Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie jestem pewna co do Benjamina Barkera. Pan Depp jako Sweeney Todd miał w twarzy coś co wskazywałoby na jego wiek. Może to doświadczenie życiowe? Ale to nie jest dla mnie dziwne. Dziwnym mi się wydaje brak tego czegoś w twarzy młodszego Benjamina Barkera. Scena zo stała nagrana dużo wcześniej? A może to zadziwiający talent aktora?

tronelcia

A może fluid? Makijaż? Światło?

użytkownik usunięty
Gehenn

Wy naprawdę nie wiecie!?

Tę scenę (w której Barkera pokazano jeszcze za młodu) nakręcili, jak Depp miał ze 30 lat, a resztę filmu dokręcono później!
Przecież nikt nie wpadłby na pomysł ucharakteryzowania aktora tak, aby wyglądał na młodszego... o nie! to by było zbyt proste :P

Wy to jesteście niedoinformowani! Przecież ta scena pochodzi z prywatnych zbiorów Johnnego. To jego prywatny film sprzed paru lat, tyle, że wycieli głowę Vanessy i wstawili Laurę Michelle Kelly. A ta mała to nie kto inny jak Lily-Rose.
No, sprawa wyjaśniona.

Lady_From_Burton_World

hahaha dobre ;) ....za krotki... :/ straaaaaaaasznie za krotki! xD

tronelcia

Tak i specjalnie czekaliby aż 14 lat by dokręcić resztę filmu?!ależ skąd!!!Nie mogli nakręcić tego jak Sweeney był młody w wieku jak Depp mkiał 30 lat!!!Kamery,charakteryzacja potrafią czynić cuda....

tronelcia

Na pewno nie....nie mogli wyciąć głowy Vanessy i wstawic w jej miejsce głowy aktorki,która jest jego żoną w filmie,,,a to dziecko to na pewno nie jest LiLy-Rose

Fallen_Angel_90

ktoś tu chyba nie umie rozpoznac ironii... ale się uśmiałam przynajmniej xdd

donis

ahahahahahahahahahahahahahahah donis....ja też :D ;D ;D

taCoryje

Dziękuję za uprzyjemnienie mi dnia xDD. Umarłam ze śmiechu xD.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Sandy16, a niby czemu nie mogli wyciąć głowy Vanessy i wstawić Laury Michelle Kelly? Nawet nie wiesz jakie cuda można dziś zdziałać, wystarczy trochę techniki ;). Ja tak zawsze robię- nakręcę film tzn. taką zwykła kamerą, jaką każdy może mieć w domu, wycinam głowy domownikom i wstawiam aktorów. Nic trudnego...

Rzeczywiście, temat bardzo przyjemny ;))

Lady_From_Burton_World

P.S. Szczególnie lubuje się we wstawianiu głowy Ala Pacino i Marlona Brando, a potem pokazywaniu tego moim znajomym, którzy strasznie mi zazdroszczą, że znam TAKICH ludzi...

Lady_From_Burton_World

genialny temat dzięki któremu setki osób mogą się pośmiać :D xD

Lady_From_Burton_World

A więc musisz mieć też znajomości z kimś "wyższym" na tym drugim świecie, o ile takie "miejsce" istnieje, biorąc pod uwagę fakt, że Brando nie żyje ;)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Przecież mogłam go poznać za życia ;))

Lady_From_Burton_World

Oj no, ale teraz to by było dopiero COŚ xD.

tronelcia

Ja myślę, że to w ogóle nie był Johnny, tylko jakiś młodszy aktor.

Gehenn

Pewnie Zac Efron- on jest przecież taaaaaki utalentowany...Tak, to musiał być Pan "Spójrzcie jaki jestem śliczny, bo mam puder na gębie". ;)

Lady_From_Burton_World

Szara gdzie jesteś?

un_soleil

a i Zac Efron (nienawidzę go) miał talent, (nie wiem gdzie przepadł) ale go naprawdę miał, oglądnijcie sobie "Drogę po marzenia"

tronelcia

Lady from Burton world widZĘ,że jesteś bardzo pomysłowa:-)Ja bym na to nie wpadła.Może i w sumie masz rację co do tego,wszystko potrafi zdziałać cuda:-)A co do Zaca Efrona to zgodzę się z przedmówcą,ze też go nie lubię i,że jego talent gdzies przepadł

Fallen_Angel_90

Jak to gdzie przepadł? Wraz z wejściem na plan High School Musical. Ten film "wyżera" talent nawet jeśli ktoś go ma i zostaje...nic. Smutne, ale prawdziwe.
A ten film muszę obejrzeć.

