Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie jestem pewna co do Benjamina Barkera. Pan Depp jako Sweeney Todd miał w twarzy coś co wskazywałoby na jego wiek. Może to doświadczenie życiowe? Ale to nie jest dla mnie dziwne. Dziwnym mi się wydaje brak tego czegoś w twarzy młodszego Benjamina Barkera. Scena zo stała nagrana dużo wcześniej? A może to zadziwiający talent aktora?

Astartte

Nie, Madame kocha Słońce.

Gehenn

a jednak jesteś:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to Ci powiem

un_soleil

ale jesteś????????????????????????????

un_soleil

musisz do mnie przemówić inaczej Ci nie powiem:(

un_soleil

Gehenna Pomóż mi

un_soleil

Słońce, a co ja mogę? Nie zmuszę kogoś do mówienia, nie potrafię, nie mam preferencji.

Gehenn

PS. Szara, jesteś okropna. Doprowadzasz człowieka do rozpaczy *brawo*

Gehenn

Luuuuz w majtach. Jestem.
A z Toba Gehenna zawsze porozmawiam :)

Astartte

Myslisz ze jestem okropna? Fajno :D To ja sobie ide w takim razie :D

Astartte

Matko, ludzie, poziom cukru mi się podnosi xD
Słońce, Szara już jest.

Gehenn

Hm... Myślisz, że usłyszy?

Astartte

No więc Szara kochanie ty moje. Powiedz mi co byś zrobiła gdy byś miała tylko jedną noc z Deppem? a czekaj nie musisz odpowiadać wiem:))))
http://www.filmweb.pl/topic/491955/Konkurs+%26%238222+JEDNA+NOC+Z+DEPPEM%26%2382 21.html

un_soleil

TO JEST TO PYTANIE?!
TO?!
Zawiodłeś mnie. Strasznie, dogłębnie, psychicznie, fizycznie i duchowo.

un_soleil

No patrz i tu mnie nie zaskoczyles wcale.

un_soleil

Dziękuję Gehenno z pomoc:) wiem że pewnie tego nie zrozumiesz ale my z Szarą swoje przeszliśmy na tym forum:)

un_soleil

Ale ja Cie i tak kocham! ;*

un_soleil

O borze. Ja zaraz napiszę romans. Więc wy się kochacie.
A ty, Słońce i tak mnie zawiodłeś.
I do tego mnie obrażasz, że niby jestem nierozumna.
Phi.

Gehenn

On mnie chyba jednak nie kocha ;O Owned drazged pizged miazged ;O

Astartte

Jednak jestem nierozumna.
Cholera.
Przetłumacz ostatnie xD

Gehenn

To znaczy tyle co "jestem w szoku" xD Chociaz mozna uzywac tego zwrotu w roznych sytuacjach xD

Astartte

Ohm. Dobrze wiedzieć xD
Spójrz, Słońce sobie poszedł.
Obraża mnie, a potem nie odpowiada.

Gehenn

Patrz nie zauwazylam nawet xD Jej... czyzby znalazl sobie inne zajecie niz przesiadywanie na forum? o.o

Astartte

Jak ja Cię strasznie lubię Szara i normalnie Gehennę też nie wiem za co was tak lubię naprawdę, niech wam tylko ktoś spróbuje fiknąć na tym forum to ze mną będzie mieć do czynienia

un_soleil

Myślę, że za to, że kiedy inni ludzie biorą na poważnie twoje prowokacje, my nie.
To słodkie. Może ci wybaczę nazwanie mnie nierozumną, skoro już taka jestem ^^
W ogóle ja was też lubię, ogólnie lubię cały świat.
Prawie.

Gehenn

Teraz czuje, ze moge przenosic gory jak mam takie wsparcie. Chociaz teraz akurat mam ochote wyjsc i zabijac na ulicy. Ale to minie. Zazwyczaj mija...

Astartte

A jak nie mija, to... To standard xD

Gehenn

Psychodela troszke nam tu wychodzi xD Ale nie ma to jak pozasmietac temat ktory zasmieca zasmiecone forum.

Astartte

Ojj tam, my mądrze zaśmiecamy. Bo co to da, jedna z drugą założą temat zaśmiecający, a potem będą warczeć na innych, że zaśmiecają. "Popadanie ze skrajności w skrajność", twoje własne słowa. Ja tam już się nie burzę, wkurzają mnie tylko takie tematy, jak "Aniołki gdzie jesteście", bo to jest już trochę chamskie :/ Nie mówię, że sama nie jestem chamska, ale nie do tego stopnia. Chyba.

użytkownik usunięty
Gehenn

hmmm to ja widzę, że tu się utworzyła nowa grupa trzymająca władzę...

