Jakiego aktora bardziej lubicie Brada Pitta Czy Johnnego Deppa. Ja się długo zastanawiałam ale Bardziej lubię Deppa.
Lubię Depp'a i podoba mi się z urody.
Ma fajne niektóre filmy ( "Edward Nożycoręki" , "Dziewiąte wrota" , "Co gryzie Gilberta Graphe" , "Donny Brasco").
Jednak po przemysleniu całokształtu na pierwszym miejscu jest Brad Pitt.
Ten temat juz był :)
Ale i tak odpowiem :)
Wybieram oczywiście Pitta, z dwóch powodów:
1. Wszyscy będa pisać Depp,a Brad wcale nie jest gorszym aktorem
2. Szczerze powiedziawszy, to nawet po głębszym zastanowieniu się wolę Pitta.
Jeszcze jedno: patko depp, czy jak to tam Ci było...
tekst że Pitt odchodzi do lamusa, był najgłupszy jaki słyszałam właczajac, w to teksty marysi i luny lovegood :)
wg mnie najlepszy jest johnny, brada pitta nie ma nawet co do niego porównywac!! niedosc ze gra w tak roznorodnych filmach, to jeszcze nie zwariowal pod wplywem hollywood
Ehh... wiesz czemu wolę Johnny'ego? Jeszcze z jednego powodu! Bo Johnny jest świetnym ojcem, przerwał pracę dla chorej córeczki. A Pitt chce rzucić Angelinę i zostawić małego Shiloh'a... czy jak on tam ma. Wyczytałam to dzisiaj na Onet.pl
bez sensu nierozumiem wogóle po co poównanie to przeciez 2 zupełanie inne osoby napisz może odrazu że lubisz ich obydwu spowodu ich wyglądu a nie tego co sobą reprezentują://///
Pitt jest dobrym aktorem ale osobiście wole Johnnego Deppa:)
A zresztą to nie wypada mi oceniać bo oglądałam mało filmów z Pittem...i raczej nie mam prawa głosu;)
Pewnie ze ~~>Johnny Depp<~~!!!!!!!!!!!!!!
Ma talen i urode i wg jest fajny na maXa
A Pitt dla mnie jest niczym
Hmm ja Johnny'ego uwielbiam, jest genialnym aktorem, bardzo przystojnym mężczyzną i wydaje się być miły i słodki, ale Brad Pitt też jest bardzo dobrym aktorem[u mnie ma 9], ale ogólnie jako za osobą za Nim nie przepadam.
Pozdrawiam:)