Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 368 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Może jest dobrym aktorem, choć nie dorasta do pięt np. Tom'owi Hanks'owi, ale gdzie ta jego uroda? Przeciez on NIE jest przystojny.

Szajba

Tobie również wielu sukcesów życzę...

Fakt - w Polsce rządzą seriale... Tylko Markowi Kondratowi i Andrzejowi Chyrze udało się uniknąć jakiś wpadek... Mimo wszystko, w Polsce łatwiej się wybić, a poza tym ... zawsze jest teatr, który kocham...

A dobry film - jest kilka niezłych, osobiście podobało mi się Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Vinci i mimo bardzo komercyjnego charakteru Świadek Koronny...

Najwięcej problemów sprawi Ci zapewne akcent, niemniej... Życzę Powodzenia...;-) Może kiedyś o Tobie usłyszymy...:-)

Możemy zatem uznać osiągnięcie konsensusu...:-)

Pozdrawiam...

Jo_anna

Coraz częściej wchodząc na fora na filmwebie mam ochotę wywalić komputer za okno. Nie wiem czy leży w waszej naturze takie zjeżdżanie ludzi, czy po prostu nie możecie znieść opinii innych. Nie odnoszę się do konkretnych wypowiedzi, ale zaobserwowałam kłótnie już nie raz. Wymieniacie się oszczerstwami, ale nie o to tu chodzi. :/ To forum aby oceniać film, grę aktorską itd. :/
Pozdro :)

Ann_17

A dla mnie Deppuś będzie zawsze najlepszy, najprzystojniejszy z aktorów i mam w *%$#% co myślą inni. PZDR dla fanów i antyfanów Deppa:*

Jo_anna

Chyba mam zdanie zupełnie kontrastowe do twojego. To Tom nie dorasta do pięt Johnny'emu! A gdzie uroda? WSZĘDZIE w nim... Masz dziwny gust, ale dobra nie będe sie kłucić. Jeśli wolisz Hanks'a to spi... na jego FoRuMs!

Punky_3

Johnny Depp jest o b r z y d l i w y. nie wiem, jak mozecie na niego wogle patrzeć <lol2>

kamilakamila

To ironia? W avatarze masz Johnny'ego, na blogu piszesz, że jesteś w nim zakochana, jest też na nim jego sesja. Więc wnioskuję, że to czysty sarkazm. Pozdrawiam ;)))

CristineHolly

oczywiście że sarkazm. nie wiem, w jaki inny sposób można odpowiedzieć na tak głupi temat jak ten ;))
pozdrawiam również xDD