Tego faceta powinno się sklonować, jest tak nieziemsko przystojny, ze gdybym stanęła obok niego to niewypowiedzialabym chyba ani słowa...A po obejrzeniu i przeczytaniu kilku wywiadów z nim stwierdzam, że jest tez fajnym i inteligentnym facetem...O jego talencie aktorskim juz nie wspomne...Cudowny mezczyzna
Trollandii już tu nie ma, spokojnie się zrobiło - wreszcie.
Ja to bym go sobie sklonowała po kilka sztuk ;D
Eva Green nie jest brzydka ale zbyt blada jak na czarne włosy, wygląda trochę jak Gotka :P Ciekawe o jaką Amber chodzi osobie wyżej
Nie wiem bo nie widziałam z nią filmu, dla mnie osobiście tak patrząc po zdjęciach wydaje się taka w sumie ładna ale bez "tego czegoś" w sensie dla mnie nieinteresująca, ale to w sumie mój gust :P Ja wolę te mniej kanonicznie ładne ale z takim "czymś" :P
he he z takim czymś i z tamtym czymś, no cóż gusta są różne, polecam z nią szczegolnie Marzycieli, a ostatnio widzialam z nia 300 poczatek Imperium : no fenomenalnie zagrala, piekna i charyzmatyczna,
wiesz, nic z nią nie oglądałam to nie wiem, może bym zmieniła zdanie, tak patrząc na same zdjęcia to troszkę mnie ona nudzi, ale może na żywo mnie zachwyci :P Często na zdjęciach ludzie mnie nudzą, pomimo że są piękni, a na żywo jest super. Tych "Marzycieli" jak mnie najdzie to obejrzę :P
warto w ogole zobaczyc ten film, bo ciekawy, dobrze zagrany, troche historii tez mozna liznąć, ze tak napisze.
A co sadzisz np o Winonie Ryder?
O Winonie muszę przyznać że jest interesująca i trochę tajemnicza :P Choć co do lubienia jej miewam chwiejności, dawno nic z nią nie oglądałam, ale w jakiś sposób pociąga :D
lubie filmy starsze z nia np Syreny, Sok z żuka, Małe kobietki, Dracula, miala wtedy cos w sobie, przez ta afere z kleptomania, jej kariera dosyc podupadla,a szkoda, bo widac bylo po powrocie w Czarnym łabedziu, ze moze pokazac pazur, mala rolka ale bardzo charakterystyczna
W Draculi ją wielbiłam, oglądałam film jako nastolatka a może nawet 10latka, ale planuję powrócić bo był świetny i jej rola- super :D Właśnie przez tą aferę trochę straciła w moich oczach ale to dawno było, chyba już nie robi takich rzeczy? Nie widziałam Czarnego Łabędzia, jak mam być szczera od 3,5 roku jadę głównie na kinie azjatyckim i pozapominałam tytuły zachodnie, ale pragnę wrócić, moim skromnym zdaniem ani Azja nie jest lepsza od Ameryki, ani Ameryka od Azji, na obu kontynentach powstają dobre i gorsze filmy, na obu mają one zalety i wady :P
W skali od 1 do 10 ma u mnie 9. Co do Green to spodobała mi się w "Perfect Sense". Później przez wzgląd na nią obejrzałem dwa filmy z segmentów, które wg mnie są słabe. Były to: "Łono" oraz "Pęknięcia". Po tych dwóch filmach straciła u mnie na tylę - że aż stała się irytująca. Teraz omijam ją szerokim łukiem. ; p
powiedz mi kto to jest ta Amber, w sensie pełne imię i nazwisko bo mnie to teraz męczy kto to taki :D
aha dzięki, ona chyba z typu tych "seksbomb" chociaż czy naprawdę piękna czy nie to pewnie zależy co komu :D Jak tak oglądam jej zdjęcia to jako brunetka podoba mi się najlepiej, tu http://girltalkhq.com/wp-content/uploads/2013/11/Amber-Heard-Wallpaper-.jpg wyszła super, ale ogólnie żeby stwierdzić czy uznam ją za atrakcyjną dla mnie musiałabym coś tam na żywo zobaczyć :P
Taka typowa ładna lala z Teksasu. Lubię różne typy kobiet, Amber odpowiada jednemu z nich. Btw. Ja wolę ją w blond. heh
cóż w blondzie wygląda bardziej na zwykłą seksbombę, w brązie na inteligentkę z charakterkiem :P Ja wolę kobiety z charakterem od seksbomb, choć czasem doceniam i te dziewczyny, które są ładne mają typowo kanoniczną urodę, ale mniej mnie interesują z osobowości
Również wolę kobiety z pięknym wnętrzem - co nie zmienia faktu, że Amber lepiej wygląda w blondzie. ; p
Ja też wolę brunetki, piszę tylko, że Amber lepiej wygląda w blondzie. Nie ma w tym stwierdzeniu nic osobistego.
Piszę aż tak bezpłciowo? To trochę zahacza o dyskryminację. Tylko dlatego - że Amber lepiej wygląda w blondzie? Wstydź się.
To raczej moja nieuwaga :P "Tylko dlatego - że Amber lepiej wygląda w blondzie? Wstydź się." ale co że dlatego że lepiej? Wcale nie lepiej? :D IMO
Dobrze, lepiej jej w brązie, lepiej być nie może. Już nigdy nie obejrzę filmu gdzie gra w (bleee)blondzie. heh
Nie musisz rezygnować z własnego zdania, miejmy każdy swoją własną opinię, tobie lepiej w blondzie dla mnie lepiej w brązie. I nie mówię że w blondzie jest "bleee"
Po za tym, w blondzie wygląda za bardzo jak Scarlett Johanson, za którą nie przepadam http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/01/Amber_Heard_2011.jpg
http://www.zeberka.pl/img_new/2012/12/scarlett-johansson-T3.jpg
w brązie jest bardziej oryginalna
Scarlett podobała mi się przez dwa lata swojej kariery. Teraz dostrzegam u niej tylko fajną pupę i piersi. Amber natomiast ma ten błysk w oku, a po za tym jest ogólnie ładna. Bez słabych punktów, w blondzie też.