Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

LOVVVVVVVVVCIAM GO

użytkownik usunięty

Moj ulubiony aktor,jest bardzo utalentowany i nieziemsko przystojny

MorganaBlackcat

jAk ktoś tu wcześniej wspomniał,że forum umarło.. chyba tak, nie da się go już uratować
a zaczęło się od "nastoletnich rozszalałych fanek", potem przyszli krytykujący je i wyśmiewający, następnie krytykujący krytykujących fanki, a potem ironizujący z krytykujących, a teraz krytykujący ironizujących i... można by tak w nieskończoność
no coż szkoda, składam kondolencje wszystkim i chyba poszukam innego forum Mr Deppa

maga89

Dobre , to forum i tak jest jedyne w swoim rodzaju.

Mada_gringo

ps.zamiast pisac takie wątki, idz se lepiej obejrzec jakis film ze
Stevenem Segalem, posłuchaj "cioci dobra rada".

odczep sie od Segala, trenuje aikido i respekt dla Niego za to.

użytkownik usunięty

Ładny dojazd...

Mam ja ja do was prośbę - Jako weteran tego mało zacnego forum chciałabym was poprosić, abyście nie pisały POKEpismem, bo nie wiem jak wy, ale kiedy ja widzę wiadomość w połowie zabaźgraną tymi znaczkami to mi się zwyczajnie nie chce wysilać i szkoda mi oczu na jej czytanie. Z drugiej strony szkoda byłoby olać wasze posty, bo nieraz te POKEkoszmarki skrywają całkiem sporo całkiem udanej ironii.

Tak więc zwracam się do was z prośbą - Ludu Mój!!! Zaprzestań posługiwania się pismem dla downów, bo mamy ich tu pod dostatkiem; Nie trzeba nam więcej, nawet tych udawanych ;)

Dziękuję za uwagę :)

Myślisz, że sama rozumiem co napisałam tym "cudnym" pismem?Ja nawet nie używam znaczków typu ":)" "iksde" itp. A PokEmONik był dla żartu co można było wywnioskować z kontekstu.

użytkownik usunięty
Jenks

No co Ty, serio...?

Jenks

Co do tematu powiem tylko tyle...
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje za uwagę.

użytkownik usunięty
BK_201

fajny masz avatar cholero jedna :>>>

Przepraszam do mnie to było ^^
A tak w ogóle to witam wszystkich "tyranów" czyli porządnych ludzi :P:P

BK_201

Avatar faktycznie bardzo fajny i do tego czarno biały. :)))

MorganaBlackcat

Dzięks ;] Widać, że na tym forum dużo się dzieje :P:P

użytkownik usunięty
BK_201

JAk zawsze, to w końcu forum Dżonego Sparrowa ;)

Nom, a jakby inaczej ;] ale akcja jest można się pobrechtać ;)) z tych gamoni, co robią bezsensowne tematy ;)) eh! szkoda gadać...
Trzeba poprostu zmienić nazwe tego forum na Koffanego Dżonego Sparrowa... i po problemie :P:P

użytkownik usunięty
BK_201

tak, to było zdecydowanie do Ciebie... cholero jedna (to mój sposób na okazywanie pozytywnych wrażeń, tudzież emocji, zachwytu, sympatii, czy też czego tam sobie chcecie....)

i pamiętaj, że ja pierwsza to dostrzegałam, bo lubię być pierwsza i byłam i jak tam sobie chcecie ;P

The Woman - spoko, spoko ;) dostrzegaj pierwsza ^^ a zreszta już myślałam, ze jak mam taki avatar to zaraz beda jazdy hehehe... jednak muszę bardziej docenić to "cudowne" forum ^^ :P:P

użytkownik usunięty
BK_201

jazdy w sensie będziemy jarać i w te tany?? ;>

użytkownik usunięty

pewnie, że ją zjedziemy bo ma Johnna w avacie

użytkownik usunięty

ale cholera taki twarzowy, że zjechanie mi by do głowy nie przyszło ;>

wygląda jakby był narysowany...

"jazdy w sensie będziemy jarać i w te tany?? ;> " - śmiech ^^ noo, a jakby inaczej xD przecież to taka fajna jazda ^^
Ale tu sie zgadzam z TK o takie coś mi bardziej chodziło :P

użytkownik usunięty
BK_201

wiem, wiem... aż tak zawalonego mózgu nie mam ;>

ale ja i tak wolę wersję z jaraniem i w te tany

^^ tak ta wersja lepsza, niech bedzie i ta ;) jaranie bardzo przyjemne jest ^^ więc może być... ;]

użytkownik usunięty
BK_201

dobra odłóż te środki na chwilę i napisz czy to rysowane czy nie, bo podoba mi się

Hehe... to jest moja droga rysowane, oczywiście robiłam takie samo dzieło jak to, ale markerem. Te zdjecie akurat znalazłam ^^ nie wiem czyje to dzieło, ale bardzo dobrze temu komuś ten portret wyszedł ;)

użytkownik usunięty
BK_201

... i bardzo dobrze, że nie zastrzegł praw autorskich???

ale to skromna osoba musiała być ...oszz cholerka
może jakiś średniowieczny anonim, lub też szaman plemienia...

