Może jest dobrym aktorem, choć nie dorasta do pięt np. Tom'owi Hanks'owi, ale gdzie ta jego uroda? Przeciez on NIE jest przystojny.
Tobie również wielu sukcesów życzę...
Fakt - w Polsce rządzą seriale... Tylko Markowi Kondratowi i Andrzejowi Chyrze udało się uniknąć jakiś wpadek... Mimo wszystko, w Polsce łatwiej się wybić, a poza tym ... zawsze jest teatr, który kocham...
A dobry film - jest kilka niezłych, osobiście podobało mi się Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Vinci i mimo bardzo komercyjnego charakteru Świadek Koronny...
Najwięcej problemów sprawi Ci zapewne akcent, niemniej... Życzę Powodzenia...;-) Może kiedyś o Tobie usłyszymy...:-)
Możemy zatem uznać osiągnięcie konsensusu...:-)
Pozdrawiam...
Coraz częściej wchodząc na fora na filmwebie mam ochotę wywalić komputer za okno. Nie wiem czy leży w waszej naturze takie zjeżdżanie ludzi, czy po prostu nie możecie znieść opinii innych. Nie odnoszę się do konkretnych wypowiedzi, ale zaobserwowałam kłótnie już nie raz. Wymieniacie się oszczerstwami, ale nie o to tu chodzi. :/ To forum aby oceniać film, grę aktorską itd. :/
Pozdro :)
A dla mnie Deppuś będzie zawsze najlepszy, najprzystojniejszy z aktorów i mam w *%$#% co myślą inni. PZDR dla fanów i antyfanów Deppa:*
Chyba mam zdanie zupełnie kontrastowe do twojego. To Tom nie dorasta do pięt Johnny'emu! A gdzie uroda? WSZĘDZIE w nim... Masz dziwny gust, ale dobra nie będe sie kłucić. Jeśli wolisz Hanks'a to spi... na jego FoRuMs!
To ironia? W avatarze masz Johnny'ego, na blogu piszesz, że jesteś w nim zakochana, jest też na nim jego sesja. Więc wnioskuję, że to czysty sarkazm. Pozdrawiam ;)))