Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

NIEDOCENIANY

użytkownik usunięty

Naprawdę nie rozumiem dlaczego Depp nie ma na koncie żadnego Oscara?
Dlaczego dostają go ci, którym RAZ udało się zagrać w dobrym filmie, a nie ci, którym należy się Oscar za bycie dobrym aktorem w każdym filmie w jakim grają.

No najprostszy przykład, film, którego zna większość:,,Piraci z Karaibów...".
Depp zagrał tam w sposób mistrzowski i nikt nie wmówi mi, że było inaczej.
Ale jak napisałam - podałam jedynie przykład.

,,Marzyciel" - w tym momencie powinien dostać Oscara z palcem w dupie, bo był to kolejny genialny film z jego udziałem.

Ale go nie dostał..
I w tym roku po raz kolejny jeden z najlepszych aktorów w Hollywood nie dostał nagrody.

Mam wielką nadzieję, że w końcu go docenią i KIEDYŚ otrzyma statuetkę.

Może kiedyś dostanie, miejmy nadzieję :) Gala Oscarowa to bardzo komercyjne przedsięwzięcie, myślę, że większość z was zauważyła pewna prawidłowość? Może ja mam jakieś urojenia i wszędzie węszę spisek, ale za najlepszą piosenkę Oscara dostał film chyba mało znany, ale piosenkę tę śpiewała czaszka. A wiadomo że Stanom zależy na umieszczeniu w Czechach tarczy antyrakietowej. Może jestem niedoinformowana ale 25 lutego (dzień po gali) Czesi ogłosili że w tym tygodniu zakończa rozmowy z USA, za to Stany ogłosiły że zniosą Czechom wizy... Tak wiem może przesadzam...
Nie zabijajcie ;)

NonaT

cholera, nie "czaszka" tylko Czeszka ;)

NonaT

Przypomniejcie sobie z kim Depp rywalizował w tym roku i jak miał swoją rolę w Marzycielu. Ani tu ani tu nie zasłużył na Oscara, ale tylko na Nominacje ( w przypadku Marzyciela można nad tym dyskutować czy nie powinien dostać Oscara czy powinien ). Tak się przejmujecie tymi Oscarami a to nic ważnego. Al Pacino dostał tylko jednego. I tyle na ten temat. Zastanawiam się dlaczego teraz tu o tym dyskutujecie jak już było pare postów na ten temat

Waszes

moi skromnym cichym zdaniem gala wreczania oskarów schodzi na przysłowiowe psy....

Silent_Thelma

To nauralnie prawda, tyle że w tym temacie akurat mieli racje

Waszes

Niedoceniony to jest moim zdaniem, np. Brad Pitt. Johnny Depp jest przereklamowany.