Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Tu wstawiamy jakies smieszne teksty z filmow (koniecznie kwestia Johnnego)mogą byś śmieszne albo mądre...:)
Jeśli taki temat już był to przepraszam za zawracanie dupy;p

Bodysnatchers

Teksty... hmm... Sama nie wiem.
Ale miny Jack'a Sparrow'a są boskie! (wiem że to nie teksty, ale chyba ich nie pamiętam ^^).

Nieaktywny_2

Zgadzam sie z tym...jego miny mnie zabijaja...;p;p;p
Znam taki jeden tekst...

,,Moje rece sa czyste (tak sie patrzy na te ręce) w przenośni...''

Bodysnatchers

Sporo tego było. Najlepsze teksty są w piratach. Pozdrawiam :D

TODDka

Mądre:
,,Dzieci niegdy nie powinny chodzić spać,w przeciwnym razie budzą sie o dzień starsze''
(wiem ze cos pokickałam,ale dokładnie jak to szło to nie pamiętam)

Bodysnatchers

miny Willy Wonki też wymiatają xD

femles_CS

"interesujące urojenia jeśli sprawiają,że czuje się szczęśliwa są zupełnie nieszkodliwe"(don juan demarco)to jest mój ulubiony tekst,używam go kiedy tylko mogę:):)
"Podczas mojego życia, zostawiałem fragmenty mojego serca tu i ówdzie...
A teraz okazało się,że mam go za mało by przeżyć"(blow) głęboki tekst

Bodysnatchers

Mniej więcej było to tak..."bo czym różni sie rower od jabłka? jak przejade sie na jabłku i ugryze rower sam poznam różnicę..." :D Z filmu "Arizona dream"

pozdrawiam :)

Bodysnatchers

"wszyscy byliby tchórzami, gdyby tylko mieli na to odwagę"-Rozpustnik

kasanova

mi sie bardzo podoba cala scena z I cz.piratow, kiedy Jack podplywa zatopionym statkiem (troche to dziwnie brzmi do portu i straznik kaze mu za miejsce zaplacic, Jack robi wtedy super minke:):):)

kasanova

O tak, i jeszcze w 2 część podobają mi się (nie tylko Jack'a Sparrow'a) walki na wyspach z kanibalami i skrzynią umarlaka. Po prostu wymiatają!

irys0 - też popieram. Dodam tylko że Jego 'chamskie' teksty typu.
-Lubię czekoladę -ten grubasek
-Widać -Willy Wonka

i szukanie kluczy do tych wiewiórek są świetne ^^

Nieaktywny_2

Albo tekst z Charliego i fabryki czekolady:
,,Dokładnie wszystko można tu zjeść,nawet mnie mozna zjesc,ale to byłby moje drogie dzieci KANIBALIZM''

Bodysnatchers

z I częsci PzK:
– Kim jesteś? (Barbossa do Willa)
– Nikim. To eunuch. Daleki kuzyn bratanka mojej ciotki. Pięknie śpiewa. (Jack do Barbossy)
xD

Gin

Charlie i fabryka czekolady:

-,,Gdzie jest mój syn? Dokąd go zabiera ta maszyna?''
-,,Tym razem akurat przypadkiem pojedzie tam gdzie robią najpyszniejsze na świecie krówki w czekoladowej polewie:)''
-,,Znaczy przerobią go na mocno truskawkowe krówki w czekoladowej polewie
i będą go sprzedawać na ee kilogramy!!?''
-,,Nie,nie pozwolę na to,strasznie by smakował,taki Augustus mocno czekoladowy Gloop, fuuuj,nie kupiłby by go nikt...''

Bodysnatchers

ojej dużo tego jest ale najwiecej to chyba w piratach.

Bodysnatchers

z Marzyciela:
" marzenia sie spelniaja, trzeba tylko odpowiednio dlugo i mocno czegos pragnac..."

no i z piratow1:
(do Willa): jestes eunuchem?
<lol2>

Asiek03

leciało to chyba tak: "lato sie skończyło zostałem na mrozie sam i bez domu" to z Blow
ale sporo cytatów by sie uzbierało z Marzyciela, Rozpustnika...
Z Sekretnego Okna jest dobre "zabiłem lustro" "a teraz zabiłem kabinę prysznicową" lub ( kładąc sie z powrotem do łóżka) "na czym to ja skończyłem?"

NonaT

-,,ooo to pomieszczenie jest mi dobrze znane,bo wie pan tak się składa że mam przetwórnie orzechów,też preferuje Pan Faber Max 4000 do sortowania?''
-,,niee ehehhe Pan to dziwny jest''

^^
Charlie i fabryka czekolady

Bodysnatchers

Albo:

,,This is not my beutiful wife,this is not my beautiful hause,anywhere.''
Secret Window.

Bodysnatchers

mi sie strasznie podobalo " I've got a jar of dirt and guess what it's inside it!" -na youtube sa nawet tego remixy heh:):)

Asiek03

a widzieliscie wpadki z planu z piratow?? jesli te teksty tez sie licza to " O_o man down" wymiata hehe:):)
http://pl.youtube.com/watch?v=i4D7yXmiWfw z 1

http://pl.youtube.com/watch?v=jrE1CB9nzR8&feature=related z 2- "flying what..?" heh

http://pl.youtube.com/watch?v=SU1IQRpmuDA&feature=related - "you can't curse, its the disney homemade:):)"
--> koles jest GENIALNY:):):)

Asiek03

you cant curse in the disney film.. - moj blad:)

Asiek03

Hahahhhhha,zostane aktorką...heh joke...fajnie sie mieli...;p;pp

Bodysnatchers

Moim ulubionym cytatem jest: Marzenia się spełniają! Wystarczy odpowiednio długo i mocno czegoś pragnąć!