*:*

PajotynQ

Iza już ci wysłałam xD
mon a nie mom sorrka za błond xD nie gniewasz sie :P ?

PajotynQ

co Wy gadacie!!! jestescie w najlepszym wieku!!:) ja juz 14 marca bede miec 18.:/ ale ten czas leci.. ale przynajmniej bede mogla legalnie sie piwa napic. xD ide ogladac "czekolade".;]

pozdrooffka!

PPG

hehehe ja pije piwo nawet mając 16 lat kicha rodzice czasami mi pozwalają xD lubie pić Redds'a i Bosmana xD czasami na zdrowie to piwo idze xD

łał jaka zajebista godzina brechtam dopiero skonczyłam oglądać film i se tak tu zajrzałam myślałam że ktoś coś pisał ale opomniałam się ze to sierodek nocy xD oj głupiutka dziewczynka ze mnie xD

_Anusia_

Iza szczerze powiedziawszy to myślałam, że będziesz mieć około 15 lat, bo jesteś jedyną 13-latką jaką znam co się zachowuje normalnie, a nie obraża się o byle co:|

Co do mojego wieku to co ja mam powiedzieć w listopadzie tego roku kończe 18-lat czuje się tak staro;( Chciałabym mieć 17 lat i już nie iść dalej... 17 lat to chyba mój najlepszy wiek jaki do tej pory miałam:D:D:D:D:D

Moon:/ Karolinko Nie wysłałam Ci jeszcze fotek:/ zrobie to jak mój brat wyjdzie z domu:) Podaj mi jeszcze raz swój meil to sobie go zapisze:) Wiem, że dawałaś gdzieś wcześniej, ale teraz już 3 strona jest więc musiałabym szukać:) Z góry dziękuje i pozdrawiam:)

ps. I widzicie wasza Dymuś jest najstarsza:D A zachowuje się jak dzieciak:D No i co? Dobrze mi z tym]:->:D

_Anusia_

Anuś przestań XD A ja mam 13 lat i nie zachwouje sie normalnie ;( ? XDDD

Ha! I tak jestem najmłodsza. 24 listopada mam urodziny ^^

candyyy

Izus - ja 17 czy 18 :>? Wszyscy mowią, że ja dorośle pisze ;/ A przecież to nie prawda XD

candyyy

Pomocy dziewczyny czy mogłybyście polecić mi jakiś program do obróki/edycji zdjęć i grafiki. Taki który mogłabym za darmo ściągnąć z internetu, fajnie gdyby był w polskiej wersji językowej ale jak nie to trudno.

Foxi_2

Ja używam Photoshopa, jest do ściągnięcia ale zapewne jakis trial ;/ Bo ja dostałam od kolegi mojego taty orginała ^^

Foxi_2

co wy dziewczyny gadace z tym wiekiem ja jestem starą krową mam 16 la i sie z tego nie ciesze chciałbym być mlodsza :/ xD

Foxi_2

Wczoraj oglądałam super film;)"Tata i małolata" drugi raz to oglądałam ale znów się usmiałam=D najlepsze to było jak grał na fortepianie. Gerard Depardieu jest świetnym aktorem, bardzo go lubię=] milusi jest na swój sposób;) hahaha co się ze mna dzieje?!;p
A potem to oglądałam kolejny film który widziałam czyli Blink, dobry thiller, bardzo ładna była ta skrzypaczka. Może Wy tez oglądałyście wczoraj te filmy?
P.S. Prosze pomóżcie mi z tym programem do obróbki zdjęć i grafiki;)

Foxi_2

ja Ci niestety nie pomoge,nie znam sie na tych sprawach. wiem,ze GIMP jest dobry ale nie wiem czy da sie go sciagnac.:)

ja wczorajdo 2 ogladalam "czekolade". swietny filmik1!:D:D

ide na miacho,trzeba kupic rajstopki bo to nie ma co. xD

ja mam 17 ponad lat i sie zachowuje jak 5-latka. moja matka nawet mi tak mowi. nie przejmuje sie zbytnio tym. :D

PPG

ja wczoraj oglądałam desperado 2, Benny i Joon i Sekretne okno xD

dobra ja spadam na zakupki bede za jakąś godzinke

papa :*:*:*

_Anusia_

Carotka to Ty też masz 13 lat? Ja pierdziele:) Ja znam tylko 13-latki takie co chcą być pępkiem świata i obrażają się o to, że nie opowiesz jej cześć!! No litości!! Jesteście laski jedyne takie 13-latki które zachowują się normalnie, a nie upominają się!!

