Proszę o polecenie filmu z bardzo dobrą/wybitną rolą w/w aktora, chciałbym przekonać się
co do jego talentu, bo wg mnie seria Piraci z Karaibów to trochę zbyt mało na TOP3...
nie bedzie Ci się raczej podobać,chociaż...
o gości uzaleznionym od prochów,który morduje ludzi
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/mixy+Deppa-1913302
hahahaha,zaczęło sie od zartu,a teraz już piszę jakos tak....
http://niewiarygodne.pl/gid,11469245,img,11469246,kat,1017185,page,11,title,10-n ajwiekszych-geniuszy-na-swiecie,galeriazdjecie.html
2 kobiety .U mężczyzn średnia IQ jest wyższa niż u Kobiet to udowodnione naukowo .Miejsce kobiety jest w kuchni z mopem w ręku .Z samicami trzeba krótko -albo rypanie albo sprzątanie -bowiem ich egzystencja względem władców świata Mężczyzn sprowadza się tylko do tego.
Wątpię,iż te poglądy są szczerze.To raczej wygląda na internetowy popis.
Jeśli się mylę,wątpię,abyś znalazł żonę(chyba że taką,która lubi się szmacić).
Uważaj tez,bo może być odwrotnie.Trafisz na herszt babę i cieniutko będziesz kwiczał pod pantoflem:)
Nie nowa,tylko dawno mnie nie było.
A Ciebie dobrze znam,spokojny twój nieuczesany...
Zawsze tak witasz nowych rozmówców?Nie zraża mnie to,sądzę,że z tego wyrośniesz.
A skąd Ty możesz wiedzieć,czy jestem jego fanką?
Kilka ciepłych słów(notabene zasłużonych) i opisów kreacji o niczym nie świadczy,choć bardzo lubię gościa.
A Twój występ na forum jest tylko i wyłącznie pokazaniem braków w kulturze osobistej.
Ma parę wyśmienitych,życiowych,filmów,nie jest snobem i zarozumialcem,nie toczy wokół siebie niepotrzebnego zamieszania...no i miło na niego popatrzeć,jest przystojnym facetem.
co do 1 argumentu to z tym pare bym nie przesadzal. (dokladnie 1-co gryzie gilberta...). co do tego kim jest czy nie jest depp prywatnie i jego urody to jest to nieadekwatne do oceny jego jako aktrora, wiec jest to bez sensu, co pozostawiam bez dalszego komentarza
Masz dobrze z głową?
"za co go lubisz?To jest Twoje pytanie,więc Ci dałam odpowiedź,A Ty mi wyjeżdzasz z oceną.
Gilbert;Arizona,Benny;Człowiek,który płakał;Parano,Czekolada,Blow,Marzyciel....Przykre,że widzisz tylko Gilberta,ale każdy widzi,co chce widzieć.
Pozdrawiam i spadam na film.
widzialem kazdy z tych filmow, najwyzej ocenilem gilberta-9. i dalej uwazam ze to jedyny wysmienity z nim film (procz jezdzca ale to specyficzny horror, nie kazdy lubi).
no wlasnie, zdziwilem sie za co go lubisz, skoro aktorem jakims specjalnym nie jest.(przynajmniej techincznie).
Jakimś specjalnym?Co to za okreslenie?Nie musi być"specjalnym".Ma dobre filmy dla przeciętnego widza i masę fanów-podkreślam-W RÓŻNYM WIEKU.To wystarczy,żeby zyskać miano aktora powyżej przeciętne..I nie mówię tu o wyjątkach-filmwebowych hejterach,którzy usilnie i nieudolnie próbuja pokazać,jaki to Depp jest cienki w uszach,tylko o widdzach na świecie.
'widzowie na swiecie' to komercha, a popularnosc ma sie nijak do jakosci. to okreslenie dyplomatyczne bo wypadaloby powiedziec ze jest co najwyzej sredni.
filmy dla przecietnego widza-wlasnie, dlatego nie sa to swietne filmy m in. i bynajmniej-to nie wystarczy by byc ponad przecietnym.
nie sa swietnie ogolnie a ja sie z tym zgadzam tak sie sklada. nie musi ci sie to podobac. to nie ja mam problem z gustem widocznie
Bo tao Disney i naiwne i wiesz przygoga. Ale dla nas dzieci to w sam raz. Ja tam nadal czasem Timona i Pumbę ogladam, albo inne bajeczki:)
EDWARD NOŻYCORĘKI!!! Co gryzie Gilberta Grape'a, Donnie Brasco, Arizona Dream, Las Vegas Parano, Marzyciel.. Ja przez długi czas nie rozumiałam fenomenu di Caprio (choć w w/w Gilbercie wypadł super), dopóki nie obejrzałam "Przetrwać w Nowym Jorku".. może też trafisz kiedyś na "ten" film ;) ..czego Ci życzę :) pozdro!
Najlepsza rola to moim zdaniem w Las Vegas Parano, chociaż sam film określiłem bym mianem gniota to jednak jego kreacja aktorska jest Oscarowa.
Mimo wszystko to 3 miejsce jest mocno przesadzone...nawet jeśli jest świetny to brakuje mi na jego koncie jakiś kasowych przebojów.
Piraci raczej są kasowe, skoro już 4 części nakręcili, choć mnie za bardzo nie przypadło to do gustu...
Więc uważasz ,że wszystko co Ci się nie podoba to kasowa komercha?Nie,nie jestem fanem Deppa.Zastanawiam się czasami dlaczeg jest tak popularny,Piraci są OK.
generalnie wszystkie filmy są komerchą nastawioną na zysk, uważam, że piraci są na pewno przebojem kasowym, który zarabia na sobie i to sporo, ma też sporą rzeszę fanów, jak dla mnie to raczej taka bajeczka dla nastolatków z których ja już wyrosłem...
Dziewiąte Wrota
Co gryzie Gilberta Grape'a
Edward Nożycoręki
Sekretne Okno
Alicja w Krainie Czarów
Marzyciel
Z piekła rodem
Turysta
Czekolada
Charlie i fabryka czekolady
Wszystkie części piratów
na razie tyle filmów z nim udało mi się obejrzeć, ale już jest kolejka następnych. ;]
a kto powiedział że (prawidłowe).
może dla kogoś jest nieprawidłowe, czyli w takim aspekcie twoja wypowiedź nie miałaby jakiegokolwiek sensu.