Zauważyliście, że w teledysku do "Sumer Wine" Ville jest bardzo podobny do Johnny'ego Deppa ;> To takie moje spostrzeżenie, może mi się zdaje =)
No to widzę, ze nie jestem sama ;D Też mi się cholernie podoba w tym clipie. A wiecie, że ta kobita jest Polką?;> Eh, nieźle jej się poszczęściło.
Moze tak podobny bardzo nie jest no moze odrobinke ale to nie znaczne podobienstwo chociaz nie zaprzeczam ze dobrze tam wyglada
http://www.youtube.com/watch?v=qcM8lBEa8JI - obejrzyjcie to to moze wreszcie dojdziecie do wniosku, że miedzytymi dwoma nie ma rzadnego podobieństwa. Z mojego punktu widzenia, choc ville jest chyba 10 lat (albo i wiecej) młodszy od johnnego to wygląda dużo starzej, nie sądzicie?
Żadnego podobieństwa to nie ma między Kasią Cichopek i Michelle Pfeiffer a oni jednak mają kilka cech wspólnych. Z tym że mi głównie chodziło o teledysk do "Sumer Wine". Ale zgadzam się, że Ville wygląda starzej chociaż jest młodszy. Ale cóż, niezdrowy tryb życia robi swoje ;> A Johnny dba o siebie... Może aż za bardzo ;)
Nienie, nie ten cały Vile Valo moze i ma coś z Johnnego ,ale ogółem jest brzydki...Johnny jest o niebo lepszy :) bez porównania :]
Ja też to zauważyłam, szczególnie w jednym momencie tej piosenki, podobieństwo jest uderzające :) I chyba w tym teledysku ten koleś ma pomalowane oczy, no nie? (albo mi się tylko przewidziało) Ale jak przejrzałam jego zdjęcia w necie, to chyba tylko na jednym zauważyłam nutę podobieństwa, więc ogólnie nie są zbyt do siebie podobni, chyba tylko w tym teledysku (no jak pokazują go na teledysku jest jakby taki półmrok więc to też tego zasługa)
Tak!! ja też to zauważyłam;)) Dlatego mam jakiś sentyment do tej piosenki;)) swoja drogą jest całkiem niezła;)) a i nie wiedziałam,że ta babka jest Polką..:> no patrz..cudze chwalicie swojego nie znacie:>;P
pzdr.
kfiatuch..
Dlatego ta piosenka kojarzy mi się z Deppem:D Jak zobaczyłam teledysk i tego gościa to krzyknęłam "Nie no Johnny jak nic dwie krople wody". Ta piosenka kojarzy mi się z Deppem tylko przez tego gościa co tam śpiewa:) Pozdrawiam;)
A nie przyszło Wam do głów, że to może Depp jest podobny do Ville Valo?????
pozdrawiam bezmózgie sezonowe fanki.
nie prostaku, jeśli już to Ville Valo mógłby być podobny do Deppa, ponieważ jest dużo młodszy. Myslisz czasem?.... osobiście uważam, ze jedyne podobienstwo miedzy nimi i tak można dostrzec tylko i wyłącznie w tym teledysku, tak poza to Ville Valo może Johnny'emu stopy lizać. pod każdym względem.
moim zdaniem są minimalnie podobni tylko wtedy gdy obaj mają zarost taki jak ma Ville w teledysku bo w momęcie gdy już jeden znich nie mam to wogule nie są podobni
No bo są minimalnie podobni co nie zmienia faktu, że w "summer wine" momentami jak się patrzy na Villego to mas się wrażenie jakby się patrzyło na Depp'a.