Molly jeżeli Ty jesteś stara to co ja mam powiedzieć?;( Czuje się okropnie!! W listopadzie za 2 miesiące skończe 18 lat;( Ja pierdziele załamie się;( hehehe:)

Foxi ja Ci niestety nie pomoge:/ Nie znam się na tym:(
Ale Agatko oglądałam wczoraj "Tata i małolata":D Zajebisty film zaraz dodam go do ulubionych:) A teraz właśnie skończyłam oglądać film taki jak "Tygrysi rejs" na POLSACIE i wiecie co? Poryczałam się;( Piękny film o patriotyzmie i rodzinie super!!

Pzdr;)

_Anusia_

Ja też znam osobiście tylko 13-latki, które łażą po naszej szkole, jak święte krowy i tylko się pindrzą :/
No ale wiadomo, że na Filmweb i w dodatku takie zajebiste forum o JOHNNYM DEPPIE wchodzą tylko VIP-y... ;]

_Anusia_

Dzięki Anuś xD A tak wogóle to ja się nie obrażam....
Carotka jesteś młodsza o niecały miesiąc ode mnie :) Ja tu wszystkich za starszych wzięłam :P:P A ty Molly nie mów o sobie że jsteś stara bo 16 to młody wiek tak jak 18 moim zdaniem :P:P

Ja spadam bo musze jeszcze se cosik zjeść i spoadam na festyn xDxD

_Anusia_

Opieprzyłam wczoraj 13-latke, że nie jest pępkiem świata... A dziś na swoim blogu przeczytałam, że mam racje, ale i tak jej jest smutno, że jej nikt nie lubi... Kurde ludzie litości!!!!!!! Co mnie to gówno obchodzi, że jej nikt nie lubi?:|

_Anusia_

Wpadłam jeszcze na chwilke ;]
Anusiu przesłałam ci stronke z moim pb na maila xD

PajotynQ

A mi xd?

PajotynQ

wróciłam uff ale sie najeździłam :/ ja uważam ze jestem stara bo mam 16 lat zreszta moja mama mówi na mnie "ale jestes juz stara krowa" xD

BK_201

Iza a mi xD ????

BK_201

zgubila mi sie koncowka twojego maila :P @....pl czy co tam :P podaj mi to ci wyśle xD Aha no i fajnie wyszłaś nafoteczce xDxD

PajotynQ

aha i jak ktoś mnie zobaczy na foteczce to jak by coi mam teraz dużo jaśniejsze włosy a ta foteczka to stara jest :P:P

PajotynQ

Jadę dzisiaj do znajomych, więc pewnie niedługo będę musiała się zbierać.
Stwierdziłam właśnie, że mam bardzo horrorowe dłonie: takie dłuuugie i chude palce, które tak śmiesznie wyginam ;P Może ktoś pamięta scenę z "Eda Wooda", jak Bela Lugosi uczy Eda Wooda, jak manipulować dłonią, kiedy się gra w horrorze? ;D

Polusia

jakby co ja podaje swój mail milusia99@o2.pl Iza jakbyśmogła to wyślij mi oki ? xD

_Anusia_

Ok zaraz sprawdze skrzynke:)

kuźwa:D Za krótki:D:D:D

_Anusia_

Iza nie wyglądasz na 13 lat:D:D:D:D No co Ty chcesz? Ładna z Ciebie dziewczyna... No i w ogóle fajna focie:D no to teraz to wszystkie was widziałam na fotach:D

