Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tego faceta powinno się sklonować, jest tak nieziemsko przystojny, ze gdybym stanęła obok niego to niewypowiedzialabym chyba ani słowa...A po obejrzeniu i przeczytaniu kilku wywiadów z nim stwierdzam, że jest tez fajnym i inteligentnym facetem...O jego talencie aktorskim juz nie wspomne...Cudowny mezczyzna

Troublesome

no, kochanym to ja nie będę bo nie jestem obojniakiem :D

into_the_moonlight

Wierzę. ; p

Troublesome

cieszę się ;P

into_the_moonlight

Znowu się zgadzamy. Cos pięknego.

Troublesome

Widzisz normalnie rozumiemy cudowność tego wydarzenia :D

into_the_moonlight

Nasza przyszłość rysuje się w świetlanych barwach.

Troublesome

oczywiście, to będzie świetlana przyszłość :D

into_the_moonlight

Usłana blondem i brązem.

Troublesome

wprost jakbyś czytał mi w myślach ;)

Troublesome

Troublesome

into_the_moonlight

ło jezu, nie chciało się wysłać a wysłało się 3x xD

into_the_moonlight

Myślałem, że wzrok odmawia posłuszeństwa. ; p

Troublesome

Nie no, jakiś błąd był, a potem wchodzę a tu 3x ;D

into_the_moonlight

Ja w takich sytuacjach otwieram nową kartę z owym wątkiem i sprawdzam czy dodało. ; p

Troublesome

ja odświeżam a po odświeżeniu nic nie było widać ;P

into_the_moonlight

Jeden woli blond - ktoś inny brąz. W pierwszym i drugim przypadku mamy plusy - oraz minusy.

Troublesome

Mądrze powiedziane :P

Troublesome

ale trzeba przyznać że ma typ urody Teksaski :D

aguskaaa_filmweb

Moim zdaniem taki piękny to on znowu nie jest, no ale w młodości to trzeba przyznać: był niezły :)
Gra aktorska? Czy tylko mi sie zdaje, czy Depp coraz słabiej gra?

ebtitel

No ale w koncu Depp ma juz 50 lat na karku i wydaje mi sie, ze trzyma sie bardzo dobrze, nadal czaruje, jest uroczy, wiadomo, ze jak byl mlodszy wygladal jeszcze lepiej.nie da sie ukryc, ze za tymi dlugimi wlosami i brodka kryje sie piekny mezczyzna, no ale gusta sa rozne :)

ebtitel

W młodości, ale od kiedy? Przed Piratami z Karaibów jak jeszcze w nich nie grałł? :)

użytkownik usunięty
aguskaaa_filmweb

Mam jego zdjęcie z autografem...

Ja tez chce! Jak go zdobylas? :)

użytkownik usunięty
aguskaaa_filmweb

Byłem wtedy jeszcze młodziutki i głupiutki. Wejdź do mnie na bloga i zerknij temat.

użytkownik usunięty

Ojej, dalej jesteś młodziutki i głupiutki. Ja nie wiem, co ludzie mają z tym że pozują na starszych. Bo starszy to znaczy poważniejszy i mądrzejszy? Znam wielu młodych ludzi którzy mają więcej oleju w głowie niż niejeden 'dorosły'. Młodzi często bywają bardziej otwarci, elastyczni w myśleniu.

Gdzie nie zobaczę eliasa, tam i ty...

użytkownik usunięty
Sparow5

Zgłosiłem konto do usunięcia i się bawię aż nie zniknę.

Szkoda trochę, bo zdaje się nie ma osoby, która z taką zawziętością piętnowała by ignorancję i hipokryzję tego osobnika. Z drugiej strony wątpię, żeby on chociaż połowę z tego co pisze pisał na poważnie. Ot hobby robienie z siebie debila.

aguskaaa_filmweb

Trzyma się nieźle jak na swój wiek :) Facet nie musi być piękny, wystarczy jak będzie przystojny ;)

aguskaaa_filmweb

Ja po ponad 10letniej fazie na niego już przestałam w nim widziec to ciacho bo się z nim obyłam, ale trzeba przyznać że facet przystojny, jak był młody 2-30 a nawet naście lat to było ciacho! Mimo to już obyłam się z nim trochę bo mamy długi staż w małżeństwie xD Ale co do gry aktorskiej to ja mam wrażenie że to jeden z najlepszych z hollywoodu