Nie jestem pewna co do Benjamina Barkera. Pan Depp jako Sweeney Todd miał w twarzy coś co wskazywałoby na jego wiek. Może to doświadczenie życiowe? Ale to nie jest dla mnie dziwne. Dziwnym mi się wydaje brak tego czegoś w twarzy młodszego Benjamina Barkera. Scena zo stała nagrana dużo wcześniej? A może to zadziwiający talent aktora?
Zło szerzy się wszem i wobec i aby takie bezbronne owieczki jak my nie dostały się w jego łapska trzeba je wytępić raz dwa.... można by zacząć od pewnej toruńskiej radiostacji, ale to tylko taka drobna sugestia :)
Ojoj. Ja bym na takie tematy nie schodził bo jak ,,ksiądz" to zobaczy to nie wątpie że na jego liście ludzi których trzeba się pozbyć po Johnnym zaraz będziesz Ty :P
Aniołki... Czekajcie. Czyli wychodzi na to, że one od dawna wiedziały o tym, że Johnny jest satanistą i już wtedy chciały go nawracać^^. A ja, niewierna, byłam przeciw nim ;)
I nie tylko Ty!!! Całe setki jak nie tysiące osób!!! Dopiero teraz zauważamy w jakim szatanistycznym kraju żyjemy ;)
a my niewierni bluźniliśmy przeciwko wysłannikom episkopatu(Aniołkom)... nie do pomyślenia :( kajajmy się teraz w oczekiwaniu na ich przebaczenie choć zaiste nie godniśmy go ;]
ola boga, ola boga :P
Pewnie PiS się przestraszył tego, co sam stworzył/zapoczątkował i zgłosił topic do usunięcia... a szkoda - to był jeden z najlepszych tematów, jakie ostatnio były :)
Ale nie traćmy nadziei!!! Na pewno wróci. Ale nie sam!!!!!! Razem z tymi niepodważalnymi dowodami na temat Deppa!!!!
"Pewnie PiS się przestraszył tego, co sam stworzył/zapoczątkował i zgłosił topic do usunięcia"
Nie. To sprawa na większą skalę. Jego tematy zostały usunięte też z innych for. Zuooo!
1. Paciek - jako Jedyny Prawdziwy i Sprawiedliwy założyciel.
2. Irbis.
3. Pimping.
Puszki, koty i dziewice będą nasze!
Ej no ale na serio coś w tym musi być. Dzisiaj w nocy przez pół godziny słyszałem jakieś jęki kota. Jakby go zarzynali. Krwawe dzieło już zostało rozpoczęte!!!!!
Hej, ja też słyszałam. Z piwnicy.
Ale słyszę prawie codziennie, bo rodzą.
Dzieło szatana, dzieło sztana.
Wróciłam i też chcę być diablikiem Johnnego... będziemy opozycją dla Aniołków, ale fun! ;)
Ja mogę załatwić kwaterunek - koło mnie są takie milutkie opuszczone ,poniemieckie bunkry ;)
tak... nie straszna nam ich odsiecz.... jakby nie było, to Depp jest po naszej stronie, a one się nie ośmielą przeciwko niemu wystąpić ;)
Ale to MY gramy na dwa fronty. Tu (http://www.filmweb.pl/topic/882078/To+naprawd%C4%99+jest+bardzo+z%C5%82y+cz%C5% 82owiek+!!!!!.html) jesteśmy z Jedynym Prawdziwym i Sprawiedliwym, a w tym temacie poniekąd przeciwko niemu. Ha!
Ciii, alter ego dla niepoznaki. :>
Przecież nie możemy od razu się ujawniać, musimy w ukryciu zapanować nad światem. Zuo atakuje znienacka.
A jak Aniołki wrócą to będzie wojna, oj będzie. :D
A więc, ekchm. Tego posta wyżej nie ma ;). *Zaczyna nakładać na siebie farbki w kolorach moro* Jak w ukryciu, to w ukryciu xD.