_Anusia_

Dzięki Anuś xDxD a ja dopiero ciebie widziałam i Molly... ale to wkrótce się zmieni xDxD Molly już wysłałam xDxD

PajotynQ

A wiem kogo jeszcze nie widziałam z naszej paczki:D Karolinki(Moon) i drugiej Karolinki(Kempoos)... No tak:D a ja się zabieram za załączanie załączników ze zdjęciami do Moon:)

_Anusia_

Iza ładna z ciebie dziewczyna xD a tak w ogóle to świetne spodnie i bluzka xD

BK_201

Dziękuje ci i wzajemnie xDxD
Carotka przepraszam cię ale nie przeczytałam twojego posta :P:P Podaj maila możesz na gg i ci prześle i ty mi też wyślj xDxD

BK_201

Mila dobra jesteś:D Spodnie zauważyła i bluzke:D Ja tam czytałam co pisze poniżej:D
Molly ale Ty też jesteś ładna... Laski nie krytykujcie się:)

Ja sama siebie krytykuje wystarczy:D hahahaha

_Anusia_

Dymuś ty jak coś powiesz xD

_Anusia_

Anuś mi się moje fotki i tak nie podobają :P:P A szczególnie moje włosy... wrr.... no ale teraz mam takie jasne no może jak ty masz :P:P Po drugim farbowaniu miałam takie prawie białe a teraz są normalne xDxD

Za 2 godzinki goście przyjeżdżają i wybywam :D:D Poszaleć na festynie :D:D

_Anusia_

No co?:D:D:D:D A laski tak nawiasem mówiąc to rzeczywiście powinnam sobie kupić spodnie moro:D Bo widze, że dużo dziewczyn chodzi w tych moro i moja kuzynka też chodzi, ja cholera też sobie kupie:D:D:D:D

_Anusia_

Właśnie nie!! Włosy masz zajebiste!! Jak Ci coś nie pasuje to sobie wyprostuj je:D Wtedy coś nowego będzie:D Ja zawsze mam proste włosy:/ Nie musze ich prostować ani nic. Tylko raz bym chciała by były kręcone:D

_Anusia_

Żeby sie je wyprostować dało :P:P Jak ja je prostuje to mi to półtorej godziny zajmuje :P:P Ale i tak już zapóźno bo do starego koloru nie wróce :P:P Haa xD

_Anusia_

Hehe... Ja osobiście wole jakieś bojówki niekoniecznie moro ale też mi się podobają xDxD

Dziewczyny znalazłam taki filmik na necie <lol2> Niestety nic nie ma wspólnego z Depp'em ale można się nieźle uśmiać hahahahaha xDxD
http://dylemat.w.sklepie.patrz.pl/ to mnie rozwala hahahahaha

PajotynQ

Ja ostatnio nie moge znaleść zadnych spodni moro chodziłam po całym centrum Galaxy i nic nie znalazłam kurcze chodzi oto że jestem troche zagruba w pasie bo guzika nie moge zapiąć xD i troche za wysoka ze te wszystkie spodnie są za krótkie :/ chyba jutro jak bedze ładna pogoda wybiore sie do Heliosa może coś tam znajde xD

BK_201

Dobre to było Iza hehehehehe ja też mam jeden śmieszny filmik z mojej dawnej dzelnicy Nibuszewa dwaj mojego kolegi kumple to nagrywali ja omało sie nie posikałam ze śmiechu jak to zobaczyłam

http://pl.youtube.com/watch?v=XiHX-GB-5rw

_Anusia_

Hahahahahaha:D Nie moge dobry ten filmik:D "Prosze Cię weź dwie!" "Poproszę skrzynke wódki"<lol2> hahahaha. Zajebiste<lol2>

_Anusia_

Mila to jest zajebiste!!! Gościu jak wyjebał, a jak tamci polewali:D hahahaha nie moge<lol2> hahahahaha:D Dobre!!

_Anusia_

raczej najebana gościówa xD