Nie jestem pewna co do Benjamina Barkera. Pan Depp jako Sweeney Todd miał w twarzy coś co wskazywałoby na jego wiek. Może to doświadczenie życiowe? Ale to nie jest dla mnie dziwne. Dziwnym mi się wydaje brak tego czegoś w twarzy młodszego Benjamina Barkera. Scena zo stała nagrana dużo wcześniej? A może to zadziwiający talent aktora?
Wy naprawdę nie wiecie!?
Tę scenę (w której Barkera pokazano jeszcze za młodu) nakręcili, jak Depp miał ze 30 lat, a resztę filmu dokręcono później!
Przecież nikt nie wpadłby na pomysł ucharakteryzowania aktora tak, aby wyglądał na młodszego... o nie! to by było zbyt proste :P
Wy to jesteście niedoinformowani! Przecież ta scena pochodzi z prywatnych zbiorów Johnnego. To jego prywatny film sprzed paru lat, tyle, że wycieli głowę Vanessy i wstawili Laurę Michelle Kelly. A ta mała to nie kto inny jak Lily-Rose.
No, sprawa wyjaśniona.
Tak i specjalnie czekaliby aż 14 lat by dokręcić resztę filmu?!ależ skąd!!!Nie mogli nakręcić tego jak Sweeney był młody w wieku jak Depp mkiał 30 lat!!!Kamery,charakteryzacja potrafią czynić cuda....
Na pewno nie....nie mogli wyciąć głowy Vanessy i wstawic w jej miejsce głowy aktorki,która jest jego żoną w filmie,,,a to dziecko to na pewno nie jest LiLy-Rose
Sandy16, a niby czemu nie mogli wyciąć głowy Vanessy i wstawić Laury Michelle Kelly? Nawet nie wiesz jakie cuda można dziś zdziałać, wystarczy trochę techniki ;). Ja tak zawsze robię- nakręcę film tzn. taką zwykła kamerą, jaką każdy może mieć w domu, wycinam głowy domownikom i wstawiam aktorów. Nic trudnego...
Rzeczywiście, temat bardzo przyjemny ;))
P.S. Szczególnie lubuje się we wstawianiu głowy Ala Pacino i Marlona Brando, a potem pokazywaniu tego moim znajomym, którzy strasznie mi zazdroszczą, że znam TAKICH ludzi...
A więc musisz mieć też znajomości z kimś "wyższym" na tym drugim świecie, o ile takie "miejsce" istnieje, biorąc pod uwagę fakt, że Brando nie żyje ;)
Pewnie Zac Efron- on jest przecież taaaaaki utalentowany...Tak, to musiał być Pan "Spójrzcie jaki jestem śliczny, bo mam puder na gębie". ;)
a i Zac Efron (nienawidzę go) miał talent, (nie wiem gdzie przepadł) ale go naprawdę miał, oglądnijcie sobie "Drogę po marzenia"
Lady from Burton world widZĘ,że jesteś bardzo pomysłowa:-)Ja bym na to nie wpadła.Może i w sumie masz rację co do tego,wszystko potrafi zdziałać cuda:-)A co do Zaca Efrona to zgodzę się z przedmówcą,ze też go nie lubię i,że jego talent gdzies przepadł
Jak to gdzie przepadł? Wraz z wejściem na plan High School Musical. Ten film "wyżera" talent nawet jeśli ktoś go ma i zostaje...nic. Smutne, ale prawdziwe.
A ten film muszę obejrzeć.
Nie wiem, czy wiedzie ale Johnny chciał grać w HSM3 np. czyjegoś dziadka (tak powiedział), bo jego dzieci uwielbiają ten film. Chwała Bogu, że nikt Mu nie dał propozycji xddd
Mi też wydaje się, że to był żart, a ktoś z ich obsady (chyba ta cała Tisdale) strasznie się ucieszyła na tą wiadomość i wzięła to na serio...
"No pewnie! Zagrałbym czyjegoś dziadka!"
Teraz odszukałam te wypowiedź i to jest jasne jak солнсе, że powiedził to w żartach. Pomieszało mi się przez wypowiedź Tisdale.
Muszę przestać czytać te pudelko-podobne pierdoły, bo szare komórki mi powoli wyparowują ;d
Czytać pudelka, a wierzyć w to co tam piszą to zupełnie co innego ;). Jedna moja koleżanka święcie w to wierzy i cały czas jej się mieszają plotki z faktami, ostatnio usłyszałam od niej, że Johnny odwołał ślub i na 100% rozstanie się z Vanessą, bo jakiś rzecznik prasowy widział go z Marion Cotillard- więc sama widzisz ;)
Żadna głupota, moja droga, obejrzyj dodatki na DVD to się dowiesz, że Burton planował ten film od bardzo dawna, ale po prostu- nie złożyło się.
Ja jednak obstaję przy swojej wersji o uciętych głowach ;))
SZARA NIE BADź TAKA PROSZE ODEZWIJ SIE DO MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE
SZARA NO PRZESTAń SIE BAWIC W KOTKA I MYSZKE
Wysmiac i ponizyc wysmiac i ponizyc... :> Ja sie swietnie bawie? Nie, nie! Nie wydajcie mnie! <chowa sie Gehennie pod spodnice>
Szkoda, że ty się świetnie nie bawisz, bo ja tak.
Cолнсе, Szara cię najwyraźniej nie kocha jak Madame.
pomyłka, ty miał być uśmiech :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) przy słowie fajnie, przepraszam Szara