Proszę o polecenie filmu z bardzo dobrą/wybitną rolą w/w aktora, chciałbym przekonać się
co do jego talentu, bo wg mnie seria Piraci z Karaibów to trochę zbyt mało na TOP3...
Jeździec bez Głowy, Edward Nożycoręki, Alicja w Krainie Czarów. Popisał się też w Marzycielu i Dziewiątych Wrotach.
Umieram w środku za każdym razem jak widzę polecanie Blow, chociaż ślepota to bardziej wasz problem. :)
"Sekrete okno" zdecydowanie.Film według większości nie zachwyca,ale pytałeś o rolę,a ta moim zdaniem zagrana idealnie.
Promocji "Sekretnego okna" ciąg dalszy...haha
Przecież zagrał tam tak sobie...co inego jak wygladał :)))
Witaj skarbeńko. Co ostatnio fajnego widziałaś?
Witaj,skarbeńku!!!
Co wyglądał?To akurat zbieg okoliczności,że lubię Deppa w takim image.Żeby wyglądał inaczej,film i tak- miejsce nr.1.
Nie sądzisz chyba,że przez wygląd ogladałam ten film 12 razy?haha
Nic ciekawego nie oglądam,bo nic nie mam,poza tym ,wkur..m się...siedzę na linuksie,bo windows nie podłącza mi neta.
Czekam,aż M poda mi jakieś fajne thrillery,ale jak widać,moge se czekać<zła>
12 razy to już tylko dla wygladu można oglądać ten film...haha
Niesłowna ta Magda M. Widziałaś Lot nad kukułczym gniazdem? Genialny Jack Nicholson.
Dupa tam...jak kocham ten film,po nim "pokochałam"Deppka.
Widziałam,ale dawwwno temu.
Kac Wawę chcę obadać,zobaczyć,jakiż to gniot...i strasznie mnie to korci.
A ty moj ktoryś wojenny?....miałaś paczeć!
masz tu jeszcze jeden:
http://www.filmweb.pl/Szara.Strefa
Popaczę. Ale powiem szczerze, że po Idi i smotri mam troche dość tej tematyki. To jest film, który się odchorowuje.
To ja Ty odchorowujesz takie filmy,to "szarej strefy"nie oglądaj.Tam wożą "ludzi"(popiół)ciężarówkami.Alez nudy,nie ,ma co paczeć w komie,nie ma co w tv...wiesze się!
Dla mnie film genialny,lubię takie klimaty w thrillerach,ewentualnie coś w stylu"udręczonych","Donnie Darko"itd...
Fan Helenki,czy tylko taki nick?
Fanka, ale myślę, że rodzaj nie ma w tym wypadku znaczenia ;D
chodziło o to, że to nie tylko nick ; )
W SO zakończenie jest najlepsze i całe okno 4/10, koniec 9/10. Po tym, jak je zachwalałać miałam większe oczekiwania ... a tu to. Coś. Taki potworek, no ale zakończenie jest przecież najważniejsze, a to jest doskonałe. No może z wyjątkim schowania ciał koło domu, bo tam z regułu najwięcej morderców ukrywa ciało, powszechnie to wiadomo, no i pewnie by policja działkę przeszukała.
Trochę za mało odwałiło dla Morta na końcu.Mogliby trochę przyfazować:)
Ciekawe,jaki jest koniec w opowiadaniu?Nie moge skończyć go czytać,nie mam nigdy czasu
Ja ostatnio po raz piąty przeczyta łąm Cejrowskiego zamiast kończyć Orłela. Wogóle na wiosne zyć się odechciewa. Nic tylko siąść i rzygać tęczą:)
hehehe albo srać jak ten kot na yt:)
fajnie zesrać się na kolorowo<SZAŁ>
Ide "the grudge 2"paczeć,bo nic ineego ni ma.
Miłej nocy życzę wszystkim...bla,bla bla...
Nie ma takich, ale w Las Vegas Parano i dziecinnych Piratach zdobył się na te resztki mimiki. Ewentualnie Edward.
no i widzisz jest krytywka i jest "krytyka" wiekszosc tutaj praktykuje to drugie ;)
Pomogę Ci:
żenujących,głupich,drętwych,nudnych,poje*banych,"zamulaszczych",irytujących,denn ych,badziewnych,żałosnych itd...
Wybierz se,ale nie pisz "dziecinnych",bo to słowo nieadekwatne.
Lubię Cię pozdrawiać,więc pozdrawiam:]]