Tu wstawiamy jakies smieszne teksty z filmow (koniecznie kwestia Johnnego)mogą byś śmieszne albo mądre...:)
Jeśli taki temat już był to przepraszam za zawracanie dupy;p
Teksty... hmm... Sama nie wiem.
Ale miny Jack'a Sparrow'a są boskie! (wiem że to nie teksty, ale chyba ich nie pamiętam ^^).
Zgadzam sie z tym...jego miny mnie zabijaja...;p;p;p
Znam taki jeden tekst...
,,Moje rece sa czyste (tak sie patrzy na te ręce) w przenośni...''
Mądre:
,,Dzieci niegdy nie powinny chodzić spać,w przeciwnym razie budzą sie o dzień starsze''
(wiem ze cos pokickałam,ale dokładnie jak to szło to nie pamiętam)
"interesujące urojenia jeśli sprawiają,że czuje się szczęśliwa są zupełnie nieszkodliwe"(don juan demarco)to jest mój ulubiony tekst,używam go kiedy tylko mogę:):)
"Podczas mojego życia, zostawiałem fragmenty mojego serca tu i ówdzie...
A teraz okazało się,że mam go za mało by przeżyć"(blow) głęboki tekst
Mniej więcej było to tak..."bo czym różni sie rower od jabłka? jak przejade sie na jabłku i ugryze rower sam poznam różnicę..." :D Z filmu "Arizona dream"
pozdrawiam :)
mi sie bardzo podoba cala scena z I cz.piratow, kiedy Jack podplywa zatopionym statkiem (troche to dziwnie brzmi do portu i straznik kaze mu za miejsce zaplacic, Jack robi wtedy super minke:):):)
O tak, i jeszcze w 2 część podobają mi się (nie tylko Jack'a Sparrow'a) walki na wyspach z kanibalami i skrzynią umarlaka. Po prostu wymiatają!
irys0 - też popieram. Dodam tylko że Jego 'chamskie' teksty typu.
-Lubię czekoladę -ten grubasek
-Widać -Willy Wonka
i szukanie kluczy do tych wiewiórek są świetne ^^
Albo tekst z Charliego i fabryki czekolady:
,,Dokładnie wszystko można tu zjeść,nawet mnie mozna zjesc,ale to byłby moje drogie dzieci KANIBALIZM''
z I częsci PzK:
– Kim jesteś? (Barbossa do Willa)
– Nikim. To eunuch. Daleki kuzyn bratanka mojej ciotki. Pięknie śpiewa. (Jack do Barbossy)
xD
Charlie i fabryka czekolady:
-,,Gdzie jest mój syn? Dokąd go zabiera ta maszyna?''
-,,Tym razem akurat przypadkiem pojedzie tam gdzie robią najpyszniejsze na świecie krówki w czekoladowej polewie:)''
-,,Znaczy przerobią go na mocno truskawkowe krówki w czekoladowej polewie
i będą go sprzedawać na ee kilogramy!!?''
-,,Nie,nie pozwolę na to,strasznie by smakował,taki Augustus mocno czekoladowy Gloop, fuuuj,nie kupiłby by go nikt...''
z Marzyciela:
" marzenia sie spelniaja, trzeba tylko odpowiednio dlugo i mocno czegos pragnac..."
no i z piratow1:
(do Willa): jestes eunuchem?
<lol2>
leciało to chyba tak: "lato sie skończyło zostałem na mrozie sam i bez domu" to z Blow
ale sporo cytatów by sie uzbierało z Marzyciela, Rozpustnika...
Z Sekretnego Okna jest dobre "zabiłem lustro" "a teraz zabiłem kabinę prysznicową" lub ( kładąc sie z powrotem do łóżka) "na czym to ja skończyłem?"
-,,ooo to pomieszczenie jest mi dobrze znane,bo wie pan tak się składa że mam przetwórnie orzechów,też preferuje Pan Faber Max 4000 do sortowania?''
-,,niee ehehhe Pan to dziwny jest''
^^
Charlie i fabryka czekolady
mi sie strasznie podobalo " I've got a jar of dirt and guess what it's inside it!" -na youtube sa nawet tego remixy heh:):)
a widzieliscie wpadki z planu z piratow?? jesli te teksty tez sie licza to " O_o man down" wymiata hehe:):)
http://pl.youtube.com/watch?v=i4D7yXmiWfw z 1
http://pl.youtube.com/watch?v=jrE1CB9nzR8&feature=related z 2- "flying what..?" heh
http://pl.youtube.com/watch?v=SU1IQRpmuDA&feature=related - "you can't curse, its the disney homemade:):)"
--> koles jest GENIALNY:):):)