Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jakiego aktora bardziej lubicie Brada Pitta Czy Johnnego Deppa. Ja się długo zastanawiałam ale Bardziej lubię Deppa.

Jagoshkova

Deppa
Ten temacik chyba juz kiedys był:P

Jagoshkova

Lubię Depp'a i podoba mi się z urody.
Ma fajne niektóre filmy ( "Edward Nożycoręki" , "Dziewiąte wrota" , "Co gryzie Gilberta Graphe" , "Donny Brasco").
Jednak po przemysleniu całokształtu na pierwszym miejscu jest Brad Pitt.

Jagoshkova

Proste, że Deppa.
Pitt to wg. mnie lamus.

użytkownik usunięty
happysad_owa

Ten temat juz był :)
Ale i tak odpowiem :)
Wybieram oczywiście Pitta, z dwóch powodów:
1. Wszyscy będa pisać Depp,a Brad wcale nie jest gorszym aktorem
2. Szczerze powiedziawszy, to nawet po głębszym zastanowieniu się wolę Pitta.

Jeszcze jedno: patko depp, czy jak to tam Ci było...
tekst że Pitt odchodzi do lamusa, był najgłupszy jaki słyszałam właczajac, w to teksty marysi i luny lovegood :)

Jagoshkova

Pitt to gów**. Depp rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jagoshkova

wg mnie najlepszy jest johnny, brada pitta nie ma nawet co do niego porównywac!! niedosc ze gra w tak roznorodnych filmach, to jeszcze nie zwariowal pod wplywem hollywood

zakrecona_2

Ehh... wiesz czemu wolę Johnny'ego? Jeszcze z jednego powodu! Bo Johnny jest świetnym ojcem, przerwał pracę dla chorej córeczki. A Pitt chce rzucić Angelinę i zostawić małego Shiloh'a... czy jak on tam ma. Wyczytałam to dzisiaj na Onet.pl

Jagoshkova

bez sensu nierozumiem wogóle po co poównanie to przeciez 2 zupełanie inne osoby napisz może odrazu że lubisz ich obydwu spowodu ich wyglądu a nie tego co sobą reprezentują://///

Jagoshkova

Pitt jest dobrym aktorem ale osobiście wole Johnnego Deppa:)
A zresztą to nie wypada mi oceniać bo oglądałam mało filmów z Pittem...i raczej nie mam prawa głosu;)

OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Jesteście żałosne.
Matko i córko i nawet siostro...

o_o

Jagoshkova

oczywiście, że Johnny'ego Deppp'a!!! Pitt jest wg. mnie taki trochę zniewieściały ;p

wyrderka_2

Pewnie ze ~~>Johnny Depp<~~!!!!!!!!!!!!!!
Ma talen i urode i wg jest fajny na maXa

A Pitt dla mnie jest niczym

Jagoshkova

Hmm ja Johnny'ego uwielbiam, jest genialnym aktorem, bardzo przystojnym mężczyzną i wydaje się być miły i słodki, ale Brad Pitt też jest bardzo dobrym aktorem[u mnie ma 9], ale ogólnie jako za osobą za Nim nie przepadam.
Pozdrawiam:)

CzarnaKrwinka

Wolę Johnnego ale Brada tez bardzo lubie to trudny wybór obaj są świetnymi aktorami ale ich style gry róznią sie od siebie i trudo jest wybrać lepszego:)