a tak btw. pisze się w ogóle :-)*
moim zdaniem są minimalnie podobni tylko wtedy gdy obaj mają zarost taki jak ma Ville w teledysku bo w momęcie gdy już jeden znich nie mam to wogule nie są podobni
piszę jeszcze raz jebnijcie się o drzewo to jest profil Johnnego Deppa utalentowanego aktora, a ta strona to jak byś Cię nie zauważyli Filmweb jak sama nazwa wskazuje tu sie pisze na temat filmów a nie na temat podobieństwa żałosnego Ville Valo, ja zapuszczę brodę wyśle foto i tez będziecie mnie porównywać do Johnnego? co za kretyński temat? Co za kretyńskie porównanie?Co za kretyn to wymyślił? nie macie już o czym pisać? szkoda że ktoś nie porównał Jacka Sparowa do Ville Valo. 16- latki WON Z TEJ STRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh że też zawsze się musi znaleźc jakiś nadpobudliwy prymityw. Można tu również pisać o aktorach i o tym właśnie jest ten temat. Nie interesuje Cię to to nawet tu nie zaglądaj i tyle. Nie wiem w czym żałosny jest Ville Valo. To określenie bardziej mi do Ciebie pasuje. Nie wiem co Cię tak zabolało, żeby mnie obrażać. Niby starszy a jednak glupszy. Przykre... Ja uwielbiam Depp'a za jego talent i filmy z jego udziałem, ale zauważyłam to podobieństwo i wolno mi wyrazić swoje zdanie. Jakbyś nie zauważył większość jest podobnego zdania.
Aha no to przepraszam, widzę jednak że to ty jesteś prymitywem skoro to ja nie mogę wyrazić swojego zdania, napiszę więc coś co chciałabyś przeczytać: " no masz rację kochany Johnny jest taki słodki i podobny do Ville, który zresztą tez jest niezłym ciachem" i co kurwa zadowolona???????????????????????????????????????????????????????
Wyluzuj trochę! Wyraziłeś zdanie - ok, ale nie musiałeś mówić, że to kretyn wymyślił. Broń Boże nie należę do tych fanek typu "Mniam słodki Johnny", wierz mi. Zauważyłam podobieństwo i chciałam wiedzieć czy inni mają podobne wrażenie i nie wiem co w tym kretyńskiego... A to, że mi się podoba w tym teledysku to chyba nic nadzwyczajnego. Na pewno też podoba Ci się niejedna aktorka czy wokalistka... Możemy też podyskutować o filmach z udziałem Depp'a, o jego talencie itp., bo mam w tej kwestii dość dużo do powiedzenia, ale Ty pewnie już wrzuciłeś mnie do worka "fanek kochanek" - błąd.
petka21,nie przesadzasz trochę? Specjalnie obejrzałam ten teledysk. Tak jest podobny. Przyznaję to chociaż do fanek,,SHaLLoNego kApiTaNA JaCKa''nie należę. Nie widziałam nawet wszystkich cześci piratów. Za to po kilka razy oglądałam takie filmy jak Truposz, Donnie Brasco, Jeździec bez głowy czy Las Vegas parano. Jesli tak bardzo Ci ten na tym zależy to załóż nowy temat, porozmawiamy o talencie i warsztacie Depp'a. A na ten temat, może po prostu nie wchodź. Nie będziesz sam się denerwować i denerwowac innych.
Pozdrawiam.
Widocznie jeszcze nie widzieliście osób naprawdę podobnych do Johnny'ego. Oto oni:
http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2006/10/haley%20joel%20osment.png
http://lilithlotr.ejwsites.net/Ian/ian-abercrombiefull.jpg
Czy naprawdę nie macie choć odrobiny dystansu do obiektu Waszego kultu? Dziwnie się czyta słowo "żałosna", kiedy pisze to ktoś, kto najwidoczniej ma obsesję na punkcie Johnny'ego Deppa i Piratów z Karaibów.
Po pierwsze to jestem facetem. Po drugie - kurwa ogarnijcie się dzieciaki!! I co do Waszej krytyki mojej skromnej osoby. Nie mam zamiaru nawet brac pod uwagę opinii osób, które "wogule" "zauwarzają"!! BUAUAUAHHAHAHAHAHHAHHA śmiech na sali.
PS. CZY TO ŻE Z WAS TAKIE BAŁWANY TO WYNIK TEGO ŻE WASI OJCOWIE SPUSZCZALI SIĘ ŚNIEGIEM??