Tego faceta powinno się sklonować, jest tak nieziemsko przystojny, ze gdybym stanęła obok niego to niewypowiedzialabym chyba ani słowa...A po obejrzeniu i przeczytaniu kilku wywiadów z nim stwierdzam, że jest tez fajnym i inteligentnym facetem...O jego talencie aktorskim juz nie wspomne...Cudowny mezczyzna
Moim zdaniem taki piękny to on znowu nie jest, no ale w młodości to trzeba przyznać: był niezły :)
Gra aktorska? Czy tylko mi sie zdaje, czy Depp coraz słabiej gra?
No ale w koncu Depp ma juz 50 lat na karku i wydaje mi sie, ze trzyma sie bardzo dobrze, nadal czaruje, jest uroczy, wiadomo, ze jak byl mlodszy wygladal jeszcze lepiej.nie da sie ukryc, ze za tymi dlugimi wlosami i brodka kryje sie piekny mezczyzna, no ale gusta sa rozne :)
Byłem wtedy jeszcze młodziutki i głupiutki. Wejdź do mnie na bloga i zerknij temat.
Ojej, dalej jesteś młodziutki i głupiutki. Ja nie wiem, co ludzie mają z tym że pozują na starszych. Bo starszy to znaczy poważniejszy i mądrzejszy? Znam wielu młodych ludzi którzy mają więcej oleju w głowie niż niejeden 'dorosły'. Młodzi często bywają bardziej otwarci, elastyczni w myśleniu.
Szkoda trochę, bo zdaje się nie ma osoby, która z taką zawziętością piętnowała by ignorancję i hipokryzję tego osobnika. Z drugiej strony wątpię, żeby on chociaż połowę z tego co pisze pisał na poważnie. Ot hobby robienie z siebie debila.
Ja po ponad 10letniej fazie na niego już przestałam w nim widziec to ciacho bo się z nim obyłam, ale trzeba przyznać że facet przystojny, jak był młody 2-30 a nawet naście lat to było ciacho! Mimo to już obyłam się z nim trochę bo mamy długi staż w małżeństwie xD Ale co do gry aktorskiej to ja mam wrażenie że to jeden z najlepszych z hollywoodu