Widocznie ta osoba nie jest jedyna, która nie strzeże praw autorskich, dużo ludziom kradłam rysunki i pózniej na ich podstawach rysowałam własne dzieło, widać, ze jest dużo osób, co nie ma praw autorskich, kosmici jacyś pozwalaja na rżniecie własnego dzieła :PP hihihi, a kit z tym ^^ z jednej strony to mi sie podoba, ze nie blokuja swoich dzieł ^^

użytkownik usunięty
BK_201

szczere wyznanie....
nie ma co elementy same na tym forum ;>

no ba! ;)) chociaż przy tym cwicze rysowanie bo sama nie mam jak to mówia rysownicy weny, i poprostu rżne innym rysunki ;))
Zresztą mniejsza o to ;P

użytkownik usunięty
BK_201

dlaczego???? dlaczego mniejsza o to??
rżnięcie rysunków to fascynujący temat ;>

Ta fascynujacy naprawde... ;P No cóż z tego co mi wiadomo zerżnełam ponad miliard rysunków ^^ jestem jaby takim pasorzytem, co żywi sie dzełami innych osób, ale ja to lubie, lubie być pasorzytem i lubie rżnąć wszystko, co jest możliwe ;P Dobrze, ze oni o tym nie wiedza ^^ bo dawno juz by mnie zaczeli atakować xD
Rżne bo lubie, rżne bo moge i mogą mi naskoczyć ^^

użytkownik usunięty
BK_201

sorry ... późna już godzina....
gra w skojarzenia w mym mózgu się zaczyna...

poza tym rozsypałam ryż, czuję że muszę iść spać, ponieważ jeśli nie pójdę spać będę zmuszona go posprzątać

:P:P oj to lepiej idz spać jak masz już skojarzenia, skojarzenia sa bardzo złe poniewaz nawet ja je mam, wiec... ^^ ;))
Dobranoc ;))

BK_201

jak nazwać kogoś kto rżnie rysunki?
rysunkofil?

BK_201

The Woman, nie mam nic lepszego do roboty (na razie) więc muszę Ci coś napisać odnośnie twojej wcześniejszej wypowiedzi.

Nie uczepiłam się różu.
Po prostu go nie lubię.
Ja nigdzie pussy nie obsmarowałam, pokemonowym pismem napisałam jeden post, bo tak mi się chciało i to nic złego chyba ;p
Masz racje, nudno jak cholera.
Ja tu nikogo z błotem nie zmieszałam i ładnie odpowiedziałam na post Heleny, nie mam sobie nic do zarzucenia.
Nigdzie też nie nazwałam jej sweet dziewczynką w stylu pussy.
Więc nie wiem skąd ten bulwers ;p

Shooter92 avatar rzeczywiście bardzo ładny :)

Lady_From_Burton_World

no, ale się rozgadali, a mi się czytać tego wszystkiego nie chce...

...proszę mi tu streścić!!

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

Streszczenie: seks & drugs

Bulwers?
jaki bulwers...
bez przesady (zresztą to było do wszystkich ogółem a nie do Ciebie Lady...

Hm. Skoro tak dużo było tu tych bezsensownych tematów, to dlaczego wciąż na nie odpisujecie? Dzieci lubią to niech się bawią. Macie problem.

użytkownik usunięty
cncll

Problem nie w tym, że są takie tematy, ale w tym, że nie ma innych (czytaj: sensownych)

Dokładnie! a zreszta ten temat czy inny, czy jeszcze inny wszystkie są takie same i wszystkie są tak bardzo "sensowne" że poprostu trzeba w tym temacie napisać coś, bo poprostu tutaj tematy są obłedne ;P;P
A tak w ogóle to cześć! ;P;P

cncll

Problem? Ja nie mam problemu. Ty masz problem? On ma problem? Ona ma problem? Ono ma problem? My nie mamy problemu. Wy macie problem? Oni mają problem? One mają problem? Ono ma problem?

...

ulterior_dreamer

Ha!! wszyscy maja problem i co każdy człowiek ma nawet my mamy problemy są wszedzie i tyle problem tu problem tam problem. Atak problemów na tym forum! zawsze sie jakiś wielki problemos znajdzie ;P;P

BK_201

Na tym forum jest 1836 tematów. Z tego większość zapewne bezsensownych. Ale w końcu kończą się 'tematy na te sensowne tematy' o.o Jakoś tak. A raz na jakiś czas coś dobrego się trafi, więc don't sik.

Tak. Ono ma problem bo one mają problem, że ona ma problem -.-

BK_201

O nie, ja NIE mam problemów. Ogólnie mam wszystko i wszystkich w dupie ;))

ulterior_dreamer

Hehehe!! wiesz ja również nie mam problemów tak jak i ty też mam wszystkich w dupie ;))
Problemy maja ci, którzy zakładaja bezsensowne tematy, i po raz h** wie który te same ;P oni to dopiero maja zryte problemy biedni ludzie niech sie zglosza do lekarza... ;P;P
I przepraszam za wulgaryzmy przecież niektóre dzieci z tego forum brzydzą się wulgaryzmem ;P

BK_201

No skoro oni mają problemy, to ich sprawa. I biedaków nie powinniście dołować, bo się potną. ;]

BK_201

A chu* pisze się przez ch. By the way. A jak ktoś się brzydzi to jego sprawa.

cncll

:P a ja wole h** pisac przez samo bo ja lubie samo h ^^ jest takie fajne, a nie jakiś przylegajacy przy nim c xD
Biedne dzieci, oj biedne... tyle problemów niech sie zgłosza to psychiatry, a zreszta niech sami decysuja o swoim losie co mnie oni obchodzą xD ;P;P

użytkownik usunięty
BK_201

Musisz mieć dużą dupę, skoro mieścisz tam cały świat.

he! jeśli chodzi o moją dupe to ja mam takie specjalne torebki takie jak chomi se wpycha jedzenie do polkow no to ja mam coś podobnego wtedy mi sie wiecej ludzi w niej mieści xDD <lol>

Błagam!!!!! Nawet takiego słowa nie ma! Co to znaczy w ogóle!?

_queen__

Polszczota taka, świat pędzi do przodu, hej hej.
Szczęśliwego nowego roku 1984.