Taaaa... Ale my jesteśmy mocni. Rozmawiamy sobie o naszych lepszych sprawach :/

Przydalaby sie tu taka...

Gehenn

Wiesz, ze akurat ta dziewczyna seio z nami gadala i uwiezylabym, ze nas szuka, ale zamiast napisac do nas po prostu na gg... Wszystko jedno.
Ja przestalam traktowac to forum powaznie. Kiedys sie denerwowalam teraz to juz mi to ryba jak stad do tamtad. Nawet zaczelam sie zastanawiac po co walnelam ta litanie o ksiazkach i filmach - no ale 9 odpowiedzi to i tak duzo xD No i czlowiek sie uczy przez cale zycie ;P
Tu by sie przydali moderatorzy, ktorzy jak zglosisz temat do usuniecia to usuna, bo tu innej rady nie ma.
A chamskim nie mozna tu nie byc ja sama, jak tylko tu wchodze, mam ochote wszystkich naokolo bluzgac. Chociaz wychodzi na to, ze nie tak dawno bylam tez nie lepsza.. Ale szczerze, mi to teraz lata :D

Astartte

To forum nigdy nie było poważne. Aż się dziwię, że założyłam kiedyś temat apelujący. Ja chyba myślałam, że to coś da. Tak samo jak ta akcja z masowym usuwaniem postów.
To tak głupie, że śmieszne xD

Gehenn

Kiedys myslalam, ze to tylko forum Deppa przyciaga psychopatow, a tu niespodzianka ;P Wchodze na forum kolesia z zespolu i czytam pierwszy z gory temat, ze jest "skurwysynem", bo przez niego sie zespol rozpadl. Ja mowie, ze sie nie rozpadli tylko to chwilowe zawieszenie dzialalnosci i daje link do wywiadu, a odpis jest "ale i tak skurwysyn skurwysynem pozostanie"... xD Mysle, ze to ostatnie zdanie pasuje mi do forow na filmwebie xD

Astartte

Piękne.
Muzyka po prostu xD

Gehenn

I tym optymistycznym akcentem sie zegnam. Milo sie gadalo ^^
Jestem mila... Musze sie zapisac na terapie.

użytkownik usunięty
Astartte

Tylko weź ze sobą Słońce, bo on też był ostatnio za miły... chyba się o zacznę martwić, bo to do niego niepodobne :P

Przepraszam ale mam jedno pytanko. Co to do nędzy ma być??? Narzekacie na innych że zaśmiecają forum a widzę że wy nie jesteście lepsi.

użytkownik usunięty
paciek

Weź wrzuć na luz...
Przecież życie jest piękne :D

Hahahahahahahaha ten poczatek tematu mnie rozwalił do lez niezli jesteście musze to przyznać xDD rozbawienie na maksa
Buziaki dla was
Ps, a może to są inni aktorzy i maja maski na gebach xD albo coś oo silikony xD

paciek

Kochani, ależ zaśmiecajcie sobie forum do woli.
Ja tam lubię prowokacje. Są śmieszne xD

użytkownik usunięty
Gehenn

Ale towarzysz/obywatel "paciek" nie lubi... ;)

Jasne że lubię:) tylko że chodzi mi o to że przez chwilę zajmowaliście się tą prowokacją i naprawde to było śmieszne no ale potem to w ogóle o czym wy gadaliście???

paciek

A tak w ogóle to tylko dzięki prowokacjom można naprawde porozmawiać o filmie:)

użytkownik usunięty
paciek

Racja... W sumie właśnie z takich prowokacyjnych tematów wychodzą najciekawsze rozmowy :)

Najciekawsze??? Hehehe. W ogóle jakieś wychodzą. Jak się napisze coś normalnego o filmie to można dostać od 2 do 5 odpowiedzi a napiszesz prowokacje to zaraz się zbiorą i zaczną dyskutować.

użytkownik usunięty
paciek

np. Ta najnowsza o satanistycznej naturze Deppa zrobi furorę :D mówię Ci... jak tylko społeczność filmwebu zasiądzie do PC-tów, biada założycielowi tego tematu...

Hahahaha. A nawet tego nie zauważyłem. Dzieki że mi powiedziałeś:D Ej no ale w końcu ma troche racji. Przecież nie powiesz mi że bez żadnego konkretnego powodu Depp zagrał w np. ,,Dziewiątych wrotach" ;)

użytkownik usunięty
paciek

ale wiesz, to nie tylko Depp praktykuje okultyzm... Polański też! Pewnie całą obsadę "9 wrót" przeciągną na ciemną stronę mocy, jak już ktoś zauważył :P

Noo właśnie. Przeciągną. ,,Ci" tam źli, których trzeba wytępić!!! Niedługo pewnie powstaną Aniołki które będą nawracać Johnny'ego :D