Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To niestety stało się....

A myśleliśmy, że ten dzień nie nadejdzie:(...

A jednak

Pamiętacie temat ,,muszę wam coś wyznać"?? Pisałam w nim o naszej miłość i romansie a wy mnie wyśmialiscie i napisaliście, ze jestem jakąś nienormalna szajbnięą (bez urazy Szajba) nastolatką i Johnny tak się przejął, ze popełnił samobójstwo...podciął sobie żyły Nożyczkami (o ironio!)...co wyście zorbili!! Ni emoge więcje pisac bo zaczynam płakać!!

PS Johnny, którego teraz oglądacie an ekranach kin i w gazetach to ejgo bart bliźniak:(

Cyanide

Może i prima aprilisowy żart,ale z czyjejś śmierci nie powinno się żartować ;/
Boże dziewczyno, znajdź sobie faceta i daj sobie spokój ;D My także kochamy Johnny'ego ale bez przesady. trzeba troche żyć rzeczywistością!

Piratka_5

żaal- po prostu żal mi Cie, jak możesz takie bzdury pisać na temat takiego wyśmienitego aktora? a poza tym zgadzam się z komentarzem powyżej chyba nie chciałabyś aby Tobie życzono śmierci, albo chociaż mówiono, że umarłaś, więc nie pisz takich rzeczy o innych. hyh.:<

Piratka_5

ja nadal czegoś nie kumam. osobiscie byłabym oburzona gdyby ktoś smiał sie z prawdziwej śmierci, ale z takiej? lepiej w ogóle nie włączajcie telewizji, bo tam jest tergo typu żartów pełno;/

martini215

No, ja własnie często widuje głupie jaja, że jakiś aktor umarł i ma brata bliźniaka, w telewizji :)