Lady_From_Burton_World

Nie wiem, czy wiedzie ale Johnny chciał grać w HSM3 np. czyjegoś dziadka (tak powiedział), bo jego dzieci uwielbiają ten film. Chwała Bogu, że nikt Mu nie dał propozycji xddd

donis

wiecie*

donis

Z tego co wiem, to była ironia, a przynajmniej tak mi się wydaje.

Gehenn

Mi też wydaje się, że to był żart, a ktoś z ich obsady (chyba ta cała Tisdale) strasznie się ucieszyła na tą wiadomość i wzięła to na serio...

Lady_From_Burton_World

"No pewnie! Zagrałbym czyjegoś dziadka!"

Teraz odszukałam te wypowiedź i to jest jasne jak солнсе, że powiedził to w żartach. Pomieszało mi się przez wypowiedź Tisdale.
Muszę przestać czytać te pudelko-podobne pierdoły, bo szare komórki mi powoli wyparowują ;d

donis

Czytać pudelka, a wierzyć w to co tam piszą to zupełnie co innego ;). Jedna moja koleżanka święcie w to wierzy i cały czas jej się mieszają plotki z faktami, ostatnio usłyszałam od niej, że Johnny odwołał ślub i na 100% rozstanie się z Vanessą, bo jakiś rzecznik prasowy widział go z Marion Cotillard- więc sama widzisz ;)

Lady_From_Burton_World

haha, czego to ludzie nie wymyślą xd

donis

Niedługo pewnie zobaczą go z nią na księżycu :x

Gehenn

głupki:/

un_soleil

Czemuż?

tronelcia

Boże... myślicie ze Burton czekał ze swoim pomysłem na film tyle lat? GŁUPOTA!

xXAgrafkaXx

Żadna głupota, moja droga, obejrzyj dodatki na DVD to się dowiesz, że Burton planował ten film od bardzo dawna, ale po prostu- nie złożyło się.
Ja jednak obstaję przy swojej wersji o uciętych głowach ;))

Gehenn

Dzie wy macie musk?? ;/// Caly film jest robiony komputerowo! Bosh...

Astartte

Ta sadystka to do mnie? ;)

Lady_From_Burton_World

Szara wróciłaś! Wiesz, że Słońce cię szuka?

Lady_From_Burton_World

Witam :D
Mowisz? To nie mow mu, ze tu bylam :O

Astartte

SZARA NIE BADź TAKA PROSZE ODEZWIJ SIE DO MNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE
SZARA NO PRZESTAń SIE BAWIC W KOTKA I MYSZKE

un_soleil

Ja już nie wnikam, kto jest tu kotkiem, a kto myszką, ale Szara najwyraźniej świetnie się bawi :)

Lady_From_Burton_World

Tak, do ciebie.
Lubisz ucinanie głów.
Ale ja jestem tolerancyjna.
Czasami.

Gehenn

Wysmiac i ponizyc wysmiac i ponizyc... :> Ja sie swietnie bawie? Nie, nie! Nie wydajcie mnie! <chowa sie Gehennie pod spodnice>

Astartte

Ja. Nie. Noszę. Spódnic.

Gehenn

No patrz, a dzisiaj zalozylas xD

Astartte

Szkoda, że ty się świetnie nie bawisz, bo ja tak.
Cолнсе, Szara cię najwyraźniej nie kocha jak Madame.

Gehenn

Madame tez mnie kocha? xD

Astartte

Szara jesteś Boże jak fajnie:( chciałem Ci tylko coś powiedzieć, ale jesteś?

un_soleil

Nie ma mnie. Nic nie mow.

un_soleil

pomyłka, ty miał być uśmiech :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) przy słowie fajnie, przepraszam Szara

un_soleil

Oborze napiszę zaraz romans *ociera łzę wzruszenia*