Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie jestem pewna co do Benjamina Barkera. Pan Depp jako Sweeney Todd miał w twarzy coś co wskazywałoby na jego wiek. Może to doświadczenie życiowe? Ale to nie jest dla mnie dziwne. Dziwnym mi się wydaje brak tego czegoś w twarzy młodszego Benjamina Barkera. Scena zo stała nagrana dużo wcześniej? A może to zadziwiający talent aktora?

użytkownik usunięty
paciek

Zło szerzy się wszem i wobec i aby takie bezbronne owieczki jak my nie dostały się w jego łapska trzeba je wytępić raz dwa.... można by zacząć od pewnej toruńskiej radiostacji, ale to tylko taka drobna sugestia :)

Ojoj. Ja bym na takie tematy nie schodził bo jak ,,ksiądz" to zobaczy to nie wątpie że na jego liście ludzi których trzeba się pozbyć po Johnnym zaraz będziesz Ty :P

Aniołki... Czekajcie. Czyli wychodzi na to, że one od dawna wiedziały o tym, że Johnny jest satanistą i już wtedy chciały go nawracać^^. A ja, niewierna, byłam przeciw nim ;)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

I nie tylko Ty!!! Całe setki jak nie tysiące osób!!! Dopiero teraz zauważamy w jakim szatanistycznym kraju żyjemy ;)

paciek

Chyba pójdę się wyspowiadać do "FilmWebowego Zdeklarowanego Katolika" ;)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Tak ja chyba też. Na nawrócenie nigdy nie jest za późno!!!

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

a my niewierni bluźniliśmy przeciwko wysłannikom episkopatu(Aniołkom)... nie do pomyślenia :( kajajmy się teraz w oczekiwaniu na ich przebaczenie choć zaiste nie godniśmy go ;]

ola boga, ola boga :P

Noo. Przecież one chodzą od forum do forum i próbują wszystkich nawrócić!!!

paciek

Musimy je błagać o wybaczenie i powiedzieć, że ich misja MUSI zostać teraz spełniona.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Zniknął. Temat głoszący prawdę zniknął. To spisek!

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

To pewnie Depp... albo masoni!!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Aaaaaaaaaaaaa jak to się stało???

użytkownik usunięty
paciek

Pewnie PiS się przestraszył tego, co sam stworzył/zapoczątkował i zgłosił topic do usunięcia... a szkoda - to był jeden z najlepszych tematów, jakie ostatnio były :)

paciek

Chodźcie przywołajmy Aniołki może wrócą i będziemy mieli nowe, równie ciekawe tematy :D

paciek

Tak! Temat już nawet istnieje, więc wystarczy w nim napisać... xDD

paciek

"Przywołajmy". Czarnomagiczny rytuał? ;)

użytkownik usunięty
tronelcia

I co my teraz poczniemy? nasz pasterz nas opuścił... biada nam, oj biada :P

Ale nie traćmy nadziei!!! Na pewno wróci. Ale nie sam!!!!!! Razem z tymi niepodważalnymi dowodami na temat Deppa!!!!

"Pewnie PiS się przestraszył tego, co sam stworzył/zapoczątkował i zgłosił topic do usunięcia"
Nie. To sprawa na większą skalę. Jego tematy zostały usunięte też z innych for. Zuooo!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Myślicie ze teraz powstanie jakaś sekta??? Np. Diabliki Johnny'ego

paciek

O tak. Już robię listę.
Diabliki Johnny'ego:
1. Irbis.
2. ...
3. ...
4. ...
...

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Tak tak tak ja też sie wpisuje!!!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ja też chcę, jaa!
Deppuszki łączmy się w te... puszki? :d

_bateman

1. Paciek - jako Jedyny Prawdziwy i Sprawiedliwy założyciel.
2. Irbis.
3. Pimping.

Puszki, koty i dziewice będą nasze!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Hehehehe. Och ależ jestem zaszczycony :) Taki tytuł. Łał :D

paciek

Ej no ale na serio coś w tym musi być. Dzisiaj w nocy przez pół godziny słyszałem jakieś jęki kota. Jakby go zarzynali. Krwawe dzieło już zostało rozpoczęte!!!!!

paciek

To kiedy wybieramy się na cmentarz wygłaszać modły do naszego pana? :>

_bateman

Hej, ja też słyszałam. Z piwnicy.
Ale słyszę prawie codziennie, bo rodzą.
Dzieło szatana, dzieło sztana.

_bateman

Dokładnie. Szatan nakazał czarnym kotom się rozmnażać.

_bateman

A jego prawdziwym wysłannikiem jest Depp!!!

paciek

Normalnie strach się bać!!!

paciek

To dzisiaj w nocy pierwsza orgia? ;)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Taaak, idę wybrać jakąś ciemną kreację i lecę werbować dziewice z okolicy na naszą stronę.

użytkownik usunięty
paciek

Wróciłam i też chcę być diablikiem Johnnego... będziemy opozycją dla Aniołków, ale fun! ;)

Tak!!! Dzisiaj zaczynamy :) Pimping będzie naszą oficjalną dostarczynią kotów:)

użytkownik usunięty
paciek

Ja mogę załatwić kwaterunek - koło mnie są takie milutkie opuszczone ,poniemieckie bunkry ;)

Oooo!!! Ekstra:)

paciek

Ej a jak Aniołki się o nas dowiedzą to może postanowią wrócić

paciek

I będzie wojna, mhrok i zUo.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Mamy już czterech członków. Obejmiemy władzę nad światem.

użytkownik usunięty
Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

tak... nie straszna nam ich odsiecz.... jakby nie było, to Depp jest po naszej stronie, a one się nie ośmielą przeciwko niemu wystąpić ;)

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Kurcze ale ich jest troche więcej. Kto wie ile się tego przez ten cały czas namnożyło.

paciek

Tak!!! Genialne!!! Mamy karte atutową :)

paciek

Może jeszcze dojdzie do tego że kilku z nich przejdzie na naszą strone.

paciek

Ale to MY gramy na dwa fronty. Tu (http://www.filmweb.pl/topic/882078/To+naprawd%C4%99+jest+bardzo+z%C5%82y+cz%C5% 82owiek+!!!!!.html) jesteśmy z Jedynym Prawdziwym i Sprawiedliwym, a w tym temacie poniekąd przeciwko niemu. Ha!

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ciii, alter ego dla niepoznaki. :>
Przecież nie możemy od razu się ujawniać, musimy w ukryciu zapanować nad światem. Zuo atakuje znienacka.

A jak Aniołki wrócą to będzie wojna, oj będzie. :D

_bateman

A więc, ekchm. Tego posta wyżej nie ma ;). *Zaczyna nakładać na siebie farbki w kolorach moro* Jak w ukryciu, to w ukryciu xD.

_bateman

I myślę że zdobędziemy dzięki temu nowych członków :D

paciek

Powinniśmy się jakoś rozreklamować... <myśli> ;))

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Masz racje